Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam Bastyával varratszedésen. ( fantasztikus nő)
Találkoztunk Carpéval, akit akkor hoztak fel az intenzívről. Ő is jól érzi magát. Azt mondja, hogy nagyon jól aludt.
Ma kicsit rosszul voltam, szerintem tapasztaltam mi is az a dömping szindróma. 😞
Szia Mumo.
Minden rendben van velem.A mai mérésem -7kg.
A csokiról annyit, hogy a dobozos hosszukás kinderből ami 4 részre van osztva 1 részt szopogattam el,ami kb 1,5 x 1,5 cm.Szerintem ez le sem ért a gyomorba,esetleg mástól volt a görcs.
zerencsére elmúlt.
SZép napot.
Van 3 honap után problémád???????
IGEN -utazz oda
NEM-irj sms-t
küld el az eredményeidet azt várj a válaszra
üdv
Szia Bástya!
Örülök, hogy "alul" rendeződtél!
A csokit inkább hanyagold, zsíros is és édes is, most egyik se jó! Amíg volt epehólyagom, addig képes voltam hosszú éhezés után még a kefírtől is begörcsölni. Szóval inkább lassan és óvatosan, aztán minden szépen elrendeződik.
Ha újra előfordul, vagy No-Spa-t vagy Buscopant vegyél be (együtt is lehet).
A francba, akkor ezt jól benéztem. Legközelebb rutinosabb leszek. Emiatt halasztottam ilyen sokáig, mert képtelen vagyok kivenni egy nap szabit is. Köszi, hogy mondtad.
Akkor személyesen nincs is túl sok értelme elmenni? Nem vizsgál meg?
Nem igaz!!!!!
MOHOS DOKI szavai
SMS-ben elküldeni az eredményt ö ir választ!!!!
Nállam is igy Volt!
Bástya örülök, hogy jobban vagy. Bár a görcsölnek nem örülök. Én nem merek enni csak húslevest. Nem akarok most extra fájdalmat. De ezzel is jól elvagyok. Nagyon sokat sétáltam ma. Minden esetre nagyon elégedett vagyok mind az évessel mind a kondiciommal. Holnap már valami mást szeretnék enni, lehet baby papi lesz. Hihi.
Éhes nem vagyok és betartom a napi 3x -i étkezést plusz tea.
Bástya!
Muszály Volt ez a csoki???????????
az elmaradt kakának örülök
ÉSÉG ÉRZET....
savad van eleinte nekem több savlekötö kellet hasonlo tüneteim voltak aztán mult
SZia sokat gondoltam rád, hogy milyen boldog leszel ha meglátod a piciket.
A szurkos széklet elmaradt, de néha mintha éhséget éreznék.
Szia, úgy néz ki, hogy elmaradt a szurkos széklet.
Ma elszopogattam egy ici-pici kocka csokit, és begörcsöltem.Azt hiszem ezt kerülnöm kell.
Azt gondolom hogy ezekre akérdésere egy SZAKORVOS tud majd választ adni .....
Mikor mész mütétre????
Szorítok.....
köszi, majd elővigyázatos leszek, mert tényleg nem szeretném ha hiánybetegség alakulna ki.
a székletre nem jó a széntabletta?
még azt kérdezném meg h aki szedett magasvérnyomásra gyógyszert , azt mikor hagyta el? vagy eleinte jobb ha szedem? pár hónapja írta fel az orvos, mert nagyon magas volt a pulzusom is, és mióta szedem elvétve fáj a fejem...előtte szinte hetente migrénes fejfájásom volt hányásig menően, és most ezek megszüntek...de gondolom ahogy a fogyás beindul a vérnyomás is csökken. nekem a véralvadásgátlót életem végéig szednem kell tehát azon nem tudok spórolni, de pl az allergiám remélem elmúlik, ahogy kitisztul a szervezetem, mert arra sem olcsó gyógyszer.
Szia Bástya!
Remélem jobban vagy. Nálam elmúlt az a sötét széklet viszont nagyon kellemetlen szagú. ( nagyon nagyon)
Ma este először vagyok az én kis drágáimmal, ami a világ minden kincsével felér, még akkor is ha jobban jön a váladék.
Nekem még mindig bajom van az evéssel. Tudok sokat enni, bár az ma csak leves volt. A sok az olyan 1-2 dl. Azért írom, hogy sok mert ti 3-4 kanálról irtok. Egyébként ma itthon rázott a hideg, most pedig majd meggyulladtam.
Köszönöm Amandalear, hogy ilyen fontos dolgokkal , tapasztalattal tájékoztatsz.
Azt szeretném még tudni, hogy kell-e gyomor védő a gyógyszerekhez mint pl. a buscopan vagy az algopirin.
Én a Clexan-t reggelenként adom, mert a kórházban is úgy adták. Egyébként nincsen jelentősége.
A székletet holnap feltétlenül tisztázd, mert valóban lehet emésztett vér is!
Tegnap este volt egy kisebb-nagyobb gyomorfájásom. Kicsit megijedtem, aztán bevettem a gyógyszereimet + 1 Busopant és reggelre szépen elmúlt. Olyan kellemetlen érzés volt, mintha valami elakadt volna, csakhogy estefelé csak kefirt ittam.
Szóval ma már minden rendben van.
Bástya!!!
Irj a Mohosnak mi ez a "fekete" széklet
akár ma de AZONNAL....... válaszolni fog!
Bástya!
M
CARPE!!!!
Mohos doki szavai!!!!Elsö 3 honap SEMMIT SEM SZEDNI aztán vér vétel-megmondja milyen eredmények kellenek 3-4 dolog
ott kiderül kell e valamit szedned vagy nem az
EREDMÉNNYröl sms küldesz a dokikának ö megmondja-Irja mi a TOVÁBI dolgod ADDIG SEMMI!!!!!
Figyelj evés.....
Pont ezek voltak az én gondolataim is...
ANYATERMÉSZET megold mindent hallgas a "belsö" Hangra
az én elsö evésem azt hiszem 3.napon Volt ott a gyomrom megmondta mi a dolgom
NE PARÁZZZZZZZZ
Nekem szerencsém Volt bementem kifizettem a korházi részt jelentkeztem itt vagyok 9.30-ra megbeszélve az osztályon.... 3-4 körül OP.
igy Volt tervezve
10.30-kor mütöben voltam hi hi hi
az altatosnak dolga Volt du.
lekapták rollam a ruhát harisnya fel
infuzio be
még integetni is elfelejtettem a családnak
csak azért irom hogy ILYEN is van
nekem a legnagyobb gondom elötte az Volt hogy AGYÁRA megyek a családnak a mütétig ....
nem Volt IDÖM.
Cukor.....
Felejts el mindent AMIT CSAK LEHET!!!!!
HA eszel valamit csak AZONNAL ÉTKEZÉS UTÁN ILLETVE ÉTKEZÉS- HEZ
SOHA ................UTÁNNA
fölöslegesen terheled a hasnyálmirigyedet...
az elkezd inzulint termelni az ÉSÉGET okoz kaparod a falat MÉG MÉG MÉG MÉG
ha
Mindjárt étkezéshez az a többi szénhidráttal eggyütt "mozdul" AZ nem olyan gyorsan szívodik mint "magára" NINCS EZ a MÉG MÉG MÉG érzés
sajnos MÁSKÉPP nem tudom elmagyarázni
de hidd el nállam müködik
Örömérzetet irod kihatással van e a cukor MEGVONÁS!?
Minden reggel mikor belenézek a tükörbe vagy mikor 14 NAPONTA mérlegre ÁLLOK
/ nem állok sürübben idegeimre menne ha a fogyás nem ugy menne ahogy gondolom/
OTT az ÖRÖM ÉRZET
Meg tudod hol!?
56-os mérettel mentem be a korházba
46-ost vettem TEGNAP
3 honap telt el
Nem ez az öröm?????????????
KEDVESEM még valami??????
KELL ennél több.....
várom válaszod....
Szia Mumo!
Köszönöm a tea ajánlásokat, holnap beszerzem.
A bélsár nem vér szinű, inkább szurokszinű,akkor valószínű a bekoncentrált epe lehet. Holnap azért hívom a dokit.
A varratszedéskor energikus , vidám voltál,ezek szerint jól vagy.
Nem mondták, hogy a CLEXANE-t reggel, vagy este szúrjam. Segíts ki hogy mikor kell.Köszönöm
Bástya, inkább a dokit hívd fel és kérdezd meg,
mert a véres széklet sosem jelent jót, a fekete pedig az emésztett vér szine, szóval inkább légy elővigyázatos!
örülök h láttalak! :)
Zsuzsi, nagyon meg esz a fene, hogy vajon mennyire lesz "lukas a gyomrosmérzés" amikor nagyon éhes vagyok, mint pl most, ilyenkor hajlamos vagyok arra h túl gyorsan egyek. :-/
vagy mennyire fog jelentkezni az émelygős hányingeres éhségérzet :-/
remélem a mütéttel ezektől is megszabadulok!
ti mivel kezditek a napot?
gondolom mindenki iszik vmit elősnek, beveszi a gyógyszereit, stb, aztán a nap hogyan telik el? rendszeresen tudtok enni, inni?
külföldi fórumokban olvastam h megelőzhető a gyengeség érzet ha elegendő fehérjét és ásványisót viszünk be, de ez sem jelentkezik mindenkinél.
mondjuk már több mint egy hónapja szedek B vitamint, és halolaj kapszulát, kicsit fel legyenek töltve a raktárak.
említettétek a cukrot, h azt ne nagyon fogyasszunk, de rengeteg gyümölcslében van hozzáadott cukor, eddig sem nagyon ittam őket pont ezért, de talán az almalé az jót tesz?!
vas és D vitaminból melyik készítményt szeditek?
jah és amire kiváncsi vagyok, hogy az evés az örömérzetre mennyire van kihatással?
van aki tapasztalt ebben változást?
Szia Bástya!
Örülök, hogy otthon vagy!
Ha már únod a sima kamillát, a Müller Drogériánál lehet kapni egy "Magenfein" vagy "Magenfreund" nevű gyógynövény teát. Én ezeket iszom, nagyon finom és jót tesz a gyomornak (kicsit ánizsosabb az íze és 1 liter teához elég 1 filter)
A bélsár: valób an véres-e? Akkor azt említsd meg a varratszedéskor, főleg, ha nem maradna abba.
Ha csak simán fekete, akkor az lehet egyszerűen bekoncentrált epe is. Egyébként az egésznek illik rendeződnie, ahogy egyre szilárdabbat kezdesz enni.
Szia mindenki,
az éjjel már a saját ágyamban aludtam,kicsit sétálgatok a szobában meg a kertben.Eszegetek nagyon keveset , rákattantam a kamilla teára csak úgy natur,így bőven meg tudom inni a másfél litert.A fekete véres, vízes állagú bélsár nem szimpi, mert beteríti az ember hátsóját,ha nincs a közelben tusoló nem tudod magad tisztába tenni.
Ez természetes, és meddig ilyen?Nálatok hogy volt?
hali
nállam meg pont ellenkezöleg
A babapiskota egész nap kitartott mert ugy éreztem KÖVEK vannak a gomromban
ma már nem..... de az evés még mindig "érdekes"
Tegnap borso fözelék Volt csak ugy magára teáscsészényi ment le de az szupi Volt
nekem ez a dömping csak husoknál meg kenyereknél van meg tészta féléknél
minden más megy
ezért Irtam MINDENKI MÁS!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok