Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Én maradok itt. Itt mondjuk ritkán van valaki, de azért időnként benézünk, nekem ez is elég, hiszen több más fórumon is vagyok, ha bár azok nem fogyókúrások.
Véletlenül nem tudja valamelyikőtök, hogy a beszüntetett Reductil helyett milyen gyógyszer van? Én annak idején szedtem a Redet és nagyon szépen fogytam tőle, csak az okosok kitalálták, hogy valamire nem jó és beszüntették. Állítólag van helyette valami. Úgy is kinyomozom, de hátha Ti is tudjátok.
Sziasztok Lányok!
Bekukkantottam hozzátok! Látom benéztél a fórumra, igen nagyon sokan vannak, nem is tudom követni őket, percenként egysoros hozzászólások vannak!
Egyébként az meg nem zavar, h kevesebb súlyúak is vannak, mert mindenkinek a saját terhe a nagy! Ő is küzd meg én is!:)
Igen is értettem! De ma rosszalkodtam. Kacsát sütöttem és adtam a fogyókúrámnak. Szerintem a lement 1 kg is visszajön.
Nagyon nagy sár lett, nem szeretek ilyenkor gyalogolni, de muszáj lesz, mert a kutyákat le kell vinni. Reggelre esett a hó, de mostanra elolvadt és minden loccs-poccs.
Nem új fórum kell nekünk, hanem egy ételelvonókúra esetleg tudati átformálás, vagy összevarrni a szám egy időre....
Ezzel együtt elkezdtem a csökkentett bevitelt és elég sok jönni menni valóm volt, így másfél kilótól megszabadultam (szerintem víz lehetett..)
Hajrá lányok mutassuk meg!
Szia Jucus! Benéztem a fórumra, de úgy érzem, hogy az nem nekem való fórum, hogy 67 kg-os akar fogyni 50-re meg ilyenek. No akkor mit szóljak én, aki sokkal több súllyal rendelkezik?
Láttam egy másik fórumot is, azt hiszem azt fogom megkeresni, mert ott igazándiból nagyobb súlyúak szeretnének fogyni, sőt olyanok, akiknek én vagyok a vékony. Na ott az én helyem, ahol jól érzem magam, a ducik között, hiszen én is odatartozom.
Sziasztok Lányok!
Szerintem nem sokan vannak, akik nem hiztak az ünnepek alatt, én nem mérem most meg magam, majd csak pénteken, mert úgy döntöttem péntek lesz a méredzkedős napom! Addig pedig igazodik még a súlyom, most mi a fenéért "bántsam" magam, nem igaz?!
Én most a kalória és ch számolgatással folytatom a fogyót és mellé egyszer egy héten csinálok egy gyümölcsnapot, plusz szeretnék háromszor egy héten tornázni! Ezek az elképzeléseim, céljaim, remélem sikerül betartani, mert szeretnék még egy tizest leadni!
Mindenkinek kívánok lelkierőt az újrakezdéshez!:)
Kedves Maruszja.. egy cipőben járunk.. ill. járnék, ha nem fájna a térdem... Minden lépcsőfoknál hangosan recseg.. Aztán meg kirepedt a sarkam és most nem akar elmúlni. Másnak nincs ilyen baja? Nagyon sokat kínlódok vele.
Tehát kis kerülővel rátérek a lényegre. Tényleg jó volt enni inni kicsit, de amit fél év keserves kínjával és nem kevés pénzért leadtam, 3 hét alatt visszaszedtem. A mindenit neki! Szóval be kell látnom, hogy semmi kilengés nem lehet, pláne nem három hétig. (Még azt sem mondhatom hogy annyi mindent faltam volna) Az igaz, hogy ittam naponta a japán kristálygomba levet és az cukros valamelyest. Hogy most mihez kezdek? Elkezdtem az áttérést. Cukor és liszt ki, zöldség be.. Ezt néhány napig, aztán majd meglátom..
Kedves fogyitársak! Valamit tennem kell, mert az ünnepek alatt híztam. Annyira bánt a dolog, de ugyanakkor olyan jó volt enni mindent.
Szóval itt van január, ráadásul hétfő el kell kezdeni valamit. Csak még nem tudom mit. A Gastroyal drága, a 90 napos, hát nem is tudom, szóval még nem döntöttem el hogyan kellene fogyózni. Ha van valakinek ötlete, jó tapasztalata szívesen venném. Mindenesetre most bevettem egy vízhajtót, mert esténként a bokám nagyon dagad.
Kellemes és szép napot kívánok Nektek és sok fogyást!
Persze, hogy beengedlek. Lassan el kell majd kezdeni a fogyózást komolyan!
BUÉK Neked!
Ameddig a Gastroyalos kajákat ettem vezettem. De tök unalmas napló, ugyanis csak leírta, hogy mit ettem, esetleg néha azt megjegyeztem benne, hogy ízlett, vagy vacak volt, esetleg meg sem ettem.
Utána elkezdtem a 90 naposat, de sajna hamar abbahagytam. No meg jöttek az ünnepek. No, de majd januártól elkezdem újra, de komolyabban. Legalábbis ez a tervem.
Szia Maruszja!
Fogsz diétás naplót vezetni, vagy talán vezetsz is, ahová be lehet majd néznem esetleg?
Drága Társak!
Meg sem mondom, mennyit sikerült felszednem ebben a két hétben... Iszonyúúúúú.
Nagy elhatározás kell. A maradék megy a kutyuknak és azt hiszem a szilveszterrel sem fogok törődni...
Semmi pezsi meg ilyesmi. A legrosszabb a szobafogság. A térdem vacakol és alig mozgok valamit. Tehát nem is csak az étel mennyiségével van baj, hanem a mozgáshiány tesz be de nagyon. Remélem ti jobban vagytok!
Sziasztok drága fogyitársak!
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek és persze kevés rosszalkodást a kajálást illetően.
No egy kicsit lehet!
Szia Maruszja!
Erre kalandoztam örülök, h "látlak"!
A fogyókúrával semmi extra, számolom a kalóriákat, úgy általában, de fogyni nem tudok +/- 1-2 kg !
Igazad van, h az ünnepek alatt félő, h hízunk én nagyon nem szeretnék, mert tudom milyen kínlódás leadni azt pár kilót is, amit felszed ilyenkor az ember.
Naplót írok egyébként, ha van kedved nézzél majd bele!
Sziasztok drágáim!
Hogy vagytok a fogyókúrával? Látom mindenki hallgat és közben esztek ugye? Vagy rosszul gondolom? Én amióta abbahagytam a Gastroyalos kajákat azóta 2 kg-t szedtem vissza. Megpróbálok vigyázni, de nagyon nehéz. Elkezdtem a 90 napos szerint enni, de mindig rosszalkodok. Remélem Ti több eredménnyel vagytok, mint én.
Így karácsony közeledtével még inkább kísértésnek vagyunk kitéve, hogy együnk. Pedig megbánjuk, higgyétek el! Aztán majd január 1-től fogadalommal kezdjük az évet, hogy "most aztán már tuti le fogok fogyni!" Hát lehet, hogy sokan leszünk így ezzel a fogadalommal.
Puszi mindenkinek és sok fogyást kívánok Nektek! Nem felejtettelek ám el benneteket!