Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hisztis barátnő fórum

Hisztis barátnő (beszélgetés)

tegnap 08:56
Ha a férjem azt csinálná amit Te elvársz a párodtól,már nem lenne a férjem.
tegnapelőtt 16:27

Szerintem sem vagy hisztis!!!

A párkapcsolat a legkényesebb virág, sokat kell gondozni. Sokféleképpen, és napközben is!

Ezért ez a helyzet megbeszélést igényel!

Mert a legtöbb kapcsolat úgy megy tönkre, hogy el-elmaradnak apró kedvességek, figyelmességek, aztán már csak akkor jajongunk, ha megvan a baj.

Szerintem nem lemondani kellene erről a kedves és figyelmes gesztusról, hanem egyre többet bevezetni. Tápszer kell a virágnak!

28. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Kiri2)
tegnapelőtt 14:30
Nem vagy hisztis. Ha van meló közben ilyen csevegő ideje is akkor szánhat rád is pár percet főleg ha megkérted rá.
tegnapelőtt 13:25

biztos nem azt várja a fórumindító,hogy a párja percenként ráirkáljon,igaza van:mennyi idő irni egy két szavas üzenetet? 5 másodperc?? :))

ez a figyelemnek egy jele és hogy gondol egyik ember a masikra. nyilván van ,mikor gondterheltebbek vagyunk,sok dolgunk van,örülünk ha ahhoz van erőnk,hogy ellássuk a napi feladatunkat,ez természetes és érthető.... na De ha ez rendszeressé válik,elgondolkodtató,amit írtak mások is: illetek e egymáshoz.Neki ez nem fontos,neked igen.

ne érezd magad hisztisnek.Vagy próbáld ki ,milyen ,ha kicsit tartod tőle a távolságot egy ideig,te se irj ,tudom nehéz,de ha szeret,hidd el észbe kap majd ,milyen sz*r érzés,mikor nem figyel ránk az,aki elvileg szeret minket ;)

viszont ne követelőzz a figyelemért:meg is öli a kapcsolatot,meg ha neked kell könyörögni annak tényleg semmi értelme.

tegnapelőtt 12:34

Nem vagy hisztis és nem vagy gyerekes.

Mindenkinek más az igénye a figyelemre, kapcsolattartásra. Szerencsétlen helyzet, ha a pároddal nem egyeztek ebben.

25. papája (válaszként erre: 24. - Papája)
tegnapelőtt 09:38

Most végigolvastam.

Nem csak hisztis vagy, hanem gyerekes is.

Én lennék a párod, már kihajintottalak volna mint macskát...

24. papája (válaszként erre: 1. - Kiri2)
tegnapelőtt 09:32
AZ, HISZTIS vagy !
23. Anyagi
tegnapelőtt 09:28

Tudod... azt mondják, egy nő akkor lesz érett, ha felfogja, hogy a férfi nem gondolatolvasó!!!

És más sem!

De az jó jel lehet, hogy miközben dolgozik, akkor is rád gondol - és rólad beszél!!! 😊

22. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kiri2)
tegnapelőtt 09:01
Igen, hisztis vagy! Teljesen más munka közben a kollégával beszélni, és más csapot-papot hagyva a telefont babrálni.
21. timycat (válaszként erre: 18. - Birebora)
tegnapelőtt 08:12
És gyerekesnek.
20. Sirga (válaszként erre: 10. - Kiri2)
tegnapelőtt 07:50
A pasiknak sokszor más a szeretetnyelvük. (Sőt: nekünk, nőknek sem ugyanaz.) Nekem is lett volna hasonló igényem, de rájöttem: a szeretetét folyamatosan bizonyítja, fölösleges olyat elvárni, ami nem zsigerből jön. :)
19. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 7. - Regin_a)
tegnapelőtt 07:39

De igen, csak nem vártam el.

És meg is kaptam, kapom, de nem a szavak a lényegesek, a tettek, és amennyiben azt érzi valaki, nem kell azt bizonygatni írásban...szerintem nem.

De főleg nem erőszakolnám ki, ha magától bem jut eszébe.

Az már nem az igazi.

tegnapelőtt 00:21
Én ezt erőszakosnak mondanám.
jan. 10. 23:54
ha dolgozik parod akkor annak kell fontosnak lennie?ha nem irogat neked a munkahelyerol azert meg szerethet.neked mas a FONTOS,MINT NEKI.ne lovagolj ezen hanem beszeld meg vele inkabb,hogy mi bant teged es hogy mit szeretnel!
16. Amaunet (válaszként erre: 13. - Kiri2)
jan. 10. 23:47

Ezt az elvárást közölted vele is?

Nehogy kiforduljon az ajtón és faképnél hagyjon!

jan. 10. 23:03
Munkahelyen miért írjon rád? Már a munkatársaival se beszélgethet? Vagy féltékeny vagy? Vagy megbízol benne vagy nem. De ez a viselkedés nem vezet sehova.
14. kiri2 (válaszként erre: 11. - Regin_a)
jan. 10. 23:00
Na igen 😆hát nekem ez èdes kevès volna
13. kiri2 (válaszként erre: 12. - Sóvárgó Panni)
jan. 10. 22:59
Pontosan igy gondolom èn is ezèrt jegyeztem ezt meg számára ès ő erre úgy reagált hogy nekem az a bajom hogy ő mostmár dolgozik ès elrontottam a napját is de nem tudtam hogy jogos e ez az elvárás vagy csak èn szoktam ehhez igy hozzá másoktól ès nem kène ilyet várnom tőle
12. Sóvárgó Panni (válaszként erre: 1. - Kiri2)
jan. 10. 21:40

A hiszti nem ott kezdődik,hogy elmondod mire lenne szükséged.

(Ha több figyelemre, akkor arra.

Ezt vagy megérti,vagy nem.)

Azonban senkitől,se várj olyat, amire nem képes!

A szamártól se várhatod el,hogy táltos paripa legyen.

Én is azt gondolom,ha nekem igazán fontos valaki, akkor arra van időm bármilyen elfoglalt is vagyok,hogy írjak egy egyszavas üzenetet.

11. Regin_a (válaszként erre: 10. - Kiri2)
jan. 10. 21:21

Régi/erdélyi/vicc

Mama kérdi a férjét "miért nem mondod soha hogy szeretsz?!

Egszer mondtam, majd szólok ha változik

:)

10. kiri2
jan. 10. 21:05
Ja, nő vagyok :)) párom fèrfi
9. Regin_a (válaszként erre: 8. - Kiri2)
jan. 10. 20:53
Bocs, rossz nemiséget feltételeztem
8. kiri2 (válaszként erre: 6. - Regin_a)
jan. 10. 20:43
Magamat tituláltam hisztis barátnőnek.
7. Regin_a (válaszként erre: 4. - Kedvesenfanyar)
jan. 10. 20:43
Nem is esett volna jól annyi hogy "szeretlek"?
6. Regin_a (válaszként erre: 3. - Kiri2)
jan. 10. 20:39

Én megértelek, csak "heccböl" irtam amit irtam

Igen nekem is

Aktiv koromban egy pince labirintusban kellett világitást kiépiteni ami tele volt pókhálóval. Nem pók hanem kosz hálók voltak

Azért jól esett hogy a b.nőm rámszólt telefonon "mi van Pókapó"

Szoval értelek én, de ha nem ír akkor nem, attol még nyilván szeret

Nyugi! Ne mutasd magad nyengének. És nem a barátnőd hisztis mint a cimben hanem te. Változtass

jan. 10. 20:35

Nem ehhez vagyok szokva az tèny

Sem korábbi kapcsolataimból sem tőle,de ezek szerint tènyleg hisztis vagyok ès túl sokat várok el

4. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Kiri2)
jan. 10. 20:26

Nő vagyok, de sosem volt elvárásom, hogy valaki rám írjon a munkahelyéről.

Ha neked ez kell, ő másképpen gondolja, akkor nem jól választottál.

3. kiri2 (válaszként erre: 2. - Regin_a)
jan. 10. 20:24
Hát nekem kell hogy èrezzem.hogy èn vagyok neki az első ès legfontosabb mert èn munkába is szánok rá időt mindig pedig vendèglátózom sokszor ki se látok a munkából
2. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kiri2)
jan. 10. 20:18

Nem írt "rád"? Ez szörnyű!

Mit vártál mit irjon? Nem vagy biztos a szeretetében ha naponta nem írja meg?

jan. 10. 20:13
Párom egèsz nap nem ír kb semmit mikor dolgozik, de mesèlte, hogy az új kollèganőjèvel beszèlgettek ès mesèlt neki rólam. Na szerintem meg míg vele beszèlgetett pont szánhatott volna rám is fèl percet,hogy írjon. Higgadtan jeleztem neki, hogy jól esne ha èn is prioritás lennèk neki amire annyit mondott,hogy de hát azèrt dolgozik, hogy programokra tudjon vinni ő is ne csak èn aztán megint munka előtt irtam neki, hogy jó munkát ès ironikusan visszairta hogy hát ezek után nagyon jó lesz. Túl sokat kèrek,hogy nekem is dobjon oda nèha nèha egy kedves szót mert nekem ez fontos lenne? Most hisztisnek èrzem magam ès fèlek mindent elrontottam azzal, hogy kèrtem rám is szánjon fèl-fèl perceket. Hisztis vagyok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook