Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem szept 20-án volt műtétem a Honvédban, 3 császár utáni hasizom-szétcsúszás+köldöksérv.
Teljesen más, mint a császár utáni fájdalom, nekem tompább volt a fájdalom, nem olyan intenzív, de elhúzódóbb... Míg a császárok után 3 nappal már alig éreztem valamit, itt egy hét után is még fájt, főleg ha járkálni kellett.
Már elmúltam 4 hetes, de még mindig éjjel-nappal hordom a haskötőt, szépen megy már minden, igaz, a varratomat én szedegetem magamnak, napi 1 cm-t, mert a doki így döntött. :D
Ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok. :)
Mepiform tapasz, Kelo cote hegkezelo, aloe vera gel (flp) 😊
Ma vagyok 15 napos!nekem is vartak izmot!teljesen fentrol leig plusz a koldokserv! Nehezen megy a kiegyenesedes! De azt mondta ma a dr nő h eroltessem mert makd rosszul fog a bor osszeforni! Ma ramkapcsoltak egykis aramot!megdolgoztattak a felso hasizmomat!jol esett es mar sokkal egyenesebben megyek!
És nekem vartak izmot...kb kétszer éreztem pár percre éjszaka hogy fáj meg egyenesen nem tudtam töle menni csak 2 het utan
Izmot nem vágnak hanem varrnak :) Én szerencsésnek mondhatom magam.Nagyon hamar regenerálodtam egyedül a csövel gyült meg a bajom mert 19 nap mulva vették ki és a végén fajt zavart.Este kitoltak 8kor és masnap 10kor mentem haza...egyén függö a gyogyulas én m utan 5 oraval kiserettel mar mentem wcre van aki felse bir állni...oldalra feküdtem műtét utan és van aki 2 het utan se tud.Vannak képeim fent.holnap leszek 5 hetes.. Ez nagyon egyén függö de a lényeg a kitartás és akarat:)
Én Bio Oilt használok és nagyon bevállt.Ha megmarad feltudod hasznalni arcra testre :)
Sziasztok!
Én is készülök a műtétre, így információt gyűjtök. Az lenne az egyik kérdésem, hogy akinek volt császára, mennyire hasonló, vagy sem a plasztika?Köszönöm szépen!
Sziasztok! November 7.-én lesz hasplasztikám a Kútvölgyiben. Izmot nem fognak vágni. Kérnék egy-két jó tanácsot,hogy mire számíthatok a műtét után. Pld mennyi ideig tartanak bent a kh-ban (természetesen kb. ha minden ok...),és a szokásos alvás-járás-sebgyógyulás téma :D olvastam vissza hsz-ket,de nem nagyon derült ki,h kinél volt hasonló műtét. Azt tudom,hogy ha az izmot is vágják akkor kicsit eltérő a műtét utáni lábadozás. Köszönöm!
Beszereztem ezt a Lipoelastic haskötőt..valami hiperszuper, mondjuk horroráras, de nagyon mérte! Köszi a tippet!!
Sziasztok. Kiszedte doktornő a varratot,raktam fel képet. Azt mondta el kezdhetem a hegkezelést. Ti mit ajánlanátok illetve mit használtok???
Kinek meddig termelődött savó? Jártatok leszívásra? Nekem 6.napon vették ki a csöveket, hétfőn, csütörtökön megyek leszívásra(ha lesz savó) nekem nagyon fájt azoknak a csöveknek a kihúzása amik nem a seb vonalában voltak
engem pénteki napon műtöttek, és utána vasárnap vették ki, nekem azt mondta azon múlik, mennyi ürül...ha napi mennyiség 20ml alatt marad, akkor lehet kivenni. Nem fáj, inkább csak kellemetlen, vagy inkább idegen érzés, h valamit kihúznak belőled, aztán ahogy kint van ilyen fura kortyogó hangot ad, ahogy megszűnik a vákum. Igazából egy pillanat az egész, ne félj tőle!
13.-án mütöttek ! Szerda a 6. Nap lesz!!! Alig ürülék nekem valaki! Az egyikbe 100 ml a másikba 110 ml van! És titeket hol műtöttek!?
Nekem 19 nap utan szedték ki.Észre se vettem mikor kihuzta.Oldalt fajt már nagyon ahol kijön hogy sokaig bent volt.
Nekem a 2. napon, mert 10 ml volt csak benne. Nekem sajna nagyon fájt. Egy pillanatbvolt de mintha kést vágtak volna a sebb. De sokaknak itt nem fájt, azt írták. Minél később veszik ki annál kevésbé fáj ahogy néztem. Hanyadik nap h kiveszik a műtèt óta?
Képek!!??? Mondtam h ez nem leszbvészes, örülök h nem is volt. Minden ok volt utána, tudtad csinálni a kötelező dolgaid? :)))
Lányok az lenne a kérdésem hogy a csövet kinek mikor vették ki !? És nagyon fájt!? Ugy volt ma veszi ki a csövet a doki de aztán ugy alakult hogy szerdán!!! Eléggé izgulok 😬😬
Durvan levékonyodtam csajok. Ez a zsírleszívás brutál.
Koszi csajok a jeleket!
Tul vagyok rajta. Fajcsalomcsillapito nelkul sem faj csak kellemetlen. :)
Holnap megyek haza. Puszi mindenkinek meg az ujaknak is.
Ügyes vagy,én is tegnap mostam először egYedül hajat!
Hajrá,ne izgulj,szorítok!!
Hat, azert ez mas, mint a császár, ott csak osszevarjak amit felnyitottak, itt meg felpreparaljak a bort.😊
vezettem kocsit! inkabb a ki be szallas volt a nehezebb de vezetes kozben minden ok volt
Szia nekem van fent műtét után 12 orával :)
ma vagyok 14 napos! eloszor mostam egyedul hajat! szepen alakulok! jovo heten mar dolgozni is fogol menni szerintem!lehet h ma megprobalok kocsit vezetni is! nekem semmim sem faj csak a cso koruli duzzanat ami nemkellene h ott legyen de majd lassan elmullik azis!
tegnap levettuk a haskotot meg tusoltam! hat aznelkul eleg felve mozgok! pedig a csaszaros szules utan mar 3 hettel kerekparoztam pedig akkor meg haskotom sem volt!
Sziasztok! Most vagyok itt először. Múlthét szerdán (10.12.) volt hasplasztikai műtétem. Ma láttam először haskötő nélkül a hasam, a köldökömön lecserélte a kötést az orvos. Nagyon csúnya. Tiszta vér az egész, mert tüsszentettem egyet valamelyik nap és bevérzett. A másik bajom vele, hogy szerintem nem pont középen van. Picit mintha balra lenne rakva. Tapasztalt már valaki ilyet??? Félek!! Csütörtökön jövök vissza, leszívja a savót meg talán kiszedi a varratokat. Tudtok mutatni frissen műtött képeket? Hogy kell ennek kinéznie?
Irany a mutet elotti nagy zsirleszivas!! Jesszusom jobban izulok mint hasplasztika elott!:D szurkoljatok!
Sziasztok! Engem okt. 13-án műtöttek a Dr.Ross-Ban ! Egész jól vagyok egy aggodalmam van hogy dagad a lábam.. Holnap megyek vissza akkor veszi ki a doki a csöveket...
Sziasztok nekem okt 4 volt a mutetrm a honved korhazban Tamas Robert dr ur csinalta szuperrrrr lett. Szep a heg mar szarad le a koldokom is szep ejjel nappal rajtam a haskoto en a lipoelastic ot vettem nagyon kenyelmes. Alvas csak haton sajnos. Fajdalom csak a hasizmomnal van neha. Vezetni meg nem mertem.
Én csütörtökön voltam három hetes,de még nem vezetek,valahogy nem érzem úgy,hogy jól esne egy esetleges hirtelen mozdulat.no meg megtehetem,hogy visznek!😉
További ajánlott fórumok: