Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ezt kulonben megirtam neked priviben is h az ugy tudom h az en orvosom korrigalta vkinek az (elcseszett) hasplasztikajat tb-s mellmutet kereteben.
Meghozza ingyen.
sztem ha akarsz meg esetleg vmilyen masik plasztikat akkor erdemes megkerdezni a valasztott orvosodat.
lehet h o is megcsinalja ingyen es bermentve. (Illetve csak halapenzert).
Zsebbe nyúlósra gondoltam, ha ezt én majd egyszer összeadom....
A strandos dolog nagyon jól hangzik, ha ez egyszer megvalósul, a férjemet nem is viszem.:P
Akkorát röhögtem, hogy a család összeszaladt. :) Csodálkoztak, hogy hogyhogy nem sírok...Köszi! :)
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! Új pocisok, tessék feszíteni a fa alatt az új külsővel. Naaaaaaaaaaaaaagyon irigykedem!!!!!
Szia.TB-re vagy pengetősre gondoltál?Én megadhatom az enyémet,de ők nem a legolcsóbbak sajnos.
Fel a fejjel.Ne keseredj el,leszel még olyan h a strandon a fiúknak szétrobbanik a nadrágja.:)
Ajánljatok nekem korrekt, megbízhat orvost, aki szerintetek foglalkozna helyreállító plasztikai műtéttel. Aki műtött, annak a neve a galériámban.
Muszáj valami kapaszkodót kapnom, soha ne tudjátok meg, milyen érzés, állandóan sírnék...
Több orvosnak is szeretném kikérni a véleményét, és a Tietek is számít...
Köszönöm, hogy írtál és azoknak is, akik priviben jelentkeztek és biztosítottak az együttérzésükről.
Most tényleg az lenne a fontos, hogy valaki felmérje, hogy mit lehet velem tenni x idő múlva, mert ha van előttem valami perspektíva, már jobb. Utólag lehet a fejem verni a falba, hogy miért nem mentem Pestre, de akkor több doki után ez tűnt a legjobb megoldásnak és ráadásul nagyon ajánlották. Egy korrekt véleményért most viszont utazni fogok, s nem egy orvost akarok meghallgatni.
Az alapfelállás a doki részéről: ennyit lehetett kihozni a hasamból és a műtét előtt tulajdonképpen ő le is akart beszélni, mert a hasam előredomborodó, tehát nem várhattunk szép megoldást. Persze mindezt nem kajálta meg, de a bicska az nagyon ugrott volna ki a zsebemből, de próbáltam úrinő maradni.
Az sokat jelent, hogy mint orvos, Te is azt látod, hogy ez szar. Nem akarom elhinni, hogy csak ennyit lehetett kihozni belőlem!!! Be akarom gyűjteni több másik orvos véleményét és akkor nem fogom be a számat!
Szia! A galériában leírtam a nevét az utolsó képnél.
Dr. Bognárról a galériában találsz pozitív és negatív reklámot is. Abszolút nincs mit adni az ajánlásra, én is ez alapján mentem, és látod...Kívánom, hogy a legjobban dönts és gyönyörű legyen az eredmény!
Sziasztok
Hasplasztikara keszulok .
Eddig ugy volt hogy maganban csinaltatom de sokat olvastam hogy allami korhazban olcsobb es ugyanolyan szepen csinaljak (es meg lehet jogosult is lehetek a tb tamogatasra :-) )
Szeretnem ha ajanlanatok egy normalus es tenyleg lelkiismeretes dokit es ha tudtok arat azert azt megkoszonnem
Sziasztok!
Tettem fel én is egy képet,8 hetes,középen szép,de sajnos a két széle keloidos :(,vagy ez még fog változni?
Szia!
Mint orvosis mondom neked,hogy meg kell várni a gyógyulás egy bizonyos szakaszát.Lehet,hogy valaki bevállalja egy fél év után,de lehet,hogy csak a teljes regenrálódás után végzi el.Ha felméri a doki a helyzetet akkor viszont az is előfordulhat,hogy igen hamar meg fog műteni.Elég sok tényezőn álla dolog,így ezt majd az orvosod tönti el.Mellesleg annak a faszkalapnak verj be egyet a pofájára aki csinált,és ha szívügyed akkor figyelmeztess másokat is,hogy mit csinált.
Most ugyan dogivel vagyunk itt de tavaly nyaron en se talaltam pacienseket P-tol.
probaljad meg a has es mellplasztika tablazatokat es ott erdeklodjel. Irjal privit mindenkinek akit csak talalsz.
Arról esetleg nincs infótok, hogy elrontott hasplasztikát mennyi idő múlva lehetne rendbehozatni? Egyáltalán másik doki hogy viszonyul egy ilyen problémához? Ma megyek megmutatni a dokinak, hogy mit tett velem hasplasztika címén. Csodát nem várok, de szembesíteni kell a munkájával, ez az alap. Drukkoljatok!
Szépek az új pocik. Nagyon, nagyon cserélnék most Veletek! Ez egy őrület....:(((
De cukik vagytok, hogy ennyien írtok/írtatok :)
A bajom csak az, h senki sem írja, h a Bogi műtötte :D
Szia!
Engem Dr Debreczeni Béla műtőtt a Honvéd kh.-ban.
Szerintem arany kezei vannak, nagyon elégedett vagyok vele.
Hat ez az. Gondolom ha mar ott volt Pecs akkor te sem akartal 200 kilometert Pestre menni.
az meghogy visszahivott, sztem tb-s dokiktol is el lehet varni. Magyar szamon engem is visszahivott, angol szamra meg sajnalta a penzt.
Irtam en is hogy nekem is megcsinalta volna tb-re de itt nem errol van szo.
arrol van szo hogy Pestrol messze van es hogy azert nagy nyug lemenni oda ha nem laksz ott.
Nekem hozza KELLETT mennem mert az en bajomhoz mas nem ertett es en is nagyon meg vagyok elegedve azzal nincs semmi baj.
probalom en is itt nyomni ugy ahogy te is de oszinten szolva ha nekem nem lett volna ez a gondom nem biztos h lementem volna 230 kilometert.
meg az utogondozas. Jo lenne ugye de milyen koltseges?
Oda vissza 15 ezer forint ugye?
Szia!
Dr. Görcsi Jáos- szent imre, én teljesen meg vagyok voltam vele elégedve
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?