Mi foglalkoztat téged mostanában? (beszélgetés)
...és még.
Mikor viszi már el a felajánlott "összkomfortos" kutyaházat a helyi menhely.
Mi foglalkoztat?
A rohadt kevés idő.
Most szembesültem vele ,hogy az életem lassan elfolyik.
Nagyon sok tervem/tervünk van még.
Próbálom a kis "falkámat "(férj ,kutyus)rendezni,ápolni,szeretgetni.
Ja ,és várom a tavaszt😁
Ezek elég hosszútávú elképzelések lennének a jelen gazdasági környezetben, mikor napról, napra minden változik.
Javaslom bontsd le negyedévekre és több kimenetellel számolj!
Ha túljutottál már a gyászon, talán meg kéne próbálkozni egy újabb partnerkapcsolattal.
Ha sikerül olyasvalakit találni, akinek van több gyereke is, - akkor te is egyből nagycsaládos leszel. :-)
Azzal, hogy mi lesz velem, ha teljesen egyedül maradok...
A férjem meghalt 3 éve, édesapám 2 éve, csak édesanyám van, akivel tkp. szoros kontaktusban állok, öcsém édesapám halála után nem keres minket. Unokatestvérek "elvannak" a saját családjukkal (elég nagy családjuk van, ellentétben velem/velünk.) Gyerekem nincsen.
Lehet, úgy járok, mint sok magányos ember, akik meghaltak a lakásukban és csak azért fedezték fel őket, mert hullaszag terjengett a lakásukból....
Hogy viselem majd az egyedüllétet? Afelé hajlok, hogy rosszul.... Ez eléggé elkeserít.
Ez foglalkoztat, hogy mi lesz velem, ha édesanyám sem lesz (most 79 éves).
Nagyon nyomasztó érzés....
Így bizony!
Én egy olyan öreg korra törekszem, ahol erős, eleven, és könnyű vagyok. Némelyek szemében nevetségesek a gyakorlataim. Olyan vagyok mint egy izometrikus macska. Azért macska, mert hozzá hasonlóan engem se érdekel mit gondolnak az emberek.😀
Az, amiről itt nem lehet írni...
A jövőnk.
Hogy miért van annyi Alsó-Mucsajpusztai paraszt, aki nem éri el az evolúció alsó fokát!!!!
És miért kell találkoznunk velük?
Momentán nagyon megőrülök a bunkóság magas fokától, ami Istennek érzi magát!!!!
Mi nem?
Munka, iskola, felújítás, kert, programok, sütés-főzés, szeretteim, kutyakozmetika, egészségügyi dolgok, szépségápolás, traumák feldolgozása, önszeretet, pozitív gondolkodás…
Idén fog csökkenni a teher. Má’ kivagyok, mint a liba 😪🪿
Legyen mindenhol meleg, legyen mindenkinek kaja.
Tervezem a tavaszt.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Kedvenc zeném mostanában
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- Téged mi foglalkoztatott leginkább 20 éves korodban?
- Gimiben továbbtanulás Budapesten...Téged is foglalkoztat a téma?