Mennyi hacuka volt rajtad ebben a hidegben ? (beszélgetés)
Nincs rajtam több réteg, pedig fázós vagyok. De zat tapasztaltam, hogy onnan ismerszik meg a jó minőségű és nem poliészter ruházat, hogy az ember egy rétegben sem fázik a kapbát alatt.
A cipőm mindig bőr volt, ebben a hidegben bélelt és nem vékonytalpú. Farmert vagy poliészter nadrágot nem viselek ilyenkor. Egy valódi kasmír pulóver ilyenkor akkor is melegít, ha vékony, ami igaz a gyapjú vagy merinói gyapjú holmikra is. A kabátok, amiket viselek, szinténa "luxus" árfekvéből kerülnek ki.
Viszont ezeket a holmikat mindig a szezon végi kiárúsítás kiárúsításában veszem meg. Mivel jó minőségűek, örök élet meg két nap az időtartamuk, így csak néhányra van szükség belőlük.
A két ilyenkor hordott kabátom egyike 149.900 ft helyett 20 ezerbe került lassan tíz éve, a másikat 74%-os kedvezménynel vettem meg, a pontos árra már nem emlékszem. Mindkettő időtlen darab, nem látszik rajtuk sem a kor, sem az, hogy mikor készültek. Egyébként sem vásárolok össze sok holmit, de ami van, azok 10-20 évig vígan hordhatóak, sőt, szinte örökre szólnak. Én így védekezem a hideg ellen.
Ez a spagettipántos top mindenre jó!
Szeretem!
Nyáron magában hordom, ilyenkor meg minden alá!
Vagy vagy tíz darab! Mindenféle színben és formában!
Vannak hosszabb típusúak is, amik ilyenkor hasznosak, mert a nadrágba húzhatóak és védik a derekat!
Aki nő és egyszer már volt felfázva, úgy igazán... az megtanulja, milyen fontos ez!!!
Az igen!
Gyalog mentél messzire????
😊
Sajnos, én nagyon fázós vagyok télen.
Fehérnemű, harisnya, farmer, blúz, blézer vagy pulcsi, sál, sapka, kabát, bélelt fekete bőr csizma. Ha gyalog megyek dolgozni, akkor előfordul, hogy a blúz fólé azért mégsem veszek pulcsit. De ez csak éppen attól függ, hogy milyennek ítélem meg a levegő hőmérsékletét reggel, amikor kinézek az ablakon.🙂
Nem vagyok fázós.
Fehérnemű, kötött pulcsi, farmer, bokazokni, magas szárú sportcipő, sál és térdig érő kabát, nem szövet, dzsekiszerű anyagból.
Mindig megbánom, ha nagyon beöltözök, mert 5 perc gyaloglás után úgy kimelegszem, hogy valamit biztos le kell vennem. Most ezekre a vastag bélelt harisnyákra szoktam rá, csinos, és melegebb mint a nadrágjaim, jól néz ki egy miniszoknyával.
Én a több réteg nadrágtól kapok hülyét, felülre azért szoktam rétegezni (vékony felső, rá pulcsi, arra kabát, néha legalulra veszek még egy spagettipántos topot is), de gyerekkoromban annyira utáltam, hogy a szüleim mindig harisnyát adtak rám a nadrágok alá télen, hogy most csak akkor venném fel úgy, ha feltétlen muszáj lenne mert különben megfagyok. De ilyen tekintetben szerintem -15-ig kb. jó vagyok.
Nagyon jó télikabátom van,alatta egy pulcsi(közepes), farmer(téli),bélelt bokacsizma,sál.
Kesztyű jól jött volna de nincs,,sapkát nem viselek.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon idegesít, hogy ebben a nedves hidegben nincs hol...
- Rajtatok hogyan jelentkezik az, hogy "fáztok" ebben a hidegben?
- Mit csináljak, hogy ne merüljön le a kocsimban az akkumulátor, ha pár napig nem használom ebben a hidegben?
- Nyáron csak extrém hidegben vagyok hajlandó zárt cipőt...
- Hat éves kislányomnak a hidegben nagyon kiszáradt az arcbőre, mit ajánlatok mivel kezeljem?
- Nagyon el vagyok keseredve. Hidegben vagyok itthon a...