Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szépek vagytok lányok!!!!Szépen gyógyulnak a hegeitek. Joli: miért gondolod, hogy a Tied vörös?
Sziasztok!
nem voltám pár napja itt,hogy vagytok?
Joli nagyon szép a heged,nem is vörös!én is teszek majd fel :)enyém pirosabb,de már majdnem mindehol visszajött az érzés bele.
Ja jó. Kezdtem mar megijedni.
Teged ki es hol műt.
Remelem nm az enyemre irtad.
Attol nyilik fel a seb ha vki valamilyen fertozest osszeszed es begyullad a seb.
Tettem fel uj ot hetes kepet a galeriara.
Sztem szep.
háhhh, próbálok karácsony előtt nem gallyra menni.
Éppen várom hogy hívjanak a kórházból mikor mehetek be, mert egész délelőtt műt a dokim.
2 utánra ígérték de mindig közbejöhet valami.
Remélem nem szid le nagyon.
Hum. Ez erdekes! Angel, te miket nem tudsz produkalni?
Nalam megy az elet tovabb es lassan el is lehet felejtenem a plasztikat. Bar haton meg mindig nem tudok aludni. A heg a hasamon meg egyre csak csunyabb. Mar mint vorosebb.
Jovo heten meg utoljara en is felhivom a dokit hogy mi legyen hat het utan. Nekem hat hetet irt a sportra a zarojelentesbe, de tegnap egy cicisnek ket honapot mondott. Szegeny lany ot het utan most furodhet eloszor?
Ez az ember nagyon szereti a koszos pacienseket? Meg ket het furdes nelkul is sok nemhogy ot?
En beszelek veled Bettiy.
Azt hittem hogy Ti nem akartok velem beszelgetni.
Elkezdtem dolgozni itt harom nap egy heten es igen nem konnyu. Igaz egyelore csak ezen a heten. Ferjem eltunt ket honapra Milanoba. Nekem meg itt a munka meg a harom gyerek. Egyet igazan magaval vihetett volna.
Én döglődöm, a rossz hangulatom miatt nem vagyok.
Holnap megyek vissza a dokimhoz, lett a hegemen két szép hólyag, ami folyadékkal van tele és égő érzést érzek.
Nem kellett volna sittet szedni, ma meg egy kaloda fát kellett egyik helyről a másikra pakolni...
Mindegy, majd meggyógyulok, de a fenekem szétrúgja az is tuti... :-(
Nekem is ezt mondta a doki!
Türelem szep heget teremt!
Koszi a tanácsokat.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?