Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Raktam fel uj kepet
Nem tudom mar ki kerte:)
Cupp mindenkinek!
Nem akartalak demoralizálni. :D
Minden nap egyre jobb. :) ma már dolgoztam is és tegnap voltam 3 hetes. :)
Ne aggódj! :)
Mindenki más... én 0.6-os Fraxiparint kaptam valószínű hogy ez okozta. Nem fájt csak furi volt a pizsi gatya :D
Aminek ki kell jönnie annak ki kell... :) a heg egy kicsit megsínylette de azt mondta az orvosom hogy sokkal jobb mint amit a drain bevezetésekor gondolt.
Ne stresszelj miatta, komolyan!
Sziasztok! :)
Remélem mindenki jól van aki már túl a beavatkozáson. :)
Most már elmondhatom én is...
A műtétem után egy héttel kifakadt a sebem és távozott nem kevés savó. Aki már szült annak mond valamit a hasonlatom.... olyan volt mint mikor a magzatvíz távozik. :) kedden lesz 2 hete hogy a doktor úr a drain mellett döntött. Egy hétig voltunk pajtik. Két naponta jártam kötözésre és ellenőrzésre. Két heti antibiotikumot is kaptam aminek kedden vége. Jippppjjjéééé! 3 napja alszom már az oldalamon is! Eddig még az életkedvemet sem találtam de már minden jó úton van.
Mindenkinek szép napot :)
Szia Moncs :) Ritkán szoktam már felnézni errefelé :D
Rendben vagyok, most hogy fél éves lett a hasam, szoliban kipróbáltam a naptej nélküli barnulást, jól bírja a hegem már kétszer is voltam úgyhogy szerintem elhagyom most már nem fogom kenegetni. Tornázni még mindig hasszorítós bugyiban tornázok, meg futni is (így érzem jól magam :) ) Köldök alatt totál érzéketlen, viszont a bal combom teljesen rendbe jött (ha emlékszel, érzéketlen volt a műtét után mintha nem is az én lábam lett volna) fél év kellett neki de rendben van rendesen érzem az egészet, helyükre kerültek az idegek :D
Még mindig előfordul hogy zuhanyzás közben úgy nyúlok le a kezemmel, mintha a lógó pocakot akarnám megemelni hogy megmossam magam. Olyankor meglepődök magamon hogy de hülye vagyok. :D
De amúgy minden rendben van, már csak egy rémálom maradt a régi has meg a műtét utáni kegyetlen kínlódás.
És te hogy vagy mesélj? :)
Raktam még képet.
Amúgy arra jöttem rá, hogy nagy a fenekem. :D
Edzeni kell még keményebben!
Valljuk be hogy vadallat vagyok!:D
Dec 19 a kovi plasztika idopontom. Ujabb 6-8kg bortol szabadulok meg. Olle
Na neeeee
Kisregenyt irtam pedig!!!! Csidaltam is hogy nem valalszolsz.
Szemhejplasztika??? Meselj priviben!
Camylla!
Ne a BMW vételárát nézd.
Hanem a fenntartási költséget! :D
Ha engem kérdeztél, rengeteg a tanulni valóm. :D
Nem is mindig olvasok itt, most egészen megrendültem, hogy mit vállaltál. Nekem TB-s szemhéjplasztikám lesz valamikor decemberben, de az csak monoklival jár. :D
A múltkori privátod üresen érkezett, csak ez én levelem idézted be.
Koszonom!
Te hogy vagy? Ezer eve!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?