Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem még rakjrá gèzlapot, ne kezdjeki a haskötö a hasad. Én kb. 4h-ig raktamrá gézt, mert haskötöben jobban
éreztem magam. :-)
Szia.
Köszönöm szépen.MAjd nyomok fel előtte képeket.Most még eléggé ratyesznak néz ki mert a hasam javulgat és picit meg van dagadva,de ezt es ti is tudjátok.Amúgy szép kockás a hasam:)
A legjobb az,hogy saját galériába tettem fel a képeket,de ez az oldal nem tudom milyen jogon,berakta a hasas galériába.Mind1.A galériámban van még több kép is azt is nézzétek meg.
Boldog Mikit mindenkinek.
A saját galériámba tettem fel képeket.Tessék megnézni,véleményt alkotni.4hetes has/cici.
Ha beszélgetni akar vki,mert unja magát akkor bejelölöm facen,vagy megírom a nevem privátban.
Jobbulást/gyógyulást mindenkinek.
Köszi :)
Nektek is boldog Mikulást!!
szep lapos es halvány a heg:-)gratulálok<3
boldog mikulast:-)
Sziasztok!
Nincs itt már senki?Ki hogy van?
Én jól vagyok,hétfőn leszek 6 hetes,már várom mit mond a doki,remélem levehetem a haskötőt! :)
Tettem fel 5 hetes képeket!
Ma voltam kontrolon, kivette a köldök varratomat és meglazította a nagy varratom. Eddig azt mondta nagyon szép. Remélem így is marad.
Képet csak akkor teszek fel, ha már a lenti varratom s kivette. Próbálok pihenni, de sajnos ez itthon lehetetlen, valamelyik gyerek tuti akkor akar fejest ugrani valahonnan amikor én épp leteszem a fenekem.
Én már csak néha hordom a haskötőt, mert a dokim javasolta az Anita nevű alsóneműt amit két oldalt lehet szűkíteni így csak akkor hordom a haskötőt, ha az épp mosásban van.
Sziasztok!
Voltam kedden kontrollon megint...
Az a helyzet, hogy sipoly van a hasamban, hát már meg sem lepődtem.
Én eleve hajlamos vagyok a kelésekre, sipolyokra, de ez most békés sipoly.
Vigyáznom kell, hogy ne fertőzzem el, ha mégsem sikerülne megóvnom akkor tenyésztés, antibiotikus, stb.
Van egy keresztcsonti sipolyom is, ami alvó sipoly, no, beszélgettünk róla, azt viszont tuti műteni kell, de majd ha felgyógyulok...
Lassan, de nagyon lassan és biztosan gyógyulok, nagyon el fog húzódni, de meggyógyulok.
Két hét múlva ha még váladékozom akkor menni kell kontrollra, de ha begyulladva, pirosodna vagy jobban folyna akkor azonnal kórház.
Egyébként nagyon szépek a gyógyult hegeim, vékony, fehér vonalka egyenlőre halvány rózsaszín udvarral, reggel még az sincs.
Képeket egyenlőre nem teszek fel, lehet hetekig luk lesz rajtam, nem akarok senkit elborzasztani.
Szó szerint belém nyúlt és kotorászott, de nem éreztem semmit, két és fél centis a sipolyom, ja és szigorúan hordanom kell tovább a haskötőt.
Egyébként jól vagyok, ma és holnap továbbképzésen leszek.
Martina, alig várom hogy lássam a hasad, köszönöm hogy gondoltál rám, hamar gyógyulj fel te is!
Szoni, nézem a képeid! Te már egyáltalán nem használod a haskötőt ugye?
Valami magas falú fehérneműt használsz vagy kényelmes a sima is?
Joli, te tökély! :-P
Szia!
Köszi az érdeklődést. A naplómba írok majd .
haaat
ezt sem gondoltam volna hogy itt osszevesznek a kepeimen......
Tegnap voltam két hetes szerintem gyönyörû a hegem, szép vékony. Bár még az ödéma nem múlt el teljesen. Szerintem az én dokimnak aranyból vannak a kezei :) boldog vagyok :Dangel remélem már jobban vagy, szorítok, hogy szép legyen a bibid.
Joli a te hegeid gyönyörûek.
Edina, hogy vagy? Mostanában nem mesélsz :( amikor műtét előtt voltam a te és a Lego. Andi naplója nagyon sok erőt adott.
Kitartas nekem is hiányzott nagyon a sport. Ugyanolyan mutetem volt mint neked es en mar voltam a futopadon. (Felfele séta) elliptikus treneren es biciklin. Holnap leszek hat hetes.
Az en kepem is a galerian van. Szep nagyon.
Nekem azzal van bajom hogy az illető ra akarja tenni a honlapjara az interneten.
Ha csak a laptopjan mutogatna akkor egye fene.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?