Hisztis barátnő (beszélgetés)
Szerintem sem vagy hisztis!!!
A párkapcsolat a legkényesebb virág, sokat kell gondozni. Sokféleképpen, és napközben is!
Ezért ez a helyzet megbeszélést igényel!
Mert a legtöbb kapcsolat úgy megy tönkre, hogy el-elmaradnak apró kedvességek, figyelmességek, aztán már csak akkor jajongunk, ha megvan a baj.
Szerintem nem lemondani kellene erről a kedves és figyelmes gesztusról, hanem egyre többet bevezetni. Tápszer kell a virágnak!
biztos nem azt várja a fórumindító,hogy a párja percenként ráirkáljon,igaza van:mennyi idő irni egy két szavas üzenetet? 5 másodperc?? :))
ez a figyelemnek egy jele és hogy gondol egyik ember a masikra. nyilván van ,mikor gondterheltebbek vagyunk,sok dolgunk van,örülünk ha ahhoz van erőnk,hogy ellássuk a napi feladatunkat,ez természetes és érthető.... na De ha ez rendszeressé válik,elgondolkodtató,amit írtak mások is: illetek e egymáshoz.Neki ez nem fontos,neked igen.
ne érezd magad hisztisnek.Vagy próbáld ki ,milyen ,ha kicsit tartod tőle a távolságot egy ideig,te se irj ,tudom nehéz,de ha szeret,hidd el észbe kap majd ,milyen sz*r érzés,mikor nem figyel ránk az,aki elvileg szeret minket ;)
viszont ne követelőzz a figyelemért:meg is öli a kapcsolatot,meg ha neked kell könyörögni annak tényleg semmi értelme.
Nem vagy hisztis és nem vagy gyerekes.
Mindenkinek más az igénye a figyelemre, kapcsolattartásra. Szerencsétlen helyzet, ha a pároddal nem egyeztek ebben.
Most végigolvastam.
Nem csak hisztis vagy, hanem gyerekes is.
Én lennék a párod, már kihajintottalak volna mint macskát...
Tudod... azt mondják, egy nő akkor lesz érett, ha felfogja, hogy a férfi nem gondolatolvasó!!!
És más sem!
De az jó jel lehet, hogy miközben dolgozik, akkor is rád gondol - és rólad beszél!!! 😊
De igen, csak nem vártam el.
És meg is kaptam, kapom, de nem a szavak a lényegesek, a tettek, és amennyiben azt érzi valaki, nem kell azt bizonygatni írásban...szerintem nem.
De főleg nem erőszakolnám ki, ha magától bem jut eszébe.
Az már nem az igazi.
Ezt az elvárást közölted vele is?
Nehogy kiforduljon az ajtón és faképnél hagyjon!
A hiszti nem ott kezdődik,hogy elmondod mire lenne szükséged.
(Ha több figyelemre, akkor arra.
Ezt vagy megérti,vagy nem.)
Azonban senkitől,se várj olyat, amire nem képes!
A szamártól se várhatod el,hogy táltos paripa legyen.
Én is azt gondolom,ha nekem igazán fontos valaki, akkor arra van időm bármilyen elfoglalt is vagyok,hogy írjak egy egyszavas üzenetet.
Régi/erdélyi/vicc
Mama kérdi a férjét "miért nem mondod soha hogy szeretsz?!
Egszer mondtam, majd szólok ha változik
:)
Én megértelek, csak "heccböl" irtam amit irtam
Igen nekem is
Aktiv koromban egy pince labirintusban kellett világitást kiépiteni ami tele volt pókhálóval. Nem pók hanem kosz hálók voltak
Azért jól esett hogy a b.nőm rámszólt telefonon "mi van Pókapó"
Szoval értelek én, de ha nem ír akkor nem, attol még nyilván szeret
Nyugi! Ne mutasd magad nyengének. És nem a barátnőd hisztis mint a cimben hanem te. Változtass
Nem ehhez vagyok szokva az tèny
Sem korábbi kapcsolataimból sem tőle,de ezek szerint tènyleg hisztis vagyok ès túl sokat várok el
Nő vagyok, de sosem volt elvárásom, hogy valaki rám írjon a munkahelyéről.
Ha neked ez kell, ő másképpen gondolja, akkor nem jól választottál.
Nem írt "rád"? Ez szörnyű!
Mit vártál mit irjon? Nem vagy biztos a szeretetében ha naponta nem írja meg?