Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8481. Amandalear (válaszként erre: 8477. - Hombre762)
2015. márc. 24. 12:11
Az én háziorvosom egy évvel a műtét után tudta meg, h megműtöttek:-) Nem ismert meg be kellett mutatkoznom:-) Ha Veszprémet választod akkor a magán úton való vizsgálatok elvégzése a legjobb megoldás. Nekem az összes meg volt 2 nap alatt s 30.000 Ftomba került zusammen. De ez egy vidéki egészségügyi szolgáltató központban volt.Pesten ennek biztosan triplája. De nekem nem volt időm várni ezért meg sem kérdeztem a háziorvost támogatja-e az ötletem. Bár bevallom ha nem támogatta volna se érdekelt volna én annyira eltökélt voltam. Mélységesen hittem benne s nem csalódtam.
8480. zsuzsi135
2015. márc. 24. 12:05

vlamit elfelejtettem

Hasi ultrahag is kell!!!!!!!!!

8479. zsuzsi135
2015. márc. 24. 09:11

Igaz háziovos nélkül is megy

debrecen nélkül is megy...

sziv ultrahang

vérkép

vizelet

tüdöszürö +fujnod is kell

gyomor tükrözés

de ha nincs beutalod fizetös minden viszont nem kell heteket várnod az idöpontra privát alpon

Az én házidokim akkorát csapott az asztalra mikor mondtam neki hogy mire készülök ugrottak a dolgai az asztalon.

pedig évek ota látta mit szenvedek a kiloimmal

135-nel operált a Mohos dr.

sok sikert

8478. Zsú1965 (válaszként erre: 8477. - Hombre762)
2015. márc. 24. 06:00
Háziorvos nélkül is el tudsz intézni mindent. Vagyis Debrecenben mindent megcsináltak helyben, nem volt fizetős, és nem kellett beutalót kérnem a haziorvostól.
8477. hombre762
2015. márc. 24. 03:03
Van egy haziorvosom Magyarorszagon, regota nem talalkoztunk szemelyesen, de azert tartjuk a kapcsolatot. Viszont o ellenzi a mutetet. Vitatkozni, ossze veszni nem akarok vele, de a mutetre akkor is mennek, ha Mohos dr. rabolint. Legfeljebb majd utolag allitom kesz tenyek ele a hazi orvosom. A kerdes: ha a kezdeti kivizsgalasokat meg akarom csinalni es utana mutetre menni, akkor ehhez feltetlenul kell a hazi orvos tamogatasa, vagy teljesen ki tudom hagyni a dologbol es nem is fog tudni rola, ha igy akarom?
8476. bogarkatica (válaszként erre: 8475. - Zsuzsi135)
2015. márc. 23. 18:40
Sorry. Én is csak konzultációra gondoltam az időpont kérésre. Szerencsére már kaptam is. 😃 nem tudom, hogy van-e esélyem a műtétre, mert 6,5 hónapja szültem. Nem tudom ez befolyásolja-e. Remélem nem. Tud valaki infót erről?
8475. zsuzsi135 (válaszként erre: 8473. - Bogarkatica)
2015. márc. 23. 13:22

hali !

csak ugy-ra nem lessz idöpontod elözets konzultácio kell.

8-10 hét bizti várnod kell hacsak nem leszel beugros aki "startra készen"áll ha lemondaná valki

de ez is csak konzultácio után

8474. mumo
2015. márc. 23. 12:35

Eddig csak figyeltem a portált, de most már késztetést éreztem a megszólalásra.

2 gyomorgyűrű után vágok bele a műtétbe. Mindkét gyűrűvel ragyogóan lefogytam, fantasztikus érzés volt, de komplikációk miatt mindkettőt el kellett távolítani. Az eltávolítások után kb 1 év múlva visszament a súlyom a kiindulási értékre. Amíg a gyűrűk jó helyen voltak, addig ment a dolog, de mindkettő elcsúszott, a gyomrom deformálódott, így már nagyon rossz volt az életminőségem. Nagyon sokat hánytam, éjszakánként köhögési rohamokra ébredtem a visszafolyt gyomortartalom miatt, kitágult a nyelőcsövem, a fogyások mellett epekövem lett, stb. A második gyűrűmet 1 évvel ezelőtt Veszprémben távolították el ez epekövemmel együtt. Mohos doktor már akkor felajánlotta a bypasst, de én még hittem a csodában. Nagyon diétázta, heti 3x 2 órát edzettem, és ennek ellenére 1 év alatt 13 kg-t ismét felszedtem. Április 22-re tervezzük a bypass műtétet, remélem, hogy nem jön közbe semmi. Nagyon várom az új életemet!!

8473. bogarkatica (válaszként erre: 8471. - Zsuzsi135)
2015. márc. 22. 21:48
Köszönöm. Megpróbálom holnap elérni és kérek időpontot. Remélem ad gyorsan. Ti mennyi időt vártatok a műtétre?
8472. bilonka
2015. márc. 22. 17:56
Debrecenben is operálnak.
8471. zsuzsi135
2015. márc. 22. 17:31

Dr.Mohos Elemér veszprém

Momentan Ö az eggyetlen e témában

Debrecenben nem operálnak már.

2015. márc. 22. 17:09

Sziasztok!

Eldöntöttem, hogy ha rajtam múlik és az orvos ok-t ad, akkor szeretnék egy bypass műtétet.

Kit tudtok ajánlani? Tudnátok egy telefonszámot is adni?

Előre is köszönöm.

8469. gretike98 (válaszként erre: 8466. - Hombre762)
2015. márc. 22. 11:53

Nagyon sajnálom,hogy így jártál.Átélem a lelki bánatodat.Én is 30 kg-ot fogytam a gyűrűvel,amit a gyűrű kitágítása után (szükségszerű volt a nyelőcsőtágulat miatt) vissza is szedtem .

Igaz,én nem sportoltam egyáltalán.

8468. Zsú1965 (válaszként erre: 8465. - JJnew)
2015. márc. 22. 07:52

Ügy tudom, hogy 35-ős BMI alatt nem, vagy csak nagyon indokolt esetben csinálják meg.

De tuti választ mindig csak a dokiktól kapsz !

8467. hombre762 (válaszként erre: 8463. - Zsuzsi135)
2015. márc. 22. 00:50

Gyanitom, hogy ha elvallal majd egyaltalan, akor is nyitott mutet lessz. Igy viszont szerintem mas lessz az ara is meg mas lessz a labadozasi ido is.

Nem tudja veletlenul valaki, hogy ilyenkor ezek a dolgok hogyan valtoznak?

8466. hombre762 (válaszként erre: 8464. - JJnew)
2015. márc. 22. 00:45

Hat meg en hogy sajnalom...

Minden tiszteletem Bende dr. ure meg most is, de kimondhatatlanul csalodott vagyok...

Ha lattatok volna mennyire megvaltozott a kulsom amig bennt volt a gyuru...

Szerencsetlen hajpacnibol olyan joalaku, sportos emberre valtam, hogy csodajara jart a vilag...

10 km futas a futopadon 1 ora altt rohogve, konnyeden... 1 ora uszas az usziban rohogve, konyeden...Orakat bringaztam minden nap es elveztem a jo kondim es a szabadsagot, felszabadultsagot...

Es most tonkrement az egesz... 1,5 ev alatt 30 kilo visszajott es hol van meg a vege...

Nagyon komoly kudarckent elem meg a dolgot.

8465. JJnew
2015. márc. 21. 22:25
En majd negy ot ev mulva szeretnek gyurubol sleevet. Szerintetek van minimalis bmi vagy ujra meg kell hogy hizzak????
8464. JJnew (válaszként erre: 8454. - Hombre762)
2015. márc. 21. 22:22

Szia!

En gyuruskent sajnalom ami veled tortent, ugy hallottam hogy a bypassz hatekonyabb gyuru utan mint a sleeve amit en szeretnek majd.....

Sok sikert!

8463. zsuzsi135
2015. márc. 21. 16:15

a elözetes vizsgálatokat magadnak kell elintézned magán uton 2 nap alatt tul vagy rajta

de hozott anyaggal is dolgozik pl.külföldröl hozottal

egy szerdai nap van találkozo a mütét elött

aztán következö héten pl.hétfön- mütét után péntek haza.következö csütörtök varrat szedés.

Hivatalosan mütét után 14 nappal dolgozhatsz

de ezt ö mondjameg

Normális lefolyásnál igy müködik.

nállad hogy megy a "multad"miatt nem tudom.

de az bizti SOK-SOK gyürüst operált már

szoval legalább

3 hetet szánj rá elö-uto vizsgálatokra

8462. gretike98 (válaszként erre: 8457. - Hombre762)
2015. márc. 21. 08:02
Bocsi,nem voltam egyértelmű. Úgy indul neki,hogy gyűrűeltávolítás és gastric bypass egyben. Ha nagy a károsodás,akkor a bypass elmarad(véglegesen),csupán a gyűrűt távolítja el és a sérült területet kimetszi. Úgy vettem ki a szavából,hogy ez utóbbira kicsi az esély,de neki ugye minden eshetőségről tájékoztatnia kell.Ez így tisztességes. Ez csak rám vonatkozik,de sok ilyen műtéte volt már,tehát van benne tapasztalata.Egyébként nem jellemző a gyűrűsökre,hogy akkora lenne a baj,hogy ne lehetne a bypass-műtétet elvégezni. Sokat olvasgattam a neten ,de sehol nem találkoztam ilyen esettel. Ezúton kérem,ha valaki olvassa ezt a fórumot és neki elmaradt a műtét a gyűrű roncsolása miatt,kérem írjon! Szerintem mindenképpen hívd fel,ha tud,segít.
8461. zsuzsi135
2015. márc. 20. 19:07

Talán nem ...

Probáld meg be szkenelni az eredményeidet hátha igy elfogadja

de beszélj vele elötte mindenre van megoldás és ha van Ö megoldja

8460. hombre762 (válaszként erre: 8459. - Zsuzsi135)
2015. márc. 20. 17:31
De talan nem sokan vannak, akik sokezer merfold tavolsagrol...Az oceanon tulrol
8459. zsuzsi135
2015. márc. 20. 17:29

nem te vagy az eggyetlen aki külföldröl jön -megy hozzá.

csak a te döntésed akarod vagy nem a vizsgálatot??? várakozási idö mütétre 8-10 hétkb.

1.5 millio

8458. hombre762
2015. márc. 20. 14:53

Amugy mennyibe kerul ez a mutet es mennyi ideig kell a korhazban fekudni?

Segitenek lebonyolitani rovid ido alatt az elozetes alkalmassagi vizsgalatokat?

8457. hombre762 (válaszként erre: 8455. - Gretike98)
2015. márc. 20. 13:55

Szia,

Eddig ertem a dolgot, csak ez nem ilyen egyszeru nekem. Mert nagyon messze vagyok Magyarorszagtol, telefonalni is nehez innen es ha haza mennek, akkor csak ezert mennek ideiglenesen haza, de ez nagyon draga lenne. Ezert probalok elozetesen tajekozodni, hogy egyaltalan van -e ertelme eroltetni a dolgot es nem csak penzkidobas utazgatni nagyon dragan.

Azt irtad, hogy ha nagy kart okozott a gyuru, akkor csak kiveszi. Ezt ugy kell erteni, hogy kiveszi a gyurut es egy kesobbi, masodik mutettel csinalja meg a gastric bypass-t, vagy egyszeruen csak kiveszi a gyurut es nem lessz gastric bypass mutet utana? Es ezt a te esetedre mondta a Dr. ur, vagy ezt most te mondod altalanossagban?

8456. zsuzsi135 (válaszként erre: 8454. - Hombre762)
2015. márc. 20. 09:27

Szia!

CsAK A Mohos dr.tud e kérdésben válaszolni BIZTOS le kel menned hozzá látnia kell a leleteidet

de ha valaki tud segíteni akkor Ö biztos segít.

sok sikert

zsuzsi

8455. gretike98 (válaszként erre: 8454. - Hombre762)
2015. márc. 20. 09:01
Szia! Nekem még megvan a gyűrűm,a bypass-műtéttel egy időben eltávolítja a Doki. Ha nagyon nagy kárt okozott a gyűrű,akkor csupán eltávolítja azt. Természetesen minden eset más! Egy személyes konzultációt mindenképpen megér szerintem. Nagyon segítőkész a Főorvos,ha lehet,biztosan segít.
8454. hombre762
2015. márc. 20. 06:56

Sziasztok!

Egy kis segitseget szeretnek kerni itt a forumban. Szeretnek csinaltatni egy gyomor bypass mutetet. A problema az volna, hogy korabban volt egy gyomor gyurum, de azt kivettek belolem a gyomrom egy reszevel egyutt, ugyanis valoszinuleg megserult a gyomor gyuru es elszoritotta a gyomrom, ami ettol reszben elhalt. Szoval volt egy nyitott hasmutetem, amikor kiszedtek belolem a gyomorgyurut es a gyomrom kb. egyharmadat. Mondjuk ha mar igy felnyitottak igazan kiszedhettek volna nagyobb reszet is a gyomromnak, akkor az mar talan egy gastric sleeve lett volna, de hat akkor az a mutet nem erol szolt, hanem az egy surgossegi beavatkozas volt. Aztan persze megint meghiztam es most kene egy ilyen gyomor bypass mutet. a kerdes vszont az, hogy ilyen ``multtal`` egyaltalan elvegezheto -e meg ez a mutet. Irtam emailt a Veszprembe hogy erdeklodjek errol, de valaszt meg nem igazan kaptam, ugyhogy gondoltam felteszem itt a kerdest, hogy elvegezheto -e ilyen esetben a mutet vagy sem. Arra gondoltam, hogy talan olvassa valamilyen ``sorstars`` a forumot aki hasonlo helyzetben van vagy valakinek van ezzel kapcsolatban informacioja es akkor tudnank errol eszmet cserelni. Tudna valaki segieni?

8453. anig1 (válaszként erre: 8449. - Sukice)
2015. márc. 17. 10:39
szia. a johnson baba testápoló fehér a legjobb, csodát tesz és nem zsíros.
8452. zsuzsi135 (válaszként erre: 8451. - Sukice)
2015. márc. 16. 21:01

egy teás kanál lenolaj ia segít a száraz bör ellen

nyugodtan teheted piritos kenyér darabkára is.

sok sikert

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook