Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Hát igen a 12 kg fogyás nem semmi - tudom én ezt. Csak, hogy többet szerettem volna fogyni. Az is igaz, hogy magamnak is köszönhetem, hogy ennyire leálltam. Egyrészt nem is tekerem a szobakerékpárt ez az igazság, másrészt meg néha bejön egy-egy kis rosszalkodás. Akkor meg mi értelme van, hogy eszem ezt a drága, szar kaját, közben meg stagnálok már mióta. De mondom magamnak köszönhetem, nem is okolok mást miatta. Bezzeg, ha rendelném a bikini diétát (amit 1 hétre már megrendeltem egyszer, de én híztam tőle, mert annyira szar volt, hogy mindig kiegészítettem valami nasival) és betartanám bizti fogynék, mint itt egy páran. De én a B-t rendeltem mindig, azt szeretem, de szerintem az meg hízlaló kaja.
A löttyöket nem szoktam mellérendelni, buborékmentes ásványvizet szoktam inni.
Abban igazad van, hogy nem csinálnék magamnak ilyen csicseriborsókat.
ehen, csak hát a 12 kiló fogyás nagyon szép eredmény ám március óta..és ha "normális" ételeket veszel magadnak egy héten, az nem kerül ennyibe? Itallal főleg.
Ezt most nem ironikusan kérdezem, hanem komolyan,
mert nekem sztem kb egálban lenne, ha kiszámoltam volna valaha a heti "fogyasztásomat". (neem, nem azért nem számoltam még ki, mert elönt a pénz, hanem mert vendéglátással foglalkozunk és adottak az alapanyagok)
Meg a szutykolás vele otthon, biztos nem állnék neki csírapürét, csicseriborsó pürét, köles kőrözöttet, borsópörit gyártani magamnak, főleg 2 marékkal. a quaino-ról (vagymi) nem is beszélve, a kiskukacka szerű akármi...eszembe sem jutnának ilyen fajta kaják.
Nah, mekkora hülyeséget találtam. A mai vacsihoz (káposzta leves)rágtam 1-2 sörperecet, hogy elvegye az ízét. Olvasgatom evés közben a zacskóját, EU-s szabv szerint az elején a boltíves "kockákban" a részletezés, miből-mennyi RDA. Írja: 10 dkg-ban van 2007 (!!!) Kcal. Égnek állt a hajam, mondom, miből van ez, ha kanállal eszem a disznózsírt, akkor is max 600-700 Kcal/10 dkg, vagy a kristálycukrot, ami 300-400 Kcal körül van.
Hátulján rajta van a KJ is, amit ugye el kell OSZTANI 4,1-gyel és akkor megkapod a kalóriát. Ezek a kis barikák, meg megszorozták. :DD
Tehát ma Magyarországon a leghízlalóbb étel a sörperec :)) de azért a víz levert egy pillanatra tőle.:))júúj, azt' csodálkoznak, ha nem fogy...a perec :))
Nem dumáltál sokat, örülök neki, ha elmondod a véleményed. Hát ha nekem teremne karalábé, karfiol, brokkoli a kertemben akkor biztos sokszor főznék ilyeneket.
A jövő héten kapunk zöldbabot és tököt. Úgy, hogy ilyet is beiktatok a férjemnek, no és még egyszer tudok friss meggyből meggylevest is főzni. Én imádom egyébként a zöldségeket. A Gastroyalos zöldségeknek számomra az a bajuk, hogy agyon van fűszerezve mindenféle nemszeretem fűszerrel. Kakukkfű, meg mit tudom én még miket tesznek mindenre rá, aminek utálom az ízét.
Még nem 100 %-os hogy nem rendelek, csak én döntöttem úgy, de még nem mondtam a férjemnek, mert akkor Ő már kp-nek veszi.
De, ha belegondolok, hogy március 7-e óta mennyit ettem már meg? Hű, rengeteg pénzbe kerültem.
Kedves Maruszja!
hát...tényleg drága az emberhús kilója, az biztos :DD sok sikert, ha egyedül próbálod! De azért remélem, itt leszel még, azéééé'
Én is mindig ezen gondolkodom, csak még ott tartok vele, hogy félek magamra maradni, mert, mint a villám jönne vissza rám minden. Gyenge és gyarló-bűnös lélek vagyok egyedül és ennyit még nem fogytam soha semmitől.:) Csak max 3 kilókat, az meg nekem nulla.
Nekünk is most érnek a zöldek, gyümik. Csak nem tom magamtól neki állnék-e egy karfiolt, karalábét megrágni. wah...
Nah meg mindig pürésített kaja van, mint, ha bébi lennék fog nélkül. Max kis kockára vágott almácska, nehogy megfulladjak tőle.Hiányzik a rágás. Ezért van a görögdinnye és SÁRGA is néha!!
Mentem, sokat dumálok...:))
Köszönöm Lányok! Enni fogok, Forma 1 után eszünk a férjemmel. Tényleg most érnek a gyümölcsök sorba és akkor mindezt hagyjuk ki? Áh, nem, együnk! Tudom, hogy a sárgadinnyében sok cukor van, sebaj a jövő héten görögdinnyét fogunk kapni.
Abban kevesebb a cukor és sok a víz.
Megmondom őszintén, hogy gondolkodom rajta, hogy a jövő héten nem rendelek az utána következő hétre Gastroyalos kaját. Most tartok ott, hogy már túlzás amennyi pénzt megettem és mit fogytam? 12 kg-t fogytam. Ha megpróbálnám azt, hogy eszek csak vigyázok arra, hogy mit. Egy kicsit úgy ennék mint a 90 napos van. Csináltam én már ilyet. Pl. ha sülthús van ebédre akkor nem eszek hozzá krumplit, se rizst, hanem csak valami savanyúságot, salátát. Most már elegem van magamból, hogy mennyi pénzt elköltöttem a kajámra.
Köszönöm, ez már függőség nálam.
Most kaptunk egy csomó sárgadinnyét. Hát nem tudom, szerintek egyek belőle? Annyira szépen mosolyognak rám!
Szervusztok! Husi és gyümölcs minden mennyiségben - ez az én gyöngém.. A torták, sütik csak ritkán érdekelnek.
Edusht nem tudom elképzelni száz fölött! Az ki van zárva. Most mennyiről indulsz és hova tartasz?
SZiasztok! Nem nyaralok, itthon őriztem 6 csemetét tegnap délután, persze szakadt az eső:) aztán olyan jól érezték magukat, hogy itt is aludtak. Most végeztem a rom-eltakarítással.
És szikrát hány a szemem az éhségtől, mert a "páholt alma szezám maggal" című ebéd sztem kb 100 Kcal volt. Ez a turbó-lugosító menü( a számát nem tom) nagyon durva. Tegnap ettem még virslit vacsira, mert a gyümi leves halvány volt nagyon.
Ezt van, aki kibírja, van köztünk aki már végigcsinálta a hetet bűnözés nélkül? Mondjuk ne nyüszögjek, mert Elindult a mérleg megint lefelé...de ez a kemény, nem ám az orosz tél.
Jah és fázom itt bent, ez biztos jele a fogyásnak. Múltkor is így volt, amikor a mínusz hatvanast játszottam.(117kg-ról 57kg-ra)
Hááát, Maruszja én meg a Norbert féle alak-robbantótól olyan szépen gömbölyödtem, hogy csak na, finom és sok volt.:P 6 hét plusz 5-tel zárult.(kg)
Sziasztok fogyitársak! Ez már egy új nap, látom lentebb is én vagyok. Szóval nyári pausa van? Mindenki nyaral, vagy esetleg főz? Én már túl vagyok a főzésen.
Kívánok Nektek kellemes és szép napot és sok fogyást, nem úgy mint én, aki már hetek óta nem fogyott semmit. Már gondolkodtam azon, hogy ez a B-s kaja azért ízlik nekem, mert sok és tényleg jó hízlaló. Hát ma is egy hatalmas nagy sült csirkecomb volt és valami sárgarépás trutyi volt mellette. Mondjuk azt is megettem. De a hús, hát majd nem kifogott rajtam.
Ágicám küldök felétek egy kis esőt! Tudom azt szeretnéd. Felénk most is borús az ég, nem lehet tudni, hogy mi lesz belőle?
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok fogyitársak!
Az én férjem sem szereti az "elől deszka, hátul léc" fazonú nőket! Ő jobban szereti, ha egy nőn van mit fogni! Hát rajtam aztán van mit! Meg ellentétek vonzzák egymást - szokták mondani. Hát nálunk ez valahogy így is működik. Nekem soha életemben nem volt kövér, vagy hájas hapsim. Mindig cingár srácokkal ismerkedtem. Így lett a férjem is egy nagyon cingár, sőt Ő túl is lő a célon, mert mindössze 60 kg. Nekem kellene annyinak lennem, ezt már többször elmondtam.
Kellemes hétvégét és sok fogyást kívánok mindenkinek!
A változatosság kedvéért meggyes pitét sütöttem egy kis dióval megbolondítva.
Szerintem sokat fogytál, hogy elfér benned egy "kisördög" :))))!
Szerintem itt mindannyian bosszankodunk a piszkafák nyafogásán..
De ami késik nem múlik.. Szerinted ötven fölött mivel fog fogyózni az, aki húsz évesen már görcsöl, hogy se cukor, se liszt se semmi..?? Pedig 50 fölött, akármit csinál az ember már ragadnak a kilók.. Arról nem is beszélve, hogy az élet szépségeihez a kulináris élmények is hozzátartoznak. Kell egy rendes krémes néha, meg egy kis ropogós malacbőr...
Amúgy meg némely férfi sem szíveli a deszkafazont, kell nekik az epeda (fiatalok kedvéért az egy rugós ágybetét)...
Jaj, lányok-asszonyok, köszönöm szépen :) nagyon kedvesek vagytok. Így jók indul a reggelem:)
hm, én is ismerek olyant, aki életében (175cm) 50 akárhány kg körül mozog és mutogatja a NAGY hasát, hogy nézzem meg mennyit hízott és mostantól csak bogyókon él. Élelm-pótló b--romságokon, merthogy az mennyire jó és nahmajd attól lemegy a háj(?) a hasáról. És addig nem is vesz fel szűk ruhát, hogy ne mutogassa......a másfél cm bőrt a hasán. WEH-WEH-WEH, hát ez az ő baja :)) Sztem az ilyennek az agyában van a baj, nem a "hájas" hasával.:)
AZt' ilyenkor eszembe jut, hogy : drágám, látnád az én hasamat :) az has.:)
Meg, hogy akkor rólam vajon mit gondolhat, aki cipel magán 30 kiló plusszot...hogy UFO vagyok??
Ezt még leírom, kis gonoszságot: annyira röhögtem magamban, amikor a 8-10 vitaminos (reggelire), előbb említett ismerősöm 28 évesen bárányhimlős lett :))
Én sem futok, ellenben gyalogolni gyalogolok, ugyanis a kutyákat le kell vinni. Jó nagy sétákat teszünk.
Kellemes napot és sok fogyást kívánok mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Gratula Evka - én három percet sem tudok futni.
Gyaloglás az jöhet..
sziasztok,
vége a vizsgaidőszakomnak, így ezerrel vetem magam bele újra a fogyiba. a héten még lightosan, de jhéttől kőkeményen és újra rendelek.
Ma elmentem futni. 10 percet futottam, 20 percet gyorsgyalogoltam. Nem nekem találták ki ezt a futást, de csinálom esténként, hátha használ majd!
..csatlakozom az előttem szólóhoz ezen a tikkkkasztó nyári napon.
Rabláncot rám! Másfél deci jéghideg söröcske nyomná a lelkemet, de most nem vagyok lelkizős hangulatban..
Sziasztok fogyitársak!
Kellemes napot kívánok mindenkinek!
Én is korábban, amikor 22 kg-t fogytam, akkor mondták a volt kolleganőim amikor találkoztam velük, hogy "Marcsi Te fogytál!" Mondom jé, tényleg! (Még szép, hogy a 22 kg-t észreveszik!)
Bírom, amikor kis gerda csajok (elől deszka, hátul lécek) jaj 57 kg-os és le akar adni 2-3 kg-t, mert úgy meghízott. No az ilyeneken kiakadok!