Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Negatív tagok fórum

Negatív tagok (beszélgetés)

1 2 3
67. PöttyösPanka (válaszként erre: 66. - PöttyösPanka)
jan. 16. 08:29
Meg még egy apróság, ami már tényleg csak rólam szól. Nem azért próbálok normális hangnemben kommunikálni másokkal, mert megérdemlik, vagy mert nem akarok belegázolni a lelkükbe. Hanem mert ez az én belső igényességem saját magammal szemben. Mint például az, hogy nem szemetelek.
66. PöttyösPanka (válaszként erre: 65. - Amaunet)
jan. 16. 07:49

A kedvességben az a zseniális, hogy nem is kell felmérni a másikat, mert sem az érzékeny, sem az érzéketlen lelkűt nem fogja megbántani. Ráadásul szerintem nem vesz el a mondanivalóból sem. Legalábbis ha a mondanivaló nem a másik leértékelése.

Én úgy gondolom magamról, hogy általában sikerül nem magamra vennem, ha a másik agresszíven kommunikál. Tudom, hogy ezzel magát minősíti. De. Ennek ellenére sokkal kellemesebb olyanokkal beszélgetni, akiknek nem ilyen a stílusuk. Ezért gondolom naivan, hogy mások is hasonlóan vannak vele, és sokkal jobb beszélgetések alakulnának ki, ha az emberek több energiát fordítanának az asszertívabb kommunikációra. Előbbre vezető lenne, mint egymást piszkálni. De nyilvánvalóan sokan nem osztják a nézetemet.

65. Amaunet (válaszként erre: 64. - PöttyösPanka)
jan. 15. 15:32

Sajnos azt felmérni előre egyik oldal szereplője sem tudja, hogy a másik milyen és milyen reakciókra számíthat.

Ennek a két "oldalnak" sosem lesz egyensúlya.

64. PöttyösPanka (válaszként erre: 61. - Amaunet)
jan. 15. 14:41

Igen, vannak. De ez még nem normalizálja azokat a reakciókat, amik potenciálisan "digitális tér okozta idegrendszeri károkozás"-nak minősülhetnek. Pont fordítva. Ha tudjuk, hogy vannak gyengébb védőpajzzsal rendelkező emberek, akkor megpróbálunk úgy kommunikálni, hogy legalább egy kicsit tekintettel legyünk rájuk. Nem pedig azt mondjuk, hogy jól beleállok, had keményedjen meg ő is.

Ha rákeresnék, gondolom azok téves pszichológiai mechanizmusairól is találnék cikket, akik nem értik, miért nem jó, hogy ellenségesen kommunikálnak másokkal az interneten.

63. globus (válaszként erre: 59. - Channa*)
jan. 15. 14:14

Az egyikük, belépési idők pontosan stimmelnek.

Lényegtelen, mert nem ismerős úgy sem, éppen ezért érthetetlen a konkrétum tagadása. Nem érdemel szót sem a nick témája.

62. Channa* (válaszként erre: 60. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 14:05

Nem, nem érdekel az sem, hogy igazam van e veled kapcsolatban. Igazán nem tud érdekelni.

Engem pusztán a miértje érdekelne, mármint, hogy miért nem névvel írtad ki? Miért nem mered vállalni az itteni nickedet, ami szinten anonim, csak máshogy;)

Ha leírsz egy nevet, akkor miért nem írod le a valós, itt használt nevedet, amiből szintén nem tudjuk, hogy ki vagy.

Mire jó ez a csúsztatás?

És bár írtam már a véleményemet, de úgy tűnik, hogy valahogy átsiklottál felette, és láttam, hogy elírtam benne egy szót.

Nem írom le azt ugyan azt.

Te, negatív ember vagy. Ha visszaolvasodmagad, akkor elég paprikás hangulatú hozzászólásaid vannak. Számomra az ilyen emberek negatívak. Most ítélkeztem;)

És biztos vannak itt sokan, akik azok, de fogalmam sincs, ha vannak, akkor miért azok. Én nem tudom rávágni, hogy azért, mert otthon nincs minden rendben, vagy azt, hogy itt vezeti le, stb.

Mindenkinek lehetnek rossz napjai, és élhet olyan életet, amiben nincs sok boldogság, de nem szeretem így megítélni az embereket.

Persze, én is szoktam negatív lenni, illetve, ítélkeznek felettem is. A hozzászólásaimat, csak úgy képesek sokan olvasni, hogy mellé képzelnek egy fanyalgó banyát és innentől én vagyok a negatív:DDDD

Hát ez van. Ha van kedvem, akkor váltok jó pár hozzászólást, ha nincs kedvem, akkor tovább görgetem, de én nem veszem magamra azt, amit itt írnak, mert ettől nem lesz igaz semmi.

Te pontosan, mire gondolsz, amikor a negatív tagokról beszélgetnél?

Milyen szempontból érdekelnek a negatív tagok?

Mert ugye több szempontból is lehet valaki negatív.

Elmagyaráznád, hogy mire gondolsz?

Mert az szerintem nem bizonyítja, hogy valaki negatív, ha nem ugyan azt gondolja valamiről, mint pl. te.

Az sem bizonyítja a negatívságot, ha valaki tényszerűen közli a véleményét és nem színezi ki tündibündi (ez tetszett neked azért használom) szavakkal.

Amiket felhoztál példának fórumokat, ott eltérő vélemények voltak. Lehet, hogy nem olvastam minden hozzászólást, vagy nem láttam mindent, mert törölték?

Nem minden fórumot néztem meg.

Az abortuszost igen. Hozzá is szóltam.

És igen, volt aki azt írta, hogy tartsa meg a babát, stb., de ez nem jelenti azt, hogy negatív.

Persze, ellenszenves, amikor valaki erősködik, hogy már bizony meg kell tartani, mert különben...De ettől szerinted negatív?

Számomra a negatív emberek azok, akik állandóan siránkoznak, kifogásokat gyártanak, életuntak, de azért nem mondom senkire, mert mást írt, mint amit én vártam.

61. Amaunet (válaszként erre: 50. - PöttyösPanka)
jan. 15. 13:09

Azt hiszem témába vág a cikk, amit tegnap olvastam.

„A személyiség instabilitása és ennek a gyakorisága a társadalomban meghatározza, hogy mennyire fogunk keményen reagálni egy-egy digitális tér okozta idegrendszeri károkozásra. Ha a személyiség köré tudunk húzni egy jó védőpajzsot, akkor meg tudjuk szűrni a digitális tér ingerét is. Ha bántanak minket, tudunk egyet húzni a vállunkon, és azt tudjuk mondani, rendben, ez nem személyes, ez lehet, hogy a másikból fakad. A fejlődés lépcsőzetes, éppen emiatt egyrészt nem érdemes átugrani lépcsőfokokat, ha hatékonyságot, netán versenyképességet várunk az egyéntől. Másrészt ez a lépcsőzetesség igaz nem csak a gondolkodás és idegrendszer fejlődésére, hanem az érzelmi és erkölcsi fejlődés területeire is” – mondja a szakértő.

[link]

Van az a generáció, akik ennek a védőpajzsnak a lépcsőzetes kiépítését átugrották. Nem tudják figyelmen kívül hagyni a bejegyzéseket mégha esetleg az bántó is. Vagy nem tudnak elvonatkoztatni, mindent személyesnek vesznek.

60. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 59. - Channa*)
jan. 15. 12:50

Én neked adok igazat hiszen úgy is ezt szeretnéd hallani.

Viszont foglalkoztasson az a kérdés,ami a tényleges kérdés, mi a véleményed a negatív tagokrol ( nem pontos idézés mielőtt hibát találnál benne 😁)

Ennyi hozzászólásbol 5 ember válaszolt a kérdésre, a többit az foglalkoztatja, hogy kit gondolunk negatívak, vagy, hogy ki milyen néven regisztrált.

Nem oly mindegy az neked ?!

Te azt akarod hallani, hogy igazad van, halld ezt.

Az meg, hogy Kitti vagyok vagy sem, vagy csak épp úgy egy nevet mondtam neked, az is oly mindegy, számodra.

Hivhatnak engem Józsinak is.

Azzal foglalkozz ami a kérdés mondj rá egy véleményt ami a kérdéshez tartozik vagy ne válaszolj.

Elindítasz egy gondokatmenetet aminek semmi köze a kérdéshez.

Névtelenül hogy kérdezhet ilyet az ember ?

Neked nem oly mindegy?!

A kérdés az volt mit gondolsz a negativrol, mondd el azt is menj tovább vagy ne válaszolj.

Engem annyira de annyira nem érdekel te ki vagy ,hány éves vagy mi vagy te.

Én ezt a kérdést úgy fogtam fel mint egy beszélgetés, közvélemény de képtelenek vagytok rá.

Másra válaszoltok, mással foglalkoztok, történeteket gyártotok.

Ha tudnám, hogy kell törölni ezt a fórumot már rég töröltem volna, amire kíváncsi voltam 5 embertől megtudtam a többi...

Hát nem jellemzem

59. Channa* (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 09:21

Húha!

Vannak bajok a toronyban!

X időnkén, nem jelenti, hogy hetente.;)

kkitti: 9 ilyesmi nevű felhasználó van. Szerintem 7 esetben ugyan az az ember. Tehát, a Vivi, Bella, stb. nincs benne.

Arra viszont nem válaszoltál, hogy hogyan lehet olyan neved itt kkitti05? Sosem volt ilyen felhasználó, akkor te sem lehet ez. Miért kell ebben hazudni? Vagy megmondod, vagy nem.

Miből szűrted le, hogy nehéz az életem? Írtam ilyet bárhol? Muti! Ne gondolj semmibe semmit. Nagyon félrevisznek az elképzeléseid! Úgy érzem, hogy a jelzők, amiket aggatsz a gonosz/negatív tagokra, az mind igaz rád. Ezen változtass!

Mit ítéltem el? A több regisztrációt sem véleményeztem, csak értetlenkedek, hogy ez mire jó? De részemről, simán maradhat költői kérdés;)

Ja, kevés vagy ahhoz, hogy az alvásomat megzavard:DDDDD

58. jennyvagyok (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 20:38
Miért? Van ilyen? Beléd rúgott már valaki?
57. 55Judit (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 19:17

Lehet csűrni-csavarni, az 53. hozzászólás tény marad.

Én nem támadtalak se most, sem előzőleg. Tőled se várom hogy ellenséges legyél velem.

56. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - Channa*)
jan. 14. 18:34

Igen, az összes én vagyok, hobbi szinten, hetente szoktam fiókokat csinálni sőt legyen úgy ahogy hallani akarod és nyugodtan aludni tőle, az összes számotokra elítelendő dolgot én hozom létre.

Minden én vagyok az összes Kitti, Vivi, Bella és bármi más.

Én vagyok az ex bosszúálló, abortusz, negatív vélemény, megcsalom a párom.

Hidd ezt és így legyen neked könnyebb életed :)

55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 53. - 55Judit)
jan. 14. 18:33

Szerintem mindenki fogadja el úgy ahogy akarja de gyilkosság címkét, ne akasszunk már senkire, már kezd eldurvulni itt a vélemények megnyilvánítás

De tudom csajok ne legyen senki tündi büni, fogadja el a kemény dumát és ne is abortusz miatt menjen hanem gyermek gyilkossággal keresse fel a nőgyógyászt.

54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 52. - Ildi992)
jan. 14. 18:28

Nem kell helyeselni de valakit megvádolni gyilkossággal, ez személyi jogokat is sért.

A szó használat és vélemény nyilvánítás is lehet szolid.

De igazad van, éld így az életed.

Mások szerint az gyilkosság ha megszüli a semmire és egy 100 forintos csokit nem tudd megvenni, az egy gyermekkor meggyilkolás és egész életre szóló traumatizálás ( nem a csoki mielőtt kötekednétek hanem az egész gyerekkor).

De jól teszed, hogy így látod és random embereket, gyilkosággal bélyegzel meg. :)

53. 55Judit (válaszként erre: 52. - Ildi992)
jan. 14. 18:01
Annak a magzatnak mire eljön az abortusz ideje már dobog a szíve, és kialakultak a nemi jegyei, megvan keze-lába. Ez bizony emberi élet. Akár elfogadja valaki akár nem.
52. ildi992 (válaszként erre: 51. - Ildi992)
jan. 14. 17:02
Ja tudom. Az én véleményem az enyém. Abortusz szerintem gyilkosság. Bár a magzat az nem élet sokaknak. Pedig az. Jó felháborodott. Ha valaki fùj a másikra, addig is a saját maga lelkiismeretét takargatja. Ezen felháborodni mert nem helyeseltem, maga a butaság.
51. ildi992 (válaszként erre: 12. - Andi6020)
jan. 14. 16:55
Mi sértet ennyire?
50. PöttyösPanka (válaszként erre: 49. - Amaunet)
jan. 14. 15:12
Nem az anonimokra gondolok. Mondjuk igazából nem gondolok konkrétan senkire. De nem is arról beszélek, amikor valaki odáig merészkedik, hogy melegebb éghajlatra küld valakit (belőlük is rengeteg lenne, ha a radírpók nem dolgozna. Sőt, mér rég tönkre tették volna ezt az oldalt is, ha a modi nem lenne olyan szigorú). Csak úgy általánosságban a sértő/megmondó/lealacsonyító/passzívagresszív/kioktató/durva hozzászólásokra. Mindenre, amire az írója úgy hivatkozik, hogy aki ezen megsértődik, az túl érzékeny, hiszen ez az ő véleménye, amit el kell fogadnia annak, aki megjelenik online.
49. Amaunet (válaszként erre: 47. - PöttyösPanka)
jan. 14. 12:49

Itt az anonimokra gondolsz?

Ha valaki névvel indít fórumot ott nem jellemző, hogy odáig jutnak, hogy a véleményt írókat elküldi melegebb éghajlatra.

Az anonimoknál viszont az utóbbi időben egyre gyakoribb jelenség.

48. Channa* (válaszként erre: 46. - Amaunet)
jan. 14. 12:41

Hát igen, a negatív tag, aki nem mond igazat:DDDD

kkitti: szerintem, ha igaz, hogy ő kkitti, akkor az összes ő, aki hasonló néven van jelen.

Nem tudom, hogy miért kell csúsztatni még ebben is.

Ha valóban ő az összes kkitti, akkor x időnként belép egy új névvel és itt van nagyon rövid ideig, majd elfelejti a nevét? És ismét regisztrál.

Na, nekem az is érthetetlen, hogy ez mire jó?

jan. 14. 12:31
Én egy dolgot nem tudok megérteni. Ugye vannak azok, akik azon az oldalon állnak, hogy aki felmerészkedik az internetre, ráadásul van bátorsága még ki is írni valamit, az viselje mások véleményét. Még akkor is, ha az esetleg durva vagy bántó. Ez eddig rendben is van. No de! Úgy tapasztalom, hogy pont ezek az emberek viselik legrosszabbul, ha őket éri valamilyen formában az övékkel nem egyező vélemény. Ilyenkor általában heves személyeskedéssel reagálnak. Akkor hogy is van ez? Ha ők durva hozzászólást fogalmaznak meg, azt mindenki viselje jól, mert az csak az őszinte véleményük. De azért ne felejtsük el, hogy ez egy egyirányú utca, ugye?
46. Amaunet (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:09

Szerintem nincs itt semmi értelmezési probléma.

Te indítottál úgy, hogy "itt a fórumon". A cím is arra utal, hogy nem általánosságban szerettél volna beszélgetni a negatív emberekről, hanem az itt lévő tagokat céloztad.

Róluk/rólunk akartál ítélkezni, összeugrasztani vagy neki ugrani néhány embernek.

Valótlan az az állításod, hogy kkitti5 lennél, mert ilyen regisztrációs név nincs a Hoxán. Gratulálok!

45. Channa* (válaszként erre: 44. - Amaunet)
jan. 14. 09:57
Azt hiszem itt van ilyen. De amikor beregisztráltam, azt sem tudtam, hogy lehet fórumot nyitni, a pontokról pedig most sincs nagy tudásom:D
44. Amaunet (válaszként erre: 43. - Channa*)
jan. 14. 09:38
Bocs, csak úgy eszembe jutott, hogy talán volt valami korlátozás is. Bizonyos pontszám alatt vagy napig nem lehetett fórumot indítani. De az is lehet, hogy ez egy másik portál volt.
43. Channa* (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 09:15

Biztos én vagyok elég rutinos, de néhány napos hoxázás után, azt sem tudtam, hogy kell adott hozzászólásra válaszolni. Az elején úgy csináltam, hogy rányomtam a hozzászólásra és úgy kezdtem, hogy pl. Kitti! és írtam,a mit neki szántam, emiatt azt gondolom, hogy nem 3 nap napja vagy itt.

Ráadásul, 3 napos tagként, eszembe se jutott volna, hogyilyen fórumot nyissak, mármint negatív tag ekézőset. Azt sem tudtam, hogy lehet fórumot inítani:DDD

42. PöttyösPanka (válaszként erre: 38. - Kacsahercegno)
jan. 14. 09:12
Pontosan így.
41. globus (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 08:40

Igazad van, elnéztem. Azt hittem, elírtad a nicket, Kkitti5 nincs a portálon.

Nincs jelentősége, nem is erről szól e téma, felőlem lehetsz bárki.

Címhez szólva, annyi kiegészítést tennék, itt a negatív a beszólogatóst jelenti?

jan. 14. 08:22

Legalább te olyan hozzászólást írtál ami a témához kapcsolódik mert a többi már minden csak nem beszélgetés a negatív emberekről

Súlyos értelmezési problémák vannak..

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Globus)
jan. 14. 08:20
Én is visszamentem az exes fórumra, sajnálom, de én nem Kkitti0707 vagyok, akire gondolsz valószínűleg, hanem kkitti5. 😁
38. Kacsahercegno (válaszként erre: 35. - PöttyösPanka)
jan. 14. 08:15
Jaj, dehát csak őszinte vagyok! És különben is odaírtam, hogy "szerintem", azután bármit lehet írni, az a véleményem, nem tehetek róla, ha nem cukimuki a véleményem mindenről. Minekmentoda, ha nem akart véleményeket olvasni, tudhatta volna.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook