Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sosem bántom a pókokat.
Annyi szúnyogot, molylepkét, legyet pusztítanak el, hogy élni hagyom őket.
Egyszer beköltözött egy a konyhaszekrénybe, a legsarkába. Hagytam éldegéljen, aztán láttam, egy labdácska van mellette, hát a gyermekeit odatelepítette.
Na akkor már levittem a földszintre egy bokorra tettem a családot. :D
Kellemes új hetet mindenkinek!
Én is reggel a teraszt igyekeztem rendbe tenni,,a polcokat,virágokat is elpakoltam,közben sok pókkal találkoztam.Gondolkodtam mi legyen a sorsuk,de nem mertem bántani őket,,mert az kis szerencse is elhagy!Így csak a partvissal kergettem őket,,a nagy lábukkal szaladtak amerre láttak!Mire vissza pakoltam,már újra a falon futosgáltak,gondolom hamarosan hálót is szövegetnek,,akkor kezdhetem újra a pókhálózást!
Én ma nem megyek sehová.
Elvittem a kiskutyát oltásra.
Nincs messze, de elég is volt ennyi.
Szép hétfőt kívánok mindenkinek.
Kellemes idő van, postára kell majd mennem meg pékségbe.
Szépet mindenkinek.
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠
Én is szilváztam, de csak kicsit.
5 kis üveg dzsem lett.
Még egyet nekifutok, nekem elég is lesz.
Mindenkinek szép estét és lassan jó éjszakát kívánok. Mai napon szilva szedés is volt. Fenn állok a létrán, nem legfelül. Szedem a szilvát. Egyszercsak Zümi Zümi 2 darázs 🐝🐝.
Azok az mi szilváink.- mondták, vagy csak hallani akartam És tényleg, látszott hogy át vannak furva. Meg is hagytam nekik. 😊
Mindenkinek szép vasárnap délutánt kívánok. Talán annyira meleg nincs, de azért van ereje a napocskának. 😊
[link] ejnye bejnye cicusok. 🙀😺
Szép vasárnapot, jó étvágyat az ebédhez.
🍷🍷🍷🧁🧁🧁🍨🍨🍨🍰🍰🍰🍇🍇🍇🍐🍐🍐🍉🍉🍉☕️☕️☕️
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!