Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan dolgozzam fel a féltékenységet? fórum

Hogyan dolgozzam fel a féltékenységet? (beszélgetés)

2. Violet18 (válaszként erre: 1. - AnonymGirl2)
tegnap 22:51
Én csak bőgtem. Napokig. Nem volt értelme. Aztán felhívtam az egyik ex-szexkapcsolatom, aki folyton tiplizett utánam. Nem lett jobb. Aztán múlt az idő talán félévvel később kezdett enyhülni, eltereletem jobban a gondolataim, jött a tavasz, nyár, bulik.... elmúlik, hidd el
tegnap 21:22

Látom, hogy sokan küzdenek párkapcsolati, szakítási nehézségekkel – sajnos most én is ilyen okból írok.

Nemrég ért véget egy közel két éves kapcsolatom. A párom úgy döntött, hogy már nem érez úgy irántam (nem szerelmes, és nem is szeret, csak kicsit legbelül) és szeretne inkább magára, illetve a munkájára, karrierjére fókuszálni.

Én még nagyon szeretem, ezért most rendkívül nehéz elfogadni a szakítást, különösen azt a gondolatot, hogy egyszer majd továbblép.

Ha voltatok már hasonló helyzetben:

mi segített nektek az első időszakban? Hogyan lehet napról napra átvészelni ezt a fájdalmat, amikor az ember szíve még nagyon ragaszkodik? Ha belegondolok, hogy ő tovább lép és lesz neki más, úgy érzem belehalok…

Sajnos előttem volt 5-6 alkalmi kapcsolata, így nem kizárt, hogy utánam gyorsan túl lép…

Tudom, hogy idővel enyhülni fog, de most főleg a szép emlékek jutnak eszembe, és nehéz reálisan látni a helyzetet.

Vele terveztem a jövőmet, már az összeköltözés is majdnem megtörtént, ezért most különösen üresnek érzem magam.

Nem tudom, számít-e, de én 23 éves vagyok, ő 25.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki megosztja a tapasztalatát vagy egy jó szót ír.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook