Hajfestés (beszélgetés)
Sziasztok.
Tények: barna hajamra ment fekete alap és vörös melírok, vastag tincsek, gyönyörű és vagány volt. rajtam kívül álló okok miatt fodrászt váltottam és a tincseimet leszívatta szőkére,aztán tette rá a netommilyen piros festéket, így 2 hét elteltével gusztustalan lett a tincsek színe. Lásd a képeimen: előtte-utána. Előző fodrász sosem szívatta. Előtte élénk vörös, most meg fehéres,rózsaszínes.
Kérdésem:
Lehet ebből normális színű hajat varázsolni?:( Már azóta voltak 1szer pirosra festve a tincsek,de ugyanígy 2 hét után ilyen lett. Vagy színező, vagy festék vagy akármi, a lényeg,hogy fekete vagy piros legyen ezekből.
Nagyon köszönöm ha megpróbáltok segíteni rajtam!:(
Szió!Örülhetsz,hogy nem kapott zöldes árnyalatot a hajad,ennyi cécónál még az is megtörténhetett volna!Több,mint valószínű,hogy telítödött a hajad a vörös festékkel,ami annyit jelent,hogy hiába fested rá a barnát,attól még a hajad belső része tele van a vörös árnyalattal.Azt nem írtad le milyen színt eredményezett a szőkítés,mielött újra ráfestettétek volna a barnát.Ha csak egy kicsit is vörös maradt,az egész nem ért szinte semmit!A megoldás az,hogy egy természetes barna árnyalattal festegeted a hajad,míg a vörös pigmentek ki nem mosodnak a hajadból,vagy pedig eszközöltök (idővel) egy újabb szőkítést (esetleg festékeltávolítót használtok,amit már feltaláltak)!
Sok sikert hozzá!
Velem is úgyanez volt. Próbálj meg fokozatosan visszatérni az eredeti színhez. Mert a vörös mindenen átüt. Mindig egy árnyalattal barnábbal fesd be.
Vagy szívasd ki és szőkéset fess rá. Majd ebből csinálj barnát.
Sziasztok!Tanácsra lenne szükségem.Az én hajam alapszíne középbarna.Sokáig vörösre volt festve.Évek múlva ezt meguntam és visszafestettem barnára,nem is volt semmi gond.Aztán jött egy újabb hóbort és megint vörösre festettem kb 7-8 hónapig voltam vörös.Most megint barnát szeretnék,de eddig három féle barna hajfestékkel is próbálkoztam és nem még mindig vörös az árnyalata.Nem tudom miért.Tud valaki segíteni,hogy szabadulhatnék meg a vörös árnyalattól?Előre is köszi!
Ja:És az utólsó festés előtt le is szívattam a hajamat,mégis vöröses lett a barna festéktől.Pedig hamvas barna árnyalatot választottam. :-(((
Igen. holnap festik :) majd megírom az eredményt;)
köszönöm a segítséget!!
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ... :)
eredetileg szőke a hajam.hosszú.szőke.és már pár éve feketére festem,havonta vagy 2havonta.most szeretnék újítani:az alját vörösre vagy pirosra festeni.most pont az az idő van,mikor a fekete már lenőtt,és kéne festeni a tövét.eddig gondolom érthető :) és itt a kérdés:ha szeretném az alját más színűre festeni,akkor ott is be kell festenem feketére?mert nem tudom,hogy attól lehet e más színe az aljának? valaki remélem megérti a lényegét és tud nekem válaszolni
előre is köszönöm
szijasztok
segítséget szeretnék kérni....
olyan hajat szeretnék h alul fekete legyen felül pedig szőke! remélem érthetően magyaráztam el :)
és nem igazán találtam ilyen képet de ha ti tudnátok nekem küldeni erre a címre nagyon megköszönném: nyuszikata@gmail.com
v ha tudtok ilyen oldalt ahol tálálhatok képet elég egy email is a honlap címével!!
de lécci minél hamarabb
előre is kösziii
kata
Tehát azt mondod, hogy lilára festetted az egészet, ééés engedi a színét? Aztán festetted vörösre? Kicsit elvesztettem a fonalat!
Az az igazság, hogy szívesen segítenék, de nem tudom mit lehet csinálni vele. A fodrászt ajánlanám inkább... A fodrász kiszedi belőle ezt a színt, ha nem tetszik. Vagy megpróbálhatod fokozatosan festéssel kiszedni belőle. (sötétbarna, barna, világos barna stb.)
Szia!
Igen,többször volt festve és tényleg lila volt de nem törik szerencsére. Az igazság az,hogy be sem fogja rendesen,hiszen még csak 3 hete festettem be (Akkor az egészet lilára,a tetejét is.Szinte fekete volt.)és már halvány vörösban játszom,csak a töve sötétebb. De nem törik. Ha törne,nem is kérdezném,hanem egyből vágatnék mert annál rondább nincs is!
Tehát azt mondod, hogy alul többször volt feste, mint amit a tiniknél lehetett látni, hogy alul lilla meg ilyenek?
Ha így összegezzük a dolgokat ha az alsó rész nem szép és töredezett akkor ígyis úgyis le kell vágni a felsőt is... és hát inkább mint hogy csúnyán töredezzen, ezt gondolom megérted. Meg ha fested többször kell "frissíteni" (vágni az aljából).
Másrészt így nem igazán tudok mit mondani rá, mivel a színekről nem írtál. Mert ha az alja mondjuk piros a tetejét meg szőkére festetted... az már nehezebb. De javíts ki ha valamit félreértettem!
Sziasztok!
Nemrég befestettem a hajam de megbántam. Szeretném lenöveszteni de előtte mindenképp be kéne festenem valamilyen eredetihez közeli színre.Tudom, hogy jobb lenne vele várni nyár végéig de ezt a színt már egyre kevésbé bírom.Ráadásul félek is a festéstől mert hosszú hajam van és nem szeretném,ha tönkremenne.Alapvetően az a legnegyobb gond, hogy az alsó réteg már többször is volt festve,a legújabb divathóbortnak köszönhetően. Nem tudom, hogy érdemes-e az egészet visszafestenem, vagy inkább csak a felső részt,ami csak egyszer volt befestve,a többit pedig hagyni lenőni. Mit tanácsoltok? Mikor és hogyan csináljam?
köszi a tanácsokat.
Próbálkozom. :P :)
Szia Ancs!
Tudom, h nem ez volt a kérdés (azt már Inken amúgy is nagyon jól megválaszolta), de én a helyedben átgondolnám többször is, h befestem-e a hajam.
Én nagyon hamar elkezdtem, rengetegszer festettem, egyik napról a másikra váltottam, szőke, barna fekete, vörös, de már megbántam. MOst sikerült Figarina segítségével végre a saját színemet megtalálni és elkezdtem lenöveszteni.
Ma már nem festeném....
Azt te tudod, hogy nyaralás alatt mennyire szokta kiszívni a nap a hajadat, de egyébként sem érdemes nyaralás előtt befesteni, mert a nap biztos, hogy kiszívja.
Egyébként az, hogy ezelőtt festetted e az nem számít!
Én azt mondom, hogy nyaralás után fesd be!
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem!
Még soha életeben nem festettem a hajam, melíroztatva sem volt, és beszínezve sem!
Eredetileg szőke hajam van,(inkább sötét szőke, mint világos) és most szeretném befestetni közép barnára!
A kérdés az, hogy az a nap után mikorra a festést terveztem,1 napra rá, elutazom nyaralni.
Érdemesebb lenne nyaralás után befesteni??
Azt hallottam,hogy a nap nagyon kiszívja a festéket!!
De így is,hogy még sosem volt festve a hajam?
Előre is köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?