Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
nah, ma jutottam el a bátorságig, azaz a házodikiig, aki kiirta a vizsgálatokat, párommal még nem beszéltem. Anita a negatívumokat egy belgyógy doki hagnsúlyozta aki lebeszélni akart róla, a házi dokim egy kukkot sem szólt ma, hogy meglennék -e őrülve..vagy bármi ilyesmi, zokszó nélkül kiírta a vizsgálatokat, meg is lepődtem mert azt hittem h rögtön kioktat vagy lehurrog, de semmi! :)szóval jobban féltem tőle mint bármely vizsgálattol, de mivel kevés az idő..igy valószinű, hogy néhány vizsgálat már csak magánra fog menni.
tudja vki, hogy meddig érvényesek ezek a vizsgálatok? azt tudom h a vércsoport 3 hónapig, de remélem h nem kell halasztani mert nem készülök el, vagy a pénz nem jön össze.
ma azért megkönnyebbültem, féltem az előitélettől...
--
szerencsére, több TVműsor is van, pl a zsírdoktor(angol), azt szoktuk nézni, és nagyon sok 200 kilós ember ugy lesz azzá...hogy vmi sérülés éri a lábát...ami kényszer pihenőre küldi, persze van akit a depi visz a túlsúly felé, és vannak akik alapból küzdöttek egész életükben ezzel.
jó olvasni, az írásaitokat, mert megnyugtat, hogy nem bántátok meg ezt a lépést, különben már lehet a 200kilónál tartanánk!
még egy kérdés, hogy a szervezet hogy viseli ezt a nagy megterhelést? mást se hallottam 40 éven keresztül hogy a havi 1 kiló fogyás az amit a szervezet jól visel, itt meg 10 kilókat fogyásokat írnak havonta.
nem sok az? ha belegondolok hogy már augusztusra szinte "sovány" lennék...hát tulajdonképpen el sem hiszem :D
Szia...
Örülök a centijeidnek amik ELVESZTEK!
Sajnálom a cicidet
sajnos nekem ilyen gondom nincs
105 h- val vonultam be mütétre
30kg lement jo 3 honap alatt
de sajnos 95 h
még mindig megvan
nem akar kisebb lenni a kosár pedig lehetne már
mert közel 30 Ezer egy jobb meltarto ebben a méretben
semmi csipke "csak "tart ahol kell
szoval nekem még SOHA nem Volt 3-nál több meltartom egyszerre !
EZ IS EGY KÍN
ha van az a gond ha nincs az.....
Volt egy ismerösöm
Ha felemelte a karját eltüntek a mellei mintha férfi lett volna
mindig cserélni akart :-))))))
Május 2-án leszek 17 ónapos műtött ma reggel az ideális súlyomon voltam vagyis 62.1 kg-ot mutatott a mérleg. Mivel 162 cm vagyok ezt akartam elérni. S erre ugy döntöttem most ujabb cél, hogy kezdődjön már 5-össel ez a súly. Tudom telhetetlenség de ez is 33 éve volt kb ,h 62kg voltam mi lenne ha mondjuk 58 lennék? Menjek már a büdös francba mi???:-)
A centibe mért változás is döbbenetes. A csipőm 39 cm-rel a derekam 29 a combom 17 a karom 12 cm-rel vékonyabb. Sajnos a mellem is eltünt:-( az is 120-ról 95-re esett vissza. Minden nem lehet tökéletes. Maradt bőrfeleslegem bár nem annyira durván mint ami a számokból következne. De majd ha időm engedi azt is helyre kell hozatnom.
Tehát mostmár a "finomhangolás" következik:) még egy kis súlyt le meg plasztika meg kis torna meg ez meg az:-)
Másfél év!!!! S az egész élet megváltozik! Mindenkinek hajrá aki előtte áll!
ok köszi
lyukad ki a gyomrom már
megprobálom
hali
SOS!!!!!
napok ota fály a gyomrom 3 honapja mütöttek
savlekötöt szedek
van valakinek ötlete?????
GYÜSZÜNYIKET TUDOK ENNI
mert azonnal fály
van valakinek tapasztalata??????
több mint 20 év után ujra tudok kocogni. Nem verődik szét a térdem a bokám a betonon mert nem 110 kg-ot kell megmozgatnom. Nem röcög a háj a combomon a seggemen s nem akarja a cicim kiverni a szemem. Könnyedén lazán lekocogom a kilómétert. Nem mindig van kedvem reggelente de csak akkor érek rá s ha rávettem magam akkor utána sokkal jobban vagyok. S alig várom a strandszezont. Uj fürdőruhát kell vennem mert tavaly nyáron júliusba 77 kg környékén voltam most meg a 63 kg körül. Végre először nem túlsúlyosként süttetem magam a napon. Nem kell az áruházak XXL osztályait böngésznem s van csipkeruhám,mini szoknyám ,rövid sortom,csupa olyan holmi amit csak nézhettem eddig...másokon....
beférek a moziszébe s a vonatülésekbe,lehet még játszótéri hintába is bár ez utóbbit nem próbáltam ki.
nem szakakd rólam a viz akkor is ha nincs meleg, s nem kell azt keresnem hová tudok leülni pár perc gyaloglás után.
le tudom vágni a lábamujjáról a körmöt úgy,hoyg kapok közben levegőt.
Ja és az építkezésekről rámfütyülnek a "legények" jó a lábad kisanyám beszóllással. Hát mondja valaki azt nem érte meg?????:-)
feketeanita!
Ez nagyon meggyőző volt! Olyan szépen összefoglaltad a műtét lelki indíttatását!
Köszönöm. Hívtam őket és már van is terminem a jövő hétre.
😃🍀
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Pesten ki és hol csinálja meg az elővizsgálatokat. Legyszi egy telefonszámot adjatok.
Köszönöm
Dolgozz foglald el magad!
cidrizni ráérsz a mütét napján
Fél 10-re mész oda
15-16ora közt kerülsz sorra
ott lesz idöd mindenre
ADDIG IS KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó, hogy ti vagytok! 😀
Én is félve mentem a házi orvoshoz, aki egyébként is egy kicsit hárpia. De amikor mondtam neki, hogy mit akarok akkor nagyon segítőkész volt és azt mondta, hogy a gyűrűn és a ballonon ne is gondolkodjak. Ő is a bypasst támogatja és azt mondta, hogy segít a műtét után is bármi van. Nőgyógyásznál is voltam, ő is rábólintott. Még vannak kétségeim, félelmem, de belevágok. Műtét -időpontom is van már szerencsére. 😃
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok