Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hányszor vagytok betegek egy évben átlagosan? fórum

Hányszor vagytok betegek egy évben átlagosan? (beszélgetés)

26. Rena13
tegnap 10:46
Én hosszú ideje az immunerősítésben hiszek, és a tapasztalatom engem igazol. Amióta rátaláltam a számomra megfelelő megoldásra, a szezonális betegségek a múlté.
tegnap 09:25
Tavaly 4x voltam beteg (különféle nyavalyákkal), de extrém stresszes vagyok/voltam. Az sem segített, hogy mindegyiknél kellett antibiotikum, most meg próbálom visszaépíteni a flóráimat. Emiatt fogékonyabb vagyok jelenleg minden másra is.
24. cicosz
tegnap 08:50
1
tegnap 08:30

Aránylag nem sokat.

Ami bajos, az már maradandó.

(Orvos nem látott már több, mint öt éve.)

tegnapelőtt 22:58
hala egyszersem voltam beteg hosszu evek ota!lenyeg az immunerendszer erositese,jomagam naponta 3 kulombozo fele drink-et iszom amit magam csinalok persze,mozgas es a vizivasa szinten nagyon fontos,hogy topon legyunk.
21. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 19:40

Nem voltam beteg.

Napi 9000 NE D vitamint szedek (5000 D3 és 4000 D3K2) plusz Magnéziumot.

20. Imisz
tegnapelőtt 18:45

Évente - két évente vagy több, max. 1x. És ez maradjon is így!

Volt kb 10 évem, mikor SEMMI de semmi bajom nem volt, még egy nátha sem, pedig végigápoltam évente többször a 3 gyereket és a férjemet. :) Előtte volt egy műtéte, ami után azt mondtam, belőlem most minden rosszat kivettek, úgyhogy most már nem leszek beteg! :)

tegnapelőtt 17:44
Ritkán vagyok lázas. Náthás azért voltam párszor.
18. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 16:59

Amíg nem volt gyerekem, addig 0-1 alkalommal. Amióta van kisgyerekem, aki közösségbe jár, évente 5-6 alkalommal.

8 éves lesz. Lassan csökken a betegségek száma és úgy veszem észre, hogy az influenza elleni oltás is hat valamennyire.

tegnapelőtt 16:51

évente 1x2x a fülem fáj és süket vagyok ( már van rá gyógyszer, de nagyon kelleemetlen

És szinte minden alkalommal amikor a fiam hazajön Belgiumból.hoz valami komolyabb nyavalyát, amit én is elkapok -min évi 5-6 esetben.

tegnapelőtt 16:04
Sok éve nem vagyok beteg.
15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Simple)
tegnapelőtt 16:02
Nagyon ügyesen csinálod!🌼
14. simple
tegnapelőtt 15:48
Egy évben átlagosan egyszer sem. Kb. 4-5 évente vagyok náthás, be van dugulva az orrom, meg ha nagyon durva akkor egy két napig köhögök. Télen szedek d vitamint, keveset eszem, általában naponta csak egyszer. És minden nap 2-3 órát kint sportolok a szabad levegőn, hegyen. Még most a -7 fokban is. Szerintem a kevés étel és a sok mozgás turbózza fel az immunrendszerem.
13. tien (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 15:40

Úgy igazán beteg ?

Nem emlékszem.

Vannak kis láb,hát és fejfájások.

De az ágybanfekvősmindjártmegdöglök ,nem volt nagyon régen.

12. Sirga (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 15:03
2-3 éve voltam legutóbb beteg. Amúgy átlag 5 évente egyszer. Nem szedek vitamint, nem oltatom magam. Szerintem csak erős az immunrendszerem. :)
11. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 14:52
Gyerekek mellett dolgozol ? C vitamint szedsz ? Napi 3-4 ezer mg se árt , megelőzésre is jó.
tegnapelőtt 14:37

En beoltattam magam influenza ellen, egy napig voltam lázas és ezzel együtt egy kb 1-1,5 hetes felsőlégúti bizgerém volt most az őszi-tèli időszakban.

Szerencsére kb ennyi szokott lenni.

9. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 12:07
Nagyjából évente egyszer elkapom, de nem vészes, nem igényel táppénzt.
tegnapelőtt 12:03

2019. januárban és februárban voltam utoljára megfázásos beteg, de én egyébként is nagyon ritkán szoktam beteg lenni.

2020-ban voltam szinte tünetmentes kovidos.

Szerencsére azóta nem voltam beteg.

Nem szedek semmit, se vitamint, se mást. Ellenben sokszor eszek olyan levest amiben rengeteg zöldség van, szoktam gyümölcsöt is enni szezonálisat és mozgok elég sokat.

Ja, és szinte minden októberben boltatom magam az influenza oltással. Régen, az oltás után mindig megbetegedtem, de már jó pár éve nem.

tegnapelőtt 11:44
Jobbulást! Takonykóros szoktam lenni évente 1-2-szer, de azt nem veszem akkora betegségnek. Nagyobb ilyen köhögős lázas pusztulat szar 4-5 évente egyszer. Viszont tavaly év elején kétszer is elkaptam valamit, összesen kb. 3 hetet voltam itthon két részletben. Nem is emlékszem, előtte mikor voltam ennyire beteg. Párom vagy 4-szer volt covidos 2020-2022 körül, én azt akkor egyszer sem kaptam el.
tegnapelőtt 11:37

Tavaly szeptemberben volt, egy kis láz nélküli megfázásom.

Sok gyümölcsöt és zöldséget eszek, jelenleg nem szedek semmit.

Influenza ellen nem oltatom magam.

tegnapelőtt 11:26

Ebben az őszi-téli szezonban még nem voltam beteg.Pedig sokat utazom tömegközlekedéssel, gyakran körbe köhögnek.

Nagyon jó minőségű probiotikumot szedek csak rendszeresen.

C vitaminban gazdag gyümölcsöket eszek.

4. timycat (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
tegnapelőtt 11:15
Tavaly kétszer. De immunszupresszànst szedek, viszont nem szedek semmilyen vitamint vagy bármit. Ehhez képest jó, ahhoz képest viszont szerintem nem, hogy nem járok közösségbe, nincs közösségbe járó velem együtt élő családtagom és nem is tömegközlekedünk. Szóval sterilebben élünk mint sokan.
tegnapelőtt 11:13
Nem sokszor. 18 nap táppénzem volt 40 év alatt.
tegnapelőtt 11:12

Utoljára 2021. novemberében voltam beteg, de akkor nagyon (férj megfertőzött, ő röhögve megúszta 😒).

Nem szedek semmit.

tegnapelőtt 10:55

Pl tavaly? Szedtek valamit megelőzésre?

Én ősz óta már harmadszor vagyok lázas és légúti betegségben. Kezd elegem lenni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook