Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Vkinek van tapasztalata a Phillips s 4669ről?
turmalin bevonatos.
tényleg jó?
Köszi! Próbálok ott segítséget kérni.
csak fél oldalt kellett volna legördítened, van már egy hajvasalós topik, szerintem ott segítenek majd neked, ha van valakinek ilyen készüléke
[link]
Mik a tapasztalatok a Remington S1031 hajvasalóról?Légyszi, akinek van írja meg!
nekem elég macerás hajam van,mert dús is és vastag szálú is
a szivacsos hajcsavaró nekem sem vált be,mert akárhogyan is próbáltam becsavarni,seprűs volt a vége...
én Babyliss Vet&Dry hajvasalót használok,amivel még hajat göndöríteni is tudok szépen:)
Csupán csak egy kérdésem lenne.
A szivacsos hajcsavarót használod?
Vagy esetleg másfélét?
Azért kérdezem, mert nemkem a szivacsos eléggé töredezetté tette a hajam. Bár én eredetileg is göndör vagyok, de néha becsavarom, és utána sokáig kezelhetetlen lesz a hajam.
Szia!
Nekem philips van, és szögegyenesre tudom vele vasalni az amúgy eléggé göndör hajamat.
De neked a Remingtont tudom ajánlani, ugyanis látványosan ki lehet vasalni vele a nagyon dús és göndör hajat is.
Tudom, mert a barátnő ugyanezzel a problémával küszködött, de mióta megvan a vasalója, szögegyenes a haja.
Csak akkor göndörödik be neki, ha víz éri a fejét!!!:) Pl.: elázik!!
Nekem is a Hajas féle van, elötte Babyliss, de az már nagyon öregecske volt.
Én is a Rossmannban vettem (ma)a Hajas féle bellissimát,volt belőle többféle.Az előtt Babyliss volt,de megadta magát.
Én a Rosmannban vettem sztem az is jó legalábbis nekem bevállt;)
Ugynugy kerámialapos+állitható hőfokszabájzós
Én az egyik legjobbat. Amit a Hajas László fodrásszal reklámoztak a TV-ben.
sziaszto! nekem nagyon dus es vastagszalu hajam van. kb fel eve vettem rowenta termeket nem rossz de az en hajambol nem varazsol tukorsima frizurat. meg aztan par ora mulva osszeugrik a hajvegem. ha valaki tud legyszives ajaljon valami nagyon jo hajsimitot amivel tenyleg szogegyenes es tukorsima lehet a dus es hullamos hajam.remingtonnal is volt simitva de a 1 nap utan oszeugrott teljesen a hajam. meg aztan a boschon is gondolkozok.ja es ha lehet olyat ajaljatok amivel eleg 2 naponta simitanom. elore is koszike
Én Bosh-t vettem kb 1,5 éve de SZAR!!!
Amikor kicserélték egy újra, mert garanciálisan nem tudták megjavítani, az új is ugyanúgy tönkrement kb fél év alatt! Szóval SOHA TÖBBET!!!!
Nem használok,mert száraz a hajam.Én naponta becsavarom,de olyan csavaróval,amihez nem kell megmosni a hajam.
Nem használok, mert rövid és egyenes szálú a hajam.
BaByliss 4x4 crimper:)
[link]
nővéremnek pedig Melissa van
mind a kettővel tökéletesen meg vagyunk elégedve
bellissima imetec (hajas-féle) :o)
Remington Demage Defence-imádom!
Mivel állandóan rövid a hajam így semmilyet.
De szerintem nagyon jó még a Remington Roventa is jó viszont a babylissről sajnos csak rosszat halottam :S:S:S.
Sziasztok!! nekem GA.MA-m KeramicLaseron-van. Nagyon jóó imádom 200fok-os 170-watt gönöríteni is tud lézer lezárja a haj "cserepeit" amitől sima selymes lessz én nem töredezik mivel tömörkerámialap ezét nem fog lekpni lepattogzani róla a bevonat. Sajnos kereskedelmi forgalomban nem kaptható a Stella honlapjáról lehet rendelini olyan 12-16 ezer között mozog az ára de megéri ez én forászom is megnézte a gépet és aztmonda nagyon profi ős GA.MA termékekkel dogozik Szoval csak ajálni tudom!!! Ez a link a GA.MA gépeket köztük hajvasalókat látod--->
[link]
Nekem babyliss van jelenleg,nem volt rossz de most már váltani szeretnék,mert valahogy a hosszabb hajra annyira nem vállt be.
Én is a Remingtonokat nézegettem amik szimpik,de ha valakinek van vmi tuti őtlete az jó lenne..
nem károsítja, még jót is tesz vele.. :)
remington valóban nagyon jó
Akkor tudod milyen a Babyliss. Nem akarom leszólni, mert tényleg van akinek az húzza ki a haját, és elég elismert márka. De nekem a Remington, mint a szög, úgy kiegyenesíti a hajamat.
Remingtonról még nem hallottam, midjárt meg is nézem neten!
További ajánlott fórumok: