Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Dr. Bene Laszlo, es en ugy tudom mar nem praktizal, de ebben nem vagyok biztos, nezz utana. Itt egy cikk amit o irt a gyomor ballonrol.
BENNE féle ballon
az nem más mint egy egyszerü gyomor ballon a Benne dr rakta be
amivel 6 honap alatt 12,7 kg ot adtam le közel 600.000-ért
nagyon hamar ujra fent Volt +párral több
++++++++++++++++ SAV ami emlékbe megmaradt hogy ne felejtsem el MEKKORA MARHA voltam
Szia!
Érdeklődöm:mi az a "benne féle ballon" ?
szia
ha az orvosok sokszor nem tudják tovább hogyan is legyen rádfogják hogy gyenge vagy
még mindig jobb mindha azt kellene bevallani hogy NEM SOKAT értenek a dologhoz vagy éppen a TUDÁSuK HATÁRÁRA értek azt hogy egy másik "kollegához"
KÜLDJENEK az ciki
Saját BÖRÖMÖN tapasztaltam ezt
25 éve kinlodom a kiloimmal le.... aztán fel....
Hidd el mindent végig csináltam a péterfi sándor-tol a benne féle ballonig az egész életemet kitöltötte a FOGYÁS
ELÉG VOLT
HÁZI dokim mikor emlitettem neki mit szeretnék akkorát vágott az asztalra hogy ugrottak a dolgai rajta
na ennyit a háziorvosi támogatásrol
miközben cukorral-végtagfálydalommal-szivvel-fenyegetett állandoan
nekem még hormonális probléma is hozzá járult a duci juci alakhoz de Sem cukor Sem izület MÉG nem
135kgig sikerült FEL vagy LE tornáznom magam
ahogy vesszük
9 hete mütött a Mohos dr
ma álltam a mérlegen mint heti 1x péntek mindig
109.7
MIT AKAROK -AKARSZ MÉG????????
MIT NEM ADTAM VOLNA EZÉRT FÉL ÉVE
még valami fekély felejtsd el
konkret utasításokkal engedtek el
mit kell tennem mit kell ennem
3 héttel a mütét után dolgoztam ma felástam a konyhakertet..
ápolok emelek semmi gondom ezt is a Dr.ur elöre megmondta hogy mehetek
ha aggájaid vannak kérdezz töle
most ennyit.....
ne félj Amid van és ami elött állsz egészségileg
annál csak jobb lehet
Icuska538
köszönöm szépen a barátságos jelet amit priviben küldtél :-((((
kétségbe esett-SEGÉLYKÉRÖ KÍÁLTÁSNAK veszem
mILLIO üdv
Zsuzsi135 köszönöm az eddigi hozzaszolasokat, nagyon sok segítséget nyújtott.
Legyszi írj tovább.
a,p,
mi ebben a káosz
az eggyetlen gond hogy néha nem hagy a gépem a szavak közt helyet
a.p.
klföldröl irok Magyar nem az anyanyelvem soha nem is tanultam csak amit hallottam
de ehez sincs semmi k.
Sajnos vannak néhányan, akik már az első hónapokban olyan sokat ettek, hogy 20-30 kiló után megállt a fogyásuk, majd visszahíztak. De ez szinte kivétel nélkül a saját hibájuknak tudható be: nagyon szeretnek enni, és kitágult, visszatágult a gyomor.
Egy társunkról tudunk, akit újra kellett műteni, mert nem sikerült a műtét, és ugyannyit tudott enni, nem fogyott semmit. Utána viszont neki is jól működött.
A nagyszámok törvénye alapján elkerülhetetlen, hogy néhány ilyen eset megtörténjen….
Azok viszont egyre többen vannak, akiknek néha felszalad több-kevesebb kiló, illetve néhányan 20 kiló körül is visszaszedtek.
Az én személyes véleményem, és hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem, hogy a bypasstól igazán az várható, hogy a kezdeti túlsúly kb. 70 %-át minden különösebb erőfeszítés és odafigyelés nélkül le tudd adni (persze, nem túlzabálva, visszatágítva a gyomrot).
Legtöbbünknek a maradék 20-30 % leadásáért már meg kell dolgozni, a szerencsésebbeknek könnyebben, másolnak nehezebben megy.
De azért a bypass segítség most is, mert sokkal kevesebb étellel jól lehet lakni…és ez nagy segítség.
Éhség van persze, de szerintem ez normális, hogy éhséget érzek, ha ennem kell.
Most 3 évesen már igyekszem nem bypassosként gondolni magamra (jó, vannak, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni, pl. dömping, gyomorhangok, stb.), de ezektől eltekintve olyan vagyok,k mint bárki más. Ugyanannyi a napi kalória igényem, mint egy hasonló súlyú és korú embernek, csak nekem sokkal könnyebb a határokat betartani, mert az én gyomrom kevesebbtől is tele van
Én nem ehetek sem korlátlanul, nem ehetek meg mindent, amit megkívánok…a szervezetem nem változott, hízékony vagyok, és ha nem tudom a kicsi mértéket tartani pl. az édességben (édesszájú vagyok, voltam és leszek), akkor szépen megindul a súlyom felfelé.
Nekem az vált be most, ahogy mindig is élnem kellett volna: heti 4x sport, kalóriaszámlálás, figyelve az arányokra, mennyiségre, kilengés csak néha. És remélem, hogy így meg is tudom tartani véglegesen azt, amit eddig elértem, illetve még szeretnék leadni 3-4 kilót, de ez már nagyon nehezen megy…
Nem a mohost annak idelyén kérdeztem ez ügyben azt monta MÜTÖSÖK ALTOS KI VAN FIZETVE
VISZONT
ha akarunk az osztályon a növéreknek a kávé kasszába APROSÁGOT
BE LEHET FIZETNI
én igy tettem a növéreknek adtam a közösbe
Kedves Fórumozók!
Az elejétől visszaolvastam a fórumot,nagyon sok hasznos hozzászólás van,melyet ezúton mindenkinek köszönök,azonban egy témáról nem tudtam tájékozódni:
illik-e,szoktatok-e pénzt adni a sebészeknek,altatóorvosnak a szerződésben meghatározott összegen kívül?
Ha valaki megosztja velem a tapasztalatát kérem privát üzenetben tegye! Előre is nagyon köszönöm!
Még egy kérdés: hogyan lehet klubtag valaki? Kértem a felvételt (kb.egy hónapja),de még eddig nem kaptam visszajelzést. Szép napot mindenkinek!
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mikor én rákérdeztem muszály átutalással hisz annak is van egy költsége mereven elutasított
szoba Sem jöhetett
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok