Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Szia Zsuzsi135!
Én is kézbe adtam, mert nem tudtam utalni, csak egy részét!
Sőt még rosszabb volt az én esetem, csak a műtőben találkoztunk, előtte nem volt bent nálam a szobában,vidéken volt! Szóval én az nővérnek adtam oda, lehet hogy ő volt a főnövér, műtét előtt mikor elvitte a táskákat bezárni, akkor számolta át!
édkes ez a kezébe adom a pénzt .....
én számlaszámot kaptam az elötte valo találkozáskor KÉZBE nem lehetett a Mohos KFT nevére kellett befizetni
csak ugy kézbe....CSINÁLT MÁR VALAKI ILYET?????
Én még itt nem hallottam olyanról aki 10-15 kg-ot visszahízott volna kb 3 év után pedig folyamatosan figyelem ezt a fórumot. Viszont az is igaz, hogy nem figyelek más fórumokat! Érdekelne honnan tudsz ilyenekről. Persze a legnagyobb gondod neked már nem ez:-) Mindjárt túl leszel a nagy lépésen s attól kezdve már csak kifelé haladsz belőle s lefelé a kilókkal!
Majd jelentkezz mi ujság van feléd! Várjuk!
Nehéz napok jönnek de megéri!
Én majd holnap reggel adom oda Mohosnak a pénzt kp.ban!
Amugy zsuzsi135 félreértesz én nem akarok visszakozni meg meggondolni magam csak az elmúlt pàr nappban több 3 éves commentjét is olvastam akik azt panaszkodják hogy mindíg éhesek és - 10 -15 kg at hiztak vissza! Van akivel személyesen is beszéltem màr és ő is azt mondja mindíg éhes!!! Ennyi volt a kérdésem hogy itt van e valakinek valami infója erről? Ennyi!
Nekem nincs semmi bajom.... Még.... De 28 éves vagyok a szervezetem erős de ki tudja meddig! Fogytam is màr 30 kg a Norbi Updattel de kb màsfél évig tartottam és akkor is a legkissebb suly amire le tudtam menni 114kg volt! Szóval igen ez az utolsó mankóm! Kell nekem, szûkségem van rà! Hàla istennek megtudjuk oldani az anyagi oldalàt és nagyon sajnàlom azokat akik megcsinàltatnàk de anyagilag nem tehetik meg! Nem értem a TB-t az elhízàs az ami a legtöbb halàlozàst okozza a vilàgon!!!!
h 2 ap mulva mütenek akkor már befzetted-átutaltad 1.2millát
most gondolkodsz akarom nam akarom
vannak problémáid egészségileg!?pl cukor vérnyomás fályo végtagok?????
Vannak gondok a sulyoddal?????
Legyözted már VALAHA tatosan???????
VALOSZINÜ nem---- különben ne ott lennél ahová készülsz
Valoszinü ezt látod az UTOLSO SZALMASZÁLNAK lehetöségnek
Mért mész mütétre????uncsi a ruhatárad kissebre akarod cseréln´????
VAGY az EGÉSZSÉGEDET akarod vissza????
Bocsi hogy ilyen DRASZTIKUS VAGYOK de hidd el ez a legjobb amit tehetsz
nem lessz könnyü az elsö 5 nap- aztán a varratszedésig a többi aztán az elsö hetek Sem LEÁNYÁLOM
DE.............
Mindezt elfeletteti veled az a tudat hogy
LE FOGSZ FOGYNI
TARTOSAN HATÁSOSAN
NEM HALLOTTAM MÉG ARROL HOGY VALAKI AKI BETARTJA AZ elöirásokat A DR MOHOSTOL visszahizott volna
vannak akik püréznek mindent és HIG folyadékként viszik be a kaloriákat a késöbbiek folyamán IS -
vagy tudatosan TÁGÍTJÁK A GYOMRUKAT
folyadékkal
de azt gondolom eZek a BETEGEK betegek de az emeleten
biztos fályni fog a mütét után MINDENKINEK FÁLY de
kapsz fálydalom csillapitot
JOBB LESZ ÉS 3 hét mulva vered a felyed a falba hogy "MEKKORA TINO....."voltam hogy igy izgultam
nyugi Ennél csak jobb lehet
sok sok sikert jelentezz ha jol vagy
Erre csak jó bő másfél év múlva tudnék válaszolni mivel most lassan másfél éves leszek csak. Én nem olvastam még ilyeneket de lehet mert nem is kerestem. Van itt 3 éve műtött hátha olvas s tud neked válaszolni. Én csak a magamét tudom "fujni" semmi ilyesmi eddig nem jelentkezett. De anno se voltak ilyenek nálam az elhizásom nem a kontrolállatlan evésrohamok miatt volt. Bár nyilván többet ettem mint amit el tudtam hasznáni de akkor sem volt jellemző hát csak bizni tudok benne, hogy most sem lesz.
Műtét,..nagy kalappal!!! S annyira gyorsan fog eltelni az 5 nap amig bent vagy, hogy el se hiszed utána meg szélsebesen mennek le a kilók!
Tanács: higgy benne 1000%ig! bizz az orvosba vakon s minden rendben lesz! Pörögni fognak az események!Sok sikert az új életedhez!
Sziasztok!
Màr elég régen nem írtam ide! 2 nap múlva vagyis Április 8.-án le sz a műtétem! Nagyon izgatott vagyok! Természetesen elèggè be vagyok sz*rva és hol erős vagyok hol pedig visszakoznék.... De valószínü ez normàlis! Azon aggódom mostanàban hogy egyre több olyat olvssok hogy 3 éves műtöttek elkezdenek vissza hízni és olyan éhség rohamaik vannak amiket nem tudnak kordinâlni!!! Ez aggasztó! Vé lemények? Tanâcs a műtèthez?
Engem 16 hónapja műtöttek de reggel max fél zsömlét tudok megenni néha ezt is csak két részletben. Reggel egy tejeskávéval kezdek attól mindig dömping szindrómám lesz de már nem akkaora mint régen kell ennyi mazohizmus:-) aztán max egy fél zsömle de néha ez se. Én leves őrült vagyok. S ellentétben Micuval kedvelem a nehéz kajákat a tejből is a zsírosabb kell már csak ez csak kizárólag a műtét óta van! De nagyon keveset mindenből. Most sonká szezon van én imádom a szalonnáját is s semmi bajom tőle attól nem dömpingelek. Igaz tényleg nagyon kevés amit megeszem a mai napig is. Édességeket nagyon visszafogtam gyakorlatilag semmi süti csoki pár kocka a tejes finomságok joghurt csodák mennek. Iszonyú óvatosan mert nekem minden szénhidrátban gazdag étel dömpinget okoz. A mai napig 16 hónap után. Viszont a súlyom még mindig lefelé tendál vagy stagnál. Most hónapok óta vagyok a 63 kg környékén hol 62.8 hol 63.5 kg de itt mozog egy kilós határon belül. Ha elérném a 62Kg-ot ami ugye már nem nagy kihívás akkor elmondhatnám elvesztettem a teljes! túlsúlyom vagyis a 100%-át. Ami a megvalósult álom. Közel 109 kilóról indultam 46kg fogyást értem el.
Ja még egy érdekesség az evéssel kapcsolatban néha vannak olyan napjaim amikor két óránként éhes vagyok s ennem kell valamit csak pár falatot mindegy de kell. Aztán ezt felváltja az ,h napokig nem birok enni semmi feleslegeset. magyarul semmi nass s a napi 3szori kajálás is majdnem elfelejtődik annyira nem vagyok éhes. Ez eddig nem volt ez most uj nekem is.
Na erre a 2 kiflire én isnagyon kivácsi vagyok mert ahogy mandarin1 nél nállam is csak épppppeg ledöcög 2-3 harapássokszor az Sem
most husvét elött elöször 8 hét után piobáltam egy pizzás korongot enni átmérö kb 5-6 cm csak sajt meg hagyma
ne hogy azt higgyétek hogy lement
SÜTEMÉNYT /micu/ nem is probálom elötte Sem voltam sütis-csokis
se Cola Sem semmilyen szörpöt nem szerettem mégis 135ig birtam enni magam
MA ITT Volt a család reggeire terülj terülj asztalkám
kis rántotta meg egy zsemle csücsök
utánna pár korty tejes kávé azt is 30perc szünet után
igynem csoda ha "potyognak" kilok
mégis
3 éve már????
És hogy érzedmagad
mennyire vagy "normális"evö a mütét elötti idöszakhoz képest értem ugy akár mennyiségben
minöségben -változik e a sulyod?? stb
nekem eggy dolog hiányzik és az A RÁGÁS sokszor kenyérhélyát rágok aztán kiköpöm mert a gyomromban MÉG reklamál a kenyér miatt
8 hét.... Akkor értem. Sajnos később általában már van éhségérzet....sok mindent mi is, még most is tanulunk, tapasztalunk a saját bőrünkön...meg persze a többieken keresztül. Most 3 év után is újabb kérdések jönnek, sőt most jönnek igazán..
Leginkabb azt tapasztaljuk, hogy ahányan vagyunk, annyi féle módon reagálunk, ezért én pl. nem is szívesen mondom azt semmire, hogy "ez így van", csak azt mondom, hogy az én esetemben így volt, én így éltem meg...
Zsu1965
igazad van nincs nagy tapasztalatom csak az elmult
8 hét
DE Sem KORGÁS SEM ÉHSÉG ÉRZET
nem Volt az elmult 2 honapban igaz ez lehet egyén függö és "pszihés" alapon is
OLVASS VISSZA GYOMORGYÜRÜ ÜGYBEN ITT SOKAN IRTAK
NEM TUL JOKAT SOKAKNAK NYELÖCSÖ TÁGULAT SOKNAK GYULLADÁS MÉG TÖBB HEGESEDÉSRÖL IR
Részletfizetés nincs
elöre átutalással Mohos kft részére 1200.000
320ezer ha jol emlékszem mütét napján mielött
"bevonulsz" Gazdasái irodában befizetni
étvágyat csökkent méghozzá nagyon..
éhes Sem leszel többé én legalábbis 8hete mütöttek "még" nem voltam
20 kg nál tartok DE bizti nem fog ez igy menni havi 10-el valamikor elkezd lasulni
3héttel a mütét után dolgoztam
Sziasztok! Érdeklődöm a gyomor bypass műtéttel kapcsolatosan. Az étvágyat csökkenti a műtét? Ki mennyi súlyról indult és mennyi idő alatt mennyit fogyott? Van lehetőség részletfizetésre? Gyakorlatilag bármilyen tapasztalat érdekel...
Van köztetek valaki akinek korábban gyomorgyűrűje volt de gyulladás miatt el kellett távolítani, és később a gyomor bypass műtétje volt?
Köszönöm a tapasztalatokat!
gratula mizu!
hOGY ÁLSZ A vitaminokkal szedsz valamit????
voltál annak idején 3 honap után vérvételen??
MILYEN LETT ÉS MILYEN MA AZ EREDMÉNYED???
ÜDV ZSUZSI
A nyelőcsövem "visszament", maradt egy rekeszsérvem, de az nem okoz panaszt. A gyomrom a tükrözésnél egy-egy szakaszon csak kisebb noszogatásra tágul. Egyéb nem.
Most a kivizsgálás alatt találtak a gyomorkimenet közelében egy fekélyt, azt 6 hét Controloccal kikezelték, de ez a fekély akár amiatt is lehet, mert az epehólyag eltávolítás miatt az epefolyadék elég szépen visszafolyik a gyomromba. A Controlocot most is szedem. Egyébként semmilyen gyomorpanaszom nincs amióta kikerült a gyűrű.
Jajj, dehogynem! Az elsőnél sürgős műtéttel kellett eltávolítani, mert "slippage"-m lett, átcsúszott rajta a gyomrom, 1 év alatt visszahíztam mindent.
Aztán jött egy 2. gyűrű, ismét szépen lefogytam, de ez is elcsúszott, kitágult a nyelőcsövem, nagyon sokat hánytam, éjszaka köhögési rohamaim voltam a reflux miatt. Persze közben már ki kellett engedni a gyűrűt, így visszahíztam. 1 éve Mohos dr kivette a 2. gyűrűt is. Akkor már felajánlotta a műtétet, de reménykedtem abban, hogy diétával, sok sporttal tudom tartani a súlyom. Sajnos nem így volt. Igy szántam rá magam a bypass-ra.
hombre!!!!
Jol szoltál!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok