Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyomor bypass lefogyásra fórum

Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)

9741. zsuzsi135 (válaszként erre: 9739. - Ojuna)
2015. dec. 24. 20:22

kicsit lehetnél konkrétabb

milyen gyogyszert kaptál ....

mi fogyott el....

mitöl volt konkrétan a hányingeted...

Áldott békés karácsonyt.....

2015. dec. 23. 19:00
Virino mi van veled, rég hallottunk felőled?!
9739. ojuna (válaszként erre: 9736. - Zsuzsi135)
2015. dec. 22. 16:53

Szia Zsuszi!

Felvettem a kapcsolatot a klinikaval es mar el is lattak gyogyszerrel. Ezt a gyogyszert 6 honapig kell szednem, de nem jeleztem 3 utan elfogyott ezert jelentkezett a hanyinger es rosszullet. Most mar remelem minden rendben lesz. Tovabbi szep hetet es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!!!!

9738. 2664dcbb41 (válaszként erre: 9732. - Anita75)
2015. dec. 22. 08:34
Én 3 hetes vagyok, és a fát kosárral viszem be a lakásba, Szerintem ennyi idősen már lehet emelni, persze azért vigyázva, de érezni fogod, hogy meddig mehetsz el.
9737. zsuzsi135
2015. dec. 21. 21:02

ezuton minden Fogyosnak és minden mütét elött állonak sikereket kívánok és persze.....

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT

ÉS

BUÉK.

9736. zsuzsi135 (válaszként erre: 9733. - Ojuna)
2015. dec. 21. 21:00

indulj vissza a dokidhoz...

SÜRGÖSEN....

üdv zsuzsi

9735. zsuzsi135 (válaszként erre: 9732. - Anita75)
2015. dec. 21. 20:58

Szia ....

Ne parázzzzzz

én ápolok Mohos dr ajánlotta...

3 hét pihi aztán ápolhatok tovább

én magán háznál dolgozom 1 betegem van 93 kg napi szinten emelgetem....

3 hét után SIMÁN emeltem

sok sikert...

9734. ojuna (válaszként erre: 9732. - Anita75)
2015. dec. 21. 18:35
Szia, szerintem ne emelgess tenyleg semmit es senkit. A kislany mar eleg nagy ahhoz , hogy kis labocskat hasznalja mindenhol. Apuka es tesoka is segithet. Ez a mutet rolad szol ertuk, szoval ok is vigyazzanak rad es kimeljenek meg, Kitartast a mutet elott es utan.
9733. ojuna (válaszként erre: 9729. - Laci2017)
2015. dec. 21. 18:25
Szivbol graula, jo dontes volt. Lenne egy kerdesem. 1 honapja mutottek, kicsit kezdek visszafele fejlodni. Ezalatt azt ertem, hogy mar nincs etvagyam, alig birok enni, inni. Hanyingerem van egesz nap a kajatol a viztol es mindentol, meg a szagoktol is.Ramtort a kohoges es nem vagyok megfazva. Valamit mindig felkohogok. Nagyon keveset pisiliek azaltal, hogy nem az ivas most. Mit gondoltok ez atmeneti problema? Vagy volt nektek is hasonlo? Attol felek valami nem teljes most a gyomromban es ez valtja ki.:( Ez most mar lassan egy hete, elotte kivanos voltam jobban ittam es ettem, aztan egyszercsak ezt elvagtak...Mitol lehet?
9732. Anita75
2015. dec. 21. 14:24

Sziasztok!

Mához 1 hónapra van időpontom műtétre!

Szóval innentől kezdődik a visszaszámlálás!

Nagyon-nagyon izgulok,de várom is hogy túl legyek rajta!Egy kérdésem lenne..2 gyerkőc anyukája vagyok,és a kisebbik most 18 hónapos igaz kis aprócsontú törékeny kicsilány,de a legnagyobb parám hogy,hogy fogom megoldani az Ő emelését.. :/ Mennyire kell betartartani,az ajánlott 3hónapot amig 10 kilót nem emelhetünk?

9731. 2664dcbb41 (válaszként erre: 9730. - Laci2017)
2015. dec. 20. 11:42
Köszönöm a gratulációt. Meglátjuk, hogy sikerül ezt folyamatosan tartanom, igazán nem csinálok ezért semmit, szerintem a nem túl nagy kezdősúlyom a titka.
9730. laci2017 (válaszként erre: 9727. - 2664dcbb41)
2015. dec. 20. 09:51
Az előző hozzászólásomban a gratuláció neked szólt, csak a technika ördöge keresztbe húzta a tervem. :-)
9729. laci2017
2015. dec. 20. 09:45
Gratulálok! Én a héten annyit változtattam, hogy magamnak főzök és nem menüt hozok. Álltalában csirkehúst és valamilyen zöldséget eszek, meg valami gyümölcsöt. Néha egy fél zsömle is becsúszik, ha nagyon kívánom az édességet egy pohár joghurtot megeszek. Ezt csak azért tartom fontosnak leírni, mert eddig heti 1kg-ot fogytam, de ezzel a változtatással a héten három kilót sikerült fogynom. Ezzel el is búcsúztam a 130-as klubból és friss belépő vagyok a 120-oknál. nagyon türelmetlen vagyok mert tíz kilót még szeretnék gyorsan magam mögött tudni, mert 120kg alatt már egész emberien szoktam érezni magam. Kitartást mindenkinek és írjátok a tapasztalatokat, hogy egymást segítve és egymástól tanulva hatékonyabban küzdhessünk a kilókkal!!!
9728. ojuna (válaszként erre: 9723. - Zsuzsi135)
2015. dec. 18. 23:26
Szia :) Koszi a tanacsokat,igyekszem megfogadni. Beszereztem a savlekotot amit ajanlottal.Meglatjuk nekem hogyan fog hasznalni. Probalok bizni magamban, mert ez szolo karrier, senki sem tudja helyettem vegigcsinalni :)
9727. 2664dcbb41 (válaszként erre: 9726. - Laci2017)
2015. dec. 18. 15:28
Igen, meg van az egy kiló minusz/hét. :)
9726. laci2017 (válaszként erre: 9724. - 2664dcbb41)
2015. dec. 18. 13:23
Engem érdekelne meg van-e az egy kiló minuszod.
9725. csaba72
2015. dec. 17. 20:07
van koztetek olyan aki cukros? hogyan viselte a mutétet és az utánna a napokat? mivel gyurus vagyok elég sok minden most is tilos amit itt leírtok, minent jól meg kell rágni meg oda kell figyelni az adagokra. lehet a mutét után fogasztani fehérjét meg hasonló dolgokat? mozgással hogyan áltok? futás,úszás vagy hasonló?
2015. dec. 17. 10:50

Jó olvasgatni az írásokat, én nehezen iszok, nem tudom hogyan lehetne könnyebben rávenni magam. Ha háborog a gyomrom, akkor egy fél kis joghurt segít. Bár tudom, az is cukros, de az esik jól.

A sebeim már elég szépek, emelni is tudok, a fát kell bevinnem a lakásba begyújtani, nem fáj semmim a cipelésnél.

Holnap újra mérés, én nagyon örülnék a -1 kg/hétnek, mert akkor talán a bőröm jól viselné a változást. Mondjuk én nem olyan nagy súllyal kezdtem.

9723. zsuzsi135 (válaszként erre: 9720. - Ojuna)
2015. dec. 16. 22:01

szia amit irtam azt hollandban is megkapod ez egy német szer

savlekötö kell különben TÖNKRE megy a gyomrod beszélj az orvosoddal

AZONNAL!

ezt életed végéig szedned kell nem várhatsz A postásra....

evés....TUDATOSAN..mütét elött csináltattam egy ételalergia tesztet és ami ott "tiltott " Listás lett azt kihagytam de tényleg

erre az op.re ne várj PERSZE SEGÍT FÖLEG AZ ELEJÉN...de önnmaguktol nem pusztulnak a kilok föleg nem 6-8. honap után

DE ki fog tágulni a gyomrod MINDEGGY mit teszel-eszel

3-4 dlig ha ügyes vagy ha nem még nagyobbra

nagyonn vigyázz MOST hogy mit teszel a szádba... VÁLOGASS csak neked tetszö dolgokat egyél és kerüld a cukrot lisztet zsirt olajokat stb

most támogasd a fogyásod diétával késöb nehezebb lessz

és vigyázz a savval nekem sok gondot okozott

ha érzed éhes vagy DE tudod hogy ettél "nézz magadba" TEDD FEL A KÉRDÉST éhes vagyok ??

vagy csak savas a szám ize hátul garaton...

és ez idegesít izgat .......

igál eleget....fontos....1.5l napi VIZ

KERÜLJ MINDEN FÉLE "pancsot"ALMA NARANCS LEVEK

IGYÁL tiszta szénsavmentes VIZET

KI FOGOD BIRNI

gondolj minden este arra ...ma is megcsináltam JUUUUUUUUUUUUUUPI

1nap mögöttem

én kiszögeltem a falra az utolso farmerom ami 64-es méret volt ...

találj valamit ami motivál....

vagy valakit aki motivál...

és...BIZZ MAGADBAN

9722. ojuna (válaszként erre: 9721. - Laci2017)
2015. dec. 16. 21:28
En itthon maradok 1 honapot szerintem, majd 2 orat fogok dolgozni naponta kb 8 orat hetente, vagy 1-2 hetig aztan meglatom. Itt sorban kell dolgozni, mert dobozokat toltok meg elelmiszerrel,es itt kemenyen toljak a dobozokat es amugy is mindig kek volt tole a hasam ,mert az olyan nagy, hogy mindenhol o az elso:( Szoval varok, mert nekem is faj , ha kicsit rafekszem. Kulonbozoek vagyunk valaki "hos" es mindent megcsinal, de valaki ovatosabb..en inkabb varok:) A seta az jo azt en is szeretem..nem izzadok es jot tesz a labamnak...inkabb fazos lettem kicsit.
9721. laci2017 (válaszként erre: 9715. - Ojuna)
2015. dec. 16. 21:15
Én 20 nap után mentem vissza dolgozni de én buszt vezetek. Így utóllag úgy gondolom várhattam volna még egy hetet a munkával. Nehezebb dolgot még most sem emelek, mert még mindég érzem a pocakom alsó részébe, hogy valami beavatkozás tőrtént. mozgásként egyenlőre sétálgatok.
9720. ojuna (válaszként erre: 9718. - Zsuzsi135)
2015. dec. 16. 21:09
Jo hallani a tanacsokat, mert Te ezt mar vegigcsinaltad GRATULALOK!!! Vagy az agy jateka vagy tenyleg a sav jateka az ehsegerzetem. Itt nem irt fel semmit a doki a savra, azt mondta sokfele van amelyiket preferalom. Anyukam kuldott nekem Quamatel savlekotot azt hasznalom.Majd jelzem anyunak nezzen utanna otthon annak amit irtal koszonom :). Azert kerdezem a varratszedest mert nekem nem volt..Tavaly amikor kivettek az epeholyagomat a 4 metszest osszeragasztottak sebragasztoval,en ezt nem lattam csak levettem a kotest es szep volt. A mostani ami 8 metszesbol all nekem azokban sem volt semmi, de meg sebragaszto sem azt mondtak magatol ossze fog zarodni csak vagy 6 napig nem szedhettem le a kotest. A legnagyobb sebem az volt ahol a so volt bennem...kihuztak es leragasztottak, tatogott amikor meg leszedtem a kotest , de osszezarodott par nap alatt....szoval itt nem varrnak, nem tudom ez jobb vagy sem, de legalabb egy stresszel kevesebb volt.Most mit eszel altalaban, meg dietazol? Vagy neha bunozol is kicsit.A gyumolcsoket en is kivanom, bar felek enni a sav miatt.
9719. zsuzsi135 (válaszként erre: 9717. - Ojuna)
2015. dec. 16. 20:41
IGEN VARRAT SZEDÉS VOLT 10 nap után
9718. zsuzsi135 (válaszként erre: 9715. - Ojuna)
2015. dec. 16. 20:39

nállam a doki ugyan azt csinálta mint nállad.

3 hétet mondott pihenésre ...én ápolok a páciensem 95 kg minden gond nélkül tudtam emeli semmi gond nem volt én feb.-ban voltam operálva 66kg minusz eddig

136rol 70kg most

sok savval savlekötö mellett

de én a nyarat magam elött akartam tudni sok gyümi stb .VIGYÁZZ az evés érzet nem mindig evést kíván lehet a savad vacakol a savas szájíz is izgat-evésre

öblíts többször és keress Bullrich Salz-ot jobb élelmiszer boltok vagy DM-ben találsz ebböl többet is vehetsz be 3-4 egyszerre 4 oránként

nem tudom mit szedsz gyomorsavra gondolom gyogysszer orvostol receptre nekem Pantoprazol-om van 40mg

evvel csak az a gond hogy ha többet szedsz hosszabb ideig CSontritkulást okozhat

szoval 40mg-nál többet nem lehet szedni.

SZOVAL JO MEGOLDÁS A BULLRICH SALZ

SOK SIKERT

9717. ojuna
2015. dec. 16. 20:33
Mar nem eloszor hallom itt a varratszedest. Metszeseiteket osszevarrtak?
9716. zsuzsi135 (válaszként erre: 9711. - Laci2017)
2015. dec. 16. 20:28

kinek mi az átlagos....

Te itt heti -1kg -ot irsz

nállam az op-tol a varratszedésig 10kg minusz

feb.-tol mostig 66kg ez jo vagy nem jo nem tudom de örülök neki

meg bizti a plasztikai sebész is mikor a felesleges bört vagdossa majd valamikor rólam JO pénzért....

9715. ojuna (válaszként erre: 9714. - Laci2017)
2015. dec. 16. 20:12
Engem 11.23-an mutottek, mutet elott 156,4 kg voltam. Most 142,6 kg vagyok. Nagyon gyorsnak tartom, de a doki szerint ez meg normalis. Te szepen lassan fogysz, gondolom nincs problema az energiaddal. Most jobban erzem magam, mert beszelgetek itt is es a csaladommal Skype-on. Ami fura, hogy kivanos vagyok es van ehsegerzetem. Azt mondtak nem lesz :( Mondjuk enni nem birok, par falat utan kesz vagyok.mennyi ideig maradtok tappenzen? En meg nem mehetek, de ha nagyon szeretnek akkor itt lehet dolgozni napi ket orat, hogy visszaszokj a munkaba. Hozzateszem en hidegben dolgozom 2-4 fok kozott es fizikai munkat vegzek. Ami kezd javulni az elso idokben borzasztoan szeles voltam, mindentol puffadtam, most mar ez igy 3 het utan kevesebbszer fordul elo, bar a gyomrom egesz nap muzsikal:) Orulok, hogy beszelhetek itt valakikkel, de jobb lenne, ha tobb ember irogatna, mindegy mit...amit eppen erez vagy eppen a teste erez. En most raerek itthon vagyok!
9714. laci2017 (válaszként erre: 9713. - Ojuna)
2015. dec. 16. 19:49
Sajnos nem tudom hány kiló voltam a műtét előtt, mert a mérleg már régen az ellenségem volt. :-) A műtét utáni három hétben fogyhattam egy jelentősebbet. A ruháim alapján tudok tippelni, kb 10-12kg műtét óta. Jelenleg 132-kg vagyok. A depressziós hangulatod javulgat?
9713. ojuna (válaszként erre: 9711. - Laci2017)
2015. dec. 16. 18:44
Hany kilo voltal a mutet elott es hol tartasz?
9712. ojuna (válaszként erre: 9711. - Laci2017)
2015. dec. 16. 18:42
Szerintem heti -1 kg perfekt. Az egy ev alatt 52 kilo.Nem terheli ugy meg a szervezetet!! Nekem most alig van energiam a heti -4 kg-mal. Prsze mi mar holnap szeretnenk jol kinezni :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook