Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mennyi hacuka volt rajtad ebben a hidegben ? fórum

Mennyi hacuka volt rajtad ebben a hidegben ? (beszélgetés)

tegnap 12:29
nem több mint szokott
tegnap 09:46
Egy skechers mamuszcipő, térdzokni, tanga, melltartó, nadrág, bővebb pulcsi, sapka, sál, kesztyű és egy jó kabát, könnyű, vékony, hogy ne akadályozzon a mozgásban.
25. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
tegnap 09:44

Nincs rajtam több réteg, pedig fázós vagyok. De zat tapasztaltam, hogy onnan ismerszik meg a jó minőségű és nem poliészter ruházat, hogy az ember egy rétegben sem fázik a kapbát alatt.

A cipőm mindig bőr volt, ebben a hidegben bélelt és nem vékonytalpú. Farmert vagy poliészter nadrágot nem viselek ilyenkor. Egy valódi kasmír pulóver ilyenkor akkor is melegít, ha vékony, ami igaz a gyapjú vagy merinói gyapjú holmikra is. A kabátok, amiket viselek, szinténa "luxus" árfekvéből kerülnek ki.

Viszont ezeket a holmikat mindig a szezon végi kiárúsítás kiárúsításában veszem meg. Mivel jó minőségűek, örök élet meg két nap az időtartamuk, így csak néhányra van szükség belőlük.

A két ilyenkor hordott kabátom egyike 149.900 ft helyett 20 ezerbe került lassan tíz éve, a másikat 74%-os kedvezménynel vettem meg, a pontos árra már nem emlékszem. Mindkettő időtlen darab, nem látszik rajtuk sem a kor, sem az, hogy mikor készültek. Egyébként sem vásárolok össze sok holmit, de ami van, azok 10-20 évig vígan hordhatóak, sőt, szinte örökre szólnak. Én így védekezem a hideg ellen.

tegnap 09:31
fehérnemű (thermo), póló, nagyon vastag (általában gyapjú) pulcsi, nagy nagy kabát, vastag farmer, nagyon vastag zokni, téli bakancs, sál-sapka-kesztyű szenthármassága. Általában nem vagyok fázós, de ez a tél most más...
23. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
tegnapelőtt 22:18
póló, intim takaró, zokni, 20-21 fok
tegnapelőtt 21:08
Nem éreztem hidegnek. Van egy jó kabátom ami alá egy pulcsi elég. Kapucni rajtam. Egy jó cipő vagy csizma ami én nem fázik a láb. Ennyi elég nekem.
tegnapelőtt 19:45
Van olyan kabátom, amiben egy hosszú ujjú pólóban, vékony pulcsiban is elvagyok és nem fázom. A bakancsomnak elég vastag a talpa és vettem bele egy meleg talpbetétet. Kötöttem magamnak egy széles pántot, amit sapka helyett használok és hozzá egy csősálat, amit az arcomra fel tudok húzni.
20. Érdekes73 (válaszként erre: 18. - Anyagi)
tegnapelőtt 12:52
Ez -7 ,fél órás gyalogútra. Ma -4 10 percre 1 pulóverrel kevesebb :) Sapka helyett a kapucnik, sál helyett meg felhúzom a nyakamra rendesen a hacukákat kezem meg zsebben kesztyű helyett :)
19. Anyagi
tegnapelőtt 09:44

Ez a spagettipántos top mindenre jó!

Szeretem!

Nyáron magában hordom, ilyenkor meg minden alá!

Vagy vagy tíz darab! Mindenféle színben és formában!

Vannak hosszabb típusúak is, amik ilyenkor hasznosak, mert a nadrágba húzhatóak és védik a derekat!

Aki nő és egyszer már volt felfázva, úgy igazán... az megtanulja, milyen fontos ez!!!

18. Anyagi (válaszként erre: 4. - Érdekes73)
tegnapelőtt 09:34

Az igen!

Gyalog mentél messzire????

😊

17. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
tegnapelőtt 09:05
Ugyanannyi mint máskor. Fehérnemű, póló, szabadidőrend, zokni, sál, kabát. Ennyi, na meg persze bakancs.
16. Any73
tegnapelőtt 04:23
Kapucnis téli dzseki, sál, nem túl vastag kötött pulóver, farmernadrág, csizma(térd), és kesztyű.
tegnapelőtt 00:58
Nem öltözök be, nem vagyok fázós. A hótaposómat felvettem de inkább azért mert recésebb a talpa mint a csizmáimnak és bakancsaimnak.
14. dominós (válaszként erre: 2. - Globus)
jan. 10. 20:56
Bicikli nekem is. Nincs ezen semmi fura.
jan. 10. 20:55
2 nadrág, gyapjúzokni, 1 ujjatlan felső, 1 vékony + 1 vastagabb felső, vékony dzseki, sál+sapka+2 réteg kesztyű, puha meleg télicipő.
jan. 10. 19:59

Sajnos, én nagyon fázós vagyok télen.

Fehérnemű, harisnya, farmer, blúz, blézer vagy pulcsi, sál, sapka, kabát, bélelt fekete bőr csizma. Ha gyalog megyek dolgozni, akkor előfordul, hogy a blúz fólé azért mégsem veszek pulcsit. De ez csak éppen attól függ, hogy milyennek ítélem meg a levegő hőmérsékletét reggel, amikor kinézek az ablakon.🙂

jan. 10. 19:53
Az összes 😅 alul 3 fent 5 🙈🙈
10. globus (válaszként erre: 7. - ~ Luna ~)
jan. 10. 19:49
Sosem, nincs is ilyen trikóm. Póló se nagyon, inkább blúzok vannak.
jan. 10. 19:40

Nem vagyok fázós.

Fehérnemű, kötött pulcsi, farmer, bokazokni, magas szárú sportcipő, sál és térdig érő kabát, nem szövet, dzsekiszerű anyagból.

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
jan. 10. 19:40

Mindig megbánom, ha nagyon beöltözök, mert 5 perc gyaloglás után úgy kimelegszem, hogy valamit biztos le kell vennem. Most ezekre a vastag bélelt harisnyákra szoktam rá, csinos, és melegebb mint a nadrágjaim, jól néz ki egy miniszoknyával.

Én a több réteg nadrágtól kapok hülyét, felülre azért szoktam rétegezni (vékony felső, rá pulcsi, arra kabát, néha legalulra veszek még egy spagettipántos topot is), de gyerekkoromban annyira utáltam, hogy a szüleim mindig harisnyát adtak rám a nadrágok alá télen, hogy most csak akkor venném fel úgy, ha feltétlen muszáj lenne mert különben megfagyok. De ilyen tekintetben szerintem -15-ig kb. jó vagyok.

7. ~ Luna ~ (válaszként erre: 6. - Globus)
jan. 10. 19:39
Pont azt néztem, hogy nem vettél pólót a pulcsi alá? 😀 Nekem az brrr érzés lenne.
6. globus (válaszként erre: 5. - ~ Luna ~)
jan. 10. 19:34
Én a több rétegtől kapok frászt. Kizárólag disznóöléskor fordul elő, de akkor kint vagyunk egész nap. Este levetkőzve úgy érzem magam, mint aki tíz kilót fogyott. 0 komfort a sok gönc.
5. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Érdekes73)
jan. 10. 19:29
Semmi vastag és meleg, megfulladok benne.
jan. 10. 19:25
Rajtam póló, pulóver, 2 db kapucnis felső, kapucnis dzseki, bugyi, nadrág, overál nadrág, 2 zokni, bakancs gyalogosan.
jan. 10. 19:24

Nagyon jó télikabátom van,alatta egy pulcsi(közepes), farmer(téli),bélelt bokacsizma,sál.

Kesztyű jól jött volna de nincs,,sapkát nem viselek.

jan. 10. 19:21
Fehérnemű, 1 pulóver, 1 farmer. 1 pár zokni, bakancs. Kabát, sál, sapka, kesztyű. Bicikli. Ja, az nem rajtam, hanem alattam 😀
jan. 10. 19:16
-7 is be kellett öltözni gyalogosként.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook