Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nem magánklínikán voltam, hanem sima kórház, először nekem is 4-5 napot mondott a doki, a műtét előtti órákban mondta csak, h tul.képp attól függ mikor enged el, hogy mennyi savó ürül: ha a napi mennyiség 20ml alatt marad, akkor lehet hazamenni. Pénteken 13:30 körül lett vége a műtétemnek, aznap nem szabadott felkelnem, csak másnap lehetett próbàlkozni, az elsőhöz segítség kellett, aztán mondták, h gyakoroljam egyedül...nem kis tortúra volt, de megoldottam, egy wc-re felkelés kb 10 perces tortúra volt. A fájdalommal kapcsolatban rosszabbra számítottam, műtét másnapján este vettem be az utolsó fájdalomcsillit, azóta sem kellett. Császárhoz nem tudok Neked sajnos hasonlítani, mert nekem egyik sem az volt. Vasárnap reggel amikor mehettem haza már egyedül öltöztem fel. Aznap ahogy hazaértem rögtön "felvettem" megszeretgetni, ami úgy nézett ki, hogy ültem a kanapén és az ölembe adták, de csak kevés ideig tudtam tartani, mert nem esett jól a hasamnak.
A haskötőt a budagyöngyében vette egy ismerősünk, m én 250 km-re lakom Bp-től, de postáznak is szerintem. én a Facebook oldalukról szedtem az elérhetőségüket. A 10 hós Lánykád miatt szerintem kevés a két hét, őt azért még aktívan kell emelgetni, etetések, kézmosások, pelusozások, alvások. Mondjuk állandó felügyelet nem kell, csak egy egy momentum, bár ha van egy jófej szomszédod egy egy lefektetés felkeltésre, akkor minden megoldható :) mi is most kisasztalnál eszünk, kézmosáshoz teszek egy kisszéket a mosdó elé, és megkérem, h lépjen fel rá, peluscseréhez meg megkérem, hogy feküdjön a földre, szerencsére közreműködik ügyesen :)
Szia!Köszönöm hogy írtál.A haskötőt azt hol vetted vagy rendelted mert nem ismerem?A fiadat mikor vetted fel először a műtét után?Nem arra gondolok hogy cipelni meg ilyenek hanem hogy megszeresd. :)
Milyen fájdalmad volt a műtét után?mert nekem a két császár után semmi fájdalmam nem volt csak az első felkelésnél.Tudom hogy ez nagyobb műtét és ezért kérdem.
A műtéttől számítva 2 hétig lesz segítségem éjjel nappal utána meg meglátjuk mert sajnos mindenki dolgozik a családban még. :(
Mondok egy jó tippet! Aludj hason!
Halál komolyan mondom. :)
Ez kijelentés volt, bocs.
Camylla írtam. - akart lenni.
Camylla , írtam?
Kinek mikorra múlt el a heg felett közvetlenül a duzzanat? A heg alatt szép lapos, de felette még duzzadt. Egy ideje nem is csökken pedig kenem, fáslizom. Szerdán már hat hetes leszek de még mindig duzzadtabb a hasam mint a műtét előtt.
Sziasztok!
Valaki kérdezte, hogy hogy állok most.
Raktam fel képet.
Nem volt túl sok időm beállítani a reflektorfényt, úgyhogy bocsi a minőségért. :)
Köszi a választ és a biztatást! Remélem hamar elrepül tényleg! :)
Nagyon várom de félek is egy kicsit.
Haskotobol en lipoelasticot hasznaltam, jo erosen tartott, de kell egy valtas mindenkepp.
Azt hiszem a lanyok Voe markat is szoktak rendelni
2-3 het utan mar sokmindent meg tudsz majd csinalni, csak sokkal lassabban, es ovatosabban, figyelve minden mozdulatra. Az emeles 6 hetig tilos!
Nyugi, hamar elrepul az a 6 het, eszre sem veszed😊
Sziasztok! :)
Én még a hasplasztika köldöksérv mütét elött állok ami nov.18-án lesz.
Azt szeretném megkérdezni hogy ki milyen haskötöt használt?Mert én a 2 császár után amit használtam nagyon nehezen tudtam felrakni egyedül és bem is olyan szorosan.:(
Az lenne még a kérdésem hogy ki mikor tudta ellátni a családját egyedül a mütét után?Egy 6 éves fiam van meg egy 10 hónapos kislányom.
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredet. :)
Nyugi lányok aztmondta az én dokim is hogy hosszú hetek a lappadási folyamatok, akár hónapok is :)
Egyébként 3 hetes vagyok de már unom a tespedést, edzeni nem edzhetek viszont lightos szobabicaj szerintetek mehet már? :)
Sziasztok!
Tettem fel képeket az adatlapomra ha valakit érdekel. 😊
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?