Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi foglalkoztat téged mostanában? fórum

Mi foglalkoztat téged mostanában? (beszélgetés)

1 2
jan. 18. 09:50
Ne fertőzzenek össze
jan. 15. 11:40
A kor
48. Rena13 (válaszként erre: 40. - 55Judit)
jan. 15. 09:33
Azért, mert valaki 71 éves, még nem jelenti, hogy nem lehet élni, akár egy fiatalabb ember. A gúnyos kritika sajnos sokszor csak a saját félelmeinek vagy tehetetlenségének a kivetülése. Gyakran megesik, hogy amikor valaki változtatni kezd az életén, a környezete tükröt kap, amit nem mindenki bír elviselni. Én is szeretnék ennyi idősen egy "energiabomba" lenni.
47. Érdekes73 (válaszként erre: 44. - 55Judit)
jan. 14. 09:17
Ez igaz
46. lolita2112 (válaszként erre: 40. - 55Judit)
jan. 13. 21:41
kedves judit!nagyon egyetertek minden egyes szavaddal!igazad van!ittam korabban kombutcha teat is 11 evig,ha mas nem hallasbol biztosan te is ismered hisz otthon is kapni es sokan isszak szerte a nagy vilagon!mikor ezzel szunetet tartottam/mert kell evente 1 honapot/akkor meg almaecetet ittam mezzel elkeverve.
jan. 13. 21:34
Egészség téma
44. 55Judit (válaszként erre: 43. - Tien)
jan. 13. 15:57
Így van! Aki elhagyja magát azt én kanapé krumplinak hívom. Azt mondom én, aki képes megmozdítani kezét vagy a lábát, az képes javítani az állapotán is.
43. tien (válaszként erre: 42. - 55Judit)
jan. 13. 15:31

Pontosan.

Tisztán előttem van az a kép ,mikor nem voltam jól(akut stresszreakció, deprimált állapot).

Hiába "néztem"ki jól ,de a húgom gyerekei szinte menekültek tőlem.

Érthető módon.

Meggyógyultam(kezelve a gyökérok),akkor elhatároztam hogy soha , senkinek nem fogok megfelelni ,mert az az elvárás.

Csak és kizárólag a saját jólétemet teszem első helyre.

Ja és a kor.

Az csak egy kicseszett szám,én is hagyhatnàm el magam ,mert hát már nem vagyok húszéves és jaj itt fáj ,ott fáj.

Fog is ,ha hagyom.

42. 55Judit (válaszként erre: 41. - Tien)
jan. 13. 13:20

Nekem az való, ami örömet okoz. Ennyi. Megöregedtem. Senki kedvéért nem fogom vissza magam, mert szerinte valami nem való.😉

Nincs rám hatással, úgy értem senki nem húzhat le szavakkal. Ezt a 16.-osban is leírtam. Csak barátnőt sajnálom hogy ilyen fafejű. Inkább lepusztul majd panaszkodik hogy "sajnos ez a korral jár", de nem emelné fel a seggét a kanapéról.

Legyél csak te is lüke és bolondos, egyetértek veled! Be ne gubózzunk már azért mert valakinek nem tetszik hogy jól érezzük magunkat!😀

41. tien (válaszként erre: 40. - 55Judit)
jan. 13. 12:46

Ugyan már,mi és ki dönti el ,hogy mi való?

Én "kimondaniisborzasztó",de hatvan éves lennék.

Ugyanolyan lüke , bolondos hülyegyerek vagyok ,mint voltam.És ez így jó!

Egyszerűen nem kell foglalkozni ilyennel.

40. 55Judit (válaszként erre: 33. - Lolita2112)
jan. 13. 09:46

"Meggyőződéseid meghatározzák életed minőségét!" (Andrew Matthews)

Barátnőd meggyőződésének is meglett az eredménye, a tiednek és az enyémnek is megvan. (A citromos vizet én is iszom, és mást is teszek bele.)

Elárulom, az én barátnőm gondolkodása is eléggé eltér az enyémtől, ez újabban addig fajult már, hogy egyre több gúnyos kritikával illet. E mellett az életmódbeli különbségek is egyre jobban megmutatkoznak közöttünk. Ö egyre lejjebb, én pedig feljebb. Mióta megmosolyog mert szerinte nem való egy 71 évesnek amit én művelek, kezdem lazítani vele a kapcsolatot mert fáj nekem a viselkedése. Eléggé sajnálom. De el kell foganom hogy mindenki a saját útját járni, segíteni pedig csak azon lehet aki kéri.

39. Rena13 (válaszként erre: 32. - Judebyjude)
jan. 13. 09:26

De jó ezt olvasni! Végre valaki, aki nem csak sodródik, hanem kézbe veszi az irányítást. Szerintem a 'szokatlan célok' viszik előre a világot, ezek adnak igazi motivációt.

Én is pont ilyen szemléletű vagyok, és nekem is a szabadság meg a saját céljaim elérése volt az indíték, amiért a hagyományos keretek mellé kerestem valami mást, valami különlegesebbet.

Mi lenne az a 'szokatlan cél', ami most a leginkább lázba hoz, ha nem lennének korlátok?

38. Rena13 (válaszként erre: 31. - Tündike40)
jan. 13. 09:25

Szia! Jaj, nagyon sajnálom, szörnyű érzés, amikor az ember úgy érzi, elborítják a hullámok és egyik betegségből esik a másikba. Sajnos ismerős a helyzet, sokszor a stressz és a kimerültség az, ami így kinyitja az ajtót a bajoknak.

Szerinted nálad ez inkább a fizikai kimerültség miatt van, vagy inkább a lelki stressz hozza magával ezeket a hullámokat?

37. Rena13 (válaszként erre: 28. - Tien)
jan. 13. 09:23
A tavaszt én is várom már, nagyon. :)
36. Rena13 (válaszként erre: 20. - Bree25)
jan. 13. 09:21

Szia! Teljesen megértelek, az álláskeresés ma az egyik legidegőrlőbb folyamat tud lenni. Sokszor nem is a munka hiánya a baj, hanem az a bizonytalanság, amíg az ember nem találja meg a helyét.

Te egyébként konkrét területen keresgélsz, vagy most inkább az a cél, hogy minél előbb legyen egy fix kapaszkodód?

35. lolita2112 (válaszként erre: 23. - Százas Evelin)
jan. 13. 00:40
nagyon egyetertek veled!epp elobb irtam le sanguinee-nek a sajat esetemet.talaltam uj tarsat feerjem halala utan pedig gyerekeim is vannak,de egy gyerek mas es mas egy tars.
34. lolita2112 (válaszként erre: 17. - Sanguinee)
jan. 13. 00:38
meg fiatal vagy s talalhatsz part magadnak!en ferjem is meghalt hosszu,sok eves/tobb mint 20 eves/hazassag utan,de talaltam vkit akivel boldog vagyok,megertem,hogy nagyon szereted/szeretted/az elhunyt ferjedet,de nem szabad a multban megrekedni.ugye nem haragszol meg ram az oszinte soraimert?
33. lolita2112 (válaszként erre: 16. - 55Judit)
jan. 13. 00:36
megertelek kedves judit!engem is baratnom kinevetett,merthogy torodtem /torodok a mai napig is/az egeszsegemmel eshogy miert iszok citromos vizet/frissen facsart citrombol/mert az milyen rossz....bla..bla..bla.ha tudna mennyire egeszseges a CITROM. azota o meghalt.
32. judebyjude (válaszként erre: 27. - Amaunet)
jan. 12. 17:46
Úgy értem mihez akarok kezdeni magammal a következő években (nyaralni, tanulni, munkát váltani, lakást, hobbit stb stb) ezek sokban múlnak rajtam. Bár sok a változó, és nyilván nem lehet mindent előre 99%os pontossággal megjövendölni, szeretek kitalálni újabb és újabb célokat, az sem baj, ha kissé szokatlanok, sőt, azokat szeretem igazán.
jan. 12. 16:38
a sok baj,a betegségek.. mostanába megint jönnek csőstül..
jan. 12. 16:35
A tudatosság, az elme hatalma az anyag felett, epigenetika, kvantumfizika, tudatalatti kontroll. Továbbá, hogy a nem egészen 19 éves fiam hogy fogja érezni magát Németországban.
29. tien (válaszként erre: 28. - Tien)
jan. 12. 16:35

...és még.

Mikor viszi már el a felajánlott "összkomfortos" kutyaházat a helyi menhely.

28. tien (válaszként erre: 1. - Rena13)
jan. 12. 16:31

Mi foglalkoztat?

A rohadt kevés idő.

Most szembesültem vele ,hogy az életem lassan elfolyik.

Nagyon sok tervem/tervünk van még.

Próbálom a kis "falkámat "(férj ,kutyus)rendezni,ápolni,szeretgetni.

Ja ,és várom a tavaszt😁

27. Amaunet (válaszként erre: 26. - Judebyjude)
jan. 12. 16:24

Ezek elég hosszútávú elképzelések lennének a jelen gazdasági környezetben, mikor napról, napra minden változik.

Javaslom bontsd le negyedévekre és több kimenetellel számolj!

jan. 12. 14:21
Hogy hogyan képzeljem el a következő 3-4-5 évet.
jan. 12. 13:33
Mostanában ez a gyönyörű tél és a karácsonyra kapott szuper könyveim leginkább.
jan. 12. 12:54
Csak úgy elvagyok csendesen a passzióimmal.
23. Százas Evelin (válaszként erre: 17. - Sanguinee)
jan. 12. 11:56

Ha túljutottál már a gyászon, talán meg kéne próbálkozni egy újabb partnerkapcsolattal.

Ha sikerül olyasvalakit találni, akinek van több gyereke is, - akkor te is egyből nagycsaládos leszel. :-)

jan. 12. 11:30
Közüzemi számlák lemondása.
21. Rena13 (válaszként erre: 20. - Bree25)
jan. 12. 11:05
Igen, az a mai világban nem minden esetben egyszerű.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook