Gastroyal zsírégetés március 16-tól (beszélgetés)
Maruszja!
elfelejtettem megköszönni, hogy nem csaptál le az algára előttem!
köszi! :)
és csgicának is nagyon köszi, hogy postázta! :)))
most elbizonytalanodtam, hogy kell-e nekem jövő hétre ez a menü... lehet, hogy én is lemondom....
Nézegettem a mérlegelőket és találtam valakit, aki 123 kilóról indult és most 92 kiló.
Amikor mi márciusban kezdtük, ő 115 kiló volt, tehát sokkal többet fogyott, mint mi...
kalória és ch számlálással fogy. azt eszi, amit szeret, napi 5ször eszik, 6 után nem és neki nagyon jól megy.
ő az, nézzétek meg: b_vikesz
a hét elején már elkezdtem egy füzetet írni, de 2 nap után abbahagytam. túl sok nasit kellett volna beleírnom és kimaradt a torna...
A csajszi nagyon aranyos, írtam neki és leírta részletesen, Ő mit csinál, lehet, hogy ez felspanolt annyira, hogy menne egyedül is a jövő hét.
még megálmodom, hogy lemondjam-e....
Nekem sem ízlik, és inkább a halál, mint akármilyen hal! Én meg nem enném. Ezért variálok mindig, hogy olyan heti kaját rendeljek, ahol nincs hal. A hetit meg rendelnem kell, hogy a százalékos csökkenésbe beleessek. Még mindig a 7 %-os kedvezmény jár. Nem tudom mikor fog már a 10 %-os járni. Hiába kérdeem a kihordót mindig elfelejti megkérdezni. Én meg nem tudok elmenni a zsírégető honlapon, nem tudom hol keressem.
Sok fogyást kívánok Nektek!
Sziasztok!
Én sem kaptam kérdőivet. Még nem rendeltem meg a jövő heti kaját, de gondolkodom, hogy melyiket. Úgy szeretném, hogy aránylag jó legyen és túl drága se legyen. Talán a Zs 18-at fogom, azaz a zsírégetőst. Mostanában csak ebédet szoktam rendelni.
Sziasztok!
Én nem kaptam kérdőivet, de pont most mondtam le a jövő hétre. A héten annyi kaja ment a kutyáknak, h ez nagyon luxus, egyébként nem csak azért mert nem izlett, nekem igazából a halas dolgok nem jönnek be, hanem vendégség miatt rajtam maradt egy csomó hét végére rendelt kaja, és azt nagyon sajnáltam.
Most gondolkodom rajta, h rendeljek-e, vagy mit rendeljek? Ráadásul ha magamnak rendelek, akkor a gyereknek is rendelek diák menüt, az meg már nem kevés pénz. Tavaly olyan jól birtam, izlettek is az ételek, most valahogy nem. :(
Jó reggelt mindenkinek!
Ti kaptatok kérdőívet a gastrotól? Sok mindenre kíváncsiak voltak, de arra nem, hogy ha nem ízlik, akkor miért nem..
Fogyjatok szépen.. fogyjatok szépen. (ez ráolvasás volt...)
Ez valahogy olyan, hogy minél kevesebb pánt van egy szandálon, annál drágább.
További szép napot kívánok!
Érdekes módon, minél kevesebb kaját adnak, annál drágább! - Ki érti ezt?
Kitartást a "villámgyors diétához"!
köszi.
megtaláltam, megrendeltem a heti adagot.
eddig sem volt olcsó, de most kifejezetten drágák a kaják, főleg ha nézem, hogy milyen az ízük...
a rendeléstől azt várom, hogy 1 hét alatt menjen le 3 kiló. ha a 7es számot is megpillantanám, annak örülnék a legjobban....
valaki más is megrendeli?
sikerülni fog!!!!
múltkor is jók voltunk és csak peregtek a kilók.
hétfőtől lehet, hogy tornázom is majd...
miért nem eszed az algakapszulát? sok jót lehet róla olvasni a neten.
nagyon hasznos a fogyiban...
ha még megvan, akkor én érdeklődöm a kapszulák iránt. :))
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Minden éjjel felébredek 2 órakor. Többnyire visszaalszom, de ma nem sikerült. Négyig játszottam rinlispilt, aztán felkeltem. Sütöttem egy almáslepényt, malachusit, meg baconbe göngyölt csirkemájat stb. És elvittük lányoméknak. Aprónép örömére. Én meg ettem a gastros dobozkából. De most talán megint elcsíptem a fonal végét és sikerül megint egy tizestől megszabadulnom.
Sziasztok fogyitársak!
Most ebédeltem meg. Reggelim egy Danon joghurt volt, ebédem a Gastroyalos ebéd. Nem egy nagy valami volt, de egyenlőre jól laktam vele.
Mindenkinek sok fogyást és kellemes hétvégét kívánok!
reggel már 83,4 kiló voltam, ismét...
reggeli? fél körte
tízórai:egy habos kakaó
ebéd: paradicsomos húsgombóc
uzsi: kb 2-3 deka nápolyi
vacsi: egy db update kenyércipó, 3 virsli, paradicsom
nem ittam elég folyadékot, csak kb. 2 litert....
fogalmam sincs mennyi a kalória a húsgombócban, de muszáj volt ennem. :)
A kakaó is elhagyható lett volna, de nem akartam terrorizálni magam.
1 hét múlva megnézem, hogy engedékenyebben mire megyek, ha semmire, akkor bekeményítek...
sok sikert Mindenkinek a fogyihoz! :)
Málnafagyinak van valami igazsága.. 10-12 kiló másfél hónap alatt igen sok. De nektek még ruganyos a bőrkétek. Én minden dekát látok az arcomon.
Szóval hajrá lányok kezdődik a minuszkergetés!
Kíváncsi vagyok kinek hogy megy.Én annak is örülök, ha más fogy!