Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,sorstársak.:)
kicsit eltűntem,költözés és óvodai év végi hajtás miatt.
De jó hírekkel jövök.
Már meg van a fix műtét időpontom....:D
Április végén.
Tény hogy még nagyon odébb van de OLYAN BOLDOG vagyok.. már nagyon rég várok erre..
Remélem mindenki jól van.
Dr. Pavlovics Gabor,Pecs
profi.es iszonyatosan emberseges. :)
Kiírnátok ki, hol és kivel műtette magát?
Annyi levelet kaptam, jót is, rosszat is....így, hogy döntsön az ember kihez megy? :(
SZiasztok! Tettem fel képet a "remekműről". :(
Ti mit csinálnátok?
Még jövök és visszaolvasok, eltököltem az időt a töltéssel...
Sziasztok!
Kedden volt kontrollon, megnyitották a sebem, kipucolták, minden rendben vele.
Hála az égnek fertőzést még nem sikerült összeszednem, remélem így is marad, de a hasamban a sipolynyílás mögött van egy szerecsendiónyi tömlő, abba van a folyékony zsírom. :-)
Hülyén hangzik, de ezt dobta a gép.
Haskötőt 8 hét után fokozatosan kell elhagynom, kedden a pucolás után még szigorúan viselnem kellett, szerdán vettem egy jó magas hasszorító bugyit, már abba aludtam.
Sporthoz, sok sétához, bevásárláshoz viselnem kell.
Ma sokat mentem, dolgoztam, így vissza is vettem a haskötőt mert mázsás súlynak éreztem délután a hasam.
Eléggé eltűntem, készülök a karácsonyra, ha nem sütök akkor hozzávalóért rohangálok, vagy takarítok vagy grrrr, hagyjuk.
Kitartást mindenkinek az ünnepekhez és a felépüléshez is, illetve aki előtte van, annak is!
No para! :-)
En hat napos voltam amikor elmentem hozzad. Szted gornyedve?
Nm emkekszem mar.
Én kb 2hétig jártam görnyedezve, de szinte minden nap kicsit egyenesebben mentem. Most már 4,5hetesen kacagok az egészen :D
Mikor 4naposan végigmentem az Ikeán :P hát néztek fúrcsán az emberek, hogy ennek meg mi baja.
Nm tom. Szerintem feloltozve es ruhaban nem lehet olyan veszes az.
A masik meg amire gondoltam h most a ket unnep között neked lenne egyetem? ??
Itt a sulinak v ma v holnap vege.
Januárban meg mar nevetni fog es elfelejted az egészet.
En mar nyolc hetesen is lassan elfelejtem h volt egy kombinalt has es mellplasztikam.
Mert annyira örülök es egyszer ezen igenis tul kell lépni.
______.
___.
___.
kb ilyen
nálam azért eléggé látványos,ha próbálok kicsit kiegyenesedni, még akkor is eléggé észrevehető
.
.
.
.
ez a pontozás nem igazán adja vissza a helyzetet de kb hasonló
Hat hallod tolem az eg vilagon nm kerdezte meg senki mert nm volt feltűnő.
Te 90 fokban vagy meggornyedve?
Egyetlen ember vette eszre az volt a 13 eves lanyom aki olyan 167 centi en meg 170.
Mikor haza jottem mondta h vegre o magasabb mint en.
Mondtam lanyom te nem tudsz semmit....
Egy het mulva en voltam magssabb.
De a gornyedtsegtol te tudsz mindent csinalni csak kiegyenesedni nm.
En hazahoztam londonba pestrol negyven kilos csomagot es egy kisgyereket, foztem mostam bevasaroltam gyereket furdettem stb.
Nem ertem h gornyedtsegnek mi a köze a sulihoz.
Tudom hogy a DaVinciben nagyon mondjak a Tizedes paciensek h nem szabad kiegyenesedni mert nm lesz szep a heg.
En harom het gornyedtseg meg hatfajas utan ugy dontottem h elég ami eleg es kiegyenesedtem.
Egy napig huzodott azt kesz.
Most voltam nyolc hetes de meg mindig nm tudok hanyatt fekudni mert huzodik.
Nekem is csinalta volna csak nem cicistul.
Ket műtét ket macera.
Erdekes hogy a DaVinciben azt mondja hogy otodik nap utan ujratermeli magat csak a savo.
Gondolom eddig futja a penz ott.
En egy kisebb fajtat vettem potnak. Az kenyelmesebb hosszabb tavon szerintem. (negyedik hettol en azt hordtam tobbet)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?