Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
hali
ha fiu vagy ugysem érzed.... akkor kapod mikor alszol
kivételnél
nagy levegö be ....aztán kifulyásnál huzzák ki
igy Sem érzel semmit.....
Ha lány vagy .....
betétel ugyan az alszol
kivétel egy viccccc
Szia Bogárkatica! Hétfőn volt mérlegelés, akkor voltam 1 hónapos és 1 napos. Az eredmény -18 kg volt. Az dobta meg igazán, hogy visszamentem dolgozni és újra sűrű lett a napom. Szinte meg sem állok. Hála Istennek energiám is van pörögni, csak fogalmam sincs honnan. Azóta túl vagyok még egy hányáson, szintén a falánkságom volt az okozója :(
Ma felfedeztem egy új kedvenc ételt: sárgarépa főzelék. Számon is kértem anyukámat, hogy miért nem főzött nekem ilyen finomat :) csak nevezett és legyintett, ő már nem lepődik meg ilyeneken, tudod, az öcsémmel már egyszer végigcsinálta.
Te hol tartasz? Tapasztalat? Kedvenc étel?
A kisujjamat odaadnám egy jó hideg szénsavas italra :D
én a hazautazásom elött vettem le
melettemlevö csaj levette 2 nap mulva
azt hittem a növérek bekapják reggelire
igazuk Volt ha azt mondják utolso napig akkor utolso napig
ök a profik mi meg kibirjuk
lessz ennél rosszab is az életben.....
Sziasztok!
A harisnyát meddig kell hordani? Már nagyon unom!!!
Köszönöm a válaszokat: P.
NAGYON JO
ÜGYES VAGY !!!!!
CSAK IGY TOVÁBB
lassulni fog ez a fogyási sebesség de nagyon jolessz meglátod!
A NYÁR JOT TESZ A SOK GYÜMÖLCSEL!!!
Na végre valaki aki 5 hét alatt 15 kg ot fogyott
GRATULA!!!!!!!
Legyél nagyon büszke magadra milliopusz
zs
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Ma vagyok 1 hetes + 1 napos.
A műtét jól sikerült, részemről is elviselhető volt, bár volt 1-2 kellemetlen momentum a 1,5 dl kontrasztanyag miatt!
Eddig műtét előtti naphoz képest 10 kg ment le, bár ennek többsége víz, de én azt sem bánom, mert elég vizes voltam az utóbbi időkben. Tegnap volt varrat szedés, az is elviselhető volt. Én már most 2-2,5 l vizet iszom, de érzem, hogy az eddigi 4 l- hez képest ez is kevés. Evéssel eddig semmi gondom, remélem nem is lesz. Ha műtét előtt állóknak bármi kérdése van szívesen válaszolok, ha tudok :-). Szép napot és jó hétvégét mindenkinek. P.
Gratulálok az unokádhoz. 🍀💐😘🎂
A lement kg-hoz is. 🎁😀
Augusztusban megyek haza. Nagyon szívesen találkoznék veletek. A privát üzeneteket is olvasod?
Sziasztok, nem vesztem el. Időnként beleolvastam a fórumba, de nem volt időm írni, mert 3 hete meg-született a fiú unokám.
Jól vagyok, néha gyorsabban kapom be az első falatokat. Ez okoz kis problémát, most már jobban odafigyelek.A vérnyomáson már majdnem alacsony, a doki szerint ha nem megy fel 130 főlé, nem kell szednem a tablettát.5 hetesen 15 kg ment le.A vízívással van gondom, nem mindig sikerül a 1.5 liter, talán most a kánikulában több is lecsúszik.További sikeres fogyást mindenkinek. Bogárkatica, carpe jó lenne,ha a 3 hónapos kontrollra egy időben tudnánk menni.
ha a gyűrüt kiveszik nagy rá az esély h vissza fogsz hízni,
de a doki majd megmondja a tuti.
az előadáson is elmondta h sajnos a gyűrű hoszútávon nem megoldás, pont ezek miatt amit leírtál, de mivel te már gizda vagy:)
lehet h tényleg elég lesz a sleeve, de ezt lehet h majd csak mütét közben tudja eldönteni mert akkor fogja látni h mi is a helyzet odabent!
gratulálok az eddigi fogyásodhoz!
Koszi a valaszt es sok sikert mindenkinek.
Akkor tisztazom hogy gyuruvel lefogytam sikeresen 110 rol 65 kilora amit tudok tartani ezzel nincs semmi baj.
Csak a gyuru sajnos elkezdett hegesedni ami azt jelenti hogy szovetek megvastagodtak rajta/korulotte azt lenyomjak es ures gyuruvel is gondjaim vannak (tul szuk). Szoval vmikor el kell tavolitani mert egyre kevesbe birom a gyurodest. Ezert megyek konzultaciora 22-en.
hidd el a bypass a legeredményesebb, a sleevetől sokan visszahiznak!!
nekem "csak" 30kilót kell leadnom, de más eü problémáim is vannak
sajnos van ami már nem fog javulni, de pl a magasvérnyomás és a korai cukorbetegség tuti rendeződni fog!
az előadáson erről is szó volt, hogy minek megvárni amikor már szövödmények alakulnak ki???
sokkal hamarabb kellene az embereknek megcsináltatni ezt a műtétet, mert felnőtt korban pláne 40-50 évesen totál életmódot váltani szinte lehetetlen a nagytöbbségének, ez a műtét hozzásegít ahhoz h tudd tartani a lefogyott súlyodat és lehetőleg a régi szokásokról teljesen leállni, mivel nincs éhség remegés vércukoringadozás, persze aki már inzulinon élt annak nehezebb még igy is!
beszélt az orvos a béta sejtekről amik ha egyszer kimerülnek nem lehet pótolni őket, tehát ők a műtétet még akkor javasolják amikor még a betegségnek nincsnek kialakult szövödményei, pl egy cukorbetegnek még kezdték el szeletelni a lábát vagy nem okozott még vakságot stb.
hiába olcsóbb a sleeve műtét, én azt javaslom neked hogy válaszd a tartósabb bypasst!
sok sikert!
most nekem is ingadozik a súlyom, 83-84kg között már beszereztem fehérjeport, kiváncs vagyok h az mennyire inditja el újra lefelé a mérleg nyelvét.
mivel nekem nincs olyan hatalmas súlytöbbletem mint másnak, logikus hogy nem is megy le egy hónap alatt 15 kiló mint egyeseknek.
várok és türelmes vagyok:))
nektek is sok sikert kívánok!!
:))
szia, tulajdonképpen ugyn azokat a dolgokat mondták el amit eddig is tudtunk,videókból a youtubon a mütéti eredményességről, és ott volt a DR. Tóth is a Tvből:) vicces volt az előadása,egyszerű és érthető.
mivel a talin voltak régiek, igy kaptam facebookos elérhetőséget is, igy inkább ott beszélgettem a többiekkel, sokkal élőbb, mint itt.
örülök h beindult a fogyásod,magam is sokkal többet sétálok mint eddig, és nem érzem gyengének magam ha eszek húst. édességet továbbra sem kívánom hála az égnek.
milyen volt a nyaralás? :)
tudtál enni? és mozogni? fáj még a hasad?
jjnew, nekem az a tipikus dömpingem még nem volt, de nem is eszek olyan durván szénhidrát dús kaját ami ezt előidézné.
Sziasztok!
Ujra itthon. 😃 rá is álltam a mérlegre. Juhuuuu -2 kg. Végre elindult megint lefelé.
Jó, hogy itt vagy molyza81. Remelem jól vagy. Most te hol tartasz a fogyásban? Én is eddig 3- szor hánytam a gyors evés miatt, de szinte akkor mindig valami mást is csináltam mellette. Próbálom mellőzni és csak az evésre koncentrálni.
Menj hozzá konzira
akiknek gyürüjük van annak mindnek elötte
kötelezö a konzultácio
Sziasztok!
Ket kerdesem van hozzatok...
1) van kozuletek olyan akinek Mohos doktor ur gyurubol van nem gyurubol csinalt sleevet? Tudom nem nagyon szereti....
2) igaz hogy a domping szindroma csak a paciensei 1%-at erinti mint ahogy irta nekem???
Koszi
Szia!
Meglátod DE ÉN saját bötömröl tudok csak beszélni!
Nállam Sem Volt MÉG Sem cukor Sem izület Sem vérnyomás probléma .....
föleg eleinte nagyon furcsa evési szokásaink vannak biztos kevesebbet eszel mint a fiad.
de megéri a kitartást hidd el
itt a nyár gyümölcs -dinnnnnnnnye ooh
nem fogsz mást kivánni
ha rám halgatsz nem édességezel
gondolj arra ok diätát tarok mint máskor is ELÖTTE
csak most SOKKKAL DE SOKKKAL efektivebb lessz mint elötte valaha
én SOHA még 38 kg 120 nap alatt nem attam le
de mütét ota
csoki -édesség -édes tea-vagy üditöket nem fogyasztottam
PONT MIKOR DIÉTÁZOL
Kitartás .....
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok