Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi foglalkoztat téged mostanában? fórum

Mi foglalkoztat téged mostanában? (beszélgetés)

1 2
35. lolita2112 (válaszként erre: 23. - Százas Evelin)
ma 00:40
nagyon egyetertek veled!epp elobb irtam le sanguinee-nek a sajat esetemet.talaltam uj tarsat feerjem halala utan pedig gyerekeim is vannak,de egy gyerek mas es mas egy tars.
34. lolita2112 (válaszként erre: 17. - Sanguinee)
ma 00:38
meg fiatal vagy s talalhatsz part magadnak!en ferjem is meghalt hosszu,sok eves/tobb mint 20 eves/hazassag utan,de talaltam vkit akivel boldog vagyok,megertem,hogy nagyon szereted/szeretted/az elhunyt ferjedet,de nem szabad a multban megrekedni.ugye nem haragszol meg ram az oszinte soraimert?
33. lolita2112 (válaszként erre: 16. - 55Judit)
ma 00:36
megertelek kedves judit!engem is baratnom kinevetett,merthogy torodtem /torodok a mai napig is/az egeszsegemmel eshogy miert iszok citromos vizet/frissen facsart citrombol/mert az milyen rossz....bla..bla..bla.ha tudna mennyire egeszseges a CITROM. azota o meghalt.
32. judebyjude (válaszként erre: 27. - Amaunet)
tegnap 17:46
Úgy értem mihez akarok kezdeni magammal a következő években (nyaralni, tanulni, munkát váltani, lakást, hobbit stb stb) ezek sokban múlnak rajtam. Bár sok a változó, és nyilván nem lehet mindent előre 99%os pontossággal megjövendölni, szeretek kitalálni újabb és újabb célokat, az sem baj, ha kissé szokatlanok, sőt, azokat szeretem igazán.
tegnap 16:38
a sok baj,a betegségek.. mostanába megint jönnek csőstül..
tegnap 16:35
A tudatosság, az elme hatalma az anyag felett, epigenetika, kvantumfizika, tudatalatti kontroll. Továbbá, hogy a nem egészen 19 éves fiam hogy fogja érezni magát Németországban.
29. tien (válaszként erre: 28. - Tien)
tegnap 16:35

...és még.

Mikor viszi már el a felajánlott "összkomfortos" kutyaházat a helyi menhely.

28. tien (válaszként erre: 1. - Rena13)
tegnap 16:31

Mi foglalkoztat?

A rohadt kevés idő.

Most szembesültem vele ,hogy az életem lassan elfolyik.

Nagyon sok tervem/tervünk van még.

Próbálom a kis "falkámat "(férj ,kutyus)rendezni,ápolni,szeretgetni.

Ja ,és várom a tavaszt😁

27. Amaunet (válaszként erre: 26. - Judebyjude)
tegnap 16:24

Ezek elég hosszútávú elképzelések lennének a jelen gazdasági környezetben, mikor napról, napra minden változik.

Javaslom bontsd le negyedévekre és több kimenetellel számolj!

tegnap 14:21
Hogy hogyan képzeljem el a következő 3-4-5 évet.
tegnap 13:33
Mostanában ez a gyönyörű tél és a karácsonyra kapott szuper könyveim leginkább.
tegnap 12:54
Csak úgy elvagyok csendesen a passzióimmal.
23. Százas Evelin (válaszként erre: 17. - Sanguinee)
tegnap 11:56

Ha túljutottál már a gyászon, talán meg kéne próbálkozni egy újabb partnerkapcsolattal.

Ha sikerül olyasvalakit találni, akinek van több gyereke is, - akkor te is egyből nagycsaládos leszel. :-)

tegnap 11:30
Közüzemi számlák lemondása.
21. Rena13 (válaszként erre: 20. - Bree25)
tegnap 11:05
Igen, az a mai világban nem minden esetben egyszerű.
20. Bree25
tegnap 11:01
Az álláskeresés.
19. 55Judit (válaszként erre: 11. - Titkos üzenet)
tegnap 11:00
Hát azért.😀
18. Rena13 (válaszként erre: 2. - Timycat)
tegnap 10:53
Teljesen rendben van, ha most nincsenek szavak. Néha a legnagyobb dolog csak annyi, hogy elismerjük: ez most nehéz. Az 'életközepi' pont sokunknak egyfajta megállót jelent, ahol a régi már nem működik, az új meg még nem látszik.
tegnap 10:30

Azzal, hogy mi lesz velem, ha teljesen egyedül maradok...

A férjem meghalt 3 éve, édesapám 2 éve, csak édesanyám van, akivel tkp. szoros kontaktusban állok, öcsém édesapám halála után nem keres minket. Unokatestvérek "elvannak" a saját családjukkal (elég nagy családjuk van, ellentétben velem/velünk.) Gyerekem nincsen.

Lehet, úgy járok, mint sok magányos ember, akik meghaltak a lakásukban és csak azért fedezték fel őket, mert hullaszag terjengett a lakásukból....

Hogy viselem majd az egyedüllétet? Afelé hajlok, hogy rosszul.... Ez eléggé elkeserít.

Ez foglalkoztat, hogy mi lesz velem, ha édesanyám sem lesz (most 79 éves).

Nagyon nyomasztó érzés....

16. 55Judit (válaszként erre: 13. - Lolita2112)
tegnap 10:18

Így bizony!

Én egy olyan öreg korra törekszem, ahol erős, eleven, és könnyű vagyok. Némelyek szemében nevetségesek a gyakorlataim. Olyan vagyok mint egy izometrikus macska. Azért macska, mert hozzá hasonlóan engem se érdekel mit gondolnak az emberek.😀

tegnap 09:05

Az, amiről itt nem lehet írni...

A jövőnk.

14. Anyagi
tegnapelőtt 22:56

Hogy miért van annyi Alsó-Mucsajpusztai paraszt, aki nem éri el az evolúció alsó fokát!!!!

És miért kell találkoznunk velük?

Momentán nagyon megőrülök a bunkóság magas fokától, ami Istennek érzi magát!!!!

tegnapelőtt 22:34
az egeszseg mar azota foglalkoztat miota egy szerettem egy sulyos betegsegben meghalt nagyon fiatalon.az egeszssegre akkor kell mar szerintem gondolni mig fiatal az ember es egeszseges es nem amikor mar beteg vki.
12. Titkos üzenet (válaszként erre: 10. - ~ Luna ~)
tegnapelőtt 22:09
"A vállalat nem engedi: a lelkemet!"
tegnapelőtt 22:08
Miért fogyott el olyan hamar a mákos/diós bejgli, amikor 10-ből 20 pontos volt?! ☹️
10. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Rena13)
tegnapelőtt 22:07

Mi nem?

Munka, iskola, felújítás, kert, programok, sütés-főzés, szeretteim, kutyakozmetika, egészségügyi dolgok, szépségápolás, traumák feldolgozása, önszeretet, pozitív gondolkodás…

Idén fog csökkenni a teher. Má’ kivagyok, mint a liba 😪🪿

tegnapelőtt 21:45
Kovász kisasszony.
8. Icuska538 (válaszként erre: 7. - Icuska538)
tegnapelőtt 21:44
Az életünk úgyegyüttesen! 🍀🙏💯
tegnapelőtt 21:42
Időjárás.... De nagyon.
tegnapelőtt 20:24

Legyen mindenhol meleg, legyen mindenkinek kaja.

Tervezem a tavaszt.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook