Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8451. sukice (válaszként erre: 8450. - Mandarin1)
2015. márc. 16. 20:22
Köszönöm :)
8450. mandarin1 (válaszként erre: 8449. - Sukice)
2015. márc. 16. 13:48

Ne izgulj, ujra el fog indulni a fogyas, teljesen normalis hogy idokozonkent megall.

A felszivodasi zavar nalad sztem meg nem erzekelheto ilyen szinten, nyilvan a megvaltoztatott emesztesed az adott, de bort, hajat csak par honap utan fogja "elerni". A borod azert viszket mert szaraz, gondolom hogy nem iszol eleget, probalj a folyadek mennyisegen emelni es tovabbra is kend magadat kremmel.

8449. sukice
2015. márc. 15. 22:38

Sziasztok!

2015 Január 14-én műtöttek, két hete megállt a fogyásom 120 Kg-on. Egyre többet tudok enni, persze a régi mennyiség max 20-30%-át kb, de nem merek kevesebbet enni mert mindenhól viszketek, és nagyon száraz lett a kezem, utálom a krémeket, de most naponta többször is kenem a kezemre. Gondolom a felszívódási zavar csinálhatja ezeket. Ha van valakinek tapasztalata mi lehet a baj, örűlnék a tanácsoknak. Lehet, hogy kivétel leszek két hónap alatt le ment 17 kg, és most vége ennyi volt. Üdvözlettel : Józsi

8448. bástya
2015. márc. 15. 12:26

Szia zsuzsi 135!

Köszönöm, sokat segítettél.Ez jó megoldás, be is foglalom a szállát .

Üdv: bástya

8447. zsuzsi135 (válaszként erre: 8446. - Bástya)
2015. márc. 14. 20:42

szia bástya !

Hasonlo cipöben jártam én is ...VADSZÖLLÖ kis panzio

4000 egy éjszaka közel a központ illetve az öreg városháza onnan a korház 10 perc gyalog a tulaj TÖK rendes [link] itt egy link

de öszintén megmondom Én taxit hivtam a korházi Utra oda .1000-oda vitt csomag stb miatt

9.30 ra kell ott lenned befizeted a gazdasági irodában a korházi részedet

aztán mehetsz a 2-dik ra ott jelentkezel a növéreknél a pultnál kapsz ágyat harisnyát huzol elhelyezkedsz infuziora kötnek stb.Hivatalosan 3-kor OP.De látva az ott történteket a nap lefolyását /nállam alig beértem azonnal op.de ez ritka du.foglalt Volt a mütö/ 4körül vagy bent.3és fél ora Aztán intenziv másnapig.

remélem segíthettem ne félj kitartás ha valahol segítenek rajtad hát biztos OTT

üdv zsuzsi

8446. bástya
2015. márc. 14. 16:58
Sziasztok!Mint írtam beugróként május 4-én lesz a műtétem. 140km-re lakom Veszprémtől és szívesebben mennék busszal ,nem szeretném az autómat valahol az utcán hagyni.Mikor kezdik reggel a műtétet? Esetleg előző nap már a korházban alhatnék, vagy vegyek ki egy szobát? Egyedűlállóként csak a hazajutásomat tudom baráti segítséggel megoldani.
8445. bástya
2015. márc. 13. 14:03
Beugróként most kaptam új műtéti időpontot május4-re.Lesz ott akkor valaki műtött, műtétre vagy plasztikára váró?
8444. Micu
2015. márc. 12. 06:15
Sziasztok! Mostanaban nagy a csond. Zsu1965 ugy emlekszem te voltal osszevont plasztikan Veszprembe. Megirnad nekem hogy mennyibe kerult? Csak jo lenne tisztaban lenni mire kell szamitani.
8443. Micu
2015. márc. 9. 21:35
Kedves Amanda! Kosz a valaszod. Ami szamomra meglepo az az , hogy meg a teljes hasplasztika sem ingyenes? Megis mit mond mennyi? Nekem is nyitott a szulesektol a hasfal. Akkor ez azt jelenti hogy hiaba megyek Veszprembe akkor sem uszom meg ingyen? Amugy meg ha lefogyas utan egy evet kell varni akkor minimum 2 evesnek kell ehhez lenni mikor mutetre kerul a sor ha jol ertelmezem.A tobbi osszegrol beszelt? Kar , conb, fenek, cici?vagy ezekrol nem esett szo?
8442. gretike98
2015. márc. 9. 09:54

Sziasztok!

Barátkozom a műtét gondolatával,információt gyűjtök a szövődményekről.Tapasztalataitok alapján szerintetek lehetséges-e nyelőcső-tágulat kialakulása,mint a gyomorgyűrűnél?

8441. Amandalear (válaszként erre: 8438. - Micu)
2015. márc. 8. 14:12
A konzultáció ingyenes de számíts rá, hogy sokat kell rá várni. Nagyon korrektül tájékoztat igaz szorította az idő. Nekem elmondta, hogy barátkozzak meg a gondolattal, hogy nem lesz köldökm mert szinte biztos,hogy nem tudja megmenteni már. óriási köldöksérvem van régóta s nőtt a hasfal belül nyitott csak hálóval tudja helyrehozni ez nem a bypass miatt!!! mielőtt valaki itt bepánikol. Ennek ehhez semmi köze a két császármetszés a rengtwg cipekedés stb. elmagyarázta határozottan, hogy miért kockázatos a köldökömmel ugymond szarakodni, hogy megtartsa lehet elfertőzné az egész hasma . Elmondta ,hogyan akarja helyrehozni teljes hasi rekonstrukcióval a hasam a legjobb tudása szerint,hogy az azért a lehető legesztétikusabb legyen.ne vagyok feltétlenül boldog de hozott anyagból fog dolgozni s sz..ból nem lehet váratépíteni s ezzel tisztába kell lenni. elvileg májusban mindenképpen megműt még nem pontos az időpont.
8440. Amandalear (válaszként erre: 8437. - Bástya)
2015. márc. 8. 14:05

Szia bástya,

Köszönöm szépen kedves tőled de nem saját erőfeszítés a műtét meg a dömping szindróma ami ezt elérte. Én csak aszisztáltam:-)

Dr Lóderer engem nagyon meglepett mert,hogy egy sokkal idősebb fazonra gondoltam de kellmes csalódás volt. Iagaz két órát vártam rá de megmondta,hogy ügyeletes ha menni kell mennie kell....felvilágosított nem a komplett hasplasztikát fizeti a TB hanem a felesleges bőr eltávolítását. ez azért nem pont ugyanaz. Amúgy a feltéttel a Tb támogatásnak az, hogy legalább 35-ős BMI-ről indulj legalább 10 BMI.t fogyj s legalább egy évig tartsd az uj súlyodat. S mindezt orvosi pairokkal tudd igazolni. A TB semmi mást nem térit tehát mell comb kar minden csak privátban s ku--va sok pénzért:(

8439. Zsú1965 (válaszként erre: 8438. - Micu)
2015. márc. 6. 19:43
A konzultáció nem fizetős.
8438. Micu (válaszként erre: 8432. - Amandalear)
2015. márc. 6. 19:17
Kedves Amanda! En 31-en megyek konzira Lodererhez. Nem tudod veletlenul hogy fizetos -e vagy nem A konzultacio?
8437. bástya
2015. márc. 6. 19:14

Gratulálok Amandalear, csak mot láttam a képeidet, fantasztikus amit elértél.

OEP milyen esetben támogatja a hasplasztikát?

Mi van a mellekkel, az csak privátban megy? Nekem már most nem ártana, pedig még a műtét előtt vagyok.

8436. zsuzsi135
2015. márc. 4. 19:50

hali

engem feb.elején azaz 3 hete mütött a Mohos dr.

már dolgozom ápolok -emelek kuyát fuatok mosogépet pakolok ki be és az ápoltam 92 kg akit naponta emelnem kell

SEMMI SEMMI bajom A DRur 2 hetet javasolt pihenésre én 3 pihenem .

Total igaza Volt semmi fálydalmam nincs

nincs szövödmény gyulladás stb.Minden a legjobban

haladt és halad ma is

Csak hálával tartozom neki.

Báran álljaok a dolgokhoz minden rendben lessz

üdv minden baypass-osnak zsuzsi

8435. gabivagyok (válaszként erre: 8434. - Amandalear)
2015. márc. 4. 11:50
Köszönöm!
8434. Amandalear (válaszként erre: 8433. - Gabivagyok)
2015. márc. 4. 11:43

1.510.000 Ft.

Nincs részletfizetés egyben kell kifizetni legkésőbb a műtét napján. Tavaly ennyibe került szerintem azóta sincs ebben változás

2015. márc. 4. 11:26
Sziasztok! Nem tudom visszaolvasni ezt a rengeteg oldalt, így inkább felteszem a kérdést: mennyibe kerül? Mert én másba már nem látok lehetőséget fogyásra. :((((
2015. márc. 4. 11:18

Sziasztok,

Március 2-án voltam 15 hónapos műtött. A súlyom jelenleg 63.5 kg az ideális súlyom 60-62kg lenne megítélésem szerint a 162 cm-es magasságomhoz. Tehát a súlyfeleslegem majdnem 100%-át elvesztettem 15 hónap alatt.A súlyvesztés a műtét eredménye külön nem sportoltam soha. De nem ülő munkát végzek. A mellékhatásokból úgymond a dömping szindróma maradt meg ami néha ugyan olyan erősen jelentkezik mint a kezdetekkor pl mostanság is. Ez nagymértékben közrejátszik a súly elvesztésében s annak megtartásában. Képtelenség több szénhidrátot enni mint amennyit nem tudok elégetni mert akkor olyan vacakul vagyok, hogy nem éri meg. De néha még igy sem tudom belőni h mi az a mennyiség amit büntetlenül megehetek. Nagyvonalakban tudom de érnek még meglepetések. Nagyon sokáig kinzott a hasmenés ennek gyakorlatilag vége hónapok óta ez nem probléma viszont a nagyon élénk bélmozgások zavaróak. A hasamon kivül is látszik néha ,hogy ficánkol benne valami. Döbbenetesen morog a hasam ha éppen olyanja van. Ki nem tudom találni, hogy miért. Persze összefügg éleémiszerekkel de gyakran semmilyen ilyesmi nincs mégis morog s rengetg felesleges gáz képződik. Minél kevesebbet eszem egy nap összmennyiséget annál kevésbé van ez a "felhajtás" a hasamba.Magyarul a túlevés az lehetetlen mindenféleképpen nálam.

44.5 kgot fogytam az eltelt idő alatt ami 7 ruhaméretet jelent s centikben is csipőben 38 cm derékban 30 cm combon 16 cm karon 12 cm mellben meg majdnem 40 cm a minusz. Körülbelül 16 éves koromban voltam 63-64 kg között.

Hasplasztikára készülök ami ujabb egy két kiló minusz fog majd eredményezni. A héten pénteken van időpontom oda Veszprémbe Dr. Loderer Zoltánhoz. Majd beszámolok mire jutottunk a konzultáción.

8431. Zsú1965 (válaszként erre: 8430. - Elena1978)
2015. márc. 1. 18:03
Egyeztess az operáló orvosoddal és a nőgyógyászoddal...szerintem.
8430. elena1978
2015. febr. 28. 23:11
sziasztok!! udv, mindenkinek nagy nagy kerdessel fordulok hozzatok,3 honapja mutottek,nem reg olvastam itt,de sajna mar nem talalom hogy valaki terhessegrol irt,a jelek szerint terhes vagyok ami ugye elvileg nem jo,mert varni kellett volna 1 evet,amit nem tudok hogy mi a teendo most vitaminok meg feherje ugyben mennyit es hogyan ????
8429. bástya (válaszként erre: 8427. - Chikken)
2015. febr. 27. 10:14
köszönöm chikken a listát
8428. kabarbi
2015. febr. 27. 06:52
Vannak itt Vas megyeiek?
8427. chikken (válaszként erre: 8426. - Bástya)
2015. febr. 26. 19:02
7273. ezen a számon megtalálod hogy mit kell a korházba vinni
8426. bástya
2015. febr. 26. 11:49

Kedves Mindenki! Junius elejére van időpontom Mohos doktornál. 39-es a BM indexem ,109kilósan ,enyhén magas vérnyomással és állandó fulladással.Hiányolom a 2-3 éve műtöttek tapasztalatait a mostani életvitelükről.Írjatok!!

Megosztaná velem valaki a listát, hogy mit kell bevinni a kórházba a pénzen kívül

8425. carpe (válaszként erre: 8421. - Lunitusz)
2015. febr. 17. 11:28

szia, én már voltam, konzin, május 13-ra kaptam időpontot de ha hamarabb készen lesznek a papirjaim akkor előbb is beugrosan.

a kortyonként ivást egész jól begyakoroltam ebben nagyon sokat segített most az influenza, mert étvágyam semmi nem volt viszont nagyon szomjas voltam, hozzá kell tennem h egy dekát. annyit nem fogytam :-//

leginkább attól tartok a műtét után is h semmit nem fogok fogyni :-//

nagyon kevés a kalória igényem :-//

8424. carpe (válaszként erre: 8420. - Amandalear)
2015. febr. 17. 11:24

kösönöm a válaszokat

azért nem voltam mostanáig mert iszonyat beteg voltam, láz köhögési roham 24órában, életemben nem kinlódtam ennyit, még akkor sem amikor tüdőgyuszim volt, éppen ebből adódik a következő kérdésem, hogy :

-vannak olyan gyogyszerek amelyek gyomorból felszívódóak, ha nekünk rögtön tovább távozik a bélbe akkor ugy is hatékony? egyáltalán vannak olyan gyógyszerek amiket innentől kezdve nem lehet szedni? vagy mi fog változni ezzel kapcsolatban?

8423. Amandalear (válaszként erre: 8421. - Lunitusz)
2015. febr. 12. 13:57
ja hajhullás nem fogod megúszni sajna. De mindenkinél más. Én is iszonyű nehezen növesztettem anno s mindig is hullott aztán műtét után sokáig nem majd erősebben de nem volt vészes most viszont rájöttem a rövid nekem sokkal jobb. Pedig semmi pénzért nem vágattam volna le előtte meg voltam győződve róla legalább az szép rajtam. hamár kövér vagyok. DE mostanság másképp látom a világot.
8422. Amandalear (válaszként erre: 8421. - Lunitusz)
2015. febr. 12. 13:41
Igen a nagyon nagy súlyú betegeknek szerintem itt is előír valami ilyesmit Mohos doki vagy akkor inkább sleevet csinál először nem bypasst de a nem extrém nagy súlynál ilyesmi nincs. Én 109 kilóról indultam semmi ilyesmi nem volt s azonnal kaptam időpontot ott mivel mindeketten azon az álláspontotn voltunk, h nekem a bypass nagy segitség lehet a cukorbetegségem karbantartására esetleges megszüntetésére. Nekem kérdésem egy volt mikor műt meg? Mondta is, hogy még kérdés? Mondtam ez a legfontosabb. vittem minden leletem belenézett megegyeztünk nekem ez kell s adott időpontot de az végül is nem valósult meg mert pont 2 hónappal az első konzultáció után megműtött beugrósként. Aztán már csak a műtét előtti vizsgálatokat kell megcsináltatnod vagy TB-re vagy magán úton ahogy neked jobb. A TB ugye nem fizetős de sokat kell várni a magán az pénzes de nekem 2 nap alatt minden meg volt. Kell hasi és sziv ultrahang, gyomortükrözés,légzésfunkció,nagy labor EKG asszem ennyi . ezeket magadnak kell megcsináltatnod jó ha mihamarbb ha megegyeztetek abba,hogy lesz műtét mert ha elvállalod ,h lehetsz beugrós vagyis szólhat bármikor ha épp üresedés van akkor sokkal hamarabb lehet műtét mint gondolnád.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook