Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gastroyal zsírégetés március 16-tól fórum

Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
1674. Evka
2011. aug. 30. 23:38

sziasztok, kinek az aktív részvételére számíthatunk jövő héttől?

Újabb lendületes fogyókúrába kezdek, melynek során másfél hónap alatt 10-15kilót kellene legyűrnöm.

A rendelésen még gondolkozom, de az is lehet, hogy jövő hétre legyártok magamnak egy lúgosító menühöz hasonló házi kosztot....

1673. Maruszja (válaszként erre: 1672. - Cs.gica)
2011. aug. 25. 15:26

Én van, hogy elfelejtem - főleg reggel - beszedni a vérnyomáscsökkentőmet. Mondjuk akkor fele akkora hatású vérnyomáscsökkentőt kell szednem, mint este. Az estit mindig beveszem.

Nagyon meleg van lányok! Vigyázzatok magatokra nagyon, aki teheti maradjon a szobában. Nálunk 40,5 fokot mutat a kinti hőmérőnk és 28-at a benti. Ez már nem fehér embernek való hőség.

A szomszéd ház földszintén van egy fügefa. Hát nagyon sok termés van rajta. Kutyasétáltatáskor a férjem mindig talál magának 2-3 db-ot, amit elcsócsál. Kíváncsi vagyok, hogy beérik-e? Én Korfun etten igazi friss fügét. Ahol az apartmanunk volt (ez már legalább 10 éve volt) a szomszéd ház udvarán rengeteg volt és a szomszéd néni megengedte, hogy együk.

Ja, ez csak úgy eszembejutott.

1672. cs.gica (válaszként erre: 1670. - Maruszja)
2011. aug. 25. 04:44
A szív és érrendszer gyógyszerei általában olyanok, hogy nem lehet hübelebalázs módjára hol bekapom, holnem-t játszani vele. De azért tartós és erőteljes fogyás esetén rendszeresen mérni kell a vérnyomást, mert ez az kulcsa a dolognak, ha a súlytöbblet okozta. Én nagyon örülök (kopp kopp kopp) hogy most nem kell szednem semmi gyógyszert. Valójában ez a legfontosabb célom. Ne sajnáld Maruszja, hogy nem ment le több. Mert majd annak is eljön az ideje. Nem lehet állandóan mindent megvonni magunktól, hisz az étel is az egyik örömforrás. Sőt van amikor az egyetlen...
2011. aug. 24. 15:47

Sziasztok LÁnyok!

Látom előjöttetek a nyaralásból és innen-onnan.

Gratulálok akinek nem jött fel a nyaralás alatt!

Én ezt nem mondhatom el magamról, de azon vagyok, h lemenjen, már majdnem teljesen lement. Most 90 naposozok, azt nem állitom, h végig is tudom csinálni, de legalábbis a szétválasztással gyüröm le most a kilókat.

A rendelésnél egyébként nincs jobb - számomra legalábbis ez a legjobb - de hát spórolni is kell néha egy keveset. Remélem sikerül minél lejebb küzdenem magam.

Maruszja! Gratulálok az orvosi véleményhez! Ez az igazi öröm, amikor megmutatkozik az egészségünkben is az eredmény!

Cs.Gica! - Te egy hős vagy, integettél a cupákoknak! :) - Ez nem semmi! Te is nagy inyenc lehetsz az biztos! - A sört én is nagyon szeretem - sajnos! - de most visszafogom magam.

Málnafagyi! Te pedig tényleg ügyes voltál, h megtartottad a sulyod! - hisz ez a legnehezebb!

Majd benézek hozzátok néha!

Mindenkinek kitartást a fogyókurában és a melegben is!

1670. Maruszja (válaszként erre: 1669. - Cs.gica)
2011. aug. 24. 15:00

Köszönöm szépen a biztatást. Nagyon kedvesen tudsz írni, de tényleg! A vérnyomáscsökkentőt azt mondta az orvosom, hogy egy életem kell (no nem játszani!) hanem szedni. Egy ismert sláger jutott közben eszembe, ezért írtam a zárójelest.

Nem jár nekem plecsni azért, mert sokkal több is lemehetett volna, ha betartom, hogy csak azokat eszem, amiket hoznak. De hát nem tartottam be. Azért ezt a lement hájat sem kicsinyítem le, mert ennek is nagyon örülök.

1669. cs.gica
2011. aug. 24. 12:15

Naagy plecsni Maruszjának. Lassan, de biztosan a cél felé. A nagy bajom a fagyival, hogy ha eszem két gombóccal akkor az már úgy tapad rám mint a pióca és utána pedig igen éhes vagyok. Szóval csak annyi marad, hogy kimérem uramnak a fagyit és gondosan lenyalom a kanalat... Én is próbálok olyan ételeket rendszeresen enni, ami nem nagyon hízlal. Ilyen a kefír némi édesítővel, de nem szintetikussal és gyümölcs bele. Mindezt jéghidegen, a tetejét néha egy icipici mandulaforgáccsal megszórom és ez tökéletes édesség helyett. Szóval multkor sütöttem csülköt és vittem lányom népes családjának. Néztem egy keveset és búcsut intettem neki. Pedig azok a rezgős cupákok. Azon agyalok, hogy havonta kitűzök egy dorbézolós napot. Ezt néha szoktam csinálni, hogy néha egy napon mindent lehet. Igaz ennek másfél kiló az ára, függetlenül attól, hogy ami bement a számon, legfeljebb csak fél kiló lehetne a háj tekintetében. De mellette mindig víz is jön - nem látványosan de jön. Ezzel együtt kell ilyen is, mert máskülönben elveszettnek érzem magam.

Maruszja nagyon örülök, hogy jobbak az eredményeid és még néhány kiló és a vérnyomáscsökkentőt is lecserelheted!!

1668. Maruszja
2011. aug. 24. 11:42

Sziasztok Lányok!

Én ma voltam a háziorvosomnál a szokásos vérnyomáscsökkentő tabletta felíratása végett. Megmérték a vérnyomásom és képzeljétek el, hogy 110 volt. Ennyi talán még soha. Biztos ez is a fogyásnak tudható be, meg gondolom, hogy a koleszterinem is lejjebb ment, meg a cukrom, meg minden. Tehát szép lassan "normális" leszek.

Ma mértem magam és éppen minusz 15 kiló az eredményem. Hát nagyon örülök neki, persze lehetne több is, mert van bőven miből, csak hát én is elég sokat rosszalkodtam. Én a sört nem szeretem, de a fagyit annál inkább. No meg a mogyorót is, meg még sorolhatnám mi mindent.

Várom az ebédet. Már csak azt rendeltem, különben meg általában fehérjéket eszek: tej + műzli, joghurt, sajt, túró, virsli, ilyeneket. Mostanában nagyon rászoktam az áfonyás műzlire tejjel. Annyira imádom, hogy mindennap eszek ilyet és nem unom még.

Kellemes napot és sok fogyást kívánok mindenkinek!

2011. aug. 24. 08:04

Gica,köszi a gratulációt,bár nem az én érdemem hogy nem híztam mert azért rosszalkodtam rendesen,de hát egyszer van nyár egy évben,nem igaz.Te jófej mozgékony nagymami lehetsz,sokat bírsz bár ahogy olvasom sok teher is van rajtad,dehát teher alatt nő a pálma!

Ezt a dögmeleget mindenki nehezen viseli,de gondoljatok bele lányok ha rajtunk lenne az a plusz tíz-tizenkét kiló-kinél mennyi-amivel indultunk a fogyásnak,mennyivel nehezebb lenne!Így soványabban ez is talán könnyebb.Kitartás!

1666. cs.gica
2011. aug. 23. 19:47

Úgy látom mindenkinek sűűűrű a programja. Málnafagyi gratula, hogy nem ártott a szabadság. Még a héten igen meleg idő lesz és nagyon nehéz kimozdulni.

Ma sokat autóztam, ki vagyok mint a liba (5-6 óra vezetés sok kókadt fáradt autóssal akik kijönnek eléd meg bámészkodnak, igen fárasztó tud lenni).

Szóval ma megint rosszlánykodom egy jéghideg sörrel.

No majd a holnapi mérlegelés megmondja az igazat.

A 12 kiló fogyás után azt értem el, hogy nem kell vérnymomáscsökkentő - és ha még 10 - 12 kilót leadnék, akkor már igen biztos volna a pozícióm. Ez a legnagyobb hozadéka a fogyásnak.

Üdv mindenkinek!

1665. Maruszja
2011. aug. 23. 10:37

Sziasztok Lányok! Örülök, hogy életjelet adtatok magatokról. Annak is örülök, hogy jól telt a nyaratok, nyaralásotok. Én jó szokás szerint az idén sem voltam sehol.

Talán majd jövőre, persze minden évben ugyanezt elmondom. De az idén mindig történik velünk valami. A férjemnek megműtötték a szemét (szürkehályog) és most gyógyulgat. A kocsinkat is szétette a rozsda, az is most gyógyulgat, mert oda van a szerelőnél. Jó sokba fog kerülni, de talán még egy pár évig autónak fogják nevezni. Én is jártam az orvosokat, mert mindig elküldenek valahová. Holnap megyek a háziorvoshoz a szokásos vérnyomáscsökkentő feliratása végett. Szeptemberre pedig van még egy időpontom méhnyakrák szűrésre. Aztán remélem, hogy egy darabig békén hagynak.

Közben most a húgom miatt izgulok, mert tegnap elesett a lépcsőn beverte a fejét és a mentő vitte el. Összevarrták neki, ma ment vissza, várom, hogy mi van vele. Délután megyek meglátogatom. Apukámnak meg ma van a születésnapja, most fogok menni ajándékot venni. De nagyon nehéz egy beteges 86 évesnek már ajándékot vásárolni. Amúgy tényleg megvan mindene, de akkor is illik valamit venni.

Na szép napot és sok fogyást kívánok mindenkinek!

2011. aug. 23. 08:10
Sziasztok!Visszatértem én is a nyári pihi után,jól telt az idei nyár,voltunk a Naposparton,azaz a bolgár tengerparton és Erdélyben,mindkettő nagyon klassz volt,de mindkettő máshogy.Egy kicsit én is kipihentem a GASTROYALT,jó pár hete nem rendeltem,és ami érdekes hogy bár ettem mindent-kenyeret is-nem híztam semmit!De most már én is akarok rendelni,mert jó lenne nekem is leadni még valamennyit.Ez a trópusi meleg engem is próbára tesz főleg úgy hogy az allergiám is megjelent menetrend szerinti pontossággal-parlagfű allergiám van-így alig merek szellőztetni,mert egyből befulladok.Így csukott ablaknál alszok,ami ilyen melegben nem piskóta.Én is sok fogyást és egy kis lehülést kívánok mindenkinek!
1663. cs.gica
2011. aug. 23. 05:12

Most én is néhány napra gastrot rendeltem meg a norbis bucikat. Aztán majd meglátom. Ez a meleg kikészít. Többnyire szobafogság van és ezt nehezen viselem. Aludni csak keveset tudok, részint a meleg miatt, részint a sok hülye nyaraló végett, akik dajdajoznak hol itt hol ott. Most hemperedett le az egyik épp az ablakom alatt - ez még a szerencsésebb fajta: csöndben van.

Szóval szerdától egy kicsit gastrózok, mert a 12 kilónál megálltam. Az én bűnöm, mert néha egy kis sör, és több gyümölcs is leszaladt. Szóval nekiállok újabb 12 kilónak. Akkor leszek helyemen.

Sok fogyást mindenkinek!

1662. Maruszja
2011. aug. 22. 18:03

Sziasztok Fogyitársak! Kellemes hetet kívánok Nektek. Jaj, nagyon meleg van felénk, de gondolom mindenhol. Ez már afrikai meleg, nehezen viselem.

Eszi még valaki a Gastroyalos kaját egyáltalán? Vagy csak én vagyok már egyedül? Persze én is már leredukáltam oly annyira, hogy csak egy kis ebédet rendelek, már nem győzöm anyagilag az egész napi kaját. De nem baj. Most rászoktam a tejre és a műzlire, én nagyon imádom. persze lehet, hogy hízlal, de hát annyi!

1661. Maruszja (válaszként erre: 1660. - Cs.gica)
2011. aug. 19. 21:06
Így is van! Puszi
1660. cs.gica (válaszként erre: 1659. - Maruszja)
2011. aug. 19. 20:53

Drága Nagyszívű Maruszjám! Én ilyesmitől nem az étvágyamat veszem el. Sőt. Ilyenkor ha nem kötik le a kezem, mindent betömök a számon. Szóval tudom, hogy stresszevő vagyok.

Amibe nem halunk bele, attól erősebbek leszünk!

A legkisebb unokám a többivel együtt kárpótol mindenért.

1659. Maruszja (válaszként erre: 1658. - Cs.gica)
2011. aug. 19. 18:48

Őszinte részvétem a holtak miatt és gratulálok az újszülött kisunokádhoz! Nem semmi, amit Neked mostanában végig kell vinned! Kitartást kívánok hozzá!

Megértem, hogy most nem a fogyókúra a lényeg, az elsődleges számodra. Majd, ha minden elcsitul és újra lesz időd magadra, majd akkor esetleg újra belevágsz a fogyózásba, feltéve, ha még szükséged lesz rá, mert lehet, hogy ez a sok dolog, ami történt körülötted magától is megoldja a fogyásod.

1658. cs.gica
2011. aug. 19. 18:38

Hát mindenkinek szép napokat... _Rég nem jártam erre.

Szóval mindegy milyen módot választ az ember csak legyen ereje betartani. Hát igen. Oly szépen hangzik - béke időben... De hát háború van - ha nem is háború, de harc.

Demens sógornőm, akit ápoltam, egyik éjjel megvakult, így sajnos az elfekvőbe került, mert nem volt elég egy ember az ápolásához - mármint én. Aztán két unokát nyaraltattam, közben megszületett lányom negyedik gyermeke. Hétvégente gulyáságyúként működöm.. elképesztő mennyiséget főzök a lányom népes családjára. Férjemnek sérv műtétje volt, mától már itthon van, de mint férfiaknál szokás, naaaagyon szenved. Aztán egyik nap egyik testvére halt meg Édesapámnak, aztán másik nap a másik. Jövő héten tehát két temetés... Szóval elvesztettem a fogyókúra fonalát. Nem keresek mentségeket, de nem tudok koncentrálni erre, mikor futkosok mint pók a falon... közben persze keresem az életszemléletemet, de sehol sem találom... azt sem meg a fonalat sem...

1657. Maruszja (válaszként erre: 1656. - Evka)
2011. aug. 18. 12:59

...hogy majd legyen mit leadni!

Kellemes napot mindenkinek és sok fogyást kívánok, de mindenekelőtt sok erőt ahhoz, hogy szeptemberre belelkesedjünk ismét és újult erővel komolyabban vegyük a fogyókúrát.

1656. Evka (válaszként erre: 1655. - Maruszja)
2011. aug. 18. 00:28
erőt gyűjtök szeptemberre (no meg plusz kilókat....)
1655. Maruszja
2011. aug. 17. 16:00

Sziasztok fogyitársak! Jó régen nem írtunk be, gondolom mindenki nagy fogyásban van, akárcsak én hihihi.

De majd szeptembertől, komolyabban vesszük.

Szép napot kívánok Nektek!

1654. Evka (válaszként erre: 1639. - Szilisári)
2011. aug. 13. 23:33
köszi a biztatást! :)
1653. Maruszja
2011. aug. 13. 12:46

Hű, de fincsit ebédeltem. Töltött tököt kapormártással. Imádom, de meg sem bírtam enni, majd valamikor délután megeszem. Mint tudjátok már csak ebédet rendelek, mert így olcsóbb.

Jó hétvégét és sok fogyást kívánok mindenkinek! Gondolom szeptembertől sokan fogunk újra komolyabban fogyózni!

1652. szilisári (válaszként erre: 1651. - Maruszja)
2011. aug. 13. 10:18
Köszönöm :-) Csak próbálom magam a körülményekhez képest jól érezni :-) (persze nem rosszak a körülmények, szerencsére). Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de alapvetően abban hiszek, hogy minden úgyis úgy alakul, ahogy alakulnia kell, még nem csalódtam a sorsban. Csak most egy ideig a munkámra kell koncentrálnom, augusztusra mindig felhalmozódik egy csomó minden.
1651. Maruszja (válaszként erre: 1650. - Szilisári)
2011. aug. 12. 12:43

Én is úgy gondolom, ahogy a naplódat is olvasgattam (még nem értem a végére) hogy nagyon nagy segítséget tudsz adni az életszemléleteddel. Annyira jól írsz, imádom olvasni!

Kíváncsian várom, hogy mi lesz azzal a sráccal, aki tetszik, de még nem tartatok vele sehol? Puszi

1650. szilisári (válaszként erre: 1649. - D6d0a67fc0)
2011. aug. 11. 20:13

Ó, én annyira lelkes vagyok, hogy szívesen lelkesítek bárkit, ahol egynek jut a lelkesedésből, ott jut többnek is :-)

De tényleg, szerintem nincs olyan nyalánkság, ami elér azzal, hogy az ember jól érzi magát a bőrében. Nincs :-)

1649. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 1645. - Szilisári)
2011. aug. 11. 19:41

Szilisári!

Gratulálok a fogyásodhoz és az életszemléletedhez!

Idáig én is nagyon büszke voltam magamra, tavaly november 15-től fogyóztam idén nyár kezdetéig. Akkor -16-nál tartottam, de most sajnos elcsusszantam egy kicsit. Mindenképpen vissza kell zökkennem, nem tehetem meg magammal szemben, h ne igy legyen!!! - Most ebben egy kicsit/nagyon - ugy érzem segitettél!

Ha tudsz gyere többször, azt hiszem vagyunk itt egy néhányan, akik örömmel olvasnak és akikre ráfér egy kis lelkesités. :)

1648. szilisári (válaszként erre: 1647. - Maruszja)
2011. aug. 11. 18:04
Köszi, igyekszem :-) De szerintem mindenki tud ügyes lenni, csak ki kell tartani amellett, amit eldöntöttél + türelmesnek kell lenni. Én sem vagyok mindig az, de hát az időt sajnos nem tudom felpörgetni :-)
1647. Maruszja (válaszként erre: 1646. - Szilisári)
2011. aug. 11. 17:55
Most olvasom a naplódat. Ügyes vagy!
1646. szilisári (válaszként erre: 1645. - Szilisári)
2011. aug. 11. 08:10
Majus 1-en valtottam eletmodot, azota.
1645. szilisári (válaszként erre: 1644. - D6d0a67fc0)
2011. aug. 11. 08:08
Bocsanat, felrevezeto voltam, en nem gastroyalozok, hanem mast csinalok. Csak meg szerettem volna jegyezni, hogy ennyi a titka a fogyasnak, hogyha eldontotte az ember, akkor tartsa be ;-)
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook