Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
82640. ibcsy19 (válaszként erre: 82639. - JJnew)
2013. dec. 19. 11:21

nekem meg a 8. napon szedte ki, múlt hét pénteken, nem volt semmi baj egészen keddig, kedden meg szerdán szó szerint ömlött ki belőlem :(

köszi az ötletet, majd megpróbálok beszerezni egy másikat

82639. JJnew (válaszként erre: 82638. - Ibcsy19)
2013. dec. 19. 11:16

ehhez sajnos nem tudok hozzaszolni.

Nekem ket haskotom volt, szerintem vegyel te is kettot aztan mossad ki es kossed at magad.

De ebben nincsen gyakorlatom, mert ugyan nekem is volt gondom a savoval es ezert szedte csak ki az otodik napon a csovet, de utana hal istennek nem jott semmi.

82638. ibcsy19
2013. dec. 19. 10:58
igen, elég kínos,de még mindig van savóm és olyan lett a haskőtö alja és valami förtelmesen bűzölgök :(
82637. JJnew (válaszként erre: 82636. - Ibcsy19)
2013. dec. 19. 10:49

Nekem az van a zarojelentesben hogy "otthonaban a haskoto viselese hat hetig ajanlott".

Gondolom neked is hasonlo van.

82636. ibcsy19
2013. dec. 19. 10:43
ti mikor vettétek le elősször a haskőtöt?
82635. JJnew (válaszként erre: 82633. - Lotti74)
2013. dec. 19. 08:21

Nekem is hatalmas a heg, csipo kozepeig oldalt es maradt a koldok, mert lent akartam a heget.

De nincs függőleges heg. De a zarojelentesben mini (???) Hasplasztika van. De bennem egy vacak amit a bordahoz kellett tennie ugyhogy fel kellett mennie ugyanugy.

Azt hiszem ez akkor van ha koldok felett nincs sok bőr.

Nekem nem is volt ott sok bor.

Ki csinálta kulonben?

82634. lotti74 (válaszként erre: 82629. - Lego.andi)
2013. dec. 19. 06:44

De teszek képet, le volt merülve a gépem, de tegnap csináltam. Holnap reggelig legkésőbb...

Vidéki vagyok, bár így is egy másik városban műtettem magam netes ajánlás alapján, de marhára befürödtem. Több orvossal is beszéltem, ő volt a legszimpibb. Függőleges hegről szó nem volt előtte!!

82633. lotti74 (válaszként erre: 82624. - JJnew)
2013. dec. 19. 06:39

Szia!

Persze próbálok türelmes lenni, de azért látszik sajnos a nagy valóság. Ha egy hangyányit is előrehajolok (tényleg csak megbillentem magam), rácos a hasam, gyűrődik, ráncolódik a köldöknél is. Amit el kellett volna alapesetben távolítani, az ott maradt. Persze, kisebb lett a hasam, mint volt, de borzalmasan ronda. Ha egyenesen tartom magam, mint egy deszka pufi a hasam, ha behúzom egy picit, vagy mozgás közben hajolok, már ráncos.

Azért az ember nem ezt várja egy hasplasztikai műtét után. :((( Nagyon a szívemre veszem ezt az egészet, sokszor csak befele sírok...

Képeket hamarosan teszek fel, lehet, hogy még ma.

82632. lotti74 (válaszként erre: 82623. - 14a552b981)
2013. dec. 19. 06:33
Bárcsak igazad lenne és ez az egész rémálmat elfelejthetném. Teszek fel képet, majd nézd meg!Tényleg nem akartam sokat, nem voltak elvárásaim, de ilyen félmegoldásra nem számítottam.
82631. lotti74 (válaszként erre: 82622. - TheProtector)
2013. dec. 19. 06:31

Szia!

Teljes hasplasztikát csinált, de a régi köldökömet csak 5 cm-rel vitte lentebb, amit akkor szoktak, ha nincs sok felesleges bőr. Hát rám ez egyáltalán nem vonatkozott, egyszerűen nem értem, miért így oldotta meg!!! Mivel császáros voltam, ahhoz ragaszkodtam, hogy alul menjen ez a heg is, így csinált egy függőleges vonalat is plusszba. Borzasztó csúnya, tegnap csináltam fotókat, teszek fel hamarosan. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Valóban alakul a hasam, mindig egy kicsit másmilyennek látom én is, de sajna itt félmegoldás született, csodát nem várok. :(

2013. dec. 19. 00:59

Nah.Ma voltam dokinál,ma volt meg a 6hét.Azt mondta h elhagyhatom a haskötőt és az állapotomra tekintettel újra edzhetek stb.......Iszonyat jó munkát végzett rajtam.A jobb csípőm csücskös lett,emiatt azt korrigálni kell 3hónap mulva.NEm nagy műtét,sőt a műtét szó is erős túlzás rá.Jól érzem magam,minden ok.

Szuperjó,hogy tönkremet a kazánunk,a főbérlő nem akarja kifizetni,nyakunkbamegy laza 80.000ft és mi fizetjük,hogy szopna le tövig(elnézést,kikívánkozott).

Remélem ti is jól vagytok.Minden ok mindenkivel.

82629. lego.andi (válaszként erre: 82621. - Lotti74)
2013. dec. 18. 22:55

ne sirj,sokat alakulhat meg.ezt a tobbiek megirtak,hid el ido kell....

nem teszel kepet?ki mutott?

82628. lego.andi (válaszként erre: 82619. - Rozin-ante)
2013. dec. 18. 22:52

szia,ezek nem jo hirek,de gondolj arra hogy csak jobb johet!kitartas<3

biztos talalsz jo megoldadt a hegedre,ne add fel!eros csajszi vagy:-)puszik

82627. JJnew (válaszként erre: 82626. - Kinga0809)
2013. dec. 18. 18:20

Gabika irhatna neked szerintem. Csak mar nincs a forumon.

De a kep meg sztem ott van. Nezzed meg.

82626. Kinga0809
2013. dec. 18. 14:34

Sziasztok!

Segítsetek Nekem, kérlek!

Eljött az az idő, hogy rászánom magam a hasplasztikára.

Szerintem Dr. Bognár Gábor lesz a választottam, viszont az lenne a kérésem, hogy aki ismeri, műtette magát nála, írjon Nekem véleményt, tapasztalatot priviben, akár jó, akár rossz, csak írjatok. Előre is köszönöm! K.

82625. Kinga0809 (válaszként erre: 82621. - Lotti74)
2013. dec. 18. 14:29
Ki csinálta? Priviben is megírhatod...
82624. JJnew (válaszként erre: 82621. - Lotti74)
2013. dec. 17. 20:35

Szia!

Sajnalom hogy nem vagy megelegedve, de amint itt mondjak sokat fog meg az alakulni.

Nekem nagyon nagyon magasan volt a koldokom ugyhogy engem is alatta vagtak de amikor kerdeztem azt mondta a doki hogy annyit kellett igy is kivagni legalább mint masnak koldokkel egyutt. Viszont nekem függőleges hegem nincs.

Adjal meg neki egy kis időt, biztos rendben lesz az.

82623. 14a552b981 (válaszként erre: 82621. - Lotti74)
2013. dec. 17. 18:37
Nekeseregyel mégalakulni fog a hasad, korai mondani bármit is, mert még azért csak 4 ès félhetes vagy.
82622. TheProtector (válaszként erre: 82621. - Lotti74)
2013. dec. 17. 09:56

Szia!

Sajnálom azt amit írsz!!!Ahogy leírtad,biztosan el is lett akkor rontva a műtéted sajnos.Viszont a hasad alakulni fog ha minden jól megy.

Anno mikor először láttam a hasamat élesben,akkor nekem is ronda volt a formája.A hegek szépek voltak,minden frankó volt,csak rohadtul hurkás volt a hasam meg ilyenek.Mostanra viszont napról napra szebb.Komolyan.Alakul az még,ne keseredj el.Nálam most kezdett el összeállni a kép,úgy hogy 6hetes lesz szerdán.

Fel a fejjel.

Bár ha ott lent vágott az azt jelenti h mini hasplasztikát csinált ami nagy bőrnél nem ajánlott egyáltalán,mert nem lesz jó a végeredménye.

82621. lotti74
2013. dec. 17. 08:49

Sziasztok!

4 és fél hete műtöttek hasplasztikával. Előtte évekig álmodoztam, hogy na majd egyszer belevágok, és mindaz, amit utáltam magamon a múlté lesz. Eljött a nagy nap, repültem a műtőbe, az azt követő napokat hősiesen, mosolyogva viseltem, mert úgy éreztem, értelme volt. Aztán eljött a nap, amikor is megláttam a hasam, nincs mit szépíteni, borzalmas. Mint hasplasztika előtt. Csak sírni tudok 2 hete...

A drain csövek eltávolításakor a doki még ödémásnak látja, de hát persze, ez benne van a pakliban, alakul majd, reménykedem. Legközelebb megy a hárítás, hogy biztos a belek, a gerincem...

Akkor még mindig reménykedtem, de egy hete már világos a nagy valóság. Elcsesztek, de nagyon.

Iszonyatos nagy pocakom volt, de ennek ellenére a doki csak a köldök alatt fél területet metszett ki és plusszban megajándékozott egy függőleges varrattal is. A pocakom meg itt maradt. Szóval túl vagyok egy műtéten és nem nyertem az égvilágon semmit, csak vesztettem egy halom pénzt.

Nagyon sok hasplasztika képet láttam, SOHA SENKINÉL nem láttam ilyen hülye megoldást és ilyen borzalmas eredményt. Más ilyen hassal indul neki a műtétnek. Ugyanúgy terhesnek nézek ki, mint előtte, és ez egyáltalán nem túlzás.

Sírás közben most ide öntöttem ki a lelkem...Köszi, hogy meghallgattatok, jólesett.

Reni

82620. rozin-ante
2013. dec. 17. 07:59
Joli, gyönyörűen gyógyul a pocid! Már semmi nem látszik jóformán!
82619. rozin-ante
2013. dec. 17. 07:56

Sziasztok! 12-én voltam ellenőrzésen - 7,5 hónap telt el a műtét óta. Formailag minden szuper, de a hegek azért csúnyák, amit sejtettem; keloidosan gyógyulnak. Ezt hívják szívásnak. Kentem rá szilikonos krémet, Contractubexet, Lukács féle kék krémt az elmúlt 6 hónapban, előtte pedig körömvirágot. Az eredmény csak annyi, hogy kevésbé vörös a heg és puha. Ezzel együtt érzékeny. Szilikon tapaszt ajánlott, illetve ha már elég érett a heg (műtét után 1-1,5 év) akkor szteroidos injekciót a hegbe. Bennem felmerült a lézeres kezelés kérdése is, de azt ők nem csinálnak. Csücskömre azt mondta, hogy várjuk még meg a februárt vele, mert már mostanra is sokat javult. Velem ennyi.

Ne haragudjatok a hosszú hallgatásokért, de nagyon szét vagyok csavarva; szellemileg és ideglieg egyaránt. Sajnos annyira, hogy hányingerrel, fejfájással kelek, előfordul, hogy dührohamot kapok, akkor pedig valamit jól odaverek az ajtóhoz/asztalhoz. szerencsére nem a fiaim. :) Amúgy ők is felváltva betegek, éjjelente pótolom a lemaradásom a melóval. Volt egy elég kellemtelen szájsebészeti műtétem is a múlt héten, ami azóta is fáj. Nem csoda, egy korábban reseciózott fogam kellett eltávolítani, és a foggyökerek alól, a felső állkapcscsontból még kivésegetett egy kb 5 mm átmérőjű tályogot is. Teletömte csontpótlással a doki és most az gyógyul.

Szóval Mindenkinek tiszta szívből csak jobbakat kívánok! Gyors gyógyulást és nagyon békés, meghitt karácsonyt!

82618. ibcsy19
2013. dec. 16. 22:01

szep estet :)

ki jott 1 kis trutymak es atazott a tapasz. ez nem baj ugye?

82617. 14a552b981
2013. dec. 16. 12:03
Sziasztok, jóétvágyat mindenkinek! :-)
82616. Martina28
2013. dec. 15. 20:37
4hetes vagyok és remekül lrzem magam a hegem szép a hasamról a duzzanat már majdnem teljesen lement :D és már teljes életet élek takarítok cipelek jövök megyek babakocsit tolok stb. Tegnap a cba-ban egy rekesz ásványvizet vettem és én tettem ki be.
82615. ibcsy19 (válaszként erre: 82610. - JJnew)
2013. dec. 15. 19:27

igen lattam :) szinte eszre sem lehet venni a heget.remelem,hogy nekem is ilyen szep lesz majd

aranykeze van a P dokinak :)

82614. 14a552b981
2013. dec. 15. 13:42
Sziasztok, szépnapot kívánok mindenkinek! :)))))
82613. TheProtector (válaszként erre: 82611. - JJnew)
2013. dec. 15. 13:29

Tudom.A szelep az Drain és a savó eltávolítására van.

Mellesleg ha később gyülelmlik akkor utólag is ki lehet szedni,injekcióstűvel.

82612. JJnew (válaszként erre: 82607. - TheProtector)
2013. dec. 15. 12:13
A mini hasplasztikanal nincs ekkora heg. Oldalamig van a heg
82611. JJnew (válaszként erre: 82607. - TheProtector)
2013. dec. 15. 12:12
De felpreparaltak a hasam a koldokomig a hasam mert egy szelepet oda kellett tenni a bordamhiz

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook