Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
13naposan de nem volt az igaz. 16 naposan ment előszőr simán.
Ki mikor kezdett el kocsit vezetni a hasplasztika utan?
Hát sajnálom,hogy neked nem vált be.Nekem is egy picit gyűrődik,de én zetuvit kötszert teszek a sebre,az fini puha,van eg kis vastagsága,amióta ezt alája teszem,ég és föld hordani.esetleg probáld ki te is,hátha így nem vágkar!
Sziasztok!
Kopogtam par helyre :) nekem is lesz hasplasztikam addig is infot gyujtok mi varhato. Koszi ha beengedtek!
Tudsz róla képet mutatni? Vagy leírni a típusát?
Szia!Vannak fent kèpek az adatlapomon.Nekem a hasam miatt volt kissebbség érzetem ès évek ota gondolkoztam rajta az altatástol fèltem.Irjál kérdezz nyugodtan,szivesen válaszolok bármire ☺
Nekem a haskötőt a dr nő intezte!szerettem volna masikat is h legyen de azt mondta h feleslegesen neadjak ki 33000 ft. Nekem nagyon jo. Nem bugyis. Az egesz gumirozott! Ma vagyok 13 napos. Ma eloszor itthon egyedul tusoltam.
nekem is ez a thuasne van amit írtál, már ebben ébredtem a műtét után. Az az oldala, ami gumis nagyon jó, de a másik ahol a tépőzár tapadó alatti pamut rész van, az nekem folyamatosan felgyűrődik 😞 Ha visszaigazítom, rémesen szorítja a vágásomat, és pár mozdulat után felugrik a csontom fölé 😞
Hidd el Nono,minden nappal jobb!ügyes vagy!nekem kedden lesz varratszedés,majdnem négy hetesen.már várom,üert érzem,hogy feszül,húz.
Nekem thuasne márkájú van,imádom,nagyon jól fog,pamut az a része alul,amire felül rá kell tenni a tépözáras részt.nekem.is kiáll a csípőcsontom fekve,de nem nyom.váltásnak üeg scudotexet használok,ez olyan minr egy derékmelegitö,nem tépozáras,haneü belebújós,de jó gumírozott,ez is fog,ezt veszem fel éjjelre,ha már unom a "páncélt".illetve ezt tervezem sokáig használni.gyógyászati boltban vettem őket.
Köszi kérdésed, alakul. Ma vagyok 17 napos. Még húzódik a seb meg a hasam is, de mindent csinálok amit korábban, az emelgetésen kívűl persze. Ma először mindkét oldalamon tudtam aludni, ez nagy dolog, 2napja csak a jobbon ment, ma ment a balon is.
Le tudnátok írni, v képen mutatni, h Nektek milyen haskötőtök van? én már megőrülök az enyémmel... széles a csípőm, kiáll a csípőcsontom, így az egyik felemen, ahol gumis, ott rajtam marad, a másik oldalon, ahol a tépőzár része van, ott mindig lejön, mert ott nem rugalmas az anyag 😞 Hiába igazgatom, pár lépés, v leülés-felkelés után újra elcsálézik...
Sziasztok!Ma megyek konzultációra ;-) Szívesen informálodnék naplokat hogy lehet olvasni? Köszi :-D
Szia... Tudnál nekem tanácsot adni hogy miért mentél hasplasztikára és ez hogy működik...? Én is gondolkozom rajta 2-ik babám után.... Csütörtökön megyek konzultációra ... köszönöm.. illetve ha tudnák képet küldeni azt is megköszönném...😁
Jól van,szuper,minden nap jobb lesz.én is.nagyon szeretek gyalogolni,de még nem mertem ilyen sokat.de én nem vagyok profi!
Örülök!egészem profi kezelést kaptál!🙌
A tapaszon van kicsi mindig...mar elmulhatna mert azon kivül nagyon szép a hasam.
Te hogy vagy??
Én voltam. A hasplasztikához képest semmi. Pénteken votam, hétfőn mentem intéztem a dolgaim már. Körben szívták le, a hasam, derekamon és hátul is, hogy az úszógumi eltűnjön. Konkrét kérdésed van? Mire vagy kiváncsi?
Nonfredite, ideje, hogy a sebed lemondjon. :( Jó lenne ha elmúlna már. Ürül még a savó?
Nem is kell félned, nagyon jó orvos, arany keze van. Szorítok majd :)
Sziasztok, hosszas olvasgatás után most már én is jelentkezem némi konkrétummal,eljön lassan az én nagy napom is, november 7-én lesz a műtétem a Honvédban, TB-re, Debreczeni főorvos úr fog szebb fazont adni a hasamnak. Tettem az adatlapomra néhány képet a mostani állapotomról, ennél már csak szebb lehet :-) Lehet, furán hangzik, de nincs bennem egy szemernyi félelem sem, én megtettem a magamét, bízom a doktor úrban, és tudom, hogy megéri majd a fájdalom és a szenvedés, de minden rendben lesz!! Ha van valami praktikus tudnivalóm, amit megosztanátok velem, azt örömmel veszem, na és majd a szorítást is a nagy napon!
Voltam ma 1 hetes kontrollon, a körülményekhez képest egész szép. Felegyenesedési engedélyt sajnos nem kaptam, ugyh marad a banyajárás 😞 A köldököm körüli rész totál érzéketlen... A haskötőt továbbra sem vehetem le egy másodpercre sem.
Nekem közbe csinaltak két oldalt szivtak le 1l zsirt.3-4napig kek zöld lila foltos voltam mint akit össze vissza vertek.De latvanyos.A combomat tervezem januarba
Sziasztok
Volt valaki hasplasztika elotti zsirleszivason?
En hezfon megyek csipo es felkar zsszivasra. A tapasztalatok erdekelnenek. :)
Köszönöm szépen jol vagyok.A seb ahol pici váladék jön az sajnos olyan mint volt de a többi helyen nagyon szép.
Minden nap egyre többet gyaloglok/elötte minden nap gyalogoltam/,már nagyon hianyzott és ma 6.5 kmert mentem.Eddig nem érzek negatívat de kellemesen elfaradtam ☺Rem lassan a sebem is kezd visszahuzodni 😔
Igen jól vagyok!Most jottem haza kontrolrol!11napos vagyok!lattam a hasam!felkellett h aljak!hat most eloszor erzem h megerte belevagni! Vagasom meg rancos de negy nap mulva elkezdi kiszedni a cernat!mindem masodikat es szepen kifog simulni azt mondja az orvosom. A kemegy veralafutasomat pedig radiofrekvencias maszirozasal lazitotta!
Cucus,Nonfredite jól vagytok már?
Nekem oldalt volt kényelmes.nem.értem,miért érzed úgy,hogy kiszakad,nekem jól tartja a haskötö.
Szia!a heg nekem is gyűrött,sztem attól,hogy még bent van a varrat.itt,ahogy olvasom,elöbb-utóbb mindenkinek kisimul!😉 néztem a pocid,sztem nem is pufi!
Milyen érdekes ahány ember és ahány orvos mind mas.Én műtét után 1 oraval oldalra feküdtem barmelyikre tudtam.A dokim is azt mondta ugy aludjak ahogy kényelmes.De nekem semmi parna csak a fsjem alà.A lábam 1 napra ra már simán kiegyenesitettem,haton kellett parna a labam alá de a felpócolas miatt csak.
Séta közben azt mondta 2 het utan is hogy ne eröltessem a felegyenesedést.
En ma vagyok 11napos de nekem az orvos nemengedte h oldalra forduljak! Haton alszom a hatam alatt parna de mar a labam alatt nincs semmi!mondja h egyenesedjek ki ha setalok de nekem ez alva nemmegy. Ulve viszont igen. Ma megyek kontrolra. Minden 2 nap jarok
További ajánlott fórumok: