Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8631. carpe (válaszként erre: 8599. - Feketeanita)
2015. ápr. 28. 18:12

nah, ma jutottam el a bátorságig, azaz a házodikiig, aki kiirta a vizsgálatokat, párommal még nem beszéltem. Anita a negatívumokat egy belgyógy doki hagnsúlyozta aki lebeszélni akart róla, a házi dokim egy kukkot sem szólt ma, hogy meglennék -e őrülve..vagy bármi ilyesmi, zokszó nélkül kiírta a vizsgálatokat, meg is lepődtem mert azt hittem h rögtön kioktat vagy lehurrog, de semmi! :)szóval jobban féltem tőle mint bármely vizsgálattol, de mivel kevés az idő..igy valószinű, hogy néhány vizsgálat már csak magánra fog menni.

tudja vki, hogy meddig érvényesek ezek a vizsgálatok? azt tudom h a vércsoport 3 hónapig, de remélem h nem kell halasztani mert nem készülök el, vagy a pénz nem jön össze.

ma azért megkönnyebbültem, féltem az előitélettől...

--

szerencsére, több TVműsor is van, pl a zsírdoktor(angol), azt szoktuk nézni, és nagyon sok 200 kilós ember ugy lesz azzá...hogy vmi sérülés éri a lábát...ami kényszer pihenőre küldi, persze van akit a depi visz a túlsúly felé, és vannak akik alapból küzdöttek egész életükben ezzel.

jó olvasni, az írásaitokat, mert megnyugtat, hogy nem bántátok meg ezt a lépést, különben már lehet a 200kilónál tartanánk!

még egy kérdés, hogy a szervezet hogy viseli ezt a nagy megterhelést? mást se hallottam 40 éven keresztül hogy a havi 1 kiló fogyás az amit a szervezet jól visel, itt meg 10 kilókat fogyásokat írnak havonta.

nem sok az? ha belegondolok hogy már augusztusra szinte "sovány" lennék...hát tulajdonképpen el sem hiszem :D

8630. zsuzsi135
2015. ápr. 28. 17:15

Szia...

Örülök a centijeidnek amik ELVESZTEK!

Sajnálom a cicidet

sajnos nekem ilyen gondom nincs

105 h- val vonultam be mütétre

30kg lement jo 3 honap alatt

de sajnos 95 h

még mindig megvan

nem akar kisebb lenni a kosár pedig lehetne már

mert közel 30 Ezer egy jobb meltarto ebben a méretben

semmi csipke "csak "tart ahol kell

szoval nekem még SOHA nem Volt 3-nál több meltartom egyszerre !

EZ IS EGY KÍN

ha van az a gond ha nincs az.....

Volt egy ismerösöm

Ha felemelte a karját eltüntek a mellei mintha férfi lett volna

mindig cserélni akart :-))))))

2015. ápr. 28. 16:59

Május 2-án leszek 17 ónapos műtött ma reggel az ideális súlyomon voltam vagyis 62.1 kg-ot mutatott a mérleg. Mivel 162 cm vagyok ezt akartam elérni. S erre ugy döntöttem most ujabb cél, hogy kezdődjön már 5-össel ez a súly. Tudom telhetetlenség de ez is 33 éve volt kb ,h 62kg voltam mi lenne ha mondjuk 58 lennék? Menjek már a büdös francba mi???:-)

A centibe mért változás is döbbenetes. A csipőm 39 cm-rel a derekam 29 a combom 17 a karom 12 cm-rel vékonyabb. Sajnos a mellem is eltünt:-( az is 120-ról 95-re esett vissza. Minden nem lehet tökéletes. Maradt bőrfeleslegem bár nem annyira durván mint ami a számokból következne. De majd ha időm engedi azt is helyre kell hozatnom.

Tehát mostmár a "finomhangolás" következik:) még egy kis súlyt le meg plasztika meg kis torna meg ez meg az:-)

Másfél év!!!! S az egész élet megváltozik! Mindenkinek hajrá aki előtte áll!

8628. zsuzsi135
2015. ápr. 27. 08:35

ok köszi

lyukad ki a gyomrom már

megprobálom

8627. Micu (válaszként erre: 8625. - Pepe80)
2015. ápr. 26. 20:18
Ugyes vagy! En ugyanigy voltam. Nagyon feltem aztan meg rajottem hogy semmi az egesz
8626. Micu (válaszként erre: 8624. - Zsuzsi135)
2015. ápr. 26. 20:16
Igyal aloe vera gelt!miota ezt iszom reggelente fel dl-tmeg egyszer sem fajt a hasam. Bezzeg elotte volt higy duplaznom kellett a savcsokkentot. Azota egy szemet sem vettem be csak az aloet iszom. Sarga Foreveres.
8625. Pepe80
2015. ápr. 26. 17:36
A héten voltam gyomortükrözésen, jobban tartottam tőle, mint amilyen kellemetlen volt. Nem fájt, csak kellemetlen volt. Nem kell félni tőle, csak azt kell csinálni, amit mondanak és az orron folyamatosan lélegezni.
8624. zsuzsi135
2015. ápr. 25. 19:32

hali

SOS!!!!!

napok ota fály a gyomrom 3 honapja mütöttek

savlekötöt szedek

van valakinek ötlete?????

GYÜSZÜNYIKET TUDOK ENNI

mert azonnal fály

van valakinek tapasztalata??????

8623. Amandalear (válaszként erre: 8622. - Micu)
2015. ápr. 25. 08:21
Igen D vitamint szedek bár mostmár csak kétnaponta mert van napfény s tudok kicsit kint lenni is. C vitamin nagy dózisban napi 2000 Mg s a savcsökkentőt én folyamatosan szedem egyszer hagytam el mert elfogyott de kegyetlen fájt a gyomrom így erre jobban figyelek. Igen én szeretem a zsiros kajákat s érdekes módon míg kövér voltam nem szerettem. műtét után is volt olyan szakasz mikor még a szaguktól is rosszul lettem ujabban azonban nagyon mennek. Szénhidrátot nagyon mértkkel mert nekem azonnal dömpingem van tőle ez nem változik csak mérséklődött de megvan! Azt hiszem magnézium s calcium hiányom lehet ezt pótolni fogom mert egyre többet görcsöl a lábam rángatózik egy két kis izom imitt-amott kivánom a sóttt! nagyon ásványi anagy hiányra utalhatnak a tünetek. Ezt most pótolni fogom. B 12 vitaminom eddig rendben volt még nem kaptam injekciót pedig már 16 hónapos vagyok. Ezt nem is értem,hogy nem ürült még ki a szervezetből. De örülök neki:-)
8622. Micu
2015. ápr. 25. 06:20
Aropo Amanda! Te szedsz valami vitamint? A savcsokkentovel mi a helyzet? Szeded? azt hiszem a multkor irtad hogy mennek a zsiros kajak is . Meg mindig igy van?
8621. Micu (válaszként erre: 8620. - Amandalear)
2015. ápr. 25. 06:16
Osztom en is a leirtakat.En is ugyan igy erzek igy 14 honap utan. Ezt minden tulsulyosnak meg kellene tapasztalni! Csak azt sajnalom hogy nem 3 eve adtam a mutetre a fejem. Elvesztegetett ido volt. Manapsag minden reggel orommel oltozok. Vegre jol allnak rajtam a ruhak.
8620. Amandalear (válaszként erre: 8614. - Feketeanita)
2015. ápr. 24. 22:36
Én valahogy úgy jellemzném teljes metamorfozis. Volt a dagadt hernyo állapotom éveken évtizedeken keresztül. S 16 hónap alatt megtörtént a teljes átalakulás mint a rovaroknál. Előjött a lepke állapotom s a fellegekbe járok.:-)
8619. Amandalear (válaszként erre: 8618. - Bogarkatica)
2015. ápr. 24. 20:19
46 kg.ot fogytam . normál BMI-m van de még kb 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Bár anno nem is ez volt a legfontosabb mostmár nagyon is úgy gondolom minél keveseb a súlyom annál jobban érzem magam. Amikor belevágtam én a cukorbetegségtől akartam elsődlegesen megszabadulni s gondoltam némi fogyás is jót tesz majd. Érdekes mert a súlyom alig változik már de centiméterben még mindig fogyok a hasamról s a csipőmről s picit a combról is s akaromról de az alig észrevehető. Felesleges háj nekem a hasamra a csipőmre koncentrálódot ezért is voltam cukorbeteg. s ebből még mindig látványosan megy le. szoknyák sorba esnek le:-)
8618. bogarkatica (válaszként erre: 8617. - Amandalear)
2015. ápr. 24. 18:28
Megkérdezhetem, hogy mennyit fogytál?
2015. ápr. 24. 14:58

több mint 20 év után ujra tudok kocogni. Nem verődik szét a térdem a bokám a betonon mert nem 110 kg-ot kell megmozgatnom. Nem röcög a háj a combomon a seggemen s nem akarja a cicim kiverni a szemem. Könnyedén lazán lekocogom a kilómétert. Nem mindig van kedvem reggelente de csak akkor érek rá s ha rávettem magam akkor utána sokkal jobban vagyok. S alig várom a strandszezont. Uj fürdőruhát kell vennem mert tavaly nyáron júliusba 77 kg környékén voltam most meg a 63 kg körül. Végre először nem túlsúlyosként süttetem magam a napon. Nem kell az áruházak XXL osztályait böngésznem s van csipkeruhám,mini szoknyám ,rövid sortom,csupa olyan holmi amit csak nézhettem eddig...másokon....

beférek a moziszébe s a vonatülésekbe,lehet még játszótéri hintába is bár ez utóbbit nem próbáltam ki.

nem szakakd rólam a viz akkor is ha nincs meleg, s nem kell azt keresnem hová tudok leülni pár perc gyaloglás után.

le tudom vágni a lábamujjáról a körmöt úgy,hoyg kapok közben levegőt.

Ja és az építkezésekről rámfütyülnek a "legények" jó a lábad kisanyám beszóllással. Hát mondja valaki azt nem érte meg?????:-)

2015. ápr. 23. 22:03
😄
8615. gretike98 (válaszként erre: 8614. - Feketeanita)
2015. ápr. 23. 21:48

feketeanita!

Ez nagyon meggyőző volt! Olyan szépen összefoglaltad a műtét lelki indíttatását!

8614. feketeanita (válaszként erre: 8610. - Bogarkatica)
2015. ápr. 23. 21:06
Vannak kellemetlenségek, senki nem mondta, hogy nincsenek. De megéri. Amikor látod, hogy jönnek elő az arcvonásaid a vastag hájréteg alól és szinte sugárzol a boldogságtól, ahányszor csak megpillantod a tükörképedet egy-egy kirakatban. Amikor érzed, hogy napról-napra könnyebb és könnyebb a létezés, már sokszor úgy érzed, hogy nem is gyalogolsz, hanem könnyedén szökellve jársz, ugrándozva mész fel a lépcsőn, minden nehézség nélkül! És amikor az ismerősök őszinte csodálattal nézik az átalakulásodat és felcsillan a szeme annak a valakinek, aki neked nagyon sokat jelent, valahányszor találkoztok. Na akkor majd biztos leszel benne, hogy érdemes volt belevágni.
8613. tana (válaszként erre: 8609. - Bogarkatica)
2015. ápr. 22. 13:59
Voltam tavaly novemberben , az elő 2 hét az ami kellemetlen , nekem egyenlőre nincs káros mellékhatása a műtétnek . egyidőben megszabadítottak az epehólyagomtól is. minent ehetek csak kevesebbet mint korábban ,az ízlésemet nekem nem véltoztatta meg észrevehetően a műtét , A hajam hullik de már korábban is így volt a pm alulműködés miatt. Rövidre vágatttam .
8612. hombre762 (válaszként erre: 8611. - Orchidea76)
2015. ápr. 22. 13:38
Tudnal arrol irni, hogy milyen mutetjeid voltak korabban? Csak mert hasonlo problemam van nekem is...
8611. Orchidea76 (válaszként erre: 8610. - Bogarkatica)
2015. ápr. 22. 08:10
Engem április 9-én műtöttek.Nem egy nagyon fájdalmas műtét.Ki lehet bírni.Már első nap ahogy lehoztak az intenzívről fel is álltam lábra.Az én műtétem picit bonyolultabb volt a sok összenövés miatt az előző műtétektől,de még így is kibírható bőven.Már majd 8 kiló fogyásnál tartok.Volt nálam kis belázasodás de az is elmúlt.Varratszedés is simán ment fájdalom mentesen.Jól vagyok már,simán mozgok.
2015. ápr. 21. 21:14
Ha igen, írnál róla egy pár sort. A műtétről illetve hogy érzed most magad. Bárki más beszámolóját is szívesen elolvasom.
8609. bogarkatica (válaszként erre: 8608. - Tana)
2015. ápr. 21. 21:12
Te már voltál mütve?
8608. tana (válaszként erre: 8607. - Bogarkatica)
2015. ápr. 21. 18:59
Szívesen , az orvosok érdeklődtek ott is , mi célból a vizsgálat , természetesen enyhén lebeszéltek a műtétről , számíts rá. Pedig inkább a gyomorgyűrűvel azonosították / kivéve a kardiológust / .
8607. bogarkatica (válaszként erre: 8606. - Tana)
2015. ápr. 21. 18:37

Köszönöm. Hívtam őket és már van is terminem a jövő hétre.

😃🍀

8606. tana (válaszként erre: 8605. - Bogarkatica)
2015. ápr. 21. 16:55
Amit lehetet azt tb-re , ezn nem túl sok volt , a többit az Bp. Ormosban . hozzám az a legközelebbi.
2015. ápr. 21. 14:20

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Pesten ki és hol csinálja meg az elővizsgálatokat. Legyszi egy telefonszámot adjatok.

Köszönöm

8604. bogarkatica (válaszként erre: 8603. - Zsuzsi135)
2015. ápr. 18. 20:18
Köszönöm 😜
8603. zsuzsi135
2015. ápr. 18. 19:58

Dolgozz foglald el magad!

cidrizni ráérsz a mütét napján

Fél 10-re mész oda

15-16ora közt kerülsz sorra

ott lesz idöd mindenre

ADDIG IS KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!

2015. ápr. 18. 08:37

Nagyon jó, hogy ti vagytok! 😀

Én is félve mentem a házi orvoshoz, aki egyébként is egy kicsit hárpia. De amikor mondtam neki, hogy mit akarok akkor nagyon segítőkész volt és azt mondta, hogy a gyűrűn és a ballonon ne is gondolkodjak. Ő is a bypasst támogatja és azt mondta, hogy segít a műtét után is bármi van. Nőgyógyásznál is voltam, ő is rábólintott. Még vannak kétségeim, félelmem, de belevágok. Műtét -időpontom is van már szerencsére. 😃

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook