Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Maruszja! - Az tuti, h Mariannak nem kell fizetni a kajákért. Gondolod, enné a legdrágábbat ilyen régóta?! - Biztos nem!
Szóval nehéz ez, de majdcsak összekapjuk magunkat, lassan sajnos vége a nyárnak, egyrészről annyiban jó, h visszaáll a régi rend. Pesze nem örülök neki, nagyon nem szeretem a korai sötétedést és a hideget. Sajnos ez a nyár sem volt az igazi, kétszer voltam a balcsinál és egyszer sem tudtam fürödni, pedig nagyon szeretem. A hét végén lent voltunk a Velencei tónál, belementem de nagyon-nagyon hideg volt. A hét végére még tervezünk, - ha jó idő lesz - egy egynapos Balatonozást, aztán ugy gondolom be is fejeződik. Akkor kb. harmadszorra lesz rajtam a fürdőruhám. Utána már nem megyünk sehová, könnyebb lesz fogyózni is.
Nem, nincs rossz kedvem. Ha többet mutat a mérleg magamnak köszönhetem, senki másnak.
Ha belegondolok, hogy már mióta csinálom és milyen nehéz ez az egész. El nem tudom képzelni, hogy tudnak 40 kg-ot is fogyni? Nem tudom mit csinálnak? Vagy csak egyszerűen betartják?
Kíváncsi leszek arra, hogy Mariann a nyári szabadsága alatt hogy tartja be a fogyókúráját, fogy-e még többet, vagy Ő is elengedi magát.
Persze lehet Ő ingyen issza és eszi ezeket a kajákat, hiszen a Gastroyalt reklámozza - gondolom.
Maruszja! Azért ne legyen rossz kedved, mindannyiunknak van rossz napja, sőt több is!
Én sem merek most mérlegre állni, de majd csak visszazökkenek és lesz megint kitartásom!
Sziasztok Lányok, Fogyitársak!
Az hiszem, hogy valamennyien bűnözünk rendesen. Sajnos ez így nem megy, mert nagyon sokba kerül a kaja és ha mellé még bűnözünk is akkor minek esszük ezt? Én is már számtalanszor elmondtam ezt magamnak, de mégis újra és újra bűnözök. Szedem a kapszulákat is, már attól jól kellene laknom.
Sokszor már elegem van mindenből, magamból is. Mostanában sokszor van rossz kedvem, nincs hangulatom semmihez.
nekem október 15-én megy férjhez egy barátnőm, így 2 hónapom van az önkínzásra...
jó lenne 10-15kilót leadni ez idő alatt. A -10kilónak még van realitása is talán...
tegnap szilvát vacsiztam, utána annyira rosszul voltam (ettem pár szelet Abonettet két görcs között), de reggel kevesebb voltam 83nál...
Reggelire dinnyét ettem.
Vettem egy szupi gyümölcscentrifugát. A lelkesedésem a vásárlás napján volt a legnagyobb, de terveim szerint almát centifugálok vele , azt iszom, ha éhes vagyok és így szuperül fogyok majd... Szóval ez a terv, de közben sokat gondolok a spájzban lapuló Milkára is, ami rám vár... :)))
Sziasztok!
Hát én is egy eltűnő vagyok:-) Azért is nem írtam, mert egy ideje nem rendeltem. Én 10 kilót fogytam összesen márciustól júniusig, azóta nem nagyon csinálom a fogyókúrát. Elegem is lett a G-ból, meg néha hiányzik is, hogy nem csak egy dobozt rántok elő a hűtőből. De mivel állandóan csaltam, így nagyon költséges lett. Szerencsére nem szedtem vissza semmit, bár elég sokat sportolok újabban, lehet emiatt.
Most hétfőtől újra rendelem a kaját (ABC 11), mert a barátnőm szept.2-án férjhez megy, és addig szeretnék még egy pár kilótól megszabadulni....
Gratulálok nektek a fogyáshoz, remélem nekem is lesz kitartásom!
Üdv mindenkinek, jó gyümölcsözgetést!!!!
- Sajnos nyáron nagyon nehéz nem rosszalkodni, ha jó idő van akkor azért, ha rossz meg legalább megvigasztalja magát az ember a nyaralás alatt valami finommal.
Össze kell szednem magam nagyon, bár nagyon nehezemre esik. Amikor már belendülök akkor jó, de amikor igy kiesek a fogyókurából rettentő nehéz visszakecmeregni, mindig találok valami "kibuvót" pedig nagyon nem szeretném visszaszedni, amit leadtam. - Na de gondolok mindenki igy van vele, ugyhogy tartsuk egymásban a lelket!:)
Szia Jucus!
Örülök, hogy jöttél, mert többnyire egymagam vagyok a fórumon. A többiek vagy nyaralnak, vagy nagyon dolgoznak, vagy babáznak, hogy nincs idejük benézni. Na majd jönnek a ronda őszi szürke hétköznapok és remélhetőleg többen leszünk.
Felénk nagyon meleg van és tegnap is az volt. Tegnap a férjem anyósomnál a kertben bográcsost főzött. Mit gondoltok mit ettem? Nyert: bográcsost. A tegnapi ebédem így megmaradt és ma ettem meg, igaz a levest nem, mert egyébként sem szeretem a paradicsomlevest még akkor sem, ha nem Gastroyalos.
Most megint újfajtát szoktam rendelni. Mégpedig olyat, hogy csak ebédre menűt, ahol nincs hal.
Ezenkivül mindennapra rendelek 1 db túrórudat és 1 db 0,33-as extra zsírégető italmixet. Így kb. 10 ezer forintra jön ki a heti kajám. Már minusz 7 %-nál tartok, annyit vonnak le.
Nem tudom mikor érem el a minusz 10 %-ot, de szerintem nem soká már.
Ja én a tegnapi rosszalkodásom eredményeként 30 dkg-ot híztam.
Én is szeretem a gyümölcsöket és ellent sem állok neki. Szóval ezért megy le lassan, mert mindig van valami, amivel elrontom a fogyókúrát. Fagyit is szoktam enni, mert a hűtőben mindig van vagy 3 fajta Carte dor. Lehet annak ellenállni? Nem!
Szóval Nektek kitartást és sok fogyást kívánok, a 14 minuszomat még tartom, de egy istennek sem lesz 15, mert mindig rosszalkodom.
Sziasztok Lányok!
Benéztem hozzátok, vége a szabadságomnak, sajnos - a rossz időnek is köszönhetően - 3,3 kilóval lettem nehezebb!:(
Látom még itt vagytok, akik fogytak és kitartottak azoknak nagy gratula!
Maruszja! Ügyes vagy, szép az a -14 kiló!
Evka! Te is szépen teljesitettél az egy év alatt!
Én most ma gyümölcsnapot tartok, az biztos, ugy érzem erre van most szüksége a szervezetemnek, meg nehéz is ellenállni a sok finom gyümölcsnek, ugyhogy amig ezek vannak, valószinüleg nem rendelek, lehet h addig a szétválasztó diétát csinálom és szeptember vagy októberben visszatérek (ha minden jól megy) a rendeléshez.
Mindenkinek kitartást, jó fogyást, szép napot!:)
Én 14 kg-t adtam le és még ennyit szeretnék. Utána majd kiderül, hogy mi lesz.
A bogyókat szedem, sokszor már attól jól lakom. No persze nem kell félteni engem sem, eszek én azért. Nekem is gyengém a fagyi.
Én lazsálok és nem fogyózom.
82,7 kilón stagnálok. Rántott csirkecombot vacsiztam és ma kétszer fagyiztam. A fogam miatt hanyagoltam a futást is.
Szeptembertől tervezem az újabb önsanyargatást és az újabb 20 kiló ledobását.
-25 kilót adtam le 1 év alatt, március óta 17-et, most pihenek.
Várom az új ügyfeleket, hogy legyem pénzem szeptembertől újra fogyizni. :))
Sziasztok fogyótársak!
Nem vagytok még mindig valami aktívak. Én szedem a kapszulákat, már azokkal jól lakom.
Egyébként nem tudom, hogy mondtam-e Nektek, hogy már ala carte menűt választottam, tehát csak ebédet kértem. És kértem még mindennapra 1 db túrórudat és 1 db 0,33-as extra zsírégető italt. Hát ennyi. Így is benne van egy tizesbe a heti kajám.
Sok fogyást kívánok Nektek/is!
láttam, hogy hamarabb lecsaptál a tablettákra, mint én észrevettem a felajánlást... :))
remélem olvadnak majd tőle a kilóid!
látom nagyon kihalt a fórum...
Nekem a fogam már jobb, bár még mindig dagadt és részleges szájzáram van.
Már három ujjnyira nyílik a szám, így egy csomó minden befér rajta. Milka csoki, rántott husi, rántott zöldségek... Rá sem merek állni a mérlegre...
Nálunk a kertben van egy csomó szilva, alma, körte ami használhatatlan, mert bio, ami annyit jelent, hogy rohad és kukacos, de arra gondoltam, hogyha átnyomom gyümölcscentrifugán, akkor élvezhető lenne. Szerintetek fogyaszt, ha csak ilyen leveket innék? A cukromnak nem biztos, hogy jót tenne, de nem lehet neki rosszabb, mint a Milka csoki... :))
Sziasztok Fogyisok!
Felénk sajna esik az eső, de akkor is itt a hétvége! Mondjuk nekem mindegy, mert mindennapom egyforma. De a dolgozóknak jó. Viszont a nyaralóknak nem a legjobb ez az esős időszak.
Kívánok Nektek nagyon kellemes hétvégét és sok fogyást!
Eldicsekszem itt is, hogy megkaptam Eduschtól a kapszulákat. Rengeteget, most már csak hassanak és fogyjak tőlük!
Sziasztok Fogyitársak!
Kellemes és napsütéses, szép napot kívánok Mindenkinek!
Elég volt már az esőből, jöjjön már egy is kis nyár is még.
Sok fogyást kívánok mindenkinek!
A dinnye nagyrészt víz, kevés rosttartalommal, és gyümölcscukorral.kb 26 Kcal/10dkg. 1-2 kiló simán lemegy...khm.500 Kcal.juj.
A gyümölcscukor nem finomított kristálycuki répából..elméletileg könnyebben tolerálod.
Csakhát mértéket kéne tartani :) nekem sem megy.
sziasztok! Mi az a GI?
Vasárnap a mozi előtt a kis családom evett pizzát, én meg üresen üldögéltem a süt hagymás-bacon-ös-szalámis sajtos pizza illatában és néztem, hogy a gilisztás leányok-nők mind mind a salátás résznél álltak meg :( erre ítéltettem.
Életem végéig le kell mondjak nagyrészt a hedonista élvezetekről :( nekem is.
ZÖLDSÉG zöldséggel. Amit nem azért eszel ugye, mert marha finom, hanem azért, hogy legyen valami a gyomrodban...wah.
Jah, jut eszembe. Ha valakinek kellene alga kapszula, értesítsen, szívesen küldök ingyéééé, mert 8 hete eszem az alapozó GR-os kaját, amihez napi 10 algakapszulát küldenek és ennyit nem eszek meg, mert a zöld műanyag borítás nem gondolom, hogy túl jót tenne ekkora mennyiségben.
Már van egy nagy tállal, amibe dobálom a levélnyi kapszulákat.
Ennyi elmélkedés elég most, jó anyagcserét és egészséges humorérzéket mindenkinek!
köszönöm!
ma ráálltam a mérlegre és 1 kilóval több voltam , mint tegnap.
Az okán gondolkozom csak. Többször vehettem tegnap levegőt, mint előtte? Sejtettem, hogy a levegővételtől is hízok, de így most már meg is bizonyosodtam róla... :)))