Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm Mezesem! Nagyon vártam már, hogy kész legyen és nagy öröm boldogság, hogy kész van. Sok erőt Neked, ami fontos, be kell tartani a szigorú pihit, akkor fog szépen gyógyulni!!!!:-)
Nagyon szépen köszönöm! tényleg örülök ha neked is tetszik :)
sok sikert kívánok neked a műtéthez! megy a drukk! 🍀
úgy elszalad ez a pár hét és itt a Te napod ☺😊
Téged ki műtőt?Csak próbálok minél több infót gyűjteni az orvosokról,elvileg tb.támogatot leszek,azért ez a része érdekel inkább.Köszönöm előre is.😇
Szia Angéla,-nagyon szép munkát végeztek,ugyanakkor te is ügyes vagy,hamar -és szépen gyógyul,én még csak erőt gyűjtök a műtéthez,de mindenki aki túl van rajta csak pozitív erőt és gondolatokat oszt meg😇ez add elég bátorságot hogy majd bele vágjak én is.
Lesz még jó idő,-nagyon sokat fogsz futni még,mosz csakis a mielőbbi gyógyulásodra figyelj😇😘
Köszönöm már turelmes tudok lenni úgy érzem.Ilyen jó időben annyira mennek futni de tudom még várni kell .Így még jobban felértékelődött a szememben.💖
Gyönyörű lett Ildikó, igazán szépen gyógyulsz!
😊
Szia! Jövő héten, és utána héten. Hétfőn már megyek dolgozni, eddig pihi volt. Utána is csak fokozatosan mindent...
Szia! Köszönöm!! Nyugi, minden rendben lesz, ki fog operálni?
Szia! Gyönyörű lett szerintem is, jó neked hogy túl vagy rajta.
Én is odakészülök áprilisban. Nagyon örülök, hogy te is csak jót írsz a kórházról.
Gyors felépülést kívánok neked!
Szia Melinda! kopogj nyugodtan :) én is kopogtam hozzád
Szia Angéla, látom még a varratok bent vannak 19 naposan. Mikor szedik ki, mit mond az orvos?
De tényleg nagyon szép munkát végeztek, szép a hasad.
Szia Ildikó, kopogtatnék hozzád! Köszönöm szépen előre is!
Szatina, egyértelmű a javulás!Most már csak ki kell várni, míg beforr a lyuk:)
(minden elismerésem az izmos lábaidért, látom ám azt is a képeken, nem csak a hasadat!)
Sziasztok! Olvasgattam a hozzászólásokat, így gondoltam, hogy én is regisztrálok. 42 éves vagyok, és 25kg-ot, fogytam, a hasam nekem is nagyon csúnya maradt, így megcsináltattam a hasamat. Ma 19 napos a műtét utáni állapotom. Szerintem nagyon szép, és jól alakulok. Nekem a Honvéd kórházban csinálták és TB-re. Csak a legjobbat tudom mondani az osztályról, orvosok, nővérek, minden a legjobb volt.
Sziasztok mindenkinek! ☺😊
tettem pár képet a naplómba a fél éves heg korrekciómról
Sziasztok, Sajnos nekem is nagyon csúnya maradt a 2. terhességem után a hasam. Végre rászántam magam egy műtétre, de mivel nem felelek meg a feltételeknek, biztos, hogy fizetős műtétem lesz. Kérlek segítsetek nekem! Budapesten keresnék olyan orvost, akit nyugodt szívvel ajánlanátok nekem. Előre is köszönöm Nektek!!
Szia jelentkeztem a naplodba köszi ha beengedsz 🙂
Szia, köszönöm szépen az érdeklődést.🤗
Szia Szatina,jelentkeztem a naplód meg nézésére,köszönöm szépen előre is😘😘
Semmi baj nem azért írtam ám hogy okoskodjak.
Igen, bocsánat, elírtam, természetesen összevarrják az izmot, ha szét van nyílva!
5 hetes lettem a jelen állapotom képekben a naplomban látható.
Én is ajánlom a 6 hetet, szerintem az kell, hogy rendben gyógyulj. Szerintem nem éri meg "hősködni" . A felegyenesedés nem attól függ vágnak-e izmot (különben sem vágják, hanem varrják), hanem azért kell görbén járni, hogy minél szebben gyógyuljon a heg, ne feszüljön , ne nyíljon szét a varrat.
Egyeztess előre az orvosoddal, nyugodtan kérdezd meg, hogy van-e lehetőség rá, hogy lemérjék a kivágott bőrt (TB-s műtét esetén nem biztos, hogy akarnak vele foglalkozni, de egy próbát megér)
Én csak a saját gyógyulásomat tudom leírni, "sokan vagyunk sokfélék", mindenki másképp gyógyul, mint ahogy mindenkinek mást jelent a fájdalom is.
Én is ülőmunkát végzek, és az orvosom azt mondta, HA nincs semmi probléma, két hét után mehetek dolgozni. Akkor még nem tudtam, hogy ez a "HA" milyen nagy jelentőséggel bír.
5.hete vagyok itthon, jövő héten hétfőn leszek 6 hetes, kedden tervezek munkába menni.
Én csak azt tudom ajánlani mindenkinek, ha van lehetősége rá, maradjon otthon a 6.hétig. Ez egy nagy műtét, a testednek szüksége van a regenerálódásra. Persze ez nem az ágynyugalmat, hanem kímélő életmódot jelent.
(amibe már az utolsó hetekben a porszívózás is belefér:)
Persze van rá bőven ellenpélda is, van aki relatív gyorsan visszament dolgozni, és műtét után újra aktív volt.
Nekem izmot nem vágtak, így a felegyenesedés nem volt probléma.
Én is nagyon kíváncsi lennék hány kg bőrt vágnak ki. Ha előre megkérem a dokit, hogy mérje meg akkor megteszi? Mennyi iďő után lettél jobban? Kiegyenesedni mikortól tudtál? Te dolgozol, mikortól tud az emberlánya visszaállni a munkába? Én ülő munkát végzek.
Köszönöm, hogy drukkolsz nekem, sokan mondják hogy életük egyik legjobb döntése volt. Én is remélem, hogy nekem is az lesz, nem volt könnyű döntés.
Köszönöm a biztató szavakat. Keményen edzek még addig is, utána úgyse fogok tudni. Szeretek futni, biciglizni, sajnalom, hogy most majd jó ideig a jó időben ki kell hagynom. De bízom a gyors gyógyulásban.
További ajánlott fórumok: