Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen!!!!
Tettem fel a naplóba képet!
Ó szegénykém! Kívánok gyors jobbulást!
Huu szegény jobbulást kívánok jobban faj mint a has plasztika?
Hát nekem mindenem fáj!!!
Alig bírok mozdulni. Olyan mintha szétvertek volna! De komolyan. Borzalmas...
Nonfredite, lassan itt a hat hét, mikor lesz a kontrolod? Visszatapadt a bőr? Puffadásod nincs egyáltalán? Sebed?
Fáj? Mi fáj???? Nekem csak a kis varrott seb fájt, vagyis inkább húzódott. Az érzéketlenség fokozatosan mm-enként csökkent, volt egy két pici terület ahol 2-3 hónap múlva, de a nagyja 6hét alatt elmúlt. Amíg a bőr vissza nem tapad ez normális. Mi fáj pontosan? Azért ez is komoly műtét, tudod türelem...mondjuk ez utóbbit én sem tudom hol terem.:) Emlékezt a hasaddal sem voltál kibékülve, sajna nem azonnali az eredmény. Kitartás, jó lesz az csak tartasd be az utasításokat. És ne legyenek fontosabb dolgaid mint saját magad felépülése. És most tagadom h bagoly mondja verébnek....:DDD
Szia. Ennyire fáj? Bent vagy még a kórházba? Gyógyulj még minél hamarabb és kemény vagy,hogy ebbe is bele mertél vágni.💪
Haljátok ez a zsírleszívás durva. Nono nek
ed mikorra múlt el úgy kb a fájdalom meg az érzéketlenség?
Engem március 9-én műtöttek. Júniusban már simán mehettem strandra. Napra is és vízbe is:-)
Szia ....a savo tema teljesen egyen fuggo.....mindenkinel mas....nekem szerencsem volt ....a korhazban kijott aminek ki kellett nem volt utana semmi komplikaciom....haaaat a cso kiszedese nem egy welness program 😄...azon tul kell esni....de legalabb gyorsan megy...megjegyzem..... a varratszedes sem lesz jobb 😄....de ne foglalkozz vele....az eredmeny a lenyeg...reszemrol az mindent meger....minden jot Neked 😊!!!!!
Szia, kopogtattam a naplódba, köszi, ha beengedsz :-)
Sziasztok
Majd trszek fel kepet igerem csak most halal faradt vagyok. :)
Én a SoTers mennék úgy tudom ott is műt TB alapon.
Nekem 75 perc és várt izmot + a plasztika!!!
Nekem is altatasvan! 5 oraig tartott a mutet! Hasplasztika koldokserv egy kis zsirleszivas! Nekem az egesz hasfalamat vegigkellett varni!
Ismerős mert én meg gyorsgyaloglok....Altatásba igen.2 ora hossza
Akarattal meg kitartással nem lesz baj,nem vagyok egy nyafogós típus aki elhagyná magát. A hasproblémák ellenére jó kondiban vagyok,inkább az ágyhoz kötöttségtől félek. Képes vagyok 1 hét alatt komoly depresszióba esni,mert nem tudom kiélni a mozgásigényemet és hogy korlátozott a mozgásom. Sajnos saját tapasztalat...
Altatásos volt a műtéted?Kb mennyi ideig tartott?
Ha megerositik az izmokat vagyis osszevarrjak a mutet alatt akkor tovabb tart a gyogyulas meg fajdalmasabb is ugye? Ez elkerulheto ha en elotte sok sok 100 hasizom gyakorlattal megerositem? :)
Engem Dr Molnár Béla műtött ma 6 napos ! És ma megyek délután hogy kivegye a csövet! A dr .Ross-Ban ! Nagyon kedves és amennyit látok a munkájából az nagyon tetszik!!!!
Nono ma megbeszélem a dokival az utazást!!! Majd megírom mit mondot , milyen tanácsokat adott!!!
3 hetes vagyok pont ma. :) Tettem róla képet. Mindent teszek mint a műtét előtt, bár nem olyan fürgén, de abszolút majdnem mindent. Az emelgetést igyekszem kihagyni, de mörfi szeret engem.
Mi is tervezunk hajoutat januarban!Akkor leszek harom honapos de en nemfogok medencezni!
Köszönöm szépen! Februárban császároztak, össze is varrták akkor az egyenes hasizmot. Császár után 2 nappal már javában elláttam a Lányaimat, bár azért fájt rendesen. Császár után 4 nappal már haskötőt sem hordtam, mert nem éreztem szükségét. Nagyon várom már, ma kérek időpontot konzultációra.
Èn sem tenném ki ennek még. Ha peched van és sokkot kap a heg beindul a túlképződés és mehetsz hegkorrekcióra. Aznis műtét, újabb hetek/hónapok h vigyáznod kell rá. Persze nagyon vonzónaz úti célotok, de nem biztos h megéri. Annyira kenni nem lehet amennyire kéne sztem. Majd mesélj, mit döntöttél. :)
Sziasztok! Nagyon régen már jártam itt, de eddig nem mentem műtétre. Jövőre mindenképpen szeretnék. De addig még fogyni akarok. TBs műtét lesz. Dr. Molnár Béla Ákosról tud valaki valamit? Vélemény.
Maldivot tervezgetjük! És ha kenegetem? Vagy leragasztom!?
Hova utazol?én napra meg medencébe nem mennék vele
Szerintetek január vége fele el tudunk utazni ha okt 13-ÁN műtöttek!?
En ugy gondolom az elég idő csak akkor a jégre kell nagyon figyelni!
Ma megvolt a varratszedés!nem volt kellemes,de fájni sem.fájt.most nagyon szépnek tűnik a seb!igy már sokkal könnyebb a mozgás.
Tök szuper!!majd tegyél a.naplódba elötte utána képet,hátha kedvet kapok!😉
További ajánlott fórumok: