Genitális herpesz (beszélgetés)
Talán már korábban is írtam a témáról, de most megismétlem, hogy mások is hasznosíthassák a tapasztalatot.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a kitörések előtt mindig érzek valami bizsergésfélét az idegdúcokban. Történetesen az egyik lábamban, ahol feltételezhetően a betokozódott vírusok bújtak meg.
Sokat kísérleteztem azzal, hogy miként lehetne itt elpusztítani vagy semlegesíteni a parazitákat, de eddig csak egyféle módszer vált be. Ez pedig nem más, mint az ezüstkolloid injekció.
Az ezüstkolloid tulajdonképpen tiszta desztillált víz, amely nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmaz. Ezek képesek a vírus csápjaihoz tapadni, megakadályozva annak behatolását a sejtekbe. (Egy vírus a mákszemnél kb. 2000-szer kisebb, de az ezüstrészecske még ennél is sokkal parányibb).
A lényeg a következő: amikor érzem a bizsergést, "bemérem" annak pontos helyét, és ezekre a helyekre (egy helyre) 0,5-1 ml. ezüstkolloid oldatot fecskendezek be a bőr alá. Ezt akár többször is megteszem a rá következő napokban, ha még nem múlik el a bizsergés.
Rendszerint eredménnyel járok, és megállítom a folyamatot.
Ha használjátok, ügyeljetek a sterilitásra, és mindig légtelenítsétek ki a fecskendőt. Lehetőleg vékony tűvel dolgozzatok, hogy kevésbé legyen kellemetlen.
Nyilván mindenkinek máshol bújnak meg a vírusok, de amikor közelednek a nemi szerv felé, az intim zóna körüli (comb felső, belső része) befecskendezésekkel talán meg lehet állítani őket.
Nagyon szívesen! Mivel sajnos én is érintett vagyok, és szeretnék minél előbb megszabadulni ettől a borzalomtól, természetes, hogy keresem a megoldást.
Ami a végzettségemet illeti, diplomás vagyok, és egészségügyi területen is dolgoztam/dolgozom.
A Ian Frazer-féle vakcina egy teljesen új koncepció, mert nem úgy "működik", mint a hagyományos oltóanyagok. Tulajdonképpen ez egy terápiás célra kifejlesztett vakcina. Olyan antitesteket termeltet a szervezettel, ami azonnal rátapad a vírusokra és semlegesíti azokat - még mielőtt el tudna szaporodni.
Az egész herpesz-problémát talán úgy lehetne legjobban elképzelni, mint egy hangyabolyt a járólapok alatt, ahonnan időnként kimásznak a hangyák, és ellepik pl. a konyhaszekrényt. A háziasszony hiába csapkodja agyon a konyhaszekrényen mászkáló bogarakat, ha a járólap alatti boly érintetlen marad. Tehát a járólap alá kell valahogy jutni, hogy a bolyt megsemmisíthessük. Enélkül nem sokat ér a küzdelem.
Mivel ezt nagyon nehéz megtenni, el kell érni, hogy a kilépő hangyákat azonnal el tudjuk pusztítani. Ezt megtehetjük úgy, hogy a kijárathoz valami ragacsos anyagot teszünk, ami egyből foglyul ejti a rovarokat. A boly megmarad ugyan, de sohasem (vagy legfeljebb nagyon ritkán) fog kellemetlenséget okozni.
Az oltóanyag nyilvánvalóan preventív célra is felhasználható. Így ha valakinek egészséges partnere van, a partnert beolthatják, aki már eleve nem fogja elkapni a betegséget. A vírusgazda pedig nem fog (vagy csak nagyon ritkán fog) tüneteket tapasztalni, és teljes értékű életet élhet. A herpesz nem halálos betegség, akár 120 évig is el lehet vele élni.
Egy idő után (remélhetően) rendelkezésre fog állni a vírus teljes kiirtását lehetővé tevő technológia, ami véglegesen múzeumba teszi a betegséget.
Véleményem szerint már réges-régen meg tudták volna ezt oldani, de a gyógyszerlobbi ellenérdekeltsége miatt nem valósulhatott meg. Ha ugyanis kifejlesztenek egy biotechnológiai eljárást, akkor egyetlen injekcióval vagy infúzióval pontot lehetne tenni a betegség végére. Ebben az esetben viszont elmaradna a gyógyszergyárak profitja.
A fenti cégek (akik szinte az egész egészségügyet finanszírozzák) egyszerűen nem adnak pénzt a biotechnológiai kutatásokra. Ezért kellett bezárnia Bryan Cullen-nek a laboratóriumát, és ezért nem tudott Joachim Hauber sem továbblépni a HIV-vírus kiirtására kifejlesztett génterápiás módszer kifejlesztésében. Fenti kutató egerekből a génolló segítségével teljesen ki tudta irtani az AIDS-vírusát, de amikor emberkísérleteket akart végezni, senkitől sem kapott támogatást. Vajon miért? A válasz kézenfekvő: egy AIDS-es beteg gyógykezelése kb. 21 ezer euróba (kb 7 millió forint) kerül évente. Melyik gyógyszergyártó cégnek érdeke, hogy a betegség eltűnjön?
A herpesz elleni gyógyszerek is drágák, óriási profit van rajtuk.
Az utolsó kérdésre válaszolva, én már kezeltem/kezeltettem magam homeopátiával, de nem a herpesz ellen, így ebben még nincs tapasztalatom. Lehet, hogy megpróbálom.
Kedves Csaba-2!
Megint új infókat osztottál meg velünk. Köszönjük.
Mivel rendkívül tájékozott vagy, gyanítom van valamiyen orvosi vagy tudományos végzettséged. Nyílván ez nem publikus, nekem az is elég, hogy igen vagy nem. :-)
A Ian Frazer vakcina semlegesíti a vírust, de nem nyírja ki. Ez azt jelentené, hogy ha megkapnánk a vakcinát, attól még ugyanúgy fertőzőképesek lehetünk, csak mondjuk többé nem fog tüneteket okozni?
A homeopátiát próbáltad már a herpesz vírusra?
Látom, hirtelen megélénkült a forgalom... Úgy látszik, ez teljesen kiszámíthatatlan: van úgy, hogy hetekig "csend van", most meg egyszerre többen is (Panna, Ejmi, Szabina) megnyilvánultak. Végre!
Panna nagyon pontosan utána nézett a vakcináknak: tényleg minden úgy van, ahogy leírta. Persze az, hogy mit jósolnak, sajnos csak jóslás. Nem tudhatjuk, mikor lesz belőle valami. Mivel az orosz oltóanyagot nem tesztelték nemzetközileg, sajnos bizonytalannak és kockázatosnak kell tekintenünk. Ráadásul a zöld majom veséjében tenyésztik ki a vírusokat, ami további aggályokat is felvet. (Az AIDS vírusa is állítólag a zöld majomból került át az emberre).
Én inkább az ausztrál vakcinában reménykedem. Ian Frazer egy olyan intelligens oltóanyagot kísérletezett ki, amely megtanítja az immunrendszert a védekezésre (egy speciális antitestet hoz létre, ami semlegesíti a vírust), így az nem jut el odáig, hogy elszaporodjon és tüneteket okozzon. Nyilván ez sem irtja ki a parazitát, de azért óriási előrelépést jelent.
A homeopátiát nem kell lebecsülni, mert alapjában gyógyítja meg a betegségeket. Semmi esetre sem kuruzslás, amit a gyógyszerlobbi és a "szkeptikusok" rá akarnak ragasztani. Az más kérdés, hogy a herpeszre hogyan hat, és hol vannak az alkalmazás határai.
Szerintem a jövő megoldása a biztonságos génterápia lesz. (Crispr cas 9 nevű génolló vagy annak továbbfejlesztett változata). Az a baj a crispr cas 9-el, hogy nem tud bemenni az idegdúcokba, ahol az alvó vírusok meghúzzák magukat.
Persze vannak más, elhalt (vajon milyen érdek miatt...?) módszerek is, mint a vírusok mikro RNS-ének manipulálása, és ezáltal a betokozódás meggátlása (Jennifer Lin Umbach) vagy az intelligens bombák, amikor AAV vírusokra nyomjelzőt és DNS hasító enzimet "szerelnek fel". A nyomjelző "eligazítja a vírust", ami behatol a sejtmagba megkeresi a herpeszvírusok kiálló DNS szakaszát, az enzim pedig szétrombolja a genetikai állományukat. (Bloom labor).
sziasztok
nekem volt 2016ban baranyhimlom. ami ra ment a szamra undorito varas volt ami tartott ketto honapig igy a suliban vizsgakon sem vettem reszt, azt mondta a doki ez mar nemfog kimenni a szervezetembol. mindig kinlodni fogok vele. kellemetlen.....ha be gyullad pl a torkom azonnal kijon ha iszok eszek valaki utan azonnal kijon. vigyaznom kell mindenre ..
Kedves Ejmi!
Teljesen igazad van, napi szinten teszem. :-) De, attól a vírus ott marad a szervezetben. Sajnos!
Kedves Csaba-2, kedves mindenki!
Kicsit utánanéztem azoknak a vakcináknak amikről írtál. Az orosz vakcina, vitagerpavac vagy vitaherpavac, nem tudom egyszer így, egyszer úgy van írva, ha jól értem, /mivel a cikkek többnyire angol nyelven elérhetőek/ már 2016 óta van az orosz piacon. Akkor miért nem hallunk felőle?
Az Ian Frazer féle ausztrál vakcina, meggyőzőbb, már csak azért is mert az ő nevéhez fűződik a HPV vakcina is. Itt is több cikket átnéztem, egy 2013-mas cikk szerint 6 év múlva elérhető lesz a vakcina, míg egy másik 2016-os szerint 5 év múlva. Vagy így, vagy úgy, ha hinni lehet ezeknek az előre jelzéseknek, akkor hamarosan hozzáférhető lesz.
A homeopátiának is utána néztem, a víz memória vagyis a víz emlékezetére irányuló elmélet, a víz emlékezik az eredeti anyag rezgéseire, miután hígitották és össze rázták vele, hát nem tudom nekem ez egy kicsit afféle kuruzslásnak tűnik. Persze senkit nem akarok megbántani, aki esetleg ebben hisz, netán használt is neki, csak valahogy bennem nem áll össze a kép. Ettől függetlenül, ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, netán kigyógyult valamilyen gyógyíthatatlan betegségből, arról szívesen olvasnék.
Üdv: mindenkinek
Nagyon szívesen segítek, ez közös érdek. (De érdekektől függetlenül is).
A C-vitaminhoz még annyit, hogy az általam említett napi mennyiség csak ajánlás. Nyilván mindenkinek más az egyéni igénye, ami az aktuális állapot függvényében is változik.
Én pl. 3-5000 mg-ot fogyasztok naponta, de ha beteg vagyok, akkor 8-15 ezret. Van úgy, hogy semennyit, mert a gyümölcsökben és zöldségekben levő mennyiség fedezi a szükségletemet.
Tehát ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Ha valakinek gyomorégése, hasmenése vagy bélelsavasodása lesz, csökkentenie vagy átmenetileg le kell állítania az adagot.
A rézpótlásra a legegyszerűbb a dió fogyasztása, magnézium pedig a szőlőlében van. (Ettől függetlenül tablettában is bevihető).
Kedves Csaba-2!
Nagyon köszönöm gyors és részletes válaszod.
Akkor folytatom a lizin C-vitamin kúrát, már csak azért is mert úgy vettem észre ez az egyetlen ami nekem használ.
Páromnak a vérvizsgálat jó ötlet, én is gondoltam rá, csak úgy voltam vele, hogy mivel monogám a kapcsolatunk, panasza nincs, akkor minek terheljem vele lelkileg. De lehet, hogy felhozom a témát, döntse ő el, mit szeretne.
Valóban az akadémikus orvoslás az elfogadott, bár én nyitott vagyok mindenre ami esetleg használ, mint ahogy gondolom az itt fórumozók többsége is. A homeopátiás kezelés gondolatán azért még átrágom magam, ki tudja, lehet, hogy én lennék az a szerencsés kivétel akinek sikerül meggyógyulnia!? :-)
A mellékelt linket megnéztem, azt, hogy nem merted még megrendelni az orosz vakcinát, teljesen megértem, szerintem kell ennek egy kis kifutás, visszhang, hogy lássuk egyáltalán mivel van dolgunk.
Mindenestre ha tudsz valami újat, ezzel vagy bármelyik más vakcinával kapcsolatosan, kérlek oszd meg velünk.
Szép napot neked, és a többi kedves fórumozónak.
Kedves Panna!
Úgy veszem észre, betegségtörténetben és életkorban is hasonlóak vagyunk, így örömmel reagálok a hozzászólásodra.
A helyzet az, hogy mindenkinek más használ, mivel nagyon különbözőek vagyunk. Ha meglenne a gyógyszer, az nyilvánvalóan minden fertőzött szervezetéből kiirtaná a vírust, de talán még abból is több fajtát kéne előállítani – az egyéni toleranciának megfelelően.
Mindenesetre amit szedsz, az jó. A C-vitamintól nem kell félned, általában nem árt a veséknek. Ez egy régi tévedés az orvostudományban, amit állítólag a gyógyszerlobbi talált ki, hogy a fertőző betegségeket és a rákot ne ezzel, hanem az ő kemikáliáikkal próbálják kezelgetni – több-kevesebb sikerrel.
C-vitaminból a legújabb ajánlás egészségfenntartásra férfiaknál 8000, nőknél 4000 mg, napi több részre elosztva 1000 mg-os mennyiségben. Betegségek kezelésére 10-20-50-100, sőt 300 grammot (300 000 mg) is szoktak adni intravénásan és szájon át kombinálva, mert nagy dózisban a vérplazmában kiváltja az ún. Fenton /fentön/-jelenséget. Ez azt jelenti, hogy a daganatos sejtekben hidrogén-peroxid keletkezik, ami célzottan szétroncsolja a rákos sejteket. Mivel az egészséges sejtekben van kataláz enzim, ezekben nem tud kárt tenni a hidrogén-peroxid.
A megfigyelések alapján még az ilyen nagy mennyiségek sem okoznak vesekövet, sőt, épp ellenkezőleg: feloldják azokat. A „Clinical of Urology” című urológiai szaklapban jelent meg egy tudományos cikk, ami a C-vitamin napi bevitelét 3000 mg-ban adja meg veseköveseknek kőoldásra, három részre elosztva. (Most akkor miről is beszélünk)…?
Ugyanakkor vannak emberek, akik nehezen tolerálják a C-vitamint nagyobb mennyiségben és a vizeletükben üledék jelenik meg. Nekik (de bárkinek, aki C-vitamint szed) javasolt napi 300 mg. magnézium, réz (a sok C-vitamin rézhiányt okozhat) és sok folyadék (általában 2-2,5 liter több részre elosztva) bevitele – étkezések között. (Nem közvetlenül étkezés előtt vagy után).
Folytatva a sort, a párod vagy nem kapta még meg, vagy megkapta, de ellenálló a szervezete. Ne felejtsd el, hogy a fertőzötteknek csak 40%-a produkál tüneteket. Mindenesetre érdemes lenne egy vérvizsgálatra elmennie, ha kíváncsi az állapotára.
A homeopátiás doktornő sokat mondó ígéreteit én is láttam. Lehet, hogy igaza van, és bizonyos embereknél valóban sikerül eredményt elérnie. Ez is olyan, mint a rákgyógyítás: kemóval és sugárral csak pár százalék éli túl, a természetgyógyász magánklinikákon pedig 50-60% vagy még ennél is több. Mégis, a többség az akadémikus orvoslást veszi igénybe, mert az általad is felvázolt logikát követi. (Ami hivatalosan nem elismert, az nem is nagyon létezhet).
Kísérlet alatt több vakcina is áll. A gen003 nagyon ígéretes volt, mégis leállították, mert nem bizonyult elég hatékonynak. Úgy tűnik, a Ian Frazer-féle (Ausztrália) fog elsőként befutni, bár ezzel is túl sokat vakaróznak. (Talán érdekeket sért, nem tudom)…
Egyébként az oroszok (Rupharma) már piacra dobtak egyet, [link] de nem mertem még megrendelni, mert nincs róla semmiféle ismert referencia, ráadásul a zöld majom veséjéből állítják elő. (Állítólag az AIDS is ebből az állatból terjedt át az emberre).
Kedves fórumozók, új vagyok itt, és sajnálattal látom, hogy nagyon sokan járnak ugyan abban a cipőben mint én. Sajnos bennem mindkét fajtája megvan a vírusnak, az ajakherpesz gyerekkortól, a genitális,kb. 25 éve. Ami nekem segít az a sok vitamin és lizin plus, amiben van C- vitamin és cink is. Doki azt mondta lehet szedni folyamatosan, de olvastam valahol, hogy hosszú távon nem tesz jót a vesének, ezért érdemes szüneteket beiktatni. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Egészséges táplálkozás, mozgás, lehetőleg stressz mentes életmód, ugye ezt mind tudjuk.Nekem az erős fizikai igénybevétel illetve a stressz szokta előhozni.:-(
Kedves Csaba-2, téged külön megkérdezlek,mert úgy látom nagyon járatos vagy a témában.
Ami még érdekes, hogy párommal 25 éve vagyunk együtt, nála semmi jele nincs, hogy fertőzőtt lenne, ajakherpesz hát legfeljebb egyszer fordult elő a 25 év alatt, de ott lenn, semmi. Ez most mit jelent? Én nem vagyok vírusürítő, vagy ő nem fogékony rá? Olvastam egy klinikáról, hogy homeopátiával illetve izopátiával kitessékelik a vírust a szervezetből. Nos, szkeptikus vagyok, mert ez akkor világszenzáció lenne, és az összes itt forumozó ott állna sorba, egymásnak adva a kilincset. Szóval a semmire nincs kedvem pénz kiadni. Valakinek van tapasztalata vagy infója ezzel kapcsolatban? Olvastam itt a kísérlet alatt álló vakcináról. Van rá esély, hogy valaha is piacra kerül? Előre is köszönök minden hozzászólást és választ. Kívánok mindenkinek minnél több herpesz mentes napot. Üdv. mindenkinek
Mivel itt semmilyen terméket nem szabad reklámozni, nem írhatom ide a hivatkozást. Legfeljebb, ha írsz nekem.
Viszont ha beütöd, hogy "herpesz stick", biztosan megtalálod.
Kedves Zsofo!
Olvasd el az eddigi hozzászólásaimat, talán tudsz belőlük valamit hasznosítani.
Sziasztok!
Nekem egy ev utan is rendszeresen kijon havonta legalabb 2-3x. Nem tudom , hogy csak hozzaszoktam, vagy esetleg kevesbe fajdalmas mar, de kevesbe zavar. Raadasul tobbnyire hatul jon ki, igy ahaloszobaban sem okoz gondot.
Ami erdekelne, masnak is van durva , sokszor teljes labra, combra kiterjedo fajdalma? Erzem a boromon illetve melyen is,tobbnyire comb, de neha labszar es boka, plusz fenek,mindig csak egyik oldal. Van valakinek jo herpesz szakerto orvosa? V erre mar neurologus kene?
Sziasztok! Tudom, ez nem társkereső fórum, de azzal is tisztában vagyok, milyen nehéz egy herpeszesnek társat találnia.
Tehát, kedves hölgyek, ha valakinek nincs párja, írjon nekem nyugodtan.
Gondolj csak bele: nem kell szégyenkezned, nem kell titkolóznod, nincs félelem amiatt, hogy megfertőzöl valakit. Nyugodtan szeretkezhetünk óvszer nélkül is.
Aki tisztában van ezzel a betegséggel, nagyon jól tudja, micsoda megkönnyebbülés egy másik, hasonló cipőben járóval összekerülni. Emellett egy olyan férfit is találsz bennem, akinek nem csak a szex miatt kellesz, hanem aki igazán szeret, megbecsül, kitart melletted és támogat mindenben.
aciclovir valakinek megmaradt?
irjon koszi
Kedves Dórika!
Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz, teljesen megértelek.
Szerintem vissza kéne egy kicsit fogni az élettempódon, mert ez sajnos nagyon kedvez a vírusnak. Nekem is mindig akkor jött elő, amikor felpörgettem magam.
Dohányzás helyett pedig találj ki valami mást, amivel nem ártasz magadnak.
Ami a párkapcsolatot illeti, szerintem nyugodtan gondolhatnál rá - ha esetleg megismerkednél pl. velem. Engem nem tudsz megfertőzni, és előttem sohasem kell szégyellned magad. Én nem foglak elutasítani, és még akkor is nyugodtan együtt lehetünk, amikor a legcsúnyábban jön ki a herpeszed.
Gondold át. Nem veszthetsz rajta semmit.
Ha valaki egy kicsit is beszél angolul, érdemes megnéznie ezt a kisfilmet. Arról szól, hogy a génollót (crisp cas9) hogyan lehet a herpesz (és egyéb vírusok ellen) alkalmazni:
(Nem nehéz a nyelvezete, viszonylag egyszerűen magyaráz).
Sziasztok!
Van itt olyan forumozó akinek havi rendszerességgel jön/jött elő a herpesz?! Az immunrendszerem erős, és lassan 1 éve már, hogy így jelentkezik nálam :(
Még egy lényeges dolog. Korábban már írtam a szervezet kitisztításáról, ami kulcsfontosságú. Viszont nem elég a sima léböjtkúra, hanem a nehézfémeket (ólom, higany, tallium) is el kell távolítani.
Néhány tanulmány vizsgálta a herpesz és a nehézfémterhelés összefüggéseit, és arra a következtetésre jutott, hogy a fertőzött sejtekben magas az említett anyagok koncentrációja. Egyes kutatók szerint nincs is herpesz nehézfémek nélkül.
Biztosan lehet ebben is valami, ezért mindenkinek javaslok egy ilyen speciális tisztítást. Lehet chorella algával + darált koriandermaggal vagy medvehagymával csinálni.
Én a medvehagyma leveleit össze szoktam gyűjteni tavasszal, jól megmosom, ledarálom húsdarálón és kisebb adagokban lefagyasztom. Minden nap felengedek egy adagot, és levesben vagy olajos kenyérre kenve elfogyasztom.
Persze jó a fokhagyma is, csak nem mindenki tolerálja az illatát.
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Genitális herpesz fájdalma...:( Akinek volt ilyen betegsége érdekelne mivel enyhítette a fájdalmat?
- Genitális herpeszre valami gyógyszer vagy kenőcs?
- Herpes? Herpes genitalis? -Tisztázzuk a kérdést!
- Genitális (nemi) herpesz