Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
elhiszem hogy sokat költöttek rá,
de ha tavasz óta nem vette ki senki,el kéne gondolkodni vajon mért nem,
Sziasztok, hát Piroska nem egyszerű olcsó és jó albérletet találni. Még, jó, h nem sürgős.
A hónap végén megyek le én is Pécsre, már néztem az IC-t. Hál Istennek vége a pótlóbuszos rendszernek, majd 2 évig tartott. Már rendesen közlekedik, igaz 3 óra, de legalább nem kell át szállogatni.
végre hazaértem,
úúúúúúúúútálom az átszállós vonatokat,
Angyalföld. Az meg nagyon drága lett. A 3-as Metró vonalán is érdemes lenne elgondolkodni. pl. Újpest, Ferencváros, Kispest.
Nem fogja,ennyiért biztos nem,
Majd nézelődik,van hol lakni.
Nem venném ki!
A fiamék laknak a XI. kerületben az albérletben, és bútorozott, gépek is vannak benne. 59nm
Mielőbbi gyógyulást.
Nekem a telefonom ír néha hülyeségeket.
Hát ezt jól meggondoljuk. tök üres egy heverő az összes berendezés.
Szépen fel van újítva,de még leülni sem lehet.
Nem csoda,ha tavasz óta nem kapkodnak érte ennyi pénzért.
Ráadásul elég sok idő a munkahelyig eljutni.
🍀🍀🍀
Remélem semmi rosszat nem fognak már találni, és a szíved is rendbe jön nem sokára!
Mielőbbi jobbulást kívánok!
Köszönöm aranyos vagy és aranyosak vagytok.
Igazából a szív burokban mellhártya van víz.. 2-án bent is fogtak 4- én haza engedett persze megnézte.. változatlan maradt a helyzet.
7 éve vagyok tünetmentesen mással de mivel volt így ugye a Ct el ki akarja zárni a rák ki újult és egyéb át tétes nyalánkságokat. Ma pedig azt mondta lehet nem víz hanem valami kocsonyás zselés valami tehát lehet nem kell megszúrni minta vétel végett sőt talán a műtétet is megúszom.Mindenesetre a Ct az meg lesz és azután tudni biztosat.
Mivel jártam kontrollra így dobta ki a mellkas röntgen hogy balra nőt a szívem pedig így is jó nagy 😉 és van egy kis ujjnyi folyadék.. ami azóta állítólag nem kis ujjnyi most meg már nem folyadék.
Dolgoztam klímás helyen és szerintem be kaptam egy mellhártya gyulladást amit képes voltam ki hordani lábon ez még annak a hozadéka. Mindenesetre hogy mire fizetünk Tv ilyenkor el gondolkozom.
Leírtam mert végülis nem titok. Nagyon bízok benne hogy semmi semmi át tétes cucc és semmi rákos dolgok nem lesznek. Viszont ez a valami van aminek nem kellene ott lennie és nem tudják hogy miért van ott.
Amit eredményez nekem az köhögés reggel és ha ideges vagyok. Pedig nem dohányzom 7 éve.
Bízok a legjobbakban és abban hogy megúszom a műtétet is.
Akkor jól gondoljátok meg!
Mert ez a XI.ker-ben ennyi - drága rész.
Hány nm egyébként?
Kapsz valami bogyeszokat akkor?
Mi a gond a szíveddel? Már ha el akarod mondani...
Mindenképpen sok egészséget neked!!!
Drukkoljatok lányok,hogy sikerüljön.
Már Pesten vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!