Hogyan dolgozzam fel a féltékenységet? (beszélgetés)
Látom, hogy sokan küzdenek párkapcsolati, szakítási nehézségekkel – sajnos most én is ilyen okból írok.
Nemrég ért véget egy közel két éves kapcsolatom. A párom úgy döntött, hogy már nem érez úgy irántam (nem szerelmes, és nem is szeret, csak kicsit legbelül) és szeretne inkább magára, illetve a munkájára, karrierjére fókuszálni.
Én még nagyon szeretem, ezért most rendkívül nehéz elfogadni a szakítást, különösen azt a gondolatot, hogy egyszer majd továbblép.
Ha voltatok már hasonló helyzetben:
mi segített nektek az első időszakban? Hogyan lehet napról napra átvészelni ezt a fájdalmat, amikor az ember szíve még nagyon ragaszkodik? Ha belegondolok, hogy ő tovább lép és lesz neki más, úgy érzem belehalok…
Sajnos előttem volt 5-6 alkalmi kapcsolata, így nem kizárt, hogy utánam gyorsan túl lép…
Tudom, hogy idővel enyhülni fog, de most főleg a szép emlékek jutnak eszembe, és nehéz reálisan látni a helyzetet.
Vele terveztem a jövőmet, már az összeköltözés is majdnem megtörtént, ezért most különösen üresnek érzem magam.
Nem tudom, számít-e, de én 23 éves vagyok, ő 25.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki megosztja a tapasztalatát vagy egy jó szót ír.
További ajánlott fórumok:
- "Aki vihető, vigyék" - Ezt hogyan értetted meg egy féltékeny típusú emberrel?
- Hogyan lehet önerőből legyőzni a féltékenységet?
- Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nincs oka féltékenykedni?
- Hogyan dolgozzam fel a szakítást...
- Hogyan lehet megmagyarázni egy betegesen féltékeny embernek...
- Ki hogyan segített a párjának a féltékenység legyőzésében?