Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak? (beszélgetés)
Meg annyi, h nekem sajnos naponta kell vasalnom a hajamat... Így néha pihentetem pár hétre, mert nem szeretném ha nagyon eltörné.. Akármilyen márka is, azért mégis csak forró vassal 'simogatod' a hajad..
De neke alig fül alá ér a hajam .S Ez lehet az oka annak, h nem bírja ki 1 napig, ha kivasalom? :(
A Belissima az amihez hozzá adta az arcát Hajas Laci ugye? Én is kinéztem anno, d enem mertem megvenni :S
Abbna igazatok van h a GA.MA az drága, de én úgy vagyok vele, ha az egészségről van szó, ott nem szabad sprólonli... Mármint ha a GA.MA jobb mint a Remington...
A Babyliss az tuti h gagyi, tönkre vágja a hajat...
Végre valaki, akinek van ilyen!
Ettől is szép fényes a hajad? A 10 ezer forintosra gondolsz, nem a 20 ezresere, ugye?
Hát fene tudja, manapság már mindent kitalálnak.
Valahogy úgy képzelem el, hogy a kerámia lapot vitaminos anyaggal vonták be,ami hőre aktiválódik.
De nem hiszem, hogy ilyet veszek. Most megláttam a Toni&Guy hajvasalót, állítólag profi,de még nem kaptam válaszokat, biztos nagyon kevés embernek van ilyen. Vagy nem tudom.
Több hozzászólást olvastam a neten azoktól, akiknek ez a vitaminos van, hogy nagyon jó, tényleg érezni az avokádó illatot, és nem töri a hajukat, stb.
Van, aki azt írta, ő sem hitte el, de a barátnőjének ilyen van, kipróbálta, és tényleg jó. Van aki azt írta, rendszeresen használja és semmi baja a hajának.
Vitaminos kondicionálóval ellátott kerámia lapok:
Sziasztok!
Hát, képtelen vagyok dönteni. Áttanulmányoztam a kínálatot.
Három nagy típus van: sima, göndöríteni is tud, nedves hajra is jó.
Mindhárom tetszik, le kellene először szűkíteni. Azután valamivel könnyebb lenne.
1. shine therapy s9950, ami vitaminos kondicionálót juttat a hajra vasalás közben. Ez tök jó. De csak kerámia, nem írja, hogy teflonos is lenne.
2. s2044 is nagyobb védelmet nyújt, mert a teflonszálas bevonat jobban kíméli a hajat. Ez kerámia és teflon.
Nem tudom, ha hővédőt használnék, akkor az védi annyira a hajat, mint az előző két típus? Mert ezek 3-5 ezerrel drágábbak, mint a többi hajvasaló.
Viszont az én hajam most szőkített, és valamivel jobban kell rá vigyáznom, mint mikor feketére volt festve.
3. s8102 száraz-nedves hajra, kerámia, teflon,diamond bevonat.
4. s7902 száraz-nedves mikro kondicionáló gátolja a haj vissza göndörödését,de ez "csak" kerámia bevonatos,pedig 2009-es. Gondolom valami új kerámia bevonat.
5. s1051 hullámosít is, na ez kerámia, teflon, turmalin bevonatos.
Ezekből csak a 2044-es ionos, nem tudom, ez számít-e?
Bezavar az is, hogy állítólag a három bevonat a jó (kerámia, teflon, turmalin (vagy diamond), mert ez hármas védelem, de a két legdrágább csak 1 és 2 bevonatos, mint már írtam.
Azt sem tudom, egyáltalán vasalnám-e a hajam vizesen? Ez elég időigényesnek tűnik, mire megszárad.
Lécci segítsetek dönteni.
Köszi mindenkinek!
Most megnéztem, nekem is Remington van,az S1110 típusú, "2X protection, ceramic, teflon, ionic stream" . Szóval ez még elég széles.
Tudnátok írni egy típus számot? És mennyibe keül manapság? Én még pontosan 2005-ben vettem, meg is van a számla, 9042Ft. Még szuperul működik, de mint írtam, más milyet szeretnék.
Olyat szeretnék, ami kíméli a hajat, nem is túl drága.
Nekem egy régebbi típus van, vize is lehet bele tenni, így gőzöl is, a bevonata is olyan ami kíméli a hajat, a sima hajvasaló betétet, "kreppelősre" is lehet cserélni.
Az a bajom vele, hogy nagy és nehéz. Elég széles a vasalós felülete, épp elég vele a hajat vasalni, addigra elfárad a kezem, nehéz is összenyomni.
IMETEC Bellissima Creativity
Hajvasalásra használom.Idáig nem tudtam rájönni hogy kell vele göndöriteni.Ha valakinek ilyen van és tudja megköszönném ha megirná!
Csak a ga.ma!
Rég vettem olyan terméket, amivel ennyire meg voltam elégedve.