Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8751. bástya (válaszként erre: 8737. - Bogarkatica)
2015. máj. 23. 12:01
Hali, bogárkatica.Örülök, hogy jól vagy.Én is rendben vagyok a -9,5 kg-val. A salátával én is csak szemezgetek,talán turmixolva fogyasztható lenne.Ki is próbálom.Kétszer volt dömbingem a gyors evés miatt, hát nem kívánom többet,inkább lassan eszek.Nehezem teljesítem a 1.5 liter foladékot,pedig minimum ennyit kéne inni.nem lenne gondom egy nagy adag csülökpörkölt után.Én már eszem húst, lájtos pörköltet csinálok. Porhanyós lesz a csomb, és még íze is van.Majd privátban megírom a készítmény nevét, elérhetőségét. Sok síkert.
8750. carpe (válaszként erre: 8749. - Zsuzsi135)
2015. máj. 23. 10:50

Zsuzsi, hát igen meglepődtem magam is, hogy tényleg ennyi elég. :)

amit észrevettem hogy a zsír olyan mintha emésztetlenül távozna. ami persze nem baj, mert annyival kevesebb kalória szívodik fel, csak én pl szoktam szedni halolaj kapszulát, de most ugye a műtété miatt kihagytam, nem tudom h egyáltalán abból fog-e majd valemennyi felszívódni? vagy tök fölösleges beszedni?

végre ma vki megjegyezte hogy ki van simulva az arcom, és h jól nézek ki, kicsit mintha már lejebb ment volna a hasam is :) ezen a borus napon jól esik a bók :) meg az eső :D

szép napot nektek is!

8749. zsuzsi135
2015. máj. 22. 17:59

Emlékeztek még mennyi kérdésetek -Kételyetek Volt elötte!!!!!??????

CARPE-BOGÁRKATICA!????

Ugye hogy ugy van ahogy irtam

ANYATERMÉSZET megold mindent

JELEZ idáig és nem tovább ...

GRATULA

A BOLONYAIVAL VIGYÁZNI!!!!

Ezekben a zacskos cucokban ÉTVÁGYFOKOZOK vannak

de örülök hogy megy nállam nem ment nem is megy amai napig Sem

4 honapos vagyok

35 kg hiányzik már

illetve HIÁNYZIK A FENÉNEK!!!!!!!!

8748. carpe (válaszként erre: 8746. - Bogarkatica)
2015. máj. 22. 12:18
szerintem az a jelzés, ha fáj, nem? :)legalábbis én annak veszem, és egy falattal sem nyelek többet
8747. carpe (válaszként erre: 8745. - Bogarkatica)
2015. máj. 22. 12:15

számold ki a táblázat segítségével,( nagyon könnyű kezelni)

napi 1000 kalóriának azért meg kellene lennie, már csak azért is, mert nem szeretnénk izmot veszíteni, vagy más bajt magunknak nem? :)

8746. bogarkatica (válaszként erre: 8744. - Carpe)
2015. máj. 22. 12:07

Nekem nem jelez a gyomrom mikor tele van. Néha fáj ha nyelek. Egyébként minden rendben.

A salátát nagyon kívánom, ma ki is próbálom.

2015. máj. 22. 12:03

Én többet tudok enni. :-(

Pl. reggel 2 dl tejeskávé cukorral

1 órával utána 2 evőkanál joghurt 2 kicsi sargabarackkal.

Ebéd: 4-5 evőkanál bolognai tészta

Este: 1 levesszedő kanál leves kis tésztával vagy megint tészta

Vízből sajnos 1 liternél több nem csúszik be. ( teából sem) lehet itt a hiba

8744. carpe (válaszként erre: 8743. - Carpe)
2015. máj. 22. 11:15

a [link] számoltam ki h mennyit ettem egy nap..és még egyik nap sem haladtam meg a 600kalóriát, tudom h ez nagyon kevés még, főleg a fehérje,:-/ tartalom! de tényleg nem megy le több!

normális diétában, ilyenkor már a falat vakartam volna, és most semmilyen negatív idegrendszeri tünetet nem tapasztaltam, mint máskor hogy remegésig éhes lennék, vagy ideges, pláne ugy h a családnak én főzök, a mai reggel is olyan öröm volt, hogy tudtam nem fog zavarni hogy a többiek még esznek mikor én már rég befejeztem, és mégis tele vagyok :)

nagyon remélem hogy ez igy marad, a jövőben is!

8743. carpe (válaszként erre: 8742. - Amandalear)
2015. máj. 22. 11:03

egyetértek, tegnap bolonyait ettem, jól megrágva, kissé aggódtam h zsiros és fűszeres, de jól voltam után kicsit kuytmorgott a bélrendszerem, igaz kb 2 felterkert villára való volt csak, de azt vagy 10 falatkában ettem meg, és elég is volt.

ma reggelire újhagymás tojás rántottát készitettem, kb 5dkg fogyott el belőle, 2 kicsi koktél paradicsommal, szintén jól megrágva, teljesen jóllakva érzem magam tőle. szerencsére eddig még semmitől nem ment a hasam, csak a mennyiség esett iszonyatosan vissza, és nagyon jó h időben jelez a gyomrom h elég, igy még egyszer sem hánytam, és dömpingem sem volt, édességet nem ettem, szerencsére nem is kívánom.

elsősorban teát iszom, abból nagyon hamar meg van az 1.5 liter.

gyümölcsből a fél, 1 banán ugy tünik 8-10 órára eltelit, eszemágában sincs enni, mert olyan jól vagytok tőle. asszem melóben ez lesz amivel majd "átvészelem" a napot, tulajdonképpen már ettem vajkrémet, krémsajtot,joghurtot de mindenből csak egy-2 kiskanállal! nem is mertem volna többet kostolni, de tulajdonképpen elég is. számomra még mindig hihetetlen h nem csorog a nyálam mint a pitbullnak a kaja láttán, és h 1-2 falat után eltelit, kb ugy érzem magam mint amikor máskor megetten mondjuk 2 tányért kaját, és az utólsó falatoknál már nyomást érzetem a gyomromban.

meg volt az első vitánk a párommal, mert mondom neki h majd menjünk el a szokásos helyekre ahol eddig is ettünk, erre ő h minek? mert ő ugy érzi h engem zavarna ha nem ehetnék, ő meg kétpofára eszik, mondom neki érdekes amikor diétáztam ebből nem nagyon csinált problémát, és hogy higyje el h nem érdekelt edig sem h ő mennyit evett és 7 éve nézem hogy hogyan eszik, és eddig sem problémázott rajta, akkor ezután sem kell.- nem érti h 2 falat elég, és utána sincs sóvárgás!

ettől felettébb boldog vagyok...szerintem mostmár rágyógyult a mosoly az arcomra :)))

az oldalan kissé fáj még, de én azért azt javaslom mindenkinek hogy legalább 10 nap pihenőt szánjon rá a műtét utánra mielőtt újra dolgozni kezd!

ma vagyok 9. napos:)

8742. Amandalear (válaszként erre: 8737. - Bogarkatica)
2015. máj. 22. 08:49
Én mindig mindent megettem amit megkivántam. Mindenből ugyis csak nagyon kicsit tudsz főleg az elején s ha valamiért haragszik a gyomrod vagy épp valamit okoz(haspuffadás,hasmenés stb) az ugyis akkor derül ki ha kipróbáltad. Ami egyik embernek megy semmi gondot nem akoz a másik "fejreáll tőle" Én kisérleteznék a helyedben:-) Max rájössz ezt mégse....
8741. Balfe (válaszként erre: 8739. - Zsuzsi135)
2015. máj. 21. 20:54

Kedves zsuzsi135!

Ha ezt a kommentet nekem szántad, nagyon szépen köszönöm, folyamatosan olvasgatok vissza felé. Érdekes és hasznos kommentek vannak.

8740. zsuzsi135 (válaszként erre: 8737. - Bogarkatica)
2015. máj. 21. 19:58

nállam a saláta 4 honap után ment elöször

DE

mindenki más probáld meg ha nem megy ugyis kijön

fent vagy lent!?

8739. zsuzsi135
2015. máj. 21. 19:57

Kérlek olvass vissza

NAGYON sokan irtak itt ilyen esetröl mint ami elött te álsz

üdv zsuzsi

8738. Balfe
2015. máj. 21. 18:24

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit aki jelen van most a fórumon.

Jelenleg gyomorgyürüm van és ha minden igaz jövő hónap 29-én műtenek, ki veszik a gyürüt és bypassz műtéten esek át. Tapasztalt társaimat kérdezném, hogy az első héten mire számítsak, meg lehet szokni, mit fogok érezni, stb??

2015. máj. 21. 14:50

Sziasztok!

Ki hogy van? Nálam minden rendben. Lenne egy kérdésem.

Salátát lehet enni? Nagyon kívánom csak félek, hogy a saláták nem olyan jól emészthetőek. Vagy?

Kinek mi a tapasztalata?

8736. zsuzsi135
2015. máj. 19. 11:11

a sok kételyre ami elötte van tessék

itt a válasz

GRATULA

8735. carpe (válaszként erre: 8734. - Amandalear)
2015. máj. 19. 11:06

kb igy érzem én is, mintha egészen a nyelőcsövemet is lefelé húzná vmi, szerencsére igy semmi étvágyam sincs:)

mai reggeli, 2db korpovit keksz egy evőkanálnyi bocikrémsajttal, el nem tudtam volna képzelni hogy valaha ennyi elég lesz.

már most meg ittam 750ml teát..ugy h a másfél liter tényleg nem lesz gond.

és meg volt az első nagy WC is :D gyönyörű volt..mint egy briós:))) tökéletes szinű és állagú:D

nah de ennyire nem fogok részleteket közölni, de az első az nagyon fontos, főleg h én véralvadásgátlót is szedek, és szednem is kell folyamatosan.

csuda boldog vagyok :)))

8734. Amandalear (válaszként erre: 8733. - Carpe)
2015. máj. 18. 20:14

én mindig kihült kaját eszem mert csak az egyik felét tudom megenni egyszerre így a másik mindig kihűl. S nem mindig tudom,akarom megmelegíteni:-)

Ja bal oldali fájdalom nekem jó sokáig volt olyan most hülyén fog hangzani de mikor bármit ettem olyan volt mintha egy kötél lett volna kötve bal oldalt belül a vékonybeleimre s azt el kezdte volna valaki bent húzni mikor odáig ért az étel. mint mikor nagyon sokat fut valaki s szúr az oldala. S hónapokig eltartott de tökéletesen elmúlt.

8733. carpe (válaszként erre: 8732. - Amandalear)
2015. máj. 18. 17:18

jelentem, -4 kiló, ami elsősorban viz, mert eddig nagyon vizesedtek a lábaim, most végre van bokám és a lábujjaim szabadon állnak, nem pedig összefeszülve.

reggelire 2db korpovitos keksz lassan, ebédre egy merőkanál húslevi +1 kicsi répa, uzsira ugyanez, de egyszerre nem tudtam megenni csak 1 óra múlva a másik felét. vacsi még nem tudom mi lesz, a tea nagyon csúszik simán letudok 2-3 kortyot nyelni. ugyh az ivással nincs gond.

azért a bal oldalam az húzodik eléggé rendesen.

remélem az én gyomromat is jól összehúzta a doki:)) nekem ez a mennyiség bőven elég. nem szeretnék soha többet normál mennyiséget enni, már csak azért sem mert a hitelt is vissza kell fizetni valamiből :)

Tana, remélem azon a juniusi összejövetelen sok hasznosat hallunk majd, ugy néz ki h eltudok menni:)

8732. Amandalear (válaszként erre: 8724. - Carpe)
2015. máj. 18. 15:29
Tévedsz! Az a cél nagyon közel van már! Annyira gyorsan telnek a hónapok s mennek le a kilók majd. A legnagyobb lépést megtetted! Most a leglátványosabb a fogyás. Én bizony mindennap mértem magam s a mai napig is ezt teszem szerintem kontrollt ad. Bár nekem nem nagyon kell annyira keveset tudok enni most is mint eddig. A lényeg naponta fogod látni az eredményt ha nem állsz mérlegre akkor is. Ez adja a legnagyobb löketet majd . Sok sok sikert és boldogságot az új életedhez!
8731. Amandalear (válaszként erre: 8727. - Micu)
2015. máj. 18. 15:24
Nekem gyanús volt az már ,hogy te két kiflit meg tudsz reggel enni kezdésnek. NEm akarlak riogatni sőt!! de lehet neked kicsit jobban kell figyelni az evésre. Mivel nincs dömpinged se s ez nem jó jel,hogy ekkora mennyiséget meg birsz enni egyszerre.Persze mindenki más ki mennyire szerencsés vagy szerencsétlen ebbe nekem még mindig lefelé ketyeg a súly másfél év után de nagyon erős dömpingem van a mai napig s mennyiségben is csak nagyon keveset birok enni. Ma bementem a meckibe kértem egy pár százas burgert meg egy kis narancs juicét mondja a kishölgy a nagy juice csak 20 Ft-al drágább mondom kedves öntől de ennyit se tudok meginni meg kértem egy megfreezt (fogalmam sincs miért) olyan émelyitően édes volt,hogy kettő kiskanál után félretoltam s még igy is felnyomta a pulzusom. A kis burgert se birtam megenni. Szerintem sok az mennyiség s ezért is indult meg felfelé a súly.
8730. zsuzsi135 (válaszként erre: 8726. - Dájen)
2015. máj. 18. 08:55

IGEN

1.5 millio

+ a vizsgálatok elötte ha nem sztk-ra megy

8729. Micu
2015. máj. 18. 07:14
Kedves Nome! Most neztem eppen az adatlapodon hogy mar nem vagy Hoxa tag mert a torlesedet kerted. Miert? Ha olvasod kerlek valaszolj!!
8728. Micu
2015. máj. 18. 07:09
Nome hova tuntel? Jo ideje nem irtal semmit! Csak nem valami baj tortent veled?
8727. Micu
2015. máj. 18. 07:08
Sziasztok! Van koztetek valaki akit tobb mint egy eve mutottek es gond nelkul megeszik egy menus masodikat? Kicsit idegesit hogy nekem egy ideje ez nem okoz problemat. Mi lesz a vege? Ennyi idelyig tartott csak a mutet visszatarto hatasa? Amugy felszedtem 2 kg -ot is.
8726. Dájen
2015. máj. 17. 20:31
Sziasztok! Tud valaki nekem mondani valamit az árakról? Annyi mindent olvasni, a 1500000 az az ár??? Köszönöm
8725. zsuzsi135
2015. máj. 17. 20:21

nagyon örülök hogy igy látod!!!!!!

Minden rendben lessz illetve VAN.

az eggyik legjobb uton haladsz...

sok sok sikert!!!!!!

8724. carpe (válaszként erre: 8723. - Amandalear)
2015. máj. 17. 19:33

pár évvel ezelött már tapasztaltam ezt, szökésbarna hajról hosszú göndör feketére váltottam, és fogytam 18 kilót...sokan csak a hangomról ismertek meg, sőőőt az exférjemet megkérdezték hogy ki az új nője, persze ő flegmán h ki lenne az az asszony...persze itt már tudtam h elfogok válni, mert mindenki más észrevette a változást csak ő volt gyökér a felismeréshez!

szia mindeki, hazaértem én is, ma már kaptam babapiskótát szó se róla megettem 2szerre, ittam húslevest, de az ebédre kapott krumplipüré nem nagyon ment le, ugyh talán 2 kanálal ettem belőle,egyébként jó sós volt, amógy is inkább az esett jól, és vacsira ettem egy kis főtt répát :)

többször volt olyan h megcsapott vmi ételillat de ahogy jótt ugy el is illant, máskor órákig képes az agyam forogni rajta, de most hamar elmúlt.

remélem ez igy is marad!

a 2-3 nap a nyeletés után !nekem! borzalmas hasi görcsöket okozott, de ugye nem mindenkinél van igy, pl a másik szobában lávő férfi, hányt is a nyeletés után, szóval tényleg mindenkinél más és más.

a fájdalmak lassan de szünnek, délután már csak egyszer voltam WCn.

most éppen teázok az jobban csúszik mint a sima viz.

köszi a biztatást mindekinek, és én sem tudok mást mondani h kibírható, a cél még messze van de remélem az is hamar eljön :)

szép estét mindekinek!

köszi a látogatást bogárkatica, és bástya!:)

2015. máj. 16. 13:05
Kis érdekesség.....mára eljutottam oda,hogy inkognitóban vagyok abba a városba ahol 27 éve élek. Igaz az elmúlt 6 évben csak havonta 7-10 napot vagyok itt DE! mostmár senki nem ismer meg a közvetlen szomszédom sem! Azok a kollegáim sem akikkel éveket dolgoztam együtt akár 10 évet is azoka kiekkel együtt "neveltük" a gyerekeinket naponta együtt voltunk a játszótereken összejártunk közösprogramjaink voltak éveken keresztül! A legjobb barátnőm szülei senki de senki! S ez most halál komoly. Igaz még tettem is érte mert a szőkésbarna félhosszú hajat már ugyan régebben rövidre vágattam de most ősz hamvasra van festve s félodalt majdnem kopasz s nagyon rövid s egy fényre sötétedő napszemüveg hatású (tökléetesen fekete lesz ha rásüt a nap nem látszik a szemem) állandó multifokális szemüveget hordok. Hát nagyon fura érzés. Egyetlen ismerősöm sincs ha nem akarom:) S most nem akartam:-) Végig mentem a piacon a boltokba sehol senkinek nem voltam ismerős a 62 kilómmal s az uj fejemmel.Talán nem mindenki változik ennyire drasztikusan s nem is kell de én most ezt bevallom élvezem.
8722. zsuzsi135
2015. máj. 14. 22:35

hali

Jok vagytok csak igy tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook