Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, doki javasolta nekem. Kérdeztem, h milyen hegkezelő krémet ajánl...erre mondta, h azt nem, hanem ezt a tapaszt ajánlja.
A patikában 2500 ft-ért vettem.de már egy hete használom!és még mindig jól ragad.igazából el is lehet felezni,mert négy centi nem.is kell,így még tovább elég.
Egy 4x30 centis tapaszt 2990-ért vettem
De jo hogy ezt beraktad!
Mennyibe kerul egy?
Szia!igen,pont egy hete használom.én nem.vettem.észre,hogy lilásabb lenne a heg,illetve az nem ettől van.a heg érésének természetes folyamata,hogy elöször lilás,pirosas lesz,majd aztán halványul el.amikor nekem volt még rajta var,illetve közvetlenül utána sokkal halványabb volt a heg,aztán nekem is bepirosult.a szilikon pont arra való hogy halványitson.
Nekem a.doki a.szilikont ajánlotta,mint hegkezelö,csak sztem.a.krém lekenődik,pedig pont a hegen lévő réteg lenne a lényeg.neked is doki mondta?kiváncsi vagyok,mit tapasztalsz,majd írd meg!
[link]
Szia! Olvastam a naplódban, h Te is elkezdted használni a Mepiform tapaszt. Mi a véleményed róla? én kb 5 napja használom, napi 24 órában, este fürdésnél leveszem és utána vissza, egyelőre semmi változást nem veszek észre, sőt amikor lehúzom alatta lilás a bőröm. Most este kísérletképpen csak a heg egyik felére tettem, a másik felét szabadon hagytam...meglátjuk 😊
Örülök,hogy hallok felőled,és hogy jól vagy!!!
köszönöm!😊😘Igen,nekem most hegkorrekció volt!nsgyon vigyázok a hegre,már.most tényleg sokkal szebb!remélem így is marad!néztem a friss képeidet,wow!!nagyon csini vagy,szép lapos is a hasad!
Mikor kezdtel el edzeni?mikor vetted le a haskotot? En negy hetes multam de meg nemerzem h kepes lennek edzeni.
Sziasztok!Visszaolvastam pár hozzászólast és igérem képet is rakok fel.Szerencsesnek mondhatom magam nekem se gyürödés se puffadas szerintem a hasam nagyon szép 😊 Már igen levettem a haskötöt.Már futogépezek,Zumbazok...mindent csinálok hason alszok stb....a pici sebem is gyogyul.Holnap hivom a dokit kontrollra megyek.nekem egy percre se fordult meg a fejembe hogy megbantam volna!100szor végigcsinalnam.imadom az uj testem.Puszi mindenkinek
Szioa Nono, beengedsz, lécci, a naplódba? Köszi!
Szia! Rákattintasz a névre, ott felül van,hogy "interaktivitás",ott találod a naplót. Ha arra kattintasz jelentkezni kell olvasásra.
Sziasztok! Kiváncsi vagyok pár előtte utána képetekre. Új vagyok itt, hogyan tudnék bekukkantani a naplókba?
Igen elégedett vagyok köszönöm!! Néztem a naplóját neked heg korrekciod volt igaz? De már most látszik h sokkal szebb lesz a heg mint amilyen volt 😉
Nikolniki,remélem Te is elégedett vagy,szépen gyógyultál szép a heged és a pocid is!😉
Ez nekem is rossz,hogy tök olyan a pocim,mint amikor a fogorvos elzsibbaszt...érzed,ha odanyúlsz,de nem.úgy,ahogy kellene..nekem fál évet mondott a doki.
Camylla,Nono,szép a pocitok,néztem a naplókat!
Újaknak gyors gyógyulást!
Válaszoltam a naplómban és a tiédben is írtam. :)
Erről nem olvastam mikor belevágtam, pedig igyekeztem sokat olvasni. De valahogy nagyon elkerülte a figyelmem az érzések....hogy sokan nagyon megbánják az első időkben.
Az érzéketlenség baromi rossz. :((( Nagyon kiráz a hideg valahányszor azt a területet kenem be krémmel. Mintha nem az enyém lenne. Ijesztő.
Igen érzem és tényleg nagyon lassan javul de javul!! Műtét utáni napokba vagy az első alkalommal mikor levettem a haskotot a zuhanyzashoz hat az egy borzalom volt szidtam magam h mehettem bele egy ilyen mutetbe bár ne tettem volna stbb tudom mit érzel meg meg itt sokan én is átestem a mélyponton de most már örülök h belevágtam és újra megtenném rengeteget fog meg változni egy év sok ido😉
Camylla jelenti:
Tök jól van! :D
Amilyen ocsmány voltam zsírleszívás után, most pont annyira helyre is jöttem! Alig látszik a beavatkozásból bármi (kék folt, zúzódás, duzzanat, véraláfutások) de hál'istennek baromira látványos a -3 liter zsír. Már simán alszom háton is, mert nincs fájdalmam. Komolyan örülök neki. Viszont kell a derék plasztika. :( Nem úszom meg, ez már most világos. Decemberben megyek.
Megnéztem a naplódat! Írtam is kommentet! :)
A köldök és a vágás közti érzéketlenség mm-ről mm-re javul, te érzel ezen változást? Nekem egy ideig csökkent a kiterjedése de most megállt és nem érzek javulást.
Köszönöm. :) Lassan alakul és bár mostmár nem mondanám, hogy ezt soha többet, de elég sok dolog aggaszt.
Hiába van alul a vágás az összes képemen látszik, hogy a bugyijaim messze nem fogják ezt takarni. A vágás felett olyan mintha más valaki lenne, mert alatta lapos, felette meg a magas Tátra...A heg legalább szép. A köldököm pont olyan gyűrött... Tudom, türelem, csak kár, hogy nem lehet boltban venni. :)
Szép lett a hasad gratulálok😉 Én 15 hetes vagyok és meg mindig érzéketlen a koldok és a vágás közötti rész azt mondtak ez normális 1ev a teljes gyógyulás szóval türelem türelem. A dagadasrol annyit h a nehéz napok után így 15 hét elteltével sokszor érzem és látom h nekem is felpuffad sajnos de már közel sem annyira mint régen ez is változni fog meg kitartást!
Nonfredite, elhagytad a haskötőt?
Tettem 5 hetes fotókat.
Jó olvasni mások naplóját, én egy pár naja merem kijelenteni, hogy nem bántam meg ezt az egészet, pedig a szerencsések közé tartozom, nekem nem volt semmilyen szövődményem.
camylla, hogy vagy?
Szia. Köszi a segítséget. Nekem hasszorítós bugyi van. Ennél szorosabbra nem lehet kapcsolni.viszont van rajtam kompressziós melltartó is és annyira szorít ez a kettő együtt hogy alig kapok levegőt. Van amúgy másik hasszorítóm.lehet majd árváltok arra de a doki ezt ajánlotta. Már ebben keltem fel a műtét után.Amúgy megnyugtattatok,hogy ez változni fog akkor. Köszönöm!😊😘
Amúgy szerintem én elég szorosan hordom, annyira, h reggel arra ébredek, h összeroppannak a bordáim 😂 De persze tudom, h 3 hétnél még nem kell csodát várni, csak olyan cuki lapos volt közvetlenül a műtét utáni napokban...
Huh köszi, dejó ezt olvasni! A próféta szóljon belőled ;))))
Holnap leszek hét hónapos és néha még mindig puffadt a hasam, főleg ha megerőltetem.😊 Négy naposan teljesen természetes, nagyon sokat fog változni. Amennyire tudod szorítsd meg a haskötőt! Nagyon kényelmetlen tudom,de muszáj szorosra húzni.😊
További ajánlott fórumok: