Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nyugi el fognak altatni vel+ Egy az nem kritikus mégKettő legfeljebb kis inzulinnal lehúzzák. Én is cukror beteg vaoltam csináltam ilyeneket s épp a műtét napján nem volt 11 de volt vagy 8-9 tuti semmibe nem zavatrt bele!
Ezen szerintem ne aggódj! De Mohos doki mindent elmond. A keringés és légzés a legfontosabb az altatásnbál.
Volt ki megtette Debrecenből Br-re, de előre nem tudhatod, hogy te milyen állapotban leszel. És akármilyenben is, szerintem felelőtlenség....
5 napos műtötten nincs gyors reagálás vagy gyors mozdulat...mi lesz, ha vészhelyzet lesz? Hibázhat más is, és akkor hogyan korrigálsz vagy taposol a fékbe, ha kell?
szia
nem hiszem....
hasadhoz ér a kormány tény hogy fály a has még-
én a helyedben buszt gondolnék ott ha kell röviden felálhatsz
ha kell kicsit pihenhetsz-alhatsz stb
utánna varrat szedésre mehetsz kocsival de 5 nappal mütét után haza LEHET kicsit korai
Én úgy értelmeztem,hogy végleg elmarad a bypass-műtét. A gyomortükrözés sokat elárul,de a végső döntést a sebész a műtét közben hozza meg. Kissé izgatott voltam a megbeszélés alkalmával,így elfelejtettem kérdezni az anyagiakról(hogyan módosul az összeg).
Engem októberben műtenek,így kértem az időpontot.
Szia! Te kérted erre sz időpontra a műtétet vagy ez volt az első időpont amikor hely van.
Köszi
Sziasztok!
Veszprémben lesz a műtétem Június elején, de a műtét előtti vizsgálatokat nem akarom külön-külön elvégeztetni, hanem egyben. Mohos főorvos Úr mondott egy klinikát pesten, ahol meg lehet talán 80.000.- körül csináltatni, de nem írtam le az elérhetőséget hogy melyik az. Kérlek segítsen aki tud és küldje el részemre. Előre is köszönöm.P.
Könyörgöm, ne kezdjük el megint, hogy hol van jobb orvos...Dr Tanyi elsimert szaktekintély, igaz, nem csak bypassos témáéban. hanem nagyon komoly betegségek műtéti kezelésében is...
Sok indulat volt már itt azért, mert egyikl vagy másil doki vagy kh jobbnak lett kikiálltva valaki(k) által.
Mindegyőnket csak az egyik orvos operált, nincs jogunk a másikról azt állítani, hogy nem tud annyit vagy rosszabb.
És ha már személyeskedés: a plasztikámat Veszrémben csinálták, a bypass Debrecenben. Saját tapasztalat: Veszprémben a kutyámat sem hagynám ott egyedül, mert a nővérek az osztályon le se szarják... Debrecenben viszont nagyon jó tapasztalatom volt. De ez is csak egy vélemény, az enyém, lehet, másnak ellenkező az élménye.
evés- mütét elötti nap ebéd az utolso kifelyezetten KÖNNYÜ ebéd
este 8-10 ig ivászat aztán semmi
semmi hashajto stb
gretike98!
A honlapon ugy olvastam, hogy ha gond van a gyuruvel akkor nem veglegesen marad el a mutet, hanem egy kesobbi idopontban lessz megcsinalva. Nem lehet, hogy igy ertette a doktor ur amikor beszeltetek? Egyertelmuen kimondta, hogy esetleg veglegesen elmarad? Es ha igen, akkor ilyenkor sleeve sem lehetseges? Es mi van ilyenkor a befizetett sok pennzel? Az is buko, vagy azert valami vissza jar ilyenkor? Mikor lessz a muteted?
Kedves Hombre762! javaslom, hogy írj egy mailt Mohos dr. honlapján lévő mailcímre. Írd meg a problémáidat, válaszolni fognak.
Az előzetes vizsgálatokat Mohos dr-ral kell megbeszélned, mert lehetséges, hogy valamilyen spec. vizsgálatra is szükség lehet.
Az OEP hivatalos álláspontja szerint a fizetős műtétekhez a vizsgálatok is fizetősek, tehát nyugodtan kihagyhatod a háziorvosodat. Ha mégsem, akkor a beutalókon nem szerepelhet, hogy milyen műtét miatt kérik a vizsgálatot. Egyébként ha OEP támogatással menne, akkor 1-2 hónap is lehet, mire minden vizsgálatot meg tudsz csináltatni.
Talán voltam eléggé eggyértlmü .....
ha a Mohos dr. nem vállal mehetsz amerre akarsz Ponciustol-Pilátusig
ha Ö nemet Mond akkor SENKI nem tud sajna rajtad segíteni
Debrecent felejtsd el !!!!!
Evvel a problémával a ami nekd van tapasztalt -rutinos orvosra van szükséged ezt a Mohosnál megtalálod Nálla rutinosabb NINCS magyarországon
ne azt nézd hol milyen gyorsan megy azt nézd ha igent Mond nálla vagy a legjobb kezekben
2010 feb.28 ota szinte napi szinten operál
KELL ennél több???
Ha valaki Debrecenbe megy, akkor ott kell fizetni az elozetes vizsgalatokert (labor, stb) vagy csak a konzultacioert kell?
Ott minden azonnal megvan 1 nap alatt a konzultacio utan?
A legjobb kezekben leszel! Te már megtapasztaltad milyen lefogyni s űj életet kezdeni s azt is,hogy ez múlandó lehet. Most óriási az esély, h ezt meg is tartsd! El ne tántoritson semmi ennyi kinlódás után!
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok