Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia.
Köszönöm az érdeklődést,sajnos nem lettem jobban sőt...:(((((
Beszéltem az orvossal,de hallotta is a hangomon,hogy elég gáz. Azt mondta,hogy szerdán majd megnez az altató orvos és akkor döntenek,mert lehet,hogy magamnak csinálom. Sajnos faj a torkom,náthás vagyok és kezdek köhögni.Eléggé el vagyok kenődve.Már azt szamolgatom,ha 19-en műtenek akkor hogyan fogom a nyarat 2 gyerekkel végig zongorázni.Vagy várok fél évet.
Talán fekvőbetegeknek? (tippelek)
Két kéz sajnos egyáltalán nem elegendő hozzá:(
Emese, már csak 2 nap szerdáig, szorítok!
Jobban vagy már? Elmúlt minden tüneted?
Szia, nekem egy hét múlva vették ki a drain csövet.
A hasszorítót méret alapján vettem a műtét előtt, annyira húztam be, ameddig a tépőzár engedte. Ez a kezdeti időkben szorosnak tűnt nagyon, de a 6.hét végére már "nagy lett". (akkor már nem volt alatta se kötés, se géz)
Nekem a 3 tépőzáras jött be, mert azt egyedül is tudtam fel-/levenni. És van belőle szélesebb és "keskenyebb" is.
Mondjuk a 6.hét végén már utáltam mindegyiket.:)
szia!
Sajnos sztem Tb támogatással nincs esélyed.
Én ikreket szültem 2x 3kg-val.Az én hasam is brutális.Utána néztem a Tb témakörnek,csak extrém fogyás esetén támogatják a dolgot.
Ennek okán,én is spórolok...mert így nem tudok élni!(ezzel a hassal)
Emese, hétfőn voltam kiírva műtétre, péntek délutántól már nagyon fájt a torkom. Beszéltem az orvossal, azt mondta, hogy hétvégén sok folyadék, szopogatós tabletta, pihenés. Esetleg műtét előtt egy gégész megnézni a torkomat (a Tétényiben a plasztika és a fül-orr-gége egy osztályon van éppen:)
De! Hozzáteszem, hogy a torokfájáson kívül más tünetem nem volt: nem folyt az orrom, nem volt lázam, nem tüsszögtem.
Vasárnap este be is feküdtem, a gégészig el sem jutottam, "bemondásos alapon elfogadták", hogy már tényleg nem fáj a torkom.
(lehet, hogy pszichés alapon volt a gyors gyógyulás, nagyon nem akartam elhalasztani a műtétet)
Sziasztok!
Szerdan műtenek es 2 napja fáj a torkom:(((((
Gondolom,ha így maradok nem lesz műtét. Belezavarodok ebbe a várakozásba.
Én még ugyan előtte állok a műtétnek, de már sokat olvastam a témában.
Nem lehet, hogy ami nem jött ki savó vagy ott maradt zsír tokosodott be? Dokinak mikor mutatod meg?
Hát én nem tudom. Nekem a bal oldalam tök jó, a jobb oldalon lett két lyuk és azon az oldalon "csomós". Pedig varrat a másik oldalon is kell legyen.
Hétfőn voltam 6 hetes, nem hordom már a haskötőt. Eléggé húzódik, érzékeny a heg (amit haskötővel ugye nem éreztem).
Estére fel van dagadva az alhasam, reggel jobb.
Biztos én vagyok türelmetlen, de már jó volna nem szenvedni :D
Sziasztok! Előre hozták a műtétem jövőhét keddre. Izomvarrás is lesz, és köldöksérvem is van nekem nem kell háló saját anyagból lesz helyreállítva.
Valakinek csinálták így?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?