Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Már próbáltam pár hajvasalót.
Boscht nem lehet rendesen összezárni,BaByliss egy szar nem húzza ki szög egynesre a hajt,RemingtonS2002 kopik hamar,szóval S2002-n kívül a remingtonok a legjobbak,csak remingtont vegyetek az viszi a legjobban a hajat!
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy a Remington s9800 göndörít is? vagy csak az s1051?!
Válaszaitokat köszön előre is!
:)
sziasztok. szerintetek melyik hajvasalót vegyem meg?
Ga.Ma tourmlin laser ion 1036-220EU
vagy remington s1051 -et?
Sziasztok!
Mi akülömbség a Remington S1031 és a Remington S1051 között?
Volna egy eladó,legújabb típusú GA MA lézerionos,tourmaline ceramic nano silver,Antibacterial, CP3M LIT típusú eladó hajvasalóm.Far infravörös hővel dolgozik,véd a hajat a kiszáradástól stb....Még garanciás kb.1 évig.Fodrászkellékesnél vettem,majdnem 15 ezer ft-ért.10 ezer ft-ért eladnám.Akit érdekelne,kérem írjon privit!
Köszönöm.(Levágattam a hajam,nem igazán van szükségem rá most)
Asszem az s1031-est már nem árulják és az s1051-essel lehet göndöríteni is és adnak hozzá dvd-t is...
Szívesen..
Szia!
Remington És Ga.ma
Ennyi...
:)))
Sziasztok!
Hajvasaló vásárlás előtt állok s tanácsot szeretnék kérni lelkes használóktól és fodrászoktól, hogy milyen márkát s típust ajánlanának nekem. Olyan készüléket szeretnék, amely símít és göndörít/hullámosít is (imádom azokat a tipikus 'playmate'-es loknikat), de mégis ez a kettősség egyik tulajdonság minőségbeli rovására sem menjen. Hajlandó vagyok erre áldozni is pénzben, mert szeretném, hogy a száraz, töredezésre nagyonis hajlamos hosszú hajam minél kevésbé károsodjon. Nézegettem nevesebbnek vélt s mondott márkákat, de nem tudok dönteni. Eddig egy remingtonnal (1051 Sleek&Curl) szemezgettem, de volt, aki nagyon leszólta úgy általában a remingtont... Nézegettem tony&guy-t is... bár arról is sok szépet olvastam, de még sincs annyi csábos tulajdonsága felsorolva, mint az előbb említett remingtonnak. És Ga.Ma, vagy hogy is írják... Ma hallottam először erről a márkáról... Esetleg bellissima, mert hajas is ajánlja? De erről meg azt olvastam, hogy többen nem tudtak vele göndöríteni... Szóval kérlek szépen kedves fórumosok, segítsetek nekem néhány tanáccsal, tanulsággal, tapasztalattal, élménnyel! Köszi szépen :).
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nagyon dús,hosszú,göndör,erős szálú hajam van.Szeretnék venni v.mi profi hajvasalót!Én a GA.MA és a Remington hajvasalóin gondolkodom de nem tudom melyik legyen.Próbáltam utána nézni de egyiknél sem írják oda,hogy melyik típust milyen fajta hajhoz ajánlják.A fodrászom 1,5 órát szenved vele amíg egyenes lesz (szárít és vasal).itthon a szárítás kimarad.Most egyedül kell megoldanom,mert a fodrászom elment szülni.Sajna nincs időm visszaolvasni az eddigi hozzászólásokat,mert a 4 hónapos fiam mellett csak pár percem van!(a vasalást is csak este tudom +oldani)
Előre is köszi a válaszokat!! :)
Ez az egyik legjobb rugalmas simítólapokkal, én ezt használom.:
Remington S9800 kb 15.000ft
Ezzel meg göndöríteni is lehet.:
Remington S1051 kb 11.000ft
Olcsót ne vegyél mert később úgyis lecserélnéd...
még annyit h naon hullámosodik a hajam, nedvesség éppen csak éri, és tönkremegy a vasalás.
Szal melyik ajánlanátok nekem?? :)
Köszi!!!
Hello!!!
Két vasaló közül nemtok választani, lécci segítsetek!!
Ga.ma CP3
Ga.ma 1006
Melyiket ajánljátok??
A Ga.ma 1006-on van hőfokszabályzó??
Sziasztok!
Nekem van eladó Ga.ma ceramic tourmaline laser-ionos hajvasalóm. Ha valakit érdekel írjon privát!