Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8541. Andy0505 (válaszként erre: 8540. - Zsuzsi135)
2015. ápr. 7. 19:03

Szia Zsuzsi135!

Én is kézbe adtam, mert nem tudtam utalni, csak egy részét!

Sőt még rosszabb volt az én esetem, csak a műtőben találkoztunk, előtte nem volt bent nálam a szobában,vidéken volt! Szóval én az nővérnek adtam oda, lehet hogy ő volt a főnövér, műtét előtt mikor elvitte a táskákat bezárni, akkor számolta át!

8540. zsuzsi135 (válaszként erre: 8538. - Lunitusz)
2015. ápr. 7. 16:56

édkes ez a kezébe adom a pénzt .....

én számlaszámot kaptam az elötte valo találkozáskor KÉZBE nem lehetett a Mohos KFT nevére kellett befizetni

csak ugy kézbe....CSINÁLT MÁR VALAKI ILYET?????

8539. Amandalear (válaszként erre: 8538. - Lunitusz)
2015. ápr. 7. 09:50

Én még itt nem hallottam olyanról aki 10-15 kg-ot visszahízott volna kb 3 év után pedig folyamatosan figyelem ezt a fórumot. Viszont az is igaz, hogy nem figyelek más fórumokat! Érdekelne honnan tudsz ilyenekről. Persze a legnagyobb gondod neked már nem ez:-) Mindjárt túl leszel a nagy lépésen s attól kezdve már csak kifelé haladsz belőle s lefelé a kilókkal!

Majd jelentkezz mi ujság van feléd! Várjuk!

Nehéz napok jönnek de megéri!

8538. lunitusz
2015. ápr. 7. 08:52

Én majd holnap reggel adom oda Mohosnak a pénzt kp.ban!

Amugy zsuzsi135 félreértesz én nem akarok visszakozni meg meggondolni magam csak az elmúlt pàr nappban több 3 éves commentjét is olvastam akik azt panaszkodják hogy mindíg éhesek és - 10 -15 kg at hiztak vissza! Van akivel személyesen is beszéltem màr és ő is azt mondja mindíg éhes!!! Ennyi volt a kérdésem hogy itt van e valakinek valami infója erről? Ennyi!

Nekem nincs semmi bajom.... Még.... De 28 éves vagyok a szervezetem erős de ki tudja meddig! Fogytam is màr 30 kg a Norbi Updattel de kb màsfél évig tartottam és akkor is a legkissebb suly amire le tudtam menni 114kg volt! Szóval igen ez az utolsó mankóm! Kell nekem, szûkségem van rà! Hàla istennek megtudjuk oldani az anyagi oldalàt és nagyon sajnàlom azokat akik megcsinàltatnàk de anyagilag nem tehetik meg! Nem értem a TB-t az elhízàs az ami a legtöbb halàlozàst okozza a vilàgon!!!!

8537. Micu
2015. ápr. 7. 06:21
Latom a 2 kifli kiverte a biztositekot. Kerlek probaljatok ki hogy milyen egyszeru az egesz. Ugyanis ahogy lassan ragod annyira szetolvad a nyallal hogy egyszeruen lecsuszik.De ez csak a reggeli friss kiflivel van igy, a masnapos az mar nem menne.Az edessegrol meg annyit hogy soha nem voltam odaig az edessegert. miota az eszemet tudom ragoztam, de par honapja egyik naprol a masikra nem esett jol es onnantol cukorkat szopogatok, persze ez naponta kb 15db. Kedves Amanda! En meg amit a mutet ota nem tudok megenni, azok az edes joghurtok, tejes kave, kakao. A tejjel is ugy vagyok hogy szerintem nem ittam meg egy eve egy litert sem ossze vissza. Tojast is csak fove es az is ritka.a zsiros fuszeres kajaktol meg hanyingerem lesz. Tegnap fasirtot sutottem es csak bele haraptam. Ez eleg volt egy hanyingerhez.Viszont sok narancsot eszek.Az johet akar 2-3 egymas utan.Ami viszont nem valtozott az a tejszines kave cukor nelkul, es a cigi. Na errol nem szoktam le. Viszont alkoholt mar egy kortyot sem tudok inni. meg unnepeken is asvanyvizzel koccintok.Az ehsegrol meg csak annyit hogy van hogy en is ehes vagyok egesz nap de van hogy apszolut nem. Ez nagyon valtozo.Az en sulyom 70.5 es 72 korul ugral par honapja, miutan lement majdnem 46 kg.Gondolom a juniusi hasplasztika levesz rolam meg vagy masfel ket kg-ot. Kb annyi lehet a hasamon a folosleges bor.
8536. mumo (válaszként erre: 8533. - Lunitusz)
2015. ápr. 6. 23:52
Nagyon szorítok Neked! Minden rendben lesz és csak a célt nézd! Nekem még van kb. 2 hetem és már nagyon várom hogy könnyebb legyen az életem!
8535. zsuzsi135
2015. ápr. 6. 20:51

h 2 ap mulva mütenek akkor már befzetted-átutaltad 1.2millát

most gondolkodsz akarom nam akarom

vannak problémáid egészségileg!?pl cukor vérnyomás fályo végtagok?????

Vannak gondok a sulyoddal?????

Legyözted már VALAHA tatosan???????

VALOSZINÜ nem---- különben ne ott lennél ahová készülsz

Valoszinü ezt látod az UTOLSO SZALMASZÁLNAK lehetöségnek

Mért mész mütétre????uncsi a ruhatárad kissebre akarod cseréln´????

VAGY az EGÉSZSÉGEDET akarod vissza????

Bocsi hogy ilyen DRASZTIKUS VAGYOK de hidd el ez a legjobb amit tehetsz

nem lessz könnyü az elsö 5 nap- aztán a varratszedésig a többi aztán az elsö hetek Sem LEÁNYÁLOM

DE.............

Mindezt elfeletteti veled az a tudat hogy

LE FOGSZ FOGYNI

TARTOSAN HATÁSOSAN

NEM HALLOTTAM MÉG ARROL HOGY VALAKI AKI BETARTJA AZ elöirásokat A DR MOHOSTOL visszahizott volna

vannak akik püréznek mindent és HIG folyadékként viszik be a kaloriákat a késöbbiek folyamán IS -

vagy tudatosan TÁGÍTJÁK A GYOMRUKAT

folyadékkal

de azt gondolom eZek a BETEGEK betegek de az emeleten

biztos fályni fog a mütét után MINDENKINEK FÁLY de

kapsz fálydalom csillapitot

JOBB LESZ ÉS 3 hét mulva vered a felyed a falba hogy "MEKKORA TINO....."voltam hogy igy izgultam

nyugi Ennél csak jobb lehet

sok sok sikert jelentezz ha jol vagy

8534. Amandalear (válaszként erre: 8533. - Lunitusz)
2015. ápr. 6. 19:53

Erre csak jó bő másfél év múlva tudnék válaszolni mivel most lassan másfél éves leszek csak. Én nem olvastam még ilyeneket de lehet mert nem is kerestem. Van itt 3 éve műtött hátha olvas s tud neked válaszolni. Én csak a magamét tudom "fujni" semmi ilyesmi eddig nem jelentkezett. De anno se voltak ilyenek nálam az elhizásom nem a kontrolállatlan evésrohamok miatt volt. Bár nyilván többet ettem mint amit el tudtam hasznáni de akkor sem volt jellemző hát csak bizni tudok benne, hogy most sem lesz.

Műtét,..nagy kalappal!!! S annyira gyorsan fog eltelni az 5 nap amig bent vagy, hogy el se hiszed utána meg szélsebesen mennek le a kilók!

Tanács: higgy benne 1000%ig! bizz az orvosba vakon s minden rendben lesz! Pörögni fognak az események!Sok sikert az új életedhez!

8533. lunitusz
2015. ápr. 6. 17:45

Sziasztok!

Màr elég régen nem írtam ide! 2 nap múlva vagyis Április 8.-án le sz a műtétem! Nagyon izgatott vagyok! Természetesen elèggè be vagyok sz*rva és hol erős vagyok hol pedig visszakoznék.... De valószínü ez normàlis! Azon aggódom mostanàban hogy egyre több olyat olvssok hogy 3 éves műtöttek elkezdenek vissza hízni és olyan éhség rohamaik vannak amiket nem tudnak kordinâlni!!! Ez aggasztó! Vé lemények? Tanâcs a műtèthez?

2015. ápr. 6. 10:25

Engem 16 hónapja műtöttek de reggel max fél zsömlét tudok megenni néha ezt is csak két részletben. Reggel egy tejeskávéval kezdek attól mindig dömping szindrómám lesz de már nem akkaora mint régen kell ennyi mazohizmus:-) aztán max egy fél zsömle de néha ez se. Én leves őrült vagyok. S ellentétben Micuval kedvelem a nehéz kajákat a tejből is a zsírosabb kell már csak ez csak kizárólag a műtét óta van! De nagyon keveset mindenből. Most sonká szezon van én imádom a szalonnáját is s semmi bajom tőle attól nem dömpingelek. Igaz tényleg nagyon kevés amit megeszem a mai napig is. Édességeket nagyon visszafogtam gyakorlatilag semmi süti csoki pár kocka a tejes finomságok joghurt csodák mennek. Iszonyú óvatosan mert nekem minden szénhidrátban gazdag étel dömpinget okoz. A mai napig 16 hónap után. Viszont a súlyom még mindig lefelé tendál vagy stagnál. Most hónapok óta vagyok a 63 kg környékén hol 62.8 hol 63.5 kg de itt mozog egy kilós határon belül. Ha elérném a 62Kg-ot ami ugye már nem nagy kihívás akkor elmondhatnám elvesztettem a teljes! túlsúlyom vagyis a 100%-át. Ami a megvalósult álom. Közel 109 kilóról indultam 46kg fogyást értem el.

Ja még egy érdekesség az evéssel kapcsolatban néha vannak olyan napjaim amikor két óránként éhes vagyok s ennem kell valamit csak pár falatot mindegy de kell. Aztán ezt felváltja az ,h napokig nem birok enni semmi feleslegeset. magyarul semmi nass s a napi 3szori kajálás is majdnem elfelejtődik annyira nem vagyok éhes. Ez eddig nem volt ez most uj nekem is.

8531. zsuzsi135
2015. ápr. 5. 19:57

Na erre a 2 kiflire én isnagyon kivácsi vagyok mert ahogy mandarin1 nél nállam is csak épppppeg ledöcög 2-3 harapássokszor az Sem

most husvét elött elöször 8 hét után piobáltam egy pizzás korongot enni átmérö kb 5-6 cm csak sajt meg hagyma

ne hogy azt higgyétek hogy lement

SÜTEMÉNYT /micu/ nem is probálom elötte Sem voltam sütis-csokis

se Cola Sem semmilyen szörpöt nem szerettem mégis 135ig birtam enni magam

MA ITT Volt a család reggeire terülj terülj asztalkám

kis rántotta meg egy zsemle csücsök

utánna pár korty tejes kávé azt is 30perc szünet után

igynem csoda ha "potyognak" kilok

mégis

8530. mandarin1 (válaszként erre: 8529. - Micu)
2015. ápr. 5. 16:19
Szia Micu, teged mikor mutottek? Csak azert kerdezem hogy tudjam kb mikor szamithatok ra hogy 2 kiflit majd meg tudok enni. Na nem mintha varnam azt a napot, de biztos el fog jonni :P Jelenleg neha egy fel zsomle is sok, de max egy zsomlet tudok megenni a jobb napomon is. 1 eve mutottek. Sztem a cukorka szopogatast felejtsd el, tul sok ures kaloriat viszel be vele...
8529. Micu (válaszként erre: 8526. - Zsú1965)
2015. ápr. 5. 09:08
Szia Zsu1965. Csak az erdekelne hogy altalaban vagy naponta tobbszor is ehes vagy? Es ha igen akkor meg tudsz enni egy normal adagot vagy csak keveset? En sajna mostanaban a munkahelyemre a teletaltol rendelek etelt es eleinte a felenel felreraktam de mostanaban lemegy a teljes adag. Es utana vagy elotte meg egy szelet suti is lecsuszik. Igaz tobbnyire ezek fozelekek mert a nehez kajakat mar nem szeretem. A reggelim kb 10 orakkor 2 ures kifli. Elotte csak kave es cigi.Na meg ehgyomorra a fel dl aloe. Delutan tobbnyire semmi csak cukorka szopogatas. Este meg gyumolcs es ami eppen van otthon de nem sok.a sulyom tobbnyire stagnal de most a napokban felugrott masfel kg. Azt hiszem vissza kell fognom magam egy kicsit. Neked igy 3 ev utan hogy all az etkezesi szokasod es a sulyod? Tartod azota is vagy vissza jott par kilo? Kerlek valaszolj mert nagyon erdekelne hogy mire szamithatok.
8528. Micu (válaszként erre: 8521. - Zsuzsi135)
2015. ápr. 5. 08:51
Szia. Kerdesedre a valaszom. Nem szedtem es nem is szedek semmi fele vitamint. Lehet ezzel egyeduli vagyok, de idaig semmilyen eredmenyem nem indokolta hogy barmit is szedjek. En a savcsokkentot sem szedem. Az elso harom honapban szedtem es sokszor ereztem ugy hogy este is be kell szednem mert egett a gyomrom. Aztan olvastam az aloe verarol es gondoltam kiprobalom nem veszithetek vele. Rendeltem egy literes foreveres sarga flakonos natur gelt es reggelente fel dl-t ittam . Gyorsan kiderult szamomra hogy jobb hatassal van ram mint a savcsokkento. 10 honapja csak a reggeli fel dl aloe es semmi gyogyszer, semmi vitamin.A veremet 3 honaponta nezetem. Semmi fele hianyallapotom nincs. Az influenza szezont is ugy vesteltem at hogy korulottem mindenki beteg volt en meg el sem kaptam. A borom kisimult, olyan mint babakoromban.Szerintem mindenkinek ki kellene probalnia, bar Mohos dr. Ellenzi. Szerinte ez igy veszelyes, mert ki lukadhat a gyomor a savtol. De hat nekem nincs is savam az aloetol akkor mitol lukadna ki ugye? A napokban jott meg a vereredmenyem es minden ertekem negativ. Idaig amit kaptam az a B12 vitamin injekcio 2 honapja akkor voltam 11 honapos. De elmondanam hogy meg akkor sem lett volna indokolt hogy kapjam, mert meg jo tartomanyban volt a B12 vitamin szintem.Nos ennyi. Kozerzetem es az etvagyam kituno. Talan csak eggyetlen dolog ami nem tetszik hogy mikor egesznap tobb mindent osszeeszek estere menetrendszeru a belgaz kepzodes es eleg kellemetlen illatok tavoznak. De ez is kontrolalhato ha nem eszek mindent ossze. Egyszoval mibdenki aki hezital azt ajanlom barhogy is de vagjon bele a mutetbe mert megeri hosszutavon!
8527. zsuzsi135
2015. ápr. 3. 21:53

3 éve már????

És hogy érzedmagad

mennyire vagy "normális"evö a mütét elötti idöszakhoz képest értem ugy akár mennyiségben

minöségben -változik e a sulyod?? stb

nekem eggy dolog hiányzik és az A RÁGÁS sokszor kenyérhélyát rágok aztán kiköpöm mert a gyomromban MÉG reklamál a kenyér miatt

8526. Zsú1965 (válaszként erre: 8525. - Zsuzsi135)
2015. ápr. 3. 21:31

8 hét.... Akkor értem. Sajnos később általában már van éhségérzet....sok mindent mi is, még most is tanulunk, tapasztalunk a saját bőrünkön...meg persze a többieken keresztül. Most 3 év után is újabb kérdések jönnek, sőt most jönnek igazán..

Leginkabb azt tapasztaljuk, hogy ahányan vagyunk, annyi féle módon reagálunk, ezért én pl. nem is szívesen mondom azt semmire, hogy "ez így van", csak azt mondom, hogy az én esetemben így volt, én így éltem meg...

8525. zsuzsi135
2015. ápr. 3. 08:42

Zsu1965

igazad van nincs nagy tapasztalatom csak az elmult

8 hét

DE Sem KORGÁS SEM ÉHSÉG ÉRZET

nem Volt az elmult 2 honapban igaz ez lehet egyén függö és "pszihés" alapon is

8524. Zsú1965 (válaszként erre: 8522. - Zelka31)
2015. ápr. 2. 22:49
Türelmesen olvass vissza, az így nagyon félrevezetö, hogy soha többet nem leszel éhes. Leszel.
8523. zsuzsi135 (válaszként erre: 8522. - Zelka31)
2015. ápr. 2. 17:45

OLVASS VISSZA GYOMORGYÜRÜ ÜGYBEN ITT SOKAN IRTAK

NEM TUL JOKAT SOKAKNAK NYELÖCSÖ TÁGULAT SOKNAK GYULLADÁS MÉG TÖBB HEGESEDÉSRÖL IR

Részletfizetés nincs

elöre átutalással Mohos kft részére 1200.000

320ezer ha jol emlékszem mütét napján mielött

"bevonulsz" Gazdasái irodában befizetni

étvágyat csökkent méghozzá nagyon..

éhes Sem leszel többé én legalábbis 8hete mütöttek "még" nem voltam

20 kg nál tartok DE bizti nem fog ez igy menni havi 10-el valamikor elkezd lasulni

3héttel a mütét után dolgoztam

8522. Zelka31
2015. ápr. 2. 11:56

Sziasztok! Érdeklődöm a gyomor bypass műtéttel kapcsolatosan. Az étvágyat csökkenti a műtét? Ki mennyi súlyról indult és mennyi idő alatt mennyit fogyott? Van lehetőség részletfizetésre? Gyakorlatilag bármilyen tapasztalat érdekel...

Van köztetek valaki akinek korábban gyomorgyűrűje volt de gyulladás miatt el kellett távolítani, és később a gyomor bypass műtétje volt?

Köszönöm a tapasztalatokat!

8521. zsuzsi135 (válaszként erre: 8520. - Micu)
2015. ápr. 2. 08:11

gratula mizu!

hOGY ÁLSZ A vitaminokkal szedsz valamit????

voltál annak idején 3 honap után vérvételen??

MILYEN LETT ÉS MILYEN MA AZ EREDMÉNYED???

ÜDV ZSUZSI

8520. Micu
2015. ápr. 2. 06:11
Sziasztok. 13 honapja mutott Mohos dr. Eddig 45 kg-ot sikerult lefogynom. Azt hiszem itt meg is alltam. Sajna nagyon megszerettem az edesseget par honapja. Ami valtozott a mutet ota, hogy nem eszek nehez zsiros etekeket, nem iszok egy korty alkoholt sem. Nem szeretem a regi kedvenc rantott bundazott husokat es semmi zsirban sult etelert nem rajongok. Ami izlik azok a fozelekek, levesek, kifli,sajtok.Kb ennyi. Mindent megtudok enni de megvaltozott annyiban hogy nem szeretek mindent a mutet ota. Pedig elotte barmit megettem amit elem tettek.Most sok gyumolcsot fogyasztok. Az barmikor jol esik.Ugy tapasztalom hogy a mutet ota inkabb az egeszseges eteleket kivanom. A nehez etelekbe belekostolok aztan inkabb ott hagyom. Bezzeg regen nem igy volt. En voltam a csalad konyha malaca.Akkor is ettem ha nem voltam mar ehes, csak azert hogy ne kelljen kidobni. Most leteszem a kanalat es nem kell.Sajna viszont az edessegeket kivanom. Remelem nem javul meg a felszivodasom mert akkor baj lesz.Egyebkent 116 kg-rol 70.5kg-ra sikerult lefogynom.Juni 11-en megyek Veszprembe ingyenes hasplasztikara.Mindenkinek azt javaslom aki hezital hogy menjen es csinaltassa meg a bypast mert nem lehet osszehasonlitani sem a ket eletminoseget. Vekonyan az elet sokkal jobb es szebb.Es persze sokkal konnyebb is.
8519. feketeanita (válaszként erre: 8514. - Mumo)
2015. ápr. 1. 22:38
Köszönöm! Sok sikert neked a műtéthez! Ez a refluxot is elmúlasztja, azt olvastam.
8518. mumo
2015. ápr. 1. 22:31

A nyelőcsövem "visszament", maradt egy rekeszsérvem, de az nem okoz panaszt. A gyomrom a tükrözésnél egy-egy szakaszon csak kisebb noszogatásra tágul. Egyéb nem.

Most a kivizsgálás alatt találtak a gyomorkimenet közelében egy fekélyt, azt 6 hét Controloccal kikezelték, de ez a fekély akár amiatt is lehet, mert az epehólyag eltávolítás miatt az epefolyadék elég szépen visszafolyik a gyomromba. A Controlocot most is szedem. Egyébként semmilyen gyomorpanaszom nincs amióta kikerült a gyűrű.

8517. hombre762
2015. ápr. 1. 22:21
Nem serult meg a gyomrod? Nyelocsoved helyrejott azota?
8516. mumo
2015. ápr. 1. 21:21

Jajj, dehogynem! Az elsőnél sürgős műtéttel kellett eltávolítani, mert "slippage"-m lett, átcsúszott rajta a gyomrom, 1 év alatt visszahíztam mindent.

Aztán jött egy 2. gyűrű, ismét szépen lefogytam, de ez is elcsúszott, kitágult a nyelőcsövem, nagyon sokat hánytam, éjszaka köhögési rohamaim voltam a reflux miatt. Persze közben már ki kellett engedni a gyűrűt, így visszahíztam. 1 éve Mohos dr kivette a 2. gyűrűt is. Akkor már felajánlotta a műtétet, de reménykedtem abban, hogy diétával, sok sporttal tudom tartani a súlyom. Sajnos nem így volt. Igy szántam rá magam a bypass-ra.

8515. hombre762 (válaszként erre: 8514. - Mumo)
2015. ápr. 1. 20:30
Neked nem csinalt bajt a gyuru?
8514. mumo (válaszként erre: 8513. - Feketeanita)
2015. ápr. 1. 11:58
Kedves Anita! Ügyes vagy és köszönjük a bíztatást. Nekem 3 hét múlva lesz a műtétetm (2 gyűrű után...)
2015. márc. 31. 22:11
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam, de most már írok is! Nagyon jó a fórum, bár úgy látom, kicsit csendesedett a forgalom. Engem 4 hónapja műtöttek és azóta 25 kilót fogytam. Az éhgyomri cukrom 10-ről 5-re csökkent, a vérnyomásom 150-ről 120/80-ra beállt. Úgy alszok, mint a bunda, és minden sokkal kellemesebb! Aki vacillál, azonnal döntsön a műtét mellett! Kérdés esetén szívesen válaszolok.
8512. zsuzsi135 (válaszként erre: 8511. - Hombre762)
2015. márc. 31. 08:52

hombre!!!!

Jol szoltál!!!!!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook