Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
98060. Emese21 (válaszként erre: 98058. - Norika85)
2017. márc. 29. 07:07
Gratula,hogy Te mennyire jól bírtad:).Nekem 4 orvosból 3 azt mondta,hogy kell izmot varrni,de nem erzem,hogy jobban szét lenne csúszva mint a ferjemmek aki még nem hordott ki gyereket:)Majd meglátjuk a műtét után.
98059. norika85
2017. márc. 29. 06:37
Saját magad ellátását meg tudod oldani, szerdán műtöttek, csütörtökön apa itthon volt, pénteken ment munkába már! De jó volt a nyugi, egyedül tényleg csak pihi!! Fagyasztoba volt húsleves előkészülem, anya utána hozott ebédet egy darabig! Tusolas először 8 naposan az nem volt vmi jó, bnőm segített a haskötot felvenni, aztán brszereztem egy 2 tepőzárast nagy segítség!!! Még 2 x segítettek a haskotőben aztán ment egyedül is!!!
98058. norika85 (válaszként erre: 98057. - Kiscsillag0430)
2017. márc. 29. 06:22
Sziasztok! Szerintem attól is sok függ, hogy kinek mennyire piszkálták az izom részt (nekem doki azt mondta, hogy ahol kelett össze varrta) nekem nem volt nagyobb dolog érzetre mint a császár! Vasárnap volt varrat szedés akkor voltam 2 hetes és 4 napos :-D Hétfőn mentem munkába (ülő munka) első nap talán kicsit bedagadt a pocakom, most többet felállok, vezetek is és a gyereket vittem oviba 5 éves egyedül öltözik, teljesen egyenesen még nem megyek de jól vagyok! Ha kisebb a gyerkőc azért más ott mondjuk kell emelni....
98057. kiscsillag0430 (válaszként erre: 98044. - Carteam)
2017. márc. 28. 21:14
Szia! Nekem 5 hétig volt segítségem az első 2 hétben csak magamat láttam el, emelni a gyermekemet 6 hét után lehetett, akkor is csak óvatosan, elég furi is volt, gyenge volt a hasizmom és fájt is.Ülésnél sokszor dagadtam. Kivenni a kádból a gyermeket kb. 7 hét kellett nekem. Nem ment előbb. Autót szintén 6 hét után volt elviselhető vezetnem és hát az oviba elsetalni kb. 4 hét után tudtam. Ezek lehet szélsőségek de számolj velük. A császár nekem piti vágás volt ehhez képest. De megéri!
98056. Emese21 (válaszként erre: 98054. - Mezesem)
2017. márc. 28. 21:14
A december,január a legjobb időpont .Nem lesz meleged a haskötőtől ,sőt még fűt is :) és ilyenkor már szűk pólókba rohangálhatsz:)
98055. zsagi0503
2017. márc. 28. 19:10

Sziasztok!

Van valaki ,akinek nem sikerult jol a hasplasztikaja es ujra kellett muteni?

98054. Mezesem (válaszként erre: 98042. - Emese21)
2017. márc. 28. 18:47
Szia Emese,ugyanígy érzek én is mint te,sőt minap láttam a tvbe a Soproni halál esetett😞,szóval pánikolós vagyok nagyon,bár volt már két természetes nagyon nem könnyű szülésem,de altatva nem voltam,stb.és félek,de te is,akkor nagyon sok lány biztató írása,kedves szavak erőt adnak és bízok benne hogy kitartók,bár nekem későn lenne,december,január,úgy tudnék szabit ki venni és akkor lenne segítségem is.Puszillak és kitartás,lelkileg támogatlak.
98053. Mezesem (válaszként erre: 98041. - Cukorszirup)
2017. márc. 28. 18:44
Szia Cukorszirup,de jó,hogy régi műtöttként jelentkeztél,amit írtál erőt ad azoknak akik a műtét előtt állnak,vagy csak játszanak a gondolattal.Nagyon ügyes vagy ami a fogyást illeti,hasonló cipőben járok én is,bár még a 60 kg.mínusz messze van.😘
98052. Mezesem (válaszként erre: 98048. - Ermelinda)
2017. márc. 28. 18:41
Szia Melinda,de örülök neked,ez mind mind jó hír,főleg hogy dolgozni is kezdtél.Szép napot😘
98051. Emese21 (válaszként erre: 98049. - Szabadoskinga)
2017. márc. 28. 18:07
Köszönöm:)
98050. Emese21 (válaszként erre: 98043. - Cukorszirup)
2017. márc. 28. 18:04

Köszönöm

Mindenképp megfogadom a tanacsodat:)

98049. szabadoskinga (válaszként erre: 98042. - Emese21)
2017. márc. 28. 13:00
Hajrà Emese. :*
98048. ermelinda
2017. márc. 28. 10:39

Sziasztok, bejelentkezek: tegnap voltam 6 hetes. Voltam kontrollon is, minden rendben (nekem mindig ezt mondja az orvosom, már nem is csodálkoztam), mától pedig már dolgozok.

Kb.3-4 napja beforrt a sebem, nem jött már váladék, nem is kell már betadinnal kenni, elég rá a krém (az én orvosom a körömvirág krémet preferálja:)

Szóval a hegem még kicsit "csipkézett": két nagyobb lyuk összeforrva, három pici lyukacska halványan (ezekből semmi nem folyt korábban).

És azt mondta az orvos, hogy most már többet nem is akar látni. Esetleg egy év múlva hegkorrekció miatt (ha szeretném), vagy ha baj van.

Már az 5.héttől haskötő nélkül alszom, és ma már munkába sem vettem fel. Érzem is, hogy dagad a hasam, talán délutánra már felveszem a szorítós bugyit (a túlélő csomagomat hoztam azért magammal:)

Amit kérdeznék: a kórházi társamnak a 6 hetes kontrollon azt mondta a dokija, hogy jót tesz vele, ha a hasát krémmel átsimogatja, masszírozza. Esetleg más is kapott ilyen tanácsot?

98047. Cukorszirup (válaszként erre: 98046. - Carteam)
2017. márc. 28. 09:57
Akkor nyugi, ha minden igaz meg se fogod érezni az egészet :D
98046. carteam (válaszként erre: 98045. - Cukorszirup)
2017. márc. 28. 09:48
Óooo, nagyon köszönöm, hogy megosztottad velem! Nálam a második baba császárral jött, és nagyon jól viseltem. 1 hét után már el tudtam látni magamat és a gyereket is. Én attól féltem, hogy ez rosszabb lesz a császárnál, de akkor reménykedek, hogy nem.
98045. Cukorszirup (válaszként erre: 98044. - Carteam)
2017. márc. 28. 09:33

A lányok azt mesélték, a császárhoz képest sétagalopp a hasplasztika, ezt nem tudom megerősíteni mert sose szültem még!

Én 2 hét után tudtam először sétálni, el a fodrászig ami itt van nem messze, hogy végre meg legyen mosva a hajam (hetekig nem tudtam hajat mosni mert zuhanyozni se tudtam). Én 7 hétig voltam táppénzen, ülőmunkát végzek, nagyon rossz ülni műtött hassal! De ez ne legyen mérvadó, mert a többiek 2 hetesen már kocsit vezettek :D meg mosogattak meg a franc tudja mit csináltak, csak én fetrengtem az ágyban 2 hónapig. :D

Viszont segítségre azért lesz szükséged mert átkötni magad nem fogod tudni! 4 kéz kell hozzá, reggel és este. Anyát vagy anyóst mindenképpen mozgósítanám egy pár hétre.

98044. carteam
2017. márc. 28. 09:11
Kedves műtéten már átesett lányok! Tőletek kérnék egy kis segítséget! Úgy néz ki hamarosan én is közétek fogok tartozni, de sajnos a munkából nem nagyon tudok kimaradni. Itthon dolgozom gép előtt, és ráadásul van egy két éves gyerekem is. Sajnos a segítség nem megoldott napközben, mert a férjem nem tud szabit kivenni mostanában. Mit a tapasztalatok? Mennyi idő múlva tudok pl. ülni a széken és dolgozni, kivenni a kádból a gyereket, elsétálni vele a bölcsibe, vagy autót vezetni? A császárhoz viszonyítva milyen a gyógyulás, ill. a fájdalom? Előre is köszönöm ha válaszoltok!
98043. Cukorszirup (válaszként erre: 98042. - Emese21)
2017. márc. 28. 08:49
Bár engem Jósvay műtött, Görcsiről nagyon sok jót olvastam itt tavaly, úgyhogy nyugodt lehetsz jó kezekben leszel :) És ne félj. Akkor lesz a legjobb, amikor már otthon leszel, addig meg elszalad az a pár nap :)Nagyon jó időben vagy a műtéthez mert mire jön a nagy meleg, addigra már jól is leszel. A haskötőt illetően addig hordd, amíg te jól érzed magad benne és úgy érzed, hogy szükséged van rá. 6 hétig ugye kötelező, én ha jól emlékszek 14 hétig hordtam és ez volt a legjobb döntésem! Lehet még 1-2 héttel tovább hordtam volna, de elviselhetetlen lett a nyári meleg és amiatt muszáj voltam elköszönni tőle. De a hasszorító bugyit azért még egy pár hétig hordtam utána. :) Szorítok neked!!
98042. Emese21 (válaszként erre: 98041. - Cukorszirup)
2017. márc. 28. 08:32

Szia Cukorszirup.

Köszi,hogy lelket ontesz belém. Eleinte nagy volt az elhatározásom ,majd jött egy igen mély völgy (olvastam egy csomó szörnyűséget),hogy hagyom az egeszet.De szerencsére ráakadtam sok elegedett írásra akik már túl voltak a nehezén senki nem bánta meg. És most ismét nagy lendülettel vetem bele magam,de a félsz még nagy úr:))12-én megyek Dr.Görcsihez.szorísatok léyszi..

2017. márc. 27. 23:15

Sziasztok! Tudom, hogy nem leszek népszerű a mostani bejegyzésemmel, de mégis szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Régen írtam már, sok új nevet látok :)

Most volt 1 éve, hogy megcsinálták a szép hasamat, 60 kilós fogyásom után. Évekig tartottam a lefogyott súlyom, mielőtt a műtétbe belekezdtem. Emlékszem, hogy a műtét után mindig mikor mértem magam a mérlegen, sírógörcsöt kaptam 10 deka plusztól, és persze aznap már nem ettem semmit, hogy másnap inkább 30 deka mínusz legyen. Akkor elképzelni se tudtam volna, hogyan élem túl a telet.

Elkezdtem hízni, sajnos többet is ettem, elég rossz passzban voltam lelkileg. De ahogy elkezdtem odafigyelni a kajára, azt vettem észre, hogy nem mennek lefelé a kilók, sőt... nem értettem miért, hiszen annyira nagyon könnyen tudok fogyni, hogy hihetetlen. A 60 kiló is úgy lement rólam, ha tudtam volna hogy ilyen könnyű, akkor hamarabb belekezdtem volna.. Kiderült hogy a megváltozott étvágyam, a több kaja mellé egy masszív pajzsmirigy alulműködés is párosult. Szerencsére már helyére rázódott, de 15 kiló plusz lett a vége (amiből már 4 kilót le is adtam!).

Az ok ami miatt leírom ezt nektek: igazak a hírek arról, hogy a műtött has nem nagyon tud hízni. 15 kiló plusszal is szuper szép a hasam, a vágásnak semmi baja, szép lapos, amilyen volt műtét után! Helyette alaposan megcombosodtam, kicsöcsösödtem, meg szép széles hátam lett (haha) de a hasam, na az nagyon pöpec maradt. Tehát ne essetek abba a hibába, hogy 1-2 kiló pluszon (vagy mint én 10-20 dekán) pánikba essetek, mert nem történik semmi!

Lement már 4 kiló, nyárig lemegy a maradék. És kitartást mindenkinek, ugyanis 1 biztos: megéri! :)

98040. 86251afac9 (válaszként erre: 98035. - Nick08)
2017. márc. 27. 19:42

A nyirokmasszázs apró körkörös masszázs és nem fáj.

Gyakran keverik a cellulit masszázzsal, maguk a masszőrök is, de a cellulites fajta az fáj, durva erős. Nyiroködémánál ez nem túl jó, mert lila lesz a páciens összetöri a hajszálereket nagyobb ödémát is tud okozni.

98039. Emese21 (válaszként erre: 98037. - Norika85)
2017. márc. 27. 14:16
Remélem nem lesz több rémálom.Megpróbálok kevesebbet agyalni rajta:)
98038. kiscsillag0430 (válaszként erre: 98035. - Nick08)
2017. márc. 27. 12:42
Én nem járok ilyenre, de képzeld nekem a mozgás nagyon sokat segít rajta, mert sokkal jobban érzem már a hasam és már nem olyan betontömb érzés. Egyébként jól vagy? Változott valami? Dokinál már voltál?
98037. norika85 (válaszként erre: 98036. - Emese21)
2017. márc. 27. 12:37
Én műtét után álmodtam, hogy szép a hasam és kismama lettem :-D Természetes szerintem, hogy foglalkoztat és ezért álmodunk vele..
98036. Emese21
2017. márc. 27. 09:15
Éjjel a verítékembe tocsogva ébredtem. Rémálmomban magamnak csináltam meg a hasamat itthon,majd szétnyilt egy tenyérnyi helyen (láttam a belső szerveimet) és a kórházi folyosón rohangaltam az orvosért,hogy varrjon össze. :o Lehet egy kicsit túl agyalom már?Volt valaki hasonló cipőben,hogy rosszat álmodott a hasplasztikától?
98035. Nick08
2017. márc. 26. 21:55

Sziasztok!

Tobben irtatok, h jartok nyirokmasszazsra. Azt pontosan hogy kell elkepzelni? Nekem 7,5 hetes a hasam, es furi, kellemetlen erzes, ha barmi is hozzaer, meg persze tok duzzadt... nem faj amikor masszirozzak? Honnan tudom, h jo szakembernel vagyok? Van vm. egyedi technika erre? Koszonom

98034. norika85
2017. márc. 26. 14:29
Varrat szedésen túl, nem volt rossz inkább ilyen bőr csipkedés jellege volt, holnap óvatosan indul a melódia!
98033. Angela0321 (válaszként erre: 98031. - Kiss Ildikó)
2017. márc. 25. 07:47
Szia Ildi! Köszönöm, nagyon kedves vagy. 😊 Elvileg igen, jövő héten szedik ki.
98032. Szatina (válaszként erre: 98026. - Mezesem)
2017. márc. 24. 21:36
Igaz ,azért nem egy " piskota" ez a műtét mint ahogy én balgan gondoltam.Ido kell a gyógyuláshoz de ez ne riasszon el senkit mert az eredmény az mindenért kárpótol .Neked is itt az időd hamarosan 😊
98031. Kiss Ildikó (válaszként erre: 98015. - Angela0321)
2017. márc. 24. 19:54

Szia Angela! gratulálok a szép új hasadhoz :) nagyon tetszetős 😉

pár nap és gondolom kiveszik a varratot jövőhéten

én is Honvédos vagyok, mindennel elégedett voltam ahogy te is írod : )

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook