Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

8871. zsuzsi135
2015. jún. 17. 11:39

Große

Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8870. Amandalear (válaszként erre: 8869. - JJnew)
2015. jún. 17. 11:35
Köszönöm! Amig dömpingelek képtelenség hízni de ha valamiért megszünik biztosan sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell majd tennem,hogy így maradjon.
8869. JJnew
2015. jún. 17. 11:27
Szep vagy. Csak igy maradjon! Amint telik az ido egyre nehezebb!!
2015. jún. 17. 11:17
Töltöttem fel ma reggeli készült képeket. Ezért gondolom úgy ez én vagyok ? Ekkora változásra készüljetek !:)
8867. JJnew
2015. jún. 17. 10:18
:)
8866. zsuzsi135 (válaszként erre: 8865. - Feketeanita)
2015. jún. 16. 23:23
yesssssssssssssssssss
2015. jún. 16. 22:58
Ami a hegeket illeti... én nem gondolom, hogy Mohos doki csúnya hegeket hagy. Ezek gyönyörűek, és mindig emlékeztetni fognak az újjászületésünkre. Ezek büszke jelei annak a bátorságpróbának, annak a hatalmas elhatározásnak, ami megváltoztatta az életünket! A Jóisten áldja meg Mohos dokit!
8864. JJnew (válaszként erre: 8863. - Carpe)
2015. jún. 16. 19:53

Koszonom a valaszt.

:( szomoru hogy ettol a rohadt gyurutol csak ugy lehet megszabadulni ha teljesen elszarjak a hasad. Dehat ez az en banatom....

8863. carpe (válaszként erre: 8862. - JJnew)
2015. jún. 16. 19:27

enyém is plasztikázva volt már, 3db nagyobb kb 2cm-es csík (varrat)van és a többi 5 már most sem látszik,láttam régebben műtöttek hegeit és egyáltalán nem volt feltünő, hiszen kifehéredik egy idő után.

nekem 1 db be van húzódva a bal oldalon az alsó heg, amit külön megmutattam a dokinak és ő mondta h az azért van beljebb mert eleve dupla varrással van ellátva és a hasizomhoz van rögzitve, ami a fogyás után teljesen el fog simulni, most ott egy kis horpadás-szerű látszik, (a háj miatt) de csak ha állok, és feszül a hasizmom. rajtam amúgy már annyi heg van hogy ez már igazán nem zavar, és szerintem az előző plasztikát sem teszi tönkre, sajnos a köldököm az amúgy sem lett túl szép, és egyszer meg is égettem a hasam kb 2-3 cm részen, mert eleve érzéketlen ott a hasam felülete.

nem hiszem h aggódnod kéne, mert tényleg rövidek a varratok.

8862. JJnew
2015. jún. 16. 18:48
Elnezest tudom hogy nem idevago kerdes de tenyleg a dr M annyira csunya hegeket hagy maga utan???? Nekem mar volt plasztikam en nem tudom meg egy plasztikaval eltuntetni mert nincs eleg borom....
8861. Theo1001 (válaszként erre: 8859. - Pepe80)
2015. jún. 16. 17:29
Rendben nagyon szépen köszönöm a gyors választ !!
8860. carpe (válaszként erre: 8859. - Pepe80)
2015. jún. 15. 23:15

szia! örülök hogy jól vagy! szinte ugyanezt írhattam volna le én is, annyi különbséggel hogy nekem annyit mondott a betegszállító hogy megyünk röntgenre és loholtam utána se kerekesszék semmi, mire visszaértem alig maradt erőm, komolyan ugy éreztem elájulok. de túl lehetett élni.

a Wc-zés tényleg eléggé gázos, nekem papirtörlöt is hoztak be, és azzal itattam fel a problémásabb részeket :-//

bástya, és bogárkatica, lehet róla szó, de csak ugy hónap közepe felé. gratulálok a sok fogyásotokhoz, most nekem is stagnál, de lehet h csak a mensi előtti vizvisszatartás az oka, majd utána mérlegelek :)

8859. Pepe80 (válaszként erre: 8856. - Theo1001)
2015. jún. 15. 21:59

Szia!

Csütörtök reggel bemész, bekötik az infúziót és elkezdik a gyógyszereket adni. Te átvedlesz pizsibe, felhúzzátok a combig érő harisnyát. Majd jön a műtősfiú /1-3h/ és megtörténik a műtét. Műtét után felkeltenek/ amire nem fogsz emlékezni/ majd valamikor hajnal és reggel között ébredsz az intenzíven. Ott jó anygokat nyomnak beléd, de a gáz amivel műtét közben felfújhat és okozhat kisebb kellemetlenséget, mint fáj a vállad, hátad szemed stb. Reggel már átállítanak az alap fájdalom csillapítóra, ami egy kicsit gyengébb,de nem rossz. Levisznek és dél körül jön Mohos főorvos Úr és felsegít. /Ez nem lesz egy leányálom, de meg kell csinálni, ha gyógyulni akarsz és akarod, hogy a katétert kivegyék. A katéter kivételnél azt csináld amit a nővérkék mondanak/ nagyon fontos/ majd felkelés, felülés fájdalom csillapítók, szurik stb. Itt nincs nagy dolog, semmi extra. szombat reggel nyeletéses röntgen, ahova kerekesszékkel visznek. Ha szereted az uzot, nincs baj, ha nem, akkor rossz az íze. /nekem semmi bajom nem volt az IZÉVEL/de ahogy meghajtott, az nem volt semmi bár én 3x-os adagot kaptam, de még otthon is ment tőle a hasam. És mindent szétmar + nem tudod rendesen kitörölni a húzódó sebek miatt, én wc papír+ nedves wc papír + popsitörlő kombót használtam, de el is dugult a wc. A fenéktusolás a legjobb utána, bár jó ha lesz segítséged, mert nekem nem volt, így én vittem pár forintot nővérmotivációs célra. Ha a röngen ok, ihatsz aznap fél litert, másnap 1,5 harmadnap babapiskóta reggeli után, ha a hajnali véreredményeid ok-k mehetsz haza. Csütörtök varratszedés. Én az itt leírt listából vittem be és elég volt minden tényleg kell a 4-5 tekercs wc papír. A kórháztól és az ellátástól nem kell sokat várni, és nem ér csalódás, de túl lehet élni, és ami szerintem a legfontosabb, ha úgy állsz hozzá, hogy minden rendben lesz, akkor rendben is lesz. Saját példám: nem izgultam, nem volt semmi gond, csak kisebb kellemetlenségek,de megéri, mert én tudok mindent enni, csak kis mennyiségben, 2,5-3 l vizet iszok naponta, enyhe fájdalmaim vannak csak, tudok vezetni, menni stb. max annyi, hogy gyorsabban elfáradok. Kitartás nem lesz semmi gond, és ha odaérsz ajánlom, hogy keress egy előtted műtöttet, akkor személyesen látod, hogy van aki túlélte és hétfőn reggel Te is menny be ahhoz, akit akkor fognak műteni, mert Neki is jó lesz.

Üdv.:P.

8858. zsuzsi135 (válaszként erre: 8857. - JJnew)
2015. jún. 15. 20:29

Ha igy indulsz oda hogy mennyi ideig ez vagy az

harisnya -ott tartozkodás stb

TUDOD MIT

MARADJ OTTHON

MI lessz veled ha ott 5 NAPOT ki kell birnod....

SEMMI

mindenki kibirta ....

Mikor ott voltam Volt egy "idegileg gyenge"

Lány ott......

hat köszi amit az OTT rendezett

nem csak a növéreket foglalta le de a BETEGTÁRSAI idegeire is ment.

Dr.-ral Ugy beszélt mindha a s.....-böl rántotta volna ki.

szerencsétlen Dr. ÉJJEL BE KELLET JÖNNIE ezt a libust csillapítani .Miközben mütét elött ok-s Volt a csaj.

Szoval szedd össsze magad és csk NE IS GONDOLJ baromságokra

5 nap KI FOGOD BIRNI

8857. JJnew
2015. jún. 15. 19:09
Ot nap korhaz kotelezo? Nem lehet 2 utan "megszokni"?
8856. Theo1001 (válaszként erre: 8830. - Pepe80)
2015. jún. 15. 15:25

Szia Pepe! Engem csütörtökön műtenek adhatnal egy kis bemelegitot milyenek is lesznek a kórházban töltött napok,a kellemetlenebbeket akarom elso sorban tudni :D mitől tartsak

Köszi !

2015. jún. 15. 11:09
Nagyjából ugyanezt tapasztalom mint Micu.másféléves múltam s most hirtelen 3 kg leszaladt igaz alig birok enni jelenleg egy furcsa jelenség miatt. Juni 9-én éjjel meghúztam a hideg üditős üveget ugy rendesen s közbe nem jött ki a felesleges ldvegő hanem beszorult. Pokolian fájt a hátam ami elmúlt de visszamaradt az,hogy darabos étel nyelésekor nagyon fáj a lefelé csúszó falat. Tegnapra már javult a helyzet s a folyékony pépes ételek nem okoznak fájdalmat de csak kicsit tudok enni.nem tudon van-e köze a jelenségnek a mütethez mindenesetre nagyon meggondolom hogyan iszom s mennyit egyszerre. Most odaértem súlyba amiröl még nem is álmodtam soha.59 kg vagyok 162 cm 52es méretü ruhákat 38ra valtottam de már jó néha a 36 is. S mértü sok holmim föleg alsó nemük. Néha két óránként eszem s mindent amit megkívánok néha egésznap is alig valamit. A combom már 16 éves koromba is összeért pedig akkor még messze voltam a kövérségtöl s most vigan tudok miniszoknyázni .egybe ruháim 30 éve nincsenek a kibuggyanó hurkák miatt hát most nem gond. S tegnap végre bikiniben is ugy napoztam ,h nem idegesitett a hasam. Csak állok a tükör elött s nem tudom ki ez. Ez én lennék?
8854. Micu
2015. jún. 15. 09:58
Sziasztok ujak!Igy 16 honappal a bypass utan tobb honapos sulytartas utan sikerult hirtelen leadni meg 2 kg-ot. Ugyhogy fel a fejjel ! A sulyvesztes meg mindig nem allt meg, pedig neha felve allok a merlegre reggel az elozo napi kajabevitel utan.Jelenleg -47 kg-nal tartok.Igy most 169 cm es 69kg vagyok. A 4 xl-bol m-es a ruhameretem, de vannak mar s-s ruhaim is amik jok. Mi ez ha nem csoda kb 15 ev 100kg feletti atlag suly utan.Az etvagy az valtozo. Van amikor ehes vagyok par napig, utana meg elvagyok hogy alig eszek. Meg mindig nem eszem a regi kedvenc zsiros kajaimat. Viszont az edesseget surun megkivanom es akkor eszek is. Osszessegebe no para! Higgyetek el a mutet mindenkinel mukodik.
8853. zsuzsi135
2015. jún. 14. 21:57

Nem kellemes de mindenki kibirja

TE is ki fogod

gondolj arra ha félbe kell szakítani a vizsgálatot

akkor elölröl kell kezdeni

szoval nagy levegö KIBIROD ha törik ha szakad

aztán elsöre megvan.

JO HIR!

Életed utolso tükrözése a mütét után nem lehet már!!!!!!

8852. feketeanita (válaszként erre: 8851. - JJnew)
2015. jún. 14. 21:54
Ha dormicum injekcióval kéred, akkor semmire sem emlékszel belőle
8851. JJnew (válaszként erre: 8850. - Zsuzsi135)
2015. jún. 14. 20:14

Koszonom

Errol jut eszembe h a gyomor tukrozes tenyleg annyira szornyu? Igaz gondolom nekem fokozottan kell h nem furodott-e bele a gyomromba. (Erozio)

8850. zsuzsi135 (válaszként erre: 8849. - JJnew)
2015. jún. 14. 19:45

Figyu....

Nállam igaz nem voltak TÁRSULT betegségek

pl.sziv -cukor vagy izület

"csak " kövér vagyok

gondolom ezért nem kellet konzira mennem csak elötte valo héten szerdán tali.

Aztán papirokat eredményeket bemutatni

gyomor tükröz.vér vétel tüdö szürö stb.

ez az osztályon történt 10.00-kor aztán mehettem haza ennyi Volt .

8849. JJnew
2015. jún. 14. 18:24

Sziasztok

Utanaolvastam es az elso konzultacio tenyleg eddig tart? Es kesik?

Es mirol beszel ennyit? Vagy miert tart ilyen sokai erdemes azert elmenni Pestrol?

Koszi

8848. zsuzsi135 (válaszként erre: 8844. - Feketeanita)
2015. jún. 14. 14:15

ez engem is érdekelne .....

meg mennyi idö telt el azota ....

hogy áll az evéssel

növekedett az " ÉTVÁGYA"

hizott vissza?

Bocsi hogy ennyi kérdésem van de itt "eltüntek"

"AZ ÖREG ROKÁK"

akik meg tudnák ezeket a kérdéseket válaszolni.

nem lehetne hogy összefoglalod kicsit hogy mi is van vele??

hogy alakult azota az evési szokásai és ami FONTOS ---MENNYISÉGE.

itt annyi mindent lehet olvasni.....

LÉGYSZIVES segíts.

8847. husyka
2015. jún. 14. 10:21
hat köszönöm a bisztatast de kicsit felek de sajna muszaly tul élnem azt a katétert lesz ami lesz köszönöm mindenkinek
8846. JJnew (válaszként erre: 8845. - Feketeanita)
2015. jún. 13. 23:07
Engem Dr Pavlovics Gabor mutott Pecsett. Has es mellplasztika volt 800e ft ert egyutt. Nagyon meg vagyok elegedve. Has ment volna tbre is de en egy mutetet akartam nem tobbet
2015. jún. 13. 21:45
Plasztikai műtétről tudtok mondani valamit? Tapasztalatok?
8844. feketeanita (válaszként erre: 8836. - Molyza81)
2015. jún. 13. 21:44
Tesódnak mikor volt a műtétje és mennyit fogyott?
8843. feketeanita (válaszként erre: 8842. - Bogarkatica)
2015. jún. 13. 21:44

Sőt, kényelmes, hogy nem kell pisilni menni :-)

Meg se éreztem egyébként, hogy bent van!

8842. bogarkatica (válaszként erre: 8840. - Husyka)
2015. jún. 13. 20:36
Igaz. A katéter a legkevesebb. Attól ne félj.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook