Hányszor vagytok betegek egy évben átlagosan? (beszélgetés)
Aránylag nem sokat.
Ami bajos, az már maradandó.
(Orvos nem látott már több, mint öt éve.)
Nem voltam beteg.
Napi 9000 NE D vitamint szedek (5000 D3 és 4000 D3K2) plusz Magnéziumot.
Évente - két évente vagy több, max. 1x. És ez maradjon is így!
Volt kb 10 évem, mikor SEMMI de semmi bajom nem volt, még egy nátha sem, pedig végigápoltam évente többször a 3 gyereket és a férjemet. :) Előtte volt egy műtéte, ami után azt mondtam, belőlem most minden rosszat kivettek, úgyhogy most már nem leszek beteg! :)
Amíg nem volt gyerekem, addig 0-1 alkalommal. Amióta van kisgyerekem, aki közösségbe jár, évente 5-6 alkalommal.
8 éves lesz. Lassan csökken a betegségek száma és úgy veszem észre, hogy az influenza elleni oltás is hat valamennyire.
évente 1x2x a fülem fáj és süket vagyok ( már van rá gyógyszer, de nagyon kelleemetlen
És szinte minden alkalommal amikor a fiam hazajön Belgiumból.hoz valami komolyabb nyavalyát, amit én is elkapok -min évi 5-6 esetben.
Úgy igazán beteg ?
Nem emlékszem.
Vannak kis láb,hát és fejfájások.
De az ágybanfekvősmindjártmegdöglök ,nem volt nagyon régen.
En beoltattam magam influenza ellen, egy napig voltam lázas és ezzel együtt egy kb 1-1,5 hetes felsőlégúti bizgerém volt most az őszi-tèli időszakban.
Szerencsére kb ennyi szokott lenni.
2019. januárban és februárban voltam utoljára megfázásos beteg, de én egyébként is nagyon ritkán szoktam beteg lenni.
2020-ban voltam szinte tünetmentes kovidos.
Szerencsére azóta nem voltam beteg.
Nem szedek semmit, se vitamint, se mást. Ellenben sokszor eszek olyan levest amiben rengeteg zöldség van, szoktam gyümölcsöt is enni szezonálisat és mozgok elég sokat.
Ja, és szinte minden októberben boltatom magam az influenza oltással. Régen, az oltás után mindig megbetegedtem, de már jó pár éve nem.
Tavaly szeptemberben volt, egy kis láz nélküli megfázásom.
Sok gyümölcsöt és zöldséget eszek, jelenleg nem szedek semmit.
Influenza ellen nem oltatom magam.
Ebben az őszi-téli szezonban még nem voltam beteg.Pedig sokat utazom tömegközlekedéssel, gyakran körbe köhögnek.
Nagyon jó minőségű probiotikumot szedek csak rendszeresen.
C vitaminban gazdag gyümölcsöket eszek.
Utoljára 2021. novemberében voltam beteg, de akkor nagyon (férj megfertőzött, ő röhögve megúszta 😒).
Nem szedek semmit.
Pl tavaly? Szedtek valamit megelőzésre?
Én ősz óta már harmadszor vagyok lázas és légúti betegségben. Kezd elegem lenni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Szerintetek nőtt-e a lelki betegek száma az utóbbi 10-20 évben?
- Fűtesz már? Ha gázzal fűtesz mennyi a gázszámlád átlagosan, egy lakásra?
- Havonta mennyit költesz ruhákra átlagosan?
- Nőgyógyászati rosszindulatú daganaton átesett betegek, hogy vagytok?
- Ti hogy jelentitek, ha betegek vagytok?