Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak? (beszélgetés)
Alig vállig érő...
Igen a GA:MA az tuti :)))
Velük nem igazán lehet mellé nyúlni... Bár a Remingtonnal sem igen
Én is ezen gondolkoztam vagy a GAMA-n,mert sok jót hallottam erről a termékről is!
Milyen hosszú a hajad?
Szia!
De jó, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :)
Én 10 900-, ért, ez a legolcsóbb, amit újonnan találhatsz...
Ki si mondom, hogy az extreme digital honlapjáról rendeltem, de nem ajánlom senkinek!!!
Ugyanis hibás a termék, és barátnőm innen rendelt termékei is mind hibásak voltak, még a csere termékek is....
Nekem annyi a hibája, hogy nem fél perc alatt melegszik fel, hanem több perc kell neki, míg eléri a minimum hőfokot...
Amúgy ajánlom, magát a terméket... Mert mikor frissen mosott a hajam, tiszta élettelen, fénytelen, szálkás... átvasalom vele, és egységes lesz, és fényes.... :)
A göndörítés poton 1xű, és nagyon szép!
Szia!
Én pedig pont egy ilyen hajvasalót szeretnék venni!
Mennyiért rendelted?
Sziasztok!
Nem régen netről rendeltem 1 hajvasalót... Remington S 1051, simít és göndörít... Biztosan ismeritek... Előtte úgy szint remington hajvasalót használtam, gőzölőset, de Ő bekrepált...
A problémám, az újal, hogy nem vettem figyelembe - mikor megrendeltem -, hogy 150 fok a minimum :S
Pfff... Nekem pedig vékony szálú a hajam...
Szal próbálom becserélni...
A nagy álmom, a Braun ES2, vagy egy GA:MA hajvasaló...
Vélemény?? Kinek van ilyenje, ki próbálta már hosszú távon? A GA:MA-kat nagyon dicsérik...
Másik... A Hajas László féle Belissima... kezdem bánni, hogy nem azt vettem meg... Vagy mégse bánjam meg?
Írjatok légyszíves! :))
Nekem eddig Babyliss wet and dry-om volt, és mindig azt hittem, hogy azért nem vasalja ki rendesen a hajam, mert kezelhetetlen a hajam. Egyszer kivasalta barátnőm a Remingtonjával és még soha nem volt annyira egyenes és fényes a hajam mint akkor. Most én is vettem Reminton S1051-et, szerintem göndörítésre nem nagyon fogom használni, de ez volt eddig a legszimpatikusabb:) Remélem beválik.
Babyliss-t soha többé nem veszek és nem is ajánlom senkinek!
Sziasztok.
Van valakinek Remington S1051 készüléke?
Van egy régebbi Remington hajvasalóm, ami nagyon bevált.Most szeretnék egy olyan készüléket amivel göndöríteni is lehet.
Nektek mi a tapasztalatotok az S1051ről?
Jól göndörít?Jól kiegyenesíti a hajat?
Előre is köszi az infókat.
ööö nem a hajszálat xD
a hajkoronámat
egyszer volt hajvasalásom fodrásznál. nagyon jól nézett ki az a sok rendezett tincs!!
aztán később, hajmosás és fésülködés után egy hajszál a kezem ügyébe került. ahogy az kinézett (egy vasalás után!) eldöntöttem, hogy inkább megtartom vasalás nélkül egészségesebben...
Sziasztok.
Még jómúltkor vettem egy Remingtont.ÉS...Tényleg...ÁLOM...Egyszerűen lehet használni (S1051) model.Kedvenc tárgyam lett azóta :)
Sziasztok!
Van egy eladó Babyliss 2191CE kerámialapos, LCD kijelzős hajvasalóm. Kb. 3-szor volt használva, kifogástalan állapotban van. Nagyon jól vasal, 100-200 fokig lehet felmelegíteni, 38mm-esek a lapok, 11 hőfokozat van rajta. 2011. 06. 30-ig garanciális!7000FT-ért adom(eredeti ára:10. 000Ft volt).
De bizony gyártanak!
Én is azt hittem, hogy nem mert az 5 éves Remingtonomnak is olyan. Erre szülinapomra kaptam egy új digit kijelzős Remingtont és biza nem forog... Így kicsit macerásabb de persze megoldható a göndörítés.
Ha te mondod, nekem mindegy... :))) "Minden" vasalóval lehet hullámosítani, ha a belső élen húzod végig a hajat, persze hajfüggő melyikben marad meg. A göndörítő tipusoknak hővezető burkolatuk van és le van kerekítve a külső éle is a jobb göndörítés érdekében.. Ha hullámosítani is szeretnél, érdemesebb az utóbbit választani. :)
Ui.: Ma már talán nem is gyártanak forgózsinór nélküli gépet, nekem még van olyan, de nem használom... :)
Attól lehet hullámosítani.
Vagy akkor igazából mindegyikkel lehet, csak avval nem kényelmes ami nem forog, vasalásnál tök mindegy, hogy forog-e, ott csak egyenesen lehúzod és kész.
Jaa... majdnem elflejtettem megköszönni.:)
Szóval.. köszi a tanácsokat.:)
Remington S1051 Sleek & Curl hajkisimító
Nah megtaláltam,ez lesz.Ez göndörít meg simít is.Elolvastam a hozzászólásokat is és 1 ember kivételével mindenki azt írta,hogy ez egy ÁLOM.:D
És attól még hogy hajat vasalok néha lehetek fiú nem? :P
De amúgy tényleg lány vagyok