Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Mikor EZT- a listát emlitettem -hivatkoztam a klinikán azt mondták "elavult"
na igy indulj el .......
sok tanácsot nem kapsz
ha azt várod hogy oktatást kapunk
illetve amit gondolsz hogy "listával" engednek el
1,az elsö 10 nap pépes -vagy leves
2;Mohos Dr.szavai -3x étkezés jol lakásig
na most ez sokszor föleg eleinte eldöntendö HOGY 3 vagy 5 kanállal tudsz enni levest NEM VICCELEK
3;Vitaminokat...Mohos Dr szavai -3 honapig semmi aztán vérkép a vérkép eredményét sms-ben elküldeni akkor irja meg Ö kell e valamit tenned szedned ahogy itt olvasom változo van aki szed vanakinek nem kell
4,1.5 Liter folyadék kis kortyokban NAPONTA NA EZZEL IS EL LESZEL FOGLALVA mire összelyön a napi mennyiség
de megéri!!!!!!
Kedves műtöttek!
Szeretnék megkérni benneteket, hogy írjatok egy listát műtét utáni jótanácsokkal. Mi az ami jó pl. vitaminok, ételek, hogyan együnk, mozgás stb.
ne agyaljatok-halasszatok- belevágni!!!!!!!
idöpont kérés 12-15 hét
HETI 3-4 van neki tudtommal
80 kg nekem is majd ennyi Volt
3 honap 30 kg!!!!
ja minusz.......
Bástya hétfön gondolok rád !!!!!
Hildegárdisz-nál mindenki aki a jövö héten kerül asztalra kap egy GYERTYÁT
Hildegard von Bingen
SOK SIKERT
Sziasztok!:)
Én most kezdtem el agyalni a műtéten.kb.80 kg plusz van rajtam. :( a kérdésem az lenne, hogy ha még csak most szeretnék időpontot kérni, akkor kb mikor lehet a műtét? Nagyon köszönöm előre is, és akit jövő héten műtenek, azoknak szorítok:)
Nekem eredetileg junius 9-re volt időpontom, de hívtam a dokit, hogy tudnék előbb menni, ha valaki visszamondja,vagy a leletei miatt nem műthető.Így kaptam a május 4-i időpontot.
Szerintem, hacsak nincs nyomós okod, ne halaszd el, jobb minél előbb túlleni rajta.
Köszönöm, hogy drukkolsz,mert csupa ideg vagyok,de próbálok pozitívan hozzáállni, hogy minden rendben lesz.
Bástya, nagyon drukkolok.
azt tudja vki hogy ha halasztani kell, akkor mikorra kapunk leghamarabb időpontot? vagy ez csakis a doki tudja megmondani?
elméletileg szedán kéne mennem előzetes egyeztetésre, és köv. héten lenne a mütét.
max hány embert vállal műtétre az orvos egy héten?
naponta inamban a bátorságom :-//
Oké,de neked kell hozzám jönni,én már akkor túl
leszek a műtéten
Hali
Köszi de ahogy mondom semmit NEM teszek az ügy érdekében!!!!!!
CSAK betartom a doki utasításait 3x jol lakásig étkezem
elötte
nem jol lakásig
válogatva a "száraz" nem hizlalo dolgokat
saláták este éhség hullámmal küzdve körmöt rágva az ágyba
MÉGIS ÖRÖKÖS hízás
biztos fogytam már életembe 150 kilot
de hiztam is annyit
higgyétek el ez a menyország!!!!!!
EHETEK AMIT AKAROK illetve amit birok most eleinte
és FOGYOK
JUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPI
Mint említettem már, szerdán vittem a leleteimet a Mohos dokinak. Azt hittem találkozom az altató orvossal, de Mohos doki csak telefonon értekezett vele.Idézem: itt van egy 55 éves nö paciens ,leletei jók...stb.Halkan súgtam, hogy nem 55, hanem 68 múltam.Hát ez van.
zsuzs135 gratulálok a -30kg-hoz
Mit jelent késö !??????
Szomszéd asszonyom 82!!!!!!
Tavaj csináltatott INPLANTÁTUMOT A fogaira 1.2 milláért
na ezt nevezem OPTIMIZMUSNAK
És tudjátok mit TOTÁL igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA TUDNÁM HOGY HOLNAP BECSUKOM A SZEMEM akkor is megéri 3 honap 30 kg
mit akarok AKARTOK akarunk még????????????????
CSAK A Mohos dokit tartsa meg még sokáig a joisten!!!!!!!!
Bástya !
ESTE 6-ot mondott anno nekem a doki
Ne aggodjatok NEM fálydalom mentes de ennél rosszabbat is tuléltem már
mikor magamhoz tértem az intenziven
1,hányingerem Volt azonnal attak valamit
2,eggy idö után a vérnyomásmérö ami bizonyos idöközönként automatikusan mért Igazán fálydalmat okozott -Levették
3,tök laposan feküdtem fályt a hátam derekam vállam -felemélték a fejem
4,BORZASZTO RENDESEK VOLTAK
csak annyit akarok ezzel mondani hogy BÁRMI bajod van nem kell szenvedned légy öszinte és jön a segítség!!!!!!!
Igen, én leszek 4-én a következő.Ma voltam a dokinál a leleteimmel,nincs kizáró ok. Megvettem a harisnyát,megkaptam a szurit, amit be kell adnom vasárnap.Segítsen valaki, hogy mikor szúrjam meg magam. Én úgy emlékszem, hogy este kell.Olyan ideg kapott el,ültem a buszom hazafelé, csak
agyaltam,és nem is gondoltam magam kövérnek.A buszról leszállva megláttam magam a kirakatban,
és tudtam nincs visszaút.
Egy fiatal fiút műtöttek tegnap, meglátogattam.
Szerinte csak az első éjszaka ami fájdalmas,a mai már elviselhető.Igérem amint hazaértem beszámolok részletesen.Szorítsatok!!!
Van valaki akit a jövő héten műtenek?
Engem szerdán műt. Nagyon izgulok de egyre biztosabb vagyok, hogy jól döntöttem.
Most látom,ahogy visszaolvasom a hsz.-aid,hogy egy hete műtöttek! Hogy vagy? Minden a terv szerint haladt? A gyűrűk által okozott összenövések nem okoztak komplikációt?
Kicsit én is izgulok,hogy a gyűrűm milyen állapotban lehet ott benn?
"tudja vki, hogy meddig érvényesek ezek a vizsgálatok? "
Erre én is nagyon kíváncsi lennék,mert engem október végén műtenek,nem tudom mikor kezdjem el a vizsgálatokat. A gyomortükrözésre egy hét múlva megyek,gondolom az nem évül el.
Kardiológiára júl.29-re van időpontom.
A többi még folyamatban van.
Csak a vércsoport-meghatározás eredménye jár le 3 hónap után?
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy ! Bárcsak már én is itt tartanék! Remélem én is megtapasztalom azt a fantasztikus érzést,melyet itt a műtöttek átélnek!
Gondolom a plasztikázással is lemegy néhány kiló és máris ötössel kezdődik a testsúlyod. :)
azta...hát pont ugyan ezek fogalmazódtak meg bennem.
Anita :)
köszi a biztatást!
az én BMI-m nem olyan vészes, 37.
de láb problémáim vannak :-/
és félek hogy ez hosszútávon visszafordíthatatlan lesz, és a túlsúly csak ront rajta.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok