Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mire érdemes figyelni mosógép vásárlásakor? fórum

Mire érdemes figyelni mosógép vásárlásakor? (tudásbázis)

13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Timycat)
tegnap 23:45

A Miele tényleg a legjobb hosszú távon, mert minden alkatrészt lehet utánrendelni.

És minden másban is egyetértek.

12. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:20

LG, AEG nagyon jók, tartosak. Ha örökéletre akarsz gépet akkor Miele.

A hely mérete sem mindegy, keskeny gép kell vagy normál méret.

Előltöltős vagy felültöltős?

Szárítógép? Ha külön veszed célszerű összeépíteni őket (előltöltősek jönnek itt szóba) kisebb helyet foglalnak, ha egyben akkor már korlátozottak a lehetőségek (márka, méret)

Ami pedig nagyon nem mindegy a kapacitás. Kis család vagy nagy család, mik a mosási szokások?

tegnap 21:56

Én eddig 2 márkát kilőttem már.

Samsungot és candyt nem vennék újra.

A samsung gyönyörű volt, szépen mosott, kár, hogy 1,5 éven belül 5* kellett javíttatni:(

Candy mosó és szárítógépem is van, de most elromlott. 5 éves, lecsapja az áramot. Semmi jele nem volt, hogy elromlik. Ilyet se veszek többet.

Van egy indesit gépem is. 3 éves, remélem bírja még sokáig.

Indesitem volt már, az is mosó és szárítógép volt. 7 évig működött. Túl drága lett volna a javítása, ezért inkább újat vettem. Ekkor vettem a samsungot.

Nem tudom, hogy veszek e újat, de amit nézek majd: a mérete (én mindig keskeny gépet veszek, elöltöltős lesz, legyen digitális kijelző, hogy lássam mennyi idő van még hátra.

tegnap 21:42
A szárító döglik be általában, a mosógépet lehet használni.
9. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Érdekes73)
tegnap 21:40

Minden szakember azt mondja az nem jó.

A jérdésemre azt válaszolták addig jó, amíg a garancia kitart. Kb.két év.

Családban pont így is volt.

tegnap 21:38

Hogyne számítana a márka!

Szervizes szakembereket kell megkérdezni melyik az amit a legtöbbet kell javítani,melyik az, amelyiket alig?

Én sokat olvastam erről mielőtt mosógépet vettem.Amit nem ajánlottak az a Whirlpool.Régen jó volt,de az utóbbi években gyatra a minősége.

A noname termékeket is kerülni kell.

Gyenge még a Candy is.

A legjobb a Miele,de drága.

Az LG-t sokan dicsérik.

Nekem Electrolux van, felültöltős.

Tavaly volt 10 éves.

Kellett már javitani,kisebb problémák voltak vele, szóval nem vagyok teljesen elégedett.

Az tény hogy használjuk is rendesen,hetente 10 adagot biztos hogy mosok benne.

Érdemes plusz garanciát vásárolni hozzá.(2+3 év)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Érdekes73)
tegnap 21:34
Csak mosógép. Ha meghibásodik, akkor egyik se lenne nem? Jobb külön úgy gondolom.
tegnap 21:07
Mosó szárító egyben ?
tegnap 21:03
Alul vagy felül töltös hány kiló férjen bele mennyi a fordulatszám mekkora méretű na és az ár értékhez a márka se mindegy szerintem most aktuális de nincs meg még az igazi.
tegnap 20:47

Számít a márka is, nekem az is számított legyen rövid program is. Nem koszolódnak nálunk a ruhák.

Nagyobb pléd stb. Is beleférjen.

10 évig szolgált egy LG, nem rozsdásodott, szépen mosott.

Azt vettem újból 6-7 hónapja. Nagyon csendes is.

Kérd azért az eladó segítségét, bekem még mindig jó tanácsokat adtak.

tegnap 20:41

Nem mindegy, hogy mekkora helyed van a fürdőszobában. Ha kis helyed van érdemes keskenynek nevezett, nem nagy mélységű gépet venni.

Nekem tetszik az a fajta elektronikájú, hogy visszafelé számlálja a mosási időt.

Függöny mosó programja is legyen.

Nekem LG gépem van, jól működik, de amikor elindultam venni talán Whirlpoolt akartam, de más gépek is nagyon jók.

Gondolom még számos dolognak eleget kell tenni, de ezt a lányok, akik naponta használják, sokkal jobban tudják.

tegnap 20:28
Kicsi városban lakunk. Megkérdeztem a közismert szervizt, melyiket ajánlják. Annyit tudtam meg, 3 gyártónak márkaszervize, ezeket helyben javítják, másokat szomszéd megyeszékhelyre szállítják. Így a 3 közül választottam.
tegnap 19:50
Addig jutottam, hogy energiatakarékos legyen, A kategóriás. Számít a márka vagy azzal nem érdemes foglalkozni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook