Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De utána minden rendben volt ugye? Mennyi rögös úton kell végigmenni nem is gondolná az ember mikor belevág!
Kezdek megnyugodni így kellett lennie és kész, most az a cél hogy meggyógyuljak.
Honvéd kórházban fognak műteni, 18-án megyek vissza a bőrgyógyászatra kontrollra, ha rendben lesz hívom egyből a doktor urat, hogy mikor tud műteni.
Pláne úgy rossz, hogy már ma túl is lehettem volna rajta.
Szia, én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem a köldököm gyulladt be, és olyan mintha meg is változott volna. Lehet így védekezik a szervezet, vagy tiltakozik.
Az a lényeg, hogy egészségesen menj a műtétre, egy héttel később az még nem olyan sok idő, nyugi nem teszed tönkre a gyerekek nyarát. Mondom én, aki ugyanígy érez. örültem, hogy előre hozták egy héttel, mert az eredeti időpontom az a 19-e lett volna. Remélem, hogy ez majd állni fog még és meggyógyulok addig.
Kíváncsi vagyok mi lesz veled!
Sziasztok!
A mai műtét elhalasztva, begyulladt a köldököm szombaton. Valaki járt így közületek?
Ez valami borzasztó érzés, már lassan túl lennék rajta, de nyilván az egészség a legfontosabb.
Most nem tudom mikor lesz a következő időpontom, valamiért így kellett történnie. Nagyon ki vagyok.
Holnap kiderül mit mond az altató orvos. Szerintem ilyen allapotban (torokfajas,masszív
natha) nem műtenek,de meglátjuk. Ha felajanlja a következő szerdát(apr 19.) szerintem elfogadom.Azt szamolgattam,hogy az utolsó tanítási nap június 15. ,az pont 2 hónap.Ha addig meggyógyulnek (úgy értem strandolás,mozgas ügyileg) az még pont jó lenne.Nem akarom a gyerekek nyarát tönkretenni a hasam miatt.Csak ez a holnapi nap ìgy olyan feleslegesnek tűnik?hogy egész nap nem ehetek,ihatok,mert du-á 5-re kell bevonulnom teljes díszben.
Sziasztok lányok fiúk :)
Mar rég voltam fent gondoltam megnézem az újakat!Régiek Ildikó Nono hol vagytok? :)
Nekem szept.14én volt a mütétem teljes hasplasztika.Az én csövem 19 napig volt bent aminek hála nem puffadtam soha.6 hetig haskötö es en mütet utan 2 oraval oldalt aludtam.Szerintem aki vacilal vagjon bele.Én bármikor vegigcsinalnam es azota mar kockasra edzettem a hasam :) Rakok fel egy képet majd.Kitartas ;)
Sziasztok
Szeretnék egy hegkorrekciót csináltatni. Legutolsó kontrollon azt beszéltük meg az orvosommal, hogy március 24.-én hívjam fel, addig egyeztet Debreczeni főorvossal és megbeszéljük a műtét napját. Hívtam is a dokit, de azóta nem veszi fel a telefont és vissza sem hív...
Egyre inkább érlelődik bennem a gondolat, hogy másik orvost (kórházat) kellene keresnem...
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?