Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, hétfőn szerencsésen túlestem végre én is a műtéten :-) Jól ébredtem, nem volt semmi gond, 2,5 kg-nyi bőrt és zsírt távolítottak el, ami szuper! 3 naposan mér teljesen jól vagyok, fekszem oldalra is, ki is tudok egyenesedni, a vágás és az új köldök sebét alig érzem, a hasizmot annál inkább, de majd csak javul az is. Savóm az még mindig inkább véres, mint átlátszó és 250-200 ml naponta, úgy hogy mostanában nem fog ez 2 ml alá menni. Mindegy, jöjjön ki minden, aminek ki kell jönnie, türelmes vagyok, semmi probléma:-) Összességében sokkal rosszabbra számítottam, de még nem kiabálom el előre, de remélem, hogy a nehezén mér túlvagyok!!!
Köszi csajok a választ remélem nem most fog velem játszani és időben meg jönn!! :)
Hm,az első zuhany!!!megfizethetetlen!😉 örülök,hogy jól vagy,várjuk a képeket!
Nekem is mondta a doki,hogy jobb lenne,ha nem akkor lenne meg.ezen felül neked is kellemetlen vágott hassal hajolgatni,cserélni,eleve olyankor többször mosdik az ember.persze nem kizáró ok,és lehet,hogy vége is lesz,mire műtenek!
Ezt orvosa válogatja. Az enyém elhalasztja a műtétet, erre külön felhívta a figyelmem. Azt mondta azért, mert ilyenkor erősebben vérzik a beteg és egy ekkora műtétnél ez komoly kockázat. De sok helyen olvastam h simán műtenek menzesz alatt is.
De jó örülök hogy minden rendben van! :) Csak így tovább! :) Képeket várjuk! :)
Sziasztok!Voltam ma varratszedésen.Nagyon szép a sebem.Nem kell hordani már a leszorítópántot a mell miatt és a hasam is alakul.Igaz még mindig puffadt,de azt mondták az majd lemegy.Igazából nagyon tetszik az eredmény már most is,de ez még nagyon sokat alakul, úgyhogy biztos szép lesz majd ha meggyógyul. Majd teszek fel képet is,de előbb csinálnom kell. A legjobb,hogy végre zuhanyozhatok.Ezt már nagyon nehezen viseltem.
Én 6 hétig éjjel nappal hordtam es azzal is feküdtem oldalra.Nekem nem volt nehez levenni es siman feküdtem hason is :)
Hát szerintem elég rossz lesz neked akkor műtét után ha akkor lesz meg...Nem olyan könnyü par napig mozogni lehajolni nem plane..
Orvostol fugg. Angolokat abszolut nm erdekli kulonben
Talan maganklinikan minosegibbek a felszerelesek es jobb anyagokat hasznalnak szerintem. Illetve ezzel adjak el magukat. Bar oszinten szolva nem tudom. Az orvos szerintem ugyanolyan munkat vegez barhol van
Sziasztok
Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy van-e bármilyen minőségbeli különbség a TB-s és a magánban elvégzett műtétek között? Gondolok itt pl. a varratok elhelyezkedésére, stb.
Szia! 15 órára van időpontom. Utána majd írok.😊
Sziasztok! Lenne egy kis személyes kérdésem.A napokban kell megjönnie a mnzeszemnek és elvileg vége lesz mire lesz a műtét!! :) De ha valami oknál fogva késne mert volt rá példa és beleesik a műtéti időben akkor is megműtenek?Vagy ez csak nekem lesz kellemetlen.
Szia! Mit mondott az orvos? Minden rendben van?
Tegnap multam 5 hetes! ma leveszem eloszor ejszakara a hasszoritot es oldalt fogok fekudni alvas kozben! Lassan mar nappal is ellehet hagyni de en tartok tole h majd nehez lesz.
Majd írd meg mit mondott az orvos! :)
Köszi, aranyos vagy,hogy próbálsz megnyugtatni. Holnap megyek a dokihoz és rákérdezek,hogy mégis meddig marad ez így.
Mit mondott a dokid miért van ez?Másoknál is olvastam hogy meg van puffadva.Lehet hogy még idő kell hozzá hogy leapadjon.Legyél türelmes minden renndben lesz! :)
Nem lesz semmi vész majd meglátod! Engem jobban idegesít,hogy még mindig fel van puffadva a hasam. Olyan vagyok mint egy 5 hónapos terhes.
Köszi hogy ezeket leírtad :) A környezetemben mindenki azt mondta hogy nagyon fájni fog mert nagy lesz a vágás.Nekem is két császárom volt és mind a kettönél csak az első felkelés volt rossz után a semmi baj nem volt.Remélem hogy most is ìgy lesz.
Az izomlázzal barátok vagyunk!! :) :)
Nem kell félni a fájdalomtól. Nekem 2 császárom volt. Az sokkal rosszabb mint ez. Nekem személy szerint nem is fáj a hasam. Csak akkor érzem ha köhögök vagy tüsszentek. De azt is csak ott érzem ahol összevarrták a hasizmomat. Amúgy nem vészes,csak húzódik meg ilyen izomláz szerű fájdalmat érezni.
Szia én örülök neki hogy írtál! :) Mert most még jobban megkönnyebültem hogy nem lesz nagy fájdalom és visszonylag nem tart sokáig! :)Hát a kislányom még kicsi de
mire lejár a 6-8 hét remélem megtanul már járni és akkor még könyebb lesz.Decemberben már apuka is többet lesz itthon! :)
Szia! Bocsánat, hogy beleszólok én is, nekem 3 császárom volt, másmilyen a fájdalom, nekem tompább volt, de nagyobb felületet érint ugye, de mivel itt egyedül vagyunk, a picit sem kell ellátni, pikk-pakk jobban leszel. Én pl. nem is kértem egyszer sem fájdalomcsillapítót.
A legkisebb fiam 4 éves, őt sem emelem még a mai napig sem, már 7 hetes elmúltam, de én nappalra még hordom a haskötőt, jobb érzés még abban lenni. Éjjelre is csak 4 hét után vettem le, gyönyörűen gyógyul a varratom.
Drukkolok, hogy minden rendben menjen! :)
Szuper! Akkor minden oké lesz! Hajrá, csak bátran ;)
Szia köszönöm hogy ezt mind leírtad most egy kicsit nyugodtabb vagyok! A szomszédban lakik a nagynéném így bármikor tudok segítséget kérni. :)
Köszi szépen a műtét a nagyatádi kórházban lesz.
Szia sok sikert a mutethez!!😊 Megkerdezhetem melyik kórházban műtenek?
További ajánlott fórumok: