Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mielőbbi felépülést,kitartás!!
Túl vagyok a műtéten 😊 új képek a naplómban hamarosan..
Sziasztok! Új képek a naplómban.😉
Szia!nekem nagyon bevált,szeretem,sokkal kényelmesebb bármelyiknél,tulképp olyan,mint egy szoros derékmelegítô,és jobb,mint egy hasszoritós bugyi.
Women secretben ha jol tudom. 6ezer ft volt. De a dr no most mondta h vegyem vissza a hasszoritot nappalra. Holnap megyek kontrolra es majd megnez.
Benn vagy. :) Köszi! Egy kalappal holnapra! Majd gyere amint tudsz és mesélj!!!:)
Kopogtam én is, köszi ha beengedsz! 😉
Hol vettél ilyen bugyit? Én is hasszorítókat gyűjtök. Röhej, így hasműtét után, ebben egyet értek veled. :DDD
Kopogtam hozzád ha beengedsz. Előre is köszönöm. :)
Tettem az albumomba új fotókat. 😉
Haskoto lekerult! Vettem ketto hasszorito bugyit amit azert veszek fel h a felpuffedt hasamat lesziritsa! Elsem hiszem h egy hasplasztika utan kell ilyent hasznalnom! Tobb hasszoritom van mint a mutet elott😂😂😂
Scudotex haskötőről mondanátok valamit?
Nekem is duzzadt reggelre is, pedig ma vagyok 7hetes. Reggelre picit kisebb mint estére de duzzadt. A hepehupa a varrás technika miatt van, elvileg elmúlik 3hós korra. Nekem nem hepehupás, de láttam akinek az volt és elmúlt mikor a haskötő lekerül.
Hát én már nem tudom mi a normális. Kérdezz rá a dokinál. Talán ő meg tud nyugtatni. Én 24.-én megyek az enyémhez. Tuti mindenre rákérdezek. Az enyém is kemény amúgy. Bízom benne hogy elmúlik.
én azt hiszem az enyém reggel/este egyaránt puffadt, ugyh néha már azok a gondolataim vannak, hogy lehet, hogy ez így marad?! De azzal vígasztalom magam, hogy amíg kemény, addig biztos az, aztán majd ha tapintásra puha lesz, gondolom akkor áll be a végleges forma. A heg alatt ha végigsimítom akkor hepehupás is, szerintetek ez normális, vagy kellene a dokinak jeleznem? Mert én 3 hétnél a varratszedésen találkoztam vele utoljára, de azt mondta többet nem kell mennem. Most pénteken leszek 6 hetes...
Szia nekem pénteken lesz! Én is izgulok nagyon! :) Kitartás! :)
Én nem pár hetes vagyok hanem pár hónapos :) Pontosabban holnap lesz 5 hónapos :)
Nekem nagy, 11 cm-es lámpám van, de azzal vegig menni sem rovid ido. A contratubexet dicserik meg nagyon es a dermatixet. Igazabol sztem mindenkinek mas jon be...
Sziasztok! Csütörtök reggel lesz a műtét! Mit mondjak van izgulás rendesen!
Igen, egy sikban van, es erezheto a javulas az ido mulasaval, egyre kevesbe dagad be estere. Nyugi, turelem, szep lesz a pocid😊
A lámpa biztosan jó,csak elég hosszú idő,mire végigér az ember az egész hegen..nekem a pici lámpa van meg.a heg amúgy meg úgyis magától halványul el leginkább,én ezt tapasztaltam.kentem én eddig bármit,nem jött össze,ezért próbálom most a tapaszt.ennek amúgy nem pár hét,hanem pár hónap kell,mire eléri a célját.
Nekem 10 cm-rol javasoltak 6 percet. Ahogy neztem nekem minden hegem mashogy nez ki :) Nem igazán halványak sajna :( En leginkabb koromviraggal kentem/kenem ha eszembe jut ill. mint irtam a tapaszt is hasznaltam.
A hasamra meg egy ujabb korrekcio var,a masodik, mert a bal oldala nem uolyan mint a jobb sajnos. Ket unnep közt megcsinaljuk egy derktáji zsirleszivassal egyben.
Igen,a mepiformot használom.én igazából azt várom töle,hogy ne legyen kemény és széles a heg.a naplómban belinkeltem két tök jó cikket a tapasszal kapcsolatban.
Bioptron is jó lehet,mennyit javasolnak használni és milyen távolságból?
Te milyen hegkezelöt használtál eddig?ahogy néztem a képeket,nagyon szépnek látom a heged és a pocid.
Nala, és reggelre egyforma a seb alatt és felett? Egy síkban van a két rész? Hanigen akkor valóban van remény. Mert ha mar csak estére puffad fel az sokkal jobb mint mikor reggel is már ezzel kelek.
Tényleg, nincs itt olyan, aki pl egy éve túl van ezen a műtéten? Hátha tudna valami bíztatót mondani, hogy hany hét/hónap ez a puffadásos rész. Engem is nagyon frusztrál. Látom, hogy van javulás pl a két hetes meg a 6hetes képeim között, de most nagyon belassult a javulás. Kitartás mindenkinek. Egyszer talán elmúlik.
Sziasztok Lányok!
Volt valaki Pukancsik doktornál?
További ajánlott fórumok: