Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetés)
3x1-et írtak fel,de én csak reggel vettem be egy szemet,meg ha éreztem,hogy nagyon feszült vagyok,napközben is egy szemet...
Amikor azt mondta a házi orvos,hogy:Teljes ideg kimerülés,akkor 2 hétig beszedtem a 3x1-et...
Ja! és ne félj, mert nem fog rád törni semmi! :)
Én több mint 2 éve nem éltem át azt a poklot, amióta a dokinőhöz járok! :)
Ez jó hír! :)
Mennyit szedtél naponta a frontin-ból?
Én sok évig szedtem Concort és mióta szedem az Elontrilt azóta nem kell. A szívritmus zavar, a magas pulzus szám és a magas vérnyomás a stressztől volt. Engem is kardiológiailag kezeltek (tévesen).
Ehhez sok-sok év kellett, hogy kiderüljön! :(
Inkább úgy fogalmaznék,hogy nagyon igyexem jól lenni! Úgy veszem észre,nekem(eddig legalábbis(kopp-kopp)segít a kegyszer!) Várom a karácsonyt(2 éve ,és tavaly örültem,hogy elmúlt)most meg alig várom,hogy díszíthessek! Sajnos nem tudom,meddig tart a hatás,de örülnék,ha nem múlna el!Valójában mindig félek,mikor tör rám megint...:( De múltkor kiderült,hogy a szív ritmus zavarom,nem lenne,mha idejében elkezdenek kezelni!!!! A papírjaimon latin titkos írással ott van a pánik szindróma évek óta,de a Dr.nő sehogy nem érti,miért nem kezelték már 12 éve..???? Csak adták a béta blokkolót,a vérnyomás csökkentőt,meg a Frontint(11évig!!!!!!)De eszükbe sem jutott,hogy a pánikot kellene kezelni!!!!!!!Lehet,hogy a szív,és vérnyom probléma,elő sem jött volna!
Valószínűleg,azért voltam kezdetben nagyon rosszul,mert a Dr. nő NEM írta a frontint,én meg-mivel nem tudtam a hatásáról-abbahagytam....Így voltaképpen leszoktam róla,a tudtomon kívül,az elvonási tünetekről meg azt hittem,mellékhatása az új gyógyszeremnek...
sziasztok!!
egy gyors kérdés, mert nagyon sietek: ismeri valaki itt a lamolep nevű gyógyszert? én nagyon pattanásos vagyok, amióta szedem, nem tudom ez attól van-e..szerintetek a hangulatjavítók tudnak ilyet okozni?
puszi
Megi!
Te jól vagy?
Néha jelentkezzetek be, mert hiányoztok! ♥
Jó tudni, hogy ki, hogy van! :)
Ahogyan veled foglalkozott, még neki kellene fizetnie neked! Még jó, hogy ingyen jársz (már bocs, de a semmiért)! Sajnálom!
Nincs más lehetőséged? Miket szedsz? vagy nem szedsz? :D
Szia Mindenki!
Szerintem vagyunk így egy páran!:)))))))))
Sajnos egyáltalán nem egyedi eset amit írsz, és ugyan röhög rajta kínjában az ember, de a lényeget( magát a beteg embert) tekintve egyáltalán nem ennyire vicces ami a pszichiátria területén "gyógyítás" címszó alatt az utóbbi pár évben folyik. :(
Nem szeretném szítani a kedélyeket, de utána lehet nézni hogy az antidepresszánst illetve fesz.oldó készítményeket forgalmazó gyógyszergyárak forgalma/haszna hányszorosára nőtt az elmúlt 5 év folyamán, a tények önmagukért beszélnek.
Mindezek ellenére továbbra sem mondom azt hogy soha senkinek se gyógyszer se terápia, amit itt leírtam az nem több mint egy sokat próbált "mezei futóbolond" magánvéleménye.
Elmegy a páciens a dokihoz, 1.......10 skálán , hogy érzi magát?, kérdi az orvos.Páciens erre 0 ,érzem magamat ezekel a gyogyszerekkel,mire a doki,
már megest jo kedve van, bevált a gyógyszer.
Hiszitek vagy nem, ez velem történt meg. Na ki itt a hüje gondoltam,mert már az ajtot kinyitotta, hogy menyek el, igy még ezt a kérdést sem volt idöm feltenni neki.
Én már kipróbáltam őket, és elmondhatom, irtóra élveztem, mikor sikerült . Ilyenkor szemmel láthatóan kiestek az addigi jól megszokott szerepükből, bennük rekedt az a sok szép és okos dolog amit mantraszerűen szoktak a klienseiknek ismételgetni.
Mielőtt bárki megkövezne, gyorsan leírom: félre ne értsetek, NEM vagyok áter illetve lógus-ellenes,mindössze rezisztens vagyok rájuk meg a tudományukra is.
Először is sziasztok, másodszor is Rózsa kérdésére annyit: a jóga és a hipnózis kivételével tudomásom szerint nincs olyan módszer amit ne próbáltam volna ki magamon, illetve a doktorok rajtam.
Jelenleg éppen az úgynevezett "ingerelárasztásos technikát" alkalmazom kéthetenként, kúraszerűen.
Erről az ex-áterem több alkalommal is dicshimnuszokat zengett és egészen komolyan hihető példázatokkal támasztotta alá, miként lehetnék e módszer által "nyúlbéláné-ból" egyetlen jól célzott ugrással egyenesen "oroszlánkirály-né".
Az első bevetés( elárasztás) óta 8 kemény hónap telt el, és mit gondoltok mi az eredmény?
Nem hogy oroszlánkirályné nem lettem, de hajdani nyúlbélánéságomból is sikeresen lefokozódtam egérelemérné-ig :D
Mindenkinek szép napot!
Remélem, hogy a nagy csend azt jelenti, hogy mindenki jól van!
Aranyos vagy hogy érdeklődsz és próbálsz segíteni, már maga a gesztus is jólesik.
Amint lesz kicsit több időm, megírom.
Üdv: E
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?